jam.

I helgen så var jag en sväng hemma i Grebo, skönt att bara vara där. Det är verkligen hemma. Pappa hjälpte mig att färga ett par jeans, eller ja han gjorde det själv medans jag rensade ur en av mina garderober på en massa jävla skolböcker som man har sparat. Hur kul är det att läsa igenom och drömma tillbaka i en gammal räknebok som man ändå nuförtiden inte fattar nåt av? Sen bjöds det på mat, raggmunk och fläsk det är ju faktiskt inte alls äckligt fast pappa hade stekt fläsket lite för länge. Han är lite som jag, ska göra allt på en gång på spisen samtidigt som man har på högsta värmen för då går det ju fortare.. eller? Vet man ju vart man har fått det ifrån.

Efter maten så jammade jag, pappa och Erik loss, ha ha! Erik och pappa på giutarr och jag på munspel. det gick faktiskt överaskande bra det lät överaskande bra med tanke på att jag inte kan spela munspel.. Fick oxå lära mig några ackord på elgitarren samtidigt som Erik spelade på pianot. Skit kul ju, måste lära mig att spela ett instrument. Kunde inte Erik ha delat med sig av nåt av dom 10 instrument som han spelar.. ha ha!




På kvällen blev det utgång med Susse, det blev en ganska så städad kväll ändå. Det spårade inte ut fullständigt.. Nävars det blev en jätterolig kväll och vi  (eller jag) höll oss ganska lugna! =)





Monki fynd, härliga Lindex..


Hej hej, Idag har jag och malin haft en heldag i simhallen. Först vattengympa med tanterna, ganska jobbigt faktiskt det blir ju vad man gör det till. sen blev det en massa bubblande, plask, lek, rutchkana och fika. Jag är helt slut nu känner jag. gick hem och fixade iordning mig för att sedan gå upp till Lindex, mina skitsnygga fejkläder-byxor har gått sönder uppe vid resåren. Tjejen i kassan va hur trevlig som helst, tyvärr hade dom inga nya så jag fick 50%rabatt på dom. För hålet är inget som syns men det känns ändå skönt att ha fått rabatt eftersom dom ändå kostade 400kr. Gick dit utan förhoppningar och gick därifrån hur glad som helst, bra jobbat Lindex!

Tog oxå en sväng in på Monki där dom hade 75% på typ allt, fan vad jag fynda. Ett par till fejkskinnbrallor, en lång hoodytröja, ett skärp och en plånka för 275kr!! Hallå! Hur billigt blir det inte?

Det har varit en riktigt bra dag och den kan ju bara bli bättre, ikväll bjuds det på mat hemma hos Susse med brudarna. Har inte setts på jättelänge så det ska bli riktigt kul. Hoppas man orkar hålla sig vaken bara! =)






Smyckestillverkning!

Igår så va jag på smyckestillverkning med tjejerna på nilson, alla två. Ha ha! Vi va på Lotta design där fick man göra precis vad man ville. Antingen kunde man på pilla ihop en färdig design eller så hittade man på något själv som jag gjorde. Jag blev ganska nöjd faktiskt, gjorde lite fel när jag flätade in lädertråden men det syns knappt. Risk för en ny hobby eftersom dom har delar som man kan köpa med hem och göra hemma, billigt är det oxå. Ibland när man ska köpa halsband till nått speciellt så vet man ju ofta precis hur det ska se ut men man hittar det aldrig ute i butikerna. Men nu kan man ju göra ett själv just så som man vill ha det!


Bättre förr!

Igår låg jag och kollade på en massa gamla kort bilder från 3 år sen när jag precis träffat Örjan. På alla bilder så va det sommar, fest och jag va ett par (ganska många) kilo lättare. Livet va enkelt på nått sätt eller så är det bara att jag vill minnas det så, man minns bara dom bra och roliga sakerna..

Nu är det lite tvärtom det känns som att det alltid är vinter, det är aldrig fest och jag väger alldeles för mycket.. Ha ha! Nä gud vad jag klagar, det är ju lite vad man gör det till. Det ända jag inte kan ändra på är ju årstiden allt annat är ju lite upp till mig själv. Eller hur?



Träna järnet!

Nu jäklar börjar träningen på allvar, det finns hur många pass och tider som helst på sporthallen. Så nu finns ju ingen ursäkt.. och man kan absolut inte orka! Jag är så peppad!! Sen får vi se när man börjar våga väga sig igen, men det lär nog dröja..


Hittade en gammal bild föresten från uppesittarkvällen hemma hos Jonas och Marie... Deras grannes dörr, ascool!

Hur jävla vackert är det ute nu??


Iskall helg

Jag var ju ledig helgen som var så jag och Örjan passade på att åka ner till landet.. Villket kanske va lite dumt eftersom det va mer än -20 grader på lördagen. Men vi trotsade kylan och väl nere på landet så dammade vi av några gamla längdskidor som fanns där. Örjan va tvungen att ställa om bindningarna på sina antika skidor villket tog typ en timma. Han har ju inte världens bästa tålamod så jag gick in och värmde fötterna mellan svordommarna och kastandet av skruvmejslar..




Efter Örjan 20de försök till att få skidorna att passa så lyckades han äntligen, då åkte vi ner till sjön och åkte en sväng men det tråkiga med det var ju att det inte fanns några backar, och då menar jag naturligtvis nerförsbackar.. Så vi åkte upp på vägen igen men det gick sådär.. Iallafall för Örjan varenda liten småsten gjorde så att han fastnade och nästan ramlade och detta spädde ju bara på hans redan dåliga humör villket den ena staven fick lida för. Så det blev ingen lång skidtur men efter skidturen så gick vi ut till stugan på ön och drack varm choklad och bara njöt av tystnaden...







Det blev en hel dag ute i kylan och det som tog mest stryk av det var nog mina fötter, efter skidåkningen så tog det ett tag innan känseln kom tillbaka... men det viktigaste är ju att den kom tillbaka!! =) Resten av kvällen så jobbade kroppen för fullt att komma upp i normal kroppstemperatur igen så Örjan fick springa som en dåre för att hämta ny ved hela tiden.. Men på söndagen vaknade jag upp varm men med ont i ryggen efter bäddsoffan vi åt frukost och sen begav vi oss ner till sjön igen. Jag hittade ett par skridskor i boden och Örjan tog med sig pimpelgrejerna.. den här dagen var det lite varmare eller ska man säga mindre kallt ute men det blåste och snöade dessto mer..

 


Så blev det ju självklart mer fika också.. jag fattar inte hur man kunde åka skridskor så länge när man var liten jag fick typ panik efter en kvart eftersom jag inte kände mina fötter längre och fick kramp.. Det tog nog längre för mig att få på och av mig skridskorna än tiden som jag åkte på dom.. men jag måste ju säga att det fortfarande sitter i, skridskoåkandet asså. Jag är grym, ha ha ha!!

Allt som allt så har det varit en kul och jätteskön helg, synd bara att det alltid ska gå så jävla fort!



Simhall och bio!


Igår var det trettondag jul och jag och Örjan var lediga, vi bestämde oss för att gå till simhallen. Vi simmade några längder bara för att få lite motion när vi ändå va där sen åkte vi rutschkanan, satt i bubbelpoolen och plaskade runt i vågbassängen. Det var hur kul som helst, man blir som ett litet barn igen och jag älskar verkligen att va i vattnet.

Hungriga och trötta så gick vi hem och lagade mat för senare på kvällen skulle vi på bio, se Avatar.. Det kan vara en av de bästa filmerna jag har sett. Den hade allt som jag vill ha i en film plus att den va så himla vacker att kolla på. Jag är ju en sån som sitter och tänkter villket jävla jobb det måste ha varit med att göra den, men sen är det ju världens dyraste film som nånsin gjorts oxå. Nu får vi se om det kommer en två, på nått sätt så både vil jag och vill inte att det ska komma en till. Men det lämnades ju verkligen plats för ytterligare en film så det är nog sånt som märks!

En annan sak som måste tilläggas är ju att Sam Worthington är en riktig heting..



 


Nyår!

Här kommer lite bilder från nyårsafton. Nyårsafton firades hos familjen Lantra och Susse hade lagat en supergod trerättersmiddag.. till 18 per.. Bra jobbat! Kvällen blev iallafall jättelyckad förutom att jag åkte hem med en sko.. Men fick ju tillbaka den dagen efter =) Ha ha!


Sofie försöker höja upp lampan, det gick ganska bra faktiskt =)
Susse fixar efterrätt!

Sara och Karin

Karin, Jonas, susse och Marie

ehh! Är det nån som får insidan av örat fotograferat?

Susse och Örjan

Charlies änglar!

Marie och jag..

Bobban och Buffy, kvällens värdar! =)

Örjan och hans skyddsglasögon!

Gott nytt år!


Iskallt.

Jag som hade tänkt att gå ut på en morgonpromenad. Men ångrade mig ganska snabbt när jag så att det va 14-15 minus ute. Brrr... Om det va 10 hade jag gått men 14-15 är alldeles för lite. Man måste ju sätta nån gräns.

Idag är det ju trettondagsafton, vi har öppet till 16 idag och sen stängt imorn. Det ska bli så himla skönt men lite extra ledigt i veckan, speciellt när Örjan är ledig oxå... =) Frågan  är bara vad man ska hitta på imorgon.. Hmm? Pulka kanske? Eller längdskidor vore ju kul! Skridskor! Tur att man har nån av de här grejerna.. Inte.. =(

Igår efter jobbet blev det en snabb sväng på stan, skulle egentligen inte ha nåt men ändå så gjorde jag av med alldeles för mycket pengar. Men jag är så jävla nöjd med mina asheta fejk skinnbrallor!! Åhh, så snygga!! Sen blev det en fika med Susse, Ida Clara och Linda och senare några öl på 55an med Phalén och brudarna. Det blev en riktigt, riktigt trevlig kväll. Sånna måste det bli fler av..












 


Julafton

Iår firades jul hemma hos mina föräldrar i Grebo, som alla andra år..

Dagen började med att jag å Örjan tog en promenad runt stångån, kramsnö och allt bjöd ju verkligen in till snöbollskrig. Man kan ju säga att jag förlorade.. =(



Vid lunch så åkte vi hem till mamma och pappa i grebo och det efterlängtade julbordet.. Mmmm!! Mammas julmat är den bästa i hela världen det är den som är det bästa med julafton. Synd bara att man blir mätt så fort, ha ha!
Sen lade jag och Erik pussel, Örjan tyckte att det va sådär kul så så han tog ett vil på soffan. Sen blev det fika och julklappsutdelning och sen helt plötsligt blev det kväll och julafton var slut. Det går så himla fort men det blev en bra julafton fick fina och bra klappar oxå. =) 

 







RSS 2.0