Pics

Tjejmiddag igår! Det blev riktigt lyckat, fan vad kul vi hade det!


Marie och Susse


Susanna


Jag i favvoposen som även används av andra =) Jag  lyckas dock sådär..


Sussse

'
Susanna


Posar igen kissnödig-posen i flanellskjorta! Snyggt!


Sara


Susse whips her hair back and forth..


På Harrys


Susanna la sig och sov lite påväg hem..

guten morgen

Gäsp! Fy seg idag och något mer förkyld. Nu kommer det när man har sett fram emot något i en hel vecka, då passar förkylningen på att bryta ut på exakt den dagen. Perfekt! Idag är jag nämligen ledig, äntligen!! Både Malin och Sara är hemma i helgen så jag ska träffa dem och ta en fika, kanske ta en sväng på stan oxå. Sen ikväll blir det middag/förfest med brudarna för att sedan vingla upp på stan. På tal om vingla, jag är lite rädd för mina nya skor som äntligen kom igår. Dom är sååååå höga att jag är livrädd för att bryta foten eller liknande... Dom är faktiskt tro det eller ej helt ok att gå i (nykter) sen vet jag visserligen inte hur ont man får efter att ha dansat en hel kväll.. Skulle gissa på ganska..=) Det bästa med dem är nog att jag blir typ 1.80 i dom. Jaaaa!!!

Ganska mycket horsko-varning dock! Men det sket man väl i!



Gårdagskvällen spenderades i soffan med Susanna, vi kollade på idol och svullade chips och choklad =) Äntligen åkte den person som jag tycker har varit sämst sen Idol började! Gött!

Kolla Marie vad jag hittade! Australiengodis!

Hur svårt ska det vara att hitta på en rubrik till det här onödiga inlägget?

Det är ganska svårt att skriva med ett handledsskydd på. Jag brukar ju få ont i handlederna lite titt som tätt och då är det verkligen superskönt med ett handledsskydd som idag till exempel. Synd bara att dom är så himla fula. Har sett att det finns svarta små som typ ser ut som ett svettband fast lite större men dom är så himla dyra. Men kanske ska investera i en sån ändå. Då kanske man använder det oftare för det skulle nog behövas.



I just wanna lay in my bed..

Jag gjorde inte många knop igår..

Jag bäddade rent i sängen annars så låg jag bara på soffan och kollade på The office hela dagen, tog ett litet vil oxå innan Örjan kom hem. Sen blev det visserligen en liten trip till återvinningen och Ica och handlade lite mat. Hittade en liten väska på återvinningen, en till! Den luktar gammal tant parfym men är himla fin.. =)




Vad ska man hitta på idag då? Jag får väl fixa iordning mig och ta en sväng på stan kanske kolla lite mer second hand.. Inga mer väskköp bara! =)

Påväg hit..


Det är visst svårt att hålla i pengarna även om man stannar hemma! KOM HIT NU!




Dageninnanlön-fynd

Hittade ett litet litet armband med en liten liten döskalle på  från Gina Tricot igår på rea. Trevligt! Här på bild med min cigarettbrända och skokrämskletiga arm/hand..
  


Tisdag

Hej hej!

Yes ledig idag!! Jag sket i att ställa väckarklockan igår och bara gick upp när jag vaknade imorse, villket var alldeles försent visserligen men eftersom jag har känt att en förkylning är påväg så tänkte jag att det nog är bäst att jag sover ut och tar det så lugnt som möjligt. Det känns som om all c-vitamin och vitlök som jag har stoppat i mig har hjälpt  för det verkar inte bli nån monsterförkylning. Peppar, peppar, ta i trä! Men jag tänkte ändå för säkerhetsskull vara hemma hela dagen...

Hej

Fy jag tor jag håller på att bli förkyld igen.. Igår på jobbet så hade jag sån himla huvudvärk och jag har aldrig ont i huvudet och på kvällen så började det att svida i bihålorna och nu på morgonen känner jag mig allmänt tjock i halsen. Detta passar ju perfekt eftersom jag ska jobba 9.30-19 idag.. det kommer bli tufft. Sen känns det jävligt trist eftersom jag lyckades komma igång med träningen förra veckan. Typiskt! =(

Vad har jag haft för mig i helgen då? Jag har jobbat, varit på födelsedagskalas hos mamma och pappa, druckit vin, nästan varit på fest eftersom grannarna spelade svinhög musik fram till halv 2 i lördags, då menar jag högt så att de lika gärna kunde varit i vårat vardagsrum, sen har jag jobbat igen och nu är det måndag igen och jag jobbar igen. Ser vvisserligen fram emot imorn och obnsdag då jag antagligen kommer att vara ledig.

Till helgen ska Örjan åka till kusten och fiska med grabbarna och sova i tält (japp dom är tröga). Så då planerar jag en lite tjejmiddag och utgång... på? Kanske hämnas på grannarna oxå!

Bil

Hej! Ville be lite om ursäkt.. Glömde visst bort allt vad blogg och facebook heter igår. Villket va lite skönt faktiskt. Sen kan jag ju inte påstå att nått spännande har hänt på ett tag, så jag har inte riktigt något att skriva om. Eller jo föresten, vi har köpt bil! Örjan sålde ju sin stora Volvo eftersom den blev för dyr, så nu blev det en liten men rymlig Toyota Corolla istället som jag kommer vara delägare i =) Nu kanske man kan utnyttja bilen lite oftare oxå plus att Örjan har lärt sig att man faktiskt kan cykla till jobbet...

Åhh.. Hittade dock min drömbil hos bilhandlaren en STOR STOR vit Audi. En sån som man måste kliva på ett litet trappsteg för att komma upp i. Den kostade bara en halv miljon, så jag får vänta med att köpa den till jag blir rik och berömd. ;)



Har börjat kolla på The Office igen (det engelska) grymt skön kommentar från Gareth när han pratar med en tjej på en nattklubb:

"Condoms comes in all different flavours now, don´t they? Strawberry, curry, do you like curry?"


god morgon

Gick och la mig med blött hår igår och blev rädd när jag såg mig själv i spegeln imorse... AHHHH!! Ser ut som en tant, bland annat!


Helg igen

Då har helgen sprungit förbi igen, det är nästan läskigt vad fort tiden går. Det upptäckte jag speciellt i fredags när Sara färgade och klippte mitt hår och hittade en massa gråa hårstrån! Vad fan!! Rynkor och grått hår nu är döden nära.. och alla säger att jag ser så vuxen ut i min nya frisyr, frågan är om man verkligen vill se vuxen ut? Men dom säger ju iofs "vuxen på ett bra sätt" så det kanske är bra ändå. Sara klippte av en rejäl bit av håret det kändes både skönt och läskigt på samma gång. Skönt att bli av med dom tunna slitna topparna och börja om lite från början och läskigt för jag har ingen aning om hur det kommer att se ut när det är lockigt.. Men det är sånt som märks. Får väl annars gå med uppsatt hår i ett par månader..  =)

I lördags jobbade jag och på eftermiddagen tog jag en fika eller väldigt sen lunch med Sofia och Erik. Det var riktigt mysigt =) Väl hemma fick det bli ett litet vil och sen stressa för att bli klar och sedan åka till Jonas och Marie för födelsedagskalas. Det blev också en sväng in till Harrys och lite dans på det. Vi försökte bland annat lära Örjan det klassiska Arvingarna-steget men det gick väl sådär.. =) Kvällen slutade ganska tråkigt med lite tjafs och hela mig täckt av öl. Men det är ju tur att jag är otroligt dålig på att vara sur och långsynt och att det finns något som heter tvättmaskin. 


Lite bilder från lördagskvällen













the comback

Efter ett par års vägran så har jag nu gett med mig, jag har köpt en polotröja.

Jag kommer ihåg när jag gick i 5an eller 6an när det böjade bli modernt med tajta polotröjer efter att man hade haft slappa complete, champion och fila-tröjor och till det adidadsbyxor gärna sånna med knappar i sidan. Jag kommer ihåg att man kände sig så himla obekväm att gå från slappt till tajt. Man döljde något som man nu visade... BRÖSTEN! Usch jag kommer ihåg att jag tyckte det var hemsk. Ha ha! Villket är sjukt eftersom jag i 18års åldern aldrig kunde gå ut utan världens uringning, då ville man att alla skulle titta! Man stod och bröstade upp sig för att komma före i kön till Platens speciellt jag och Clara...Ha ha! Det funkade ju såklart! Nu har jag bytt uringningen mot klackar istället. Bättre!

Och vad skulle du komma fram till? som Linda brukar fråga när jag ska förklara nåt.

Nja jag vet inte men att jag har köpt en polotröja.

Det va roligare när man var där!


If I was a rich girl...

..eller rik och rik. Om jag hade en extra 1000 lapp (eller ja 600 kr för å va exakt) så skulle jag lätt köpa dessa. Blev helt kär i dom när jag såg dom på Nilson i Oslo. Hade lika lite pengar då som nu plus att dom inte finns i vår butik i Linköping, Men jag tror att jag måste ha dom, förhoppningsvis så tar den här månaden slut oxå!




Buhu

Fy jag mår inget bra idag.. Känner mig sådär ruggig som man gör innan man blir sjuk. Det är inget kul alls, känner inte alls för att laga mat just nu. Kom precis hem från jobbet och här hemma var det tomt. Vet inte rtikigt vart Örjan är.. Ja ja! 

Igår så va jag, Örjan och Svensson på Olearys och käkade lite och kollade på fotbollen. Jag tänkte att va fan, lite käk och öl är ju nice för fotbollen lär ju gå skit. Men oj oj vad fel jag hade! Fick gåshud typ 5 gånger under matchen.. Så jävla gött!


Lyckades knäppa en bild med min skitmobilkamera... 

Fest i Oslo

Då va man hemma igen efter en kanonhelg i Oslo. Som vanligt så blev det en massa fest och en massa garv! =)



Jag i min Oslouniform eller Linda morgonrock. Måste påpeka att den bild dock är tagen på kvällen!


Snygga Karin..


Snygga Linda.. Man vill gärna inte hamna på bild tillsammans med dom här två skönheterna som alltid blir bra på kort. Medans en annan blir bra på ett av hundra.


Färgen på min mun är en blandninga av mitt läppstift och rödvin.. Så jävla snyggt!


På lördagsmorgonen hade vi det kul med ostbågar (de godaste i hela världen by the way)


Sen blev det en sväng på stan, jag lyckades inte handla någonting! Yes!

Handlade dock en klänning och en kavaj när Linda och jag tog en sväng på fredagseftermiddagen...


Karin och Malin (den ända norskan jag träffade och pratade med förutom Arne då.. Fast han är ju norrman=) )


Jag och Linda på förfest.. Bara en massa svenskar och en norska!


Någon pub där de hade en massa spel, flipperspel, något curlingliknande på bord och pacman!



Pacman



Peace out!



Nu har jag lite brådis måste fixa iordning mig och dra till jobbet!





F***dag!

Hej påre!

Sitter nu och chillar med ett glas vin till hockeyn och med en fredagsmiddag på en torsdag i magen... Fint! Har packat lite till Oslo-helgen men är inte riktigt klar än. Det får bli som det blir.. Kan det vara det tredje glaset vin som gjort mig så avslappnad gentemot min packningssituation som jag annars brukar var så hispig inför?! Blev det verkligen en bra mening? Japp det är vinet! =)

Annars så har det här varit en riktigt jävla skit dag, hörlurstrubbel hos 3, åt inte lunch förens kl 17, hade en kvarts rast idag och på den tiden skulle jag hinna hem och hämta kvitto på min jävla mobil för att hörlurarna glappar, sen visar det sig att garantin antagligen redan gått ut lämnar in dem ändå så att dom kan laga (ett par jävla hörlurar!!!!!!). Springa till mcdonalds  för en snabblunch i form av två cheese eftersom att det inte fanns en ända jävla korvgubbe på hela stan. Men upptäcker att det är alldeles för lång kö på donken så jag traskar över till Teddys för att köpa en macka men dom tar ju inte kort. Med gråten i halsen och spaghetti-ben (pga matbrist) går jag över torget till Espressohouse för där tar dom ju iallafall kort. Yes en mackjävel kostar 60 spänn, fan vad värt!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fittdag!

Det är ju tur att gulliga Susanna muntrar upp mig lite och nu efter en god middag och några glas vin mår jag mycket bättre. Nu vänter tre dagar skoj i grannlandet! Det är faktiskt så att jag längtar till kl 5 imornbitti så att jag får gå upp och gå till tåget och till slut hamna i Oslo.. Fan vad kul det ska bli!!

Bla bla igen

Fy vad jag har sovit dåligt de två senaste nätterna.. Legat och vridit mig i flera timmar =( Igår somnade jag visserligen framför tvn, 2 perioder hockey och halva 99 saker att göra innan man dör.. Villket måste va typ en och en halv timma. Inte bra! När jag väl gick och la mig så somnade jag nog inte förens halv 3 eller nått. Sen ligger jag ju och tänker på en massa saker. Ligger och klurar ut olika outfits att ta med till Oslo för att kunna packa så lite som möjligt, det är lite utav ett pussel och jag har fortfarande inte kommit fram till nått. Det blir en panikpackning i sista minuten där det säkert åker med en massa grejer som jag absolut inte kommer att ha användning för! Japp sån är jag...

Så jävla gött..

..att hälsa på Linda Gött!

Då har man bokat biljett till Oslo i helgen. Åker på fredag och kommer hem på söndag.. När man för en gångsskull är ledig 3 dagar i rad och på en helg dessutom så är det ju bara att passa på! Plus att jag kommer att vara hemlös på lördag då Örjan och grabbarna ska ha golfavslutning och fest.. Ja jag är mer eller mindre utslängd. Då blir det väl svinbra att åka och hälsa på Linda,Kakan och Ida en sväng. Jag har egentligen egentligen inte råd att åka men man har väl världens bästa mamma som lovade att hjälpa till och betala halva biljetten. Tack, tack, tack!


Usch nu blev jag stressad, börjar tänka på packning! Jag hatar att packa!! Blä!




Jag har riktigt aldrig reflekterat över detta förut men jag har nog en ganska stor näsa!

donera mera

Jag funderar på att bli organdonator.. Läste om en kille igår i Corren som behövde en ny lever och att det fanns alldeles för få som donarer sina organ. Nu hade väl inte jag tänkt att gå och dö än på ett tag men man vet ju aldrig. Det vore ju förjävligt om den här underbara kroppen bara skulle gå till spillo.. Äh fy fan!! Ha ha!
Eftersom jag varken har nått fadderbarn, ger pengar till regnskogar eller cancerforskning eller liknande så är väl detta en ganska bra grej? Gör man ingen nytta som levande så kan man ju iallafall göra det som död!


updates

Helg har det varit..

I fredags kväll va vi ut med Örjan några av Örjans jobbarkompisar och respektive. Först middag på Gjingis och sen oktober-fest på Cloetta. Det blev dock ingen middag för mig eftersom jag jobbade sent så istället gick jag hem efter jobbet och bytte kläder 40 miljoner gånger innan jag kände mig redan för att träffa dom andra. Det blev en riktigt trevlig och blaskig kväll. Speciellt på tom mage... Fattar dock inte det här med att oktoberfest va slut vid 24, jag trodde seriöst att det va ett skämt. Det känns lite väl tidigt eller? Det va nog visserliugen bra att man kom hem ganska skapligt eftersom jag jobbade på lördagen. Det fjärde på raken, fy fan! Men nästa helg är jag helt ledig, kommer knappt ihåg hur det känns.. =)
 





På lördagseftermiddagen efter jobbet så åkte vi ner till landet.. Örjans mamma syster + man och dotter var redan där. Jag hade väl hoppats på att va själva lite men det blev trevligt ändå. Man kan ju säga såhär att vi gick inte direkt hungriga. All veckans tränning är som bortblåst efter en helg med familjen Laine, en massa mat, fika, godis, vin och chips!! Jag känner mig så himla fet efter den här helgen, nu blir det hårdträning.





Hittade inte mycket kantareller däremot smultron i oktober.. =)

RSS 2.0