P&L panik

Nu börjar jag bli stressad.. Åker till P&L imornbitti och som vanligt har jag packproblem, vad fan ska man ha med sig? Kommer väl antagligen ha med mig alldeles för mycket grejer, grejer som ändå inte kommer att användas. Såg att det skulle bli regn de två sista dagarna oxå, villket försvårar packandet ytterligare. Hmm.. Önskar mig lite självförtroende såhär på tisdagsförmiddagen så att jag antingen bara skiter i det eller är nöjd, det får bli som det blir. Ja eller hur...

Ps. min nya deo luktar ajaxrengöring, den med amoniak i.. gött! Frågan är om jag inte föredrar att lukta svett istället...

Förlåt för dåligt bloggande föresten, jag kommer antagligen inte va så bra på det de kommande dagarna heller..

=(

Typiskt mig!

Nu lägger jag ner.. Vad har jag gått och gjort nu då? Jo tappat mitt bankomatkort någonstans runt ån..  När jag SPRANG varvet tillbaka för att leta efter det så var det redan borta. SMART ELIN! Perfekt timing när vi åker til P&L på onsdag!! Perfekt, perfekt, perfekt!! (slår huvudet mot väggen)


Ska försöka lägga upp lite bilder från midsommar oxå.. När jag lugnat ner mig!

Foo Fighters, sthlm

Då va man hemma igen efter Stockholmsresan. Örjan jag å Sara åkte upp på tisdagseftermiddagen dxet blev det obligatoriska stoppet i Nyköpingsbro för en korv. Väl framme i Sthlm började det ösregna.. verkligen ÖSregna, skönt att inte jag körde och vi hade gps för man såg typ bara en meter framför sig. När vi väl hittade fram till lägenheten och Martin så drack vi några öl och tog tunnelbanan till stan (nånstans) tänkte bowla men det va stängt så det blev en uteservering.



Påväg i tunnelbanan fick Örjan svinont i magen så det blev ett stopp på pressbyrån och köpa samarin..


Sara tittar på.. hi hi hi!


Uteservering på nåt torg.. Det ser väldigt allvarligt ut. Det pratades visserligen om alldeles för våldsamma naturfilmer, skidolyckor, bkörnattacker mm






Efter några timmar på stan så blev det pizza på ett ganska skabbigt hak, med skumma människor. Riktigt sjysst pizza dock. Köptes det något då på shoppingrundan? Skor såklart!





Så var det äntligen dags för konsert, de svarta molnen skingrade sig och solen gassade. Vi gick till Stadion och satte oss utanför på en liten gräsplätt..













Jag och Sara funderade tidigare på hur vi skulle lösa kissproblemet, det alla tejejer har med att kissa ute. (Sara hade även jumpsuit på sig.) Som tur vad så kunde min väst användas som skynke så hux flux kunde vi kissa precis vart vi ville... ja nästan!




Öl inhandlades..



Här nånstans tog mina batterier i mobilen slut och glömde kameran hemma=( Men konserten va så jävla grym.. Publiken sjöng med så det blev en stor jävla allsång, så mäktigt! Vi skrek, hoppade, klappade(så jag har träningsvärk) och smuttade whiskey.. Lyckades inte knäppa en ända bild på Foo Fighters, hoppas på att få lite bilder som Martin tog.  Grym kväll, grym konsert!!


Nu börjar jag få lite brådis ska snart iväg på Midsommarfirande..

GLAD MIDSOMMAR!!

What if I say I´m not like the others?

.. what if I say I´m not just another one of you plays?



I eftermiddag ger vi oss av mot huvudstaden för att imorn gå på Foo Fighters-konsert. Jag hade ju tänkt att plugga lite låtar men det har gått sådär, har visserligen ganska koll på nya skivan. Jag är ju en sån som tycker om att sjunga med och kunna texterna men nu blev det inte så...=( Kollade upp texten till The pretender som jag tror att jag kan men det kunde jag ju verkligen inte.. Pinsamt!

Har ett annat problem.. Packningsproblem eller rättare sagt klädproblem som vanligt. Vad ska man ha på sig? Vad ska man ha mä sig? Vad ska det bli för väder? Ja du ser, snacka om problem... Nä nu kan jag inte sitta här slösar bort värdefull packningstid.


Oturshelg

Det har egentligen varit en bra helg förutom några små missöden.. Allt har med jobbet att göra såklart. I lördags morse så öppnade jag och Laila, jag hade glömt mitt nyckelkort (eller visste inte riktigt vart det va) så jag lånade Lailas när jag skulle lämna min väska i butiken. Dum i huvet som man ä så lägger jag ifrån mig kortet och går ut, samtidigt som jag slänger igen dörren så kommer jag på.. Helvete kortet! Smack! Dörren stängs.. Jävla skit!! Va fan nu får jag springa hem och börja leta efter mitt kort, ringer Örjan och frågar om han kan börja leta tills jag kommer hem. Men då kom jag på att vi har en massa gamla och nya kort på ett ställe, yes det funkade! Puhh.. Laila hade tydligen haft en föraning om att detta skulle hända, sjukt!

Sen flöt dagen på utan att nått konstigt hände, lite irriterande va dock att Örjan glömde att köpa busskort för att han som han erkände kollade på dom snygga volleyboll-tjejerna på torget (som jag kan förstå är ganska distraherande), så jag fick stressa efter jobbet och köpa ett. Buffy och Zacky skulle hämta upp oss vid 17 för skjuts ut till Grebo. Vi drack ett par glas vin på familjen Lantras altan innan vi gick ner till Dentusgrottan. Eller det blev en lite kort sväng förbi Göran (Örjans jobbarkompis) först. Det va jättemycke folk på grottan, det roligaste  under kvällen va alla barn som sprang omkring med ballonger, som skulle föreställa svärd, men i mitt huvud så såg det ut som snoppar. Vet inte om det är mig det är fel på eller om nån annan tänkte på detta. Bäst på scen va Bete noire... och tjejen som dansade på scenen under tiden dom spelade.. Ha ha! Nån som vet vem det va?




Susanna



Snygga Per och tuffa Göran.. ha ha !





På söndagen jobbade jag och det regnade heeeela dagen, hade hellre legat hemma i soffan. Nu hände den andra oturliga saken. Jag skulle springa på toa och snubblade i trappen upp till kontoret och satte mig på nått konstigt sätt på foten och mosade den mellan mig och stentrappen. Ajj!!! Jag kan ju säga att det va längesen jag hade så ont, nästa så att jag började gråta. Det verkar oxå så att jag har slarvat bort mitt örhänge som jag har på bilden ovan.. =( Hoppas att det kommer fram!


Nu väntar två dagars jobb sen åker vi till Sthlm antagligen redan imornkväll för på onsdag är det Foo fighters-konserten. Såg för övrigt att det såg ut att bli ganska varmt och fint väder på onsdag! Hoppas, hoppas, hoppas! Det ska bli så himla kul!! Lite shopping, lite konsert, lite öl med Örjan, Sara och Martin..

Lycka

Ok nu kanske ni tror att jag bara shoppar hela tiden och så är det faktiskt inte, jag har bara svårt att hålla mig borta från bra priser. Tog en sväng förbi loppisen/second hand-butiken i hackefors där jag hittade en skitsnygg väska i SKINN för bara 60kr plus en plisserad kjol som jag testade och va hur nära som helst att köpa på Monki igår, dom hade en precis likadan på rea och kostade 200kr och den här gamla trasan kostade bara 32kr... Till och med samma färg!! Jag är så grym!! 



Sen åkte jag och mamma hem och åt en bit mat innan jag åkte till farmor och farfar och tog en fika. Fick lite pengar och det här brevet, började gråta när jag fick det. Våran släkt/familj är inte riktigt dom bästa på att utrycka känslor eller säga att vi älskar varandra. Därför blev jag så rörd när jag läste det. Tyvärr känns det lite som ett avskedsbrev på nåt sätt villket också gjorde mig ledsen... =(


Free

Godmorgon eller godförmiddag kanske...

Har varit vaken sen 06.20 för att skjutsa Örjan till jobbet så att jag kunde få låna bilen idag, vi hade visserligen tvättid nu på morgonen (kl 7) så jag va ju tvungen att gå upp ändå. Märkte att tvättmedlet va näst intill slut. Sådär kul eftersom hemköp öppnar vid 8. Kunde tvätta lite vitt först sen blev det en promenad runt ån, sprang en bit till och med. Sen förbi och köpa tvättmedel och en massa annat onödigt. Visst är det intressant att läsa om mina tvättproblem..? Nu sitter jag här och väntar på att det ska torka och sen tänkte jag åka ut till Grebo och hälsa på farmor och farfar som ville ge mig en present eftersom jag fyllt år. Hoppas på att solen kommer fram snart så att man kanske kan ligga några timmar i en solstol oxå. Funderar även på att ta en sväng förbi loppisen i hackefors och se om man kan fynda nått snyggt..


Här är min fina balkonglåda. Mamma har planterat jordgubbar =) Hoppas dom får vara ifred från dom satans duvorna som brukar sitta på balkongen och att jag inte lyckas ta död på dom. Båda låter ganska troligt faktiskt!


Gårdagens fynd

Det blev en sväng på stan efter Buffys å min lunchdejt.. Hittade tre riktiga fynd. Väska hittade jag för halva priset, har kollat på den skitlänge så nu va det dags. Bustiern hittade jag på Solo som oxå hade halvapriset.. nice och för en gångsskull så fick tuttarna plats ;) Ha ha! Mest nöjd blev jag dock med dom assnygga solglasögonen från gina!!




I got another confession to make...


Det har varit en bra vecka för min skosamling. Två par har jag råkat köpt ;) och ett par fick jag igår av tjejerna på jobbet. Det ända som behövs nu är ett par utekvällar så att jag kan få använda dom. De i mitten invigde jag visserligen på mitt födelsedagskalas men de andra två skulle nog vilja komma ut en sväng...

Är egentligen ledig idag men hoppar in några timmar på Newhouse, efter det blir det nog en lunch på stan med Buffy. Försökte lura med henne på måndagsklubben igår men det gick inget bra... hon va trött. Va jävligt sugen och eftersom det va min födelsedag så tyckte jag att det va ok att gå ut på en måndag. Det känns visserligen skönt idag att inte vara bakis. Ska ju på releasen av nya bodyattack-passet ikväll och det hade ju varit tråkigt att missa det.



Grattis till mig..

Usc,h jag är väl glad idag men imorn kommer nog åldersnojan.. Nu får det va nog, vill inte bli äldre nu!


Jag kan verkligen det där med att posa...

Blev väldigt överraskad att tjejerna på jobbet hade skrapat ihop till två presenter, ett par skitsnygga skor som jag tänkt köpa hur länge som helst och en jättefin skål från jellybean.... Tack så jätte mycket!

Sitter nu och väntar på middagen och dricker ett glas rött.. så jävla gööööttt!!

It´s my party and I cry if I whant to...


Då äntligen va den här, dagen för mitt födelsedagskalas. Vi åkte ut till Grebo alldeles för tidigt, mamma hade redan fixat allt. Så jag, Örjan och Susanna öppnade första ölen där vid 15 nångång. Vi fixade med lite lekar som skulle ha genomförts efter maten.  Folket dök upp vid 18, grillningen va klar, vi åt. Då kom det det jag väntat på heeela dagen, REGNET! Perfekt timing.. det blev inga lekar men vi hade det ganska bra ändå. Det blev oxå en sväng förbi Dentusgrottan..




Susanna och jag kom fram till at vi blir snyggast när vi försöker va fula!



Örjan skötte grillen..



Efter maten öppnades alla paket.. Plattång, hårvård, vinkaraff, halsband, ring, spel, shortsdress, klocka, blommor.. mmm.


Fick det här kortet.. Man har ju sett det förr, men man kan ju undra varför dom har med en så ful kille? Han gör absolut ingenting för mig.. ha ha!




Clara, Martin och Sara



Erik körde en snabbgenomgång på hur dragspelet fungerar..



Malin va snäll och körde alla ner till grottan, och det är ju inte mer än rätt att den längsta ska ligga i bagaget..



Susanna



Marie och Susanna



Jag smälter in bland trollen..



Örjan och Marie



Erik och jag försöker oss på lite robotdans, tyckte det passade till Irländsk musik...



Tack alla för en skitkul kväll!!

Fredag

I fredagkväll så bjöds man hem till Sara och hennes mamma.. Det fanns mat över från Joakims student som behövdes ätas upp. Det tackar man ju inte nej till, vinglaset va fullt hela kvällen och när det väl tog slut så bjöds det på Campari eller GT.. Campari är inte min grej.. När Sara och Martin somnade i soffan kände jag och Susse att det kanske va dags att gå hem. Susse kan ju det där med att gå fort, det fick min lilltå känna av dagen efter..










Aj aj.. Vaknade halv 7 på lördagsmorgonen, varför? Ja det kan man ju fråga sig. Gick (bakis) upp och tog en dusch sen la jag mig i soffan och somnade som tur va annars hade jag varit helt död.  Hela förmiddagen gick åt till att vänta på att vi skulle åka ut till Grebo.. Vädret såg ju lovande ut!

Lite så vi jobbar..

Yes äntligen ledig!! Jag har dock inte gjort många knop idag. Mamma och jag va och handlade på Ica Signalen inför morgondagen sen tänkte vi åka hem och förbereda lite men det blev inte så mycket med det..





Vi åt sillunch, vi fick båda ont i magen.. Jävla sill!



Efter maten tog vi ett litet vil, väcktes av att nån klev in genom ytterdörren. Det visade sig vare Majken (en granne) som tydligen inte vet vad en ringklocka är..



Mamma klädde upp sig och vi gick (eller tog bilen) till grebovallen där jag hjälpte henne att plocka fram grabbarnas kläder till b-lagsmatchen ikväll.. tungt!



Oj, fick visst med mig en glass hem... Väl hemma "förberedde" vi lite, hackade lök, rev gurka och delade feta.. Jobbigt värre, mamma kryddade på potatissalladen som verkar va ett projekt som sträcker sig över flera dagar (hon började igår). Sen blev det kaffe och glass framför top model repriser innan Örjan kom och hämtade mig.

Nu ska jag piffa mig lite och dricka en välbehövlig öl efter dagens slit!!

=)

Dumma Elin!


Asså förlåt grabbar, vill inte förolämpa nån men så här får man faktiskt inte se ut.. Man får inte vika upp byxorna så, inte bara ett varv.. man ser ju att brallorna är en meter för långa.. ett varv till så är det ganska ok. Har egentligen mer att klaga på men vågar inte.. vågar inte lägga upp hela bilden! 

Jag är dum!! Förlåt! 


Bra början, bra slut..

Gårdagen började bra, jag och Susanna tog en fika på espressohouse..  Ett alkis-par satte sig bredvid oss i skinnfåtöljerna när det fanns typ 100 lediga platser, dom satt där och sluddrade och åt varsin tomat.. Ha ha! Vi flyttade oss ganska fort.. Villket fölk!




Dom här snyggingarna kollade jag på för typ 2 veckor sen på Mango och hade totalt glömt bort dom, behöver ett par vanligt enkla svarta pumps eller behöver och behöver.. VILL HA! Sprang in en sväng på MQ efter jobbet eftersom dom hade börjat rean.. och vad stod där på hyllan och kallade på mig!?? Jag va bara tvungen även om dom är liiite lite för stora, det va ju faktiskt 50% rabbatt!  


Skjut mig..

När det gäller vädret så tar jag det väldigt personligt! Bara för att jag ska ha min födelsedagsfest ute iår (på lördag) så måste det ju bli kallt! Fine att det regnar men, det finns tak.. MEN 16 GRADER???? Det måste va ett skämt.. Men å andra sidan så är ju jag ledig så det är ju inte mer än rätt att det blir skitväder. Fan, fan, fan!! Jag orkar inte!! Skjut mig!!


Den bomstertid..

Örjan fick med sig blommor till mig från landet som Frida hade plockat.. ;) Så fina!


Spontan-picknick

Igår fick jag nog, inga fler eftermiddagar/kvällar i soffan bara för att jag har jobbat och är trött. Så det blev en spontan-picknick nere vid ån med alldeles för mycket mat å endel öl... Å satan vad varmt det va, men det sket man väl i för att citera Susanna på jobbet.


Grillad kyckling, majskolv, vitlöksbröd, tunnbröd med skagenröra, brie, ölkorv, aoli...








Martin vet hur man posar.. eller ska vi säga kliar..?


Är det en strandad val jag skymtar.. nä det va visst jag.. =( Ha ha!


Nationaldag..

Oj oj oj vad trött jag var igår kväll, grillade som jag skrev men sen somnade jag vid 21 och sov på soffan till 24 sen gick jag in och la mig  sängen.. Har sovit riktigt dåligt, svettats som fan! Lyckades ändå sova riktigt länge, gick upp vid 9 för en lite promenad och nu sitter jag här och är sur över att mitt hårmousse är slut, villket betyder att jag måste platta håret idag och det är så jobbigt!! Ha ha! Villka problem man har!! Måste skynda mig också börjar snart jobba.

Man tycker ju att efter denna låååånga jobbhelg så borde jag vara värd lite ledigt, men nej då! Nu väntar 5 dagars hårt slit innan jag får va lite ledig... =(



Jag och Susanna matchar otäckt bra.. 



sur/trött


Ok jag hatar alla som har varit lediga i helgen!! jag har slavat för puckon som går på stan när det är fint väder! Det har ju visserligen inte varit allt för många... Örjan är på landet till imorn, jag vill mä njuta av solen och grilla och bada! Åhh!! Jag är inte ens ledig imorn, på nationaldagen!

Ligger nu i soffan efter en välbehövlig tupplur och funderar på vad jag ska göra för mat, det lutar åt att faktiskt grilla, dock på en elgrill men ändå. Det ända problemet är att jag verkar ha väldigt svårt att ta mig bort till affären, visste att jag skulle handlat efter jobbet! Åh vad jobbigt allt är.. =)

Kom igen Elin ta tag i det här.


Lördagens sur-outfit!

Livet är en fest!



Igår kom den då äntligen, lördagen.. Efter att ha klarat av en riktig sömnig dag på jobbet så kom dom äntligen, brudarna från jobbet! Villken kväll det blev! Vi käkade sushi, körde en riktigt jobbig runda "ring of fire" som gjorde alla ganska hmm.. glada i hatten. det blev häng på balkongen med skönsång, "du måste finnas du måste"... och en jävla massa dans.



Michaela


Susanna




Dansuppvisning.. grymma!







Jag ?? Ida och Maria



Dans, dans, dans!!



Tack brudar!!



Skitdag..


Jahopp där gick min ända lediga dag den här veckan.. OCH DET VA INTE SOLIGT!! VA fan!! Skojar nån med mig??Det är som vanligt!! Vi hann visserligen städa hela lägenheten igår det va väl bra men hade hellre legat ute och solat.. =(

Lite bilder från kvällen innan..



På Texas.. Fråga: Ska det va salt på glaskanten till Margaritas??



Hemma igen med golfgrabbarna.. och Susses bröst ;)



Robban och Chrille



Såhär kan telefonkatalogen se ut när ett gäng grabbar vill visa hur starka dom är...


Kvällen forstatte naturligtvis ut för mig Marie och Susse.. Tack tjejer för en härlig kväll!

Fredag nästan..

Hemma igen efter jobbet och börjar kvällen med ett glas vin på balkongen, sen ska vi brudar upp till Texas å käka lite mat sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Skål!!




RSS 2.0