Fredag igen

Hej hej..

Har inte skrivit något nu på ett tag. Jag har inte riktigt orkat för jag har jobbat mycket och tränat. Men skit samma idag är det fredag och jag är på topp. Träffade äntligen Clara igår på Gina Tricot, första gången på typ 2 månader och som vanligt så vart det en massa spontan köp. He he! Vi bestämde oss för att det blir partaj ikväll villket jag ser fram emot som fan!!! Det ska bli sååå kul! Nä nu ska jag fixa iordning mig lite tänkte ge mig ut på stan och leta efter ett par svarta jeans med hög midja innan jag börjar jobba!! Intressant.. ha ha!




Lite bilder från förra helgen..


Inte en så mysig bild kanske, skar mig som bara den i lördags. Undvik att skära lök när du är berusad, då kan detta hända! Jag hade tur att nageln var ivägen annars hade jag nog haft en fingertopp mindre.. =)



Trevlig helg!!


bilder från i lördags


Fredag..

Fredag igen och jag har varit ledig hela dagen. Men det har ju inte stoppat mig från att va på jobbet idag, det var vår älskade butikschef Annelies sista dag =( Lite små ledsamt..  Hon bjöd på mat och blåbärspaj, mums!

Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och tänkte boka lite pass till veckan! det här med träningen är riktigt riktigt kul.. Nästa vecka blir det spinning, bodybalance, bodytoning och simning =) Jag och Marie gick på ett step pass i veckan, fy fan va svårt. Snacka om att man har dålig kordinationsförmåga, jag hoppade runt som en yr höna. Steppen på bodytoningen är väldigt mycket enklare som tur är!!

Nä nu ska jag dricka lite kaffe och kolla på fjärde säsongen av the office!! Wii.. Älskart!!

Alla hjärtansdag





Jag ska göra mig till som vanligt, bra Elin snyggt!! (Petting va mä oxå men ville inte va mä på bild)




Grattis i efterskott!

Ett stort grattis till mig själv, missade bloggen födelsedag. Den 31 januari fyllde min bogg 2 år!!!!

Jahopp och vad kan man säga om det senaste året då? Nja allt har vart som vanligt, jag har vart minst lika dålig på att skriva inlägg, har dock ökat lite i besökare villket är ganska så trevligt =)

Mitt liv har inte förändrats så mycket heller, Örjan står fortfarande ut med mig, vi bor i samma lägenhet och jag jobbar kvar på samma ställe. Har dock en möjlighet till att få en fast tjänst på ett av dom. Hoppas, hoppas, hoppas!!!
Har lovat mig själv att ta körkort iår, såg att mitt leg går ut i november och det vore ju ganska sjysst att byta ut det mot ett körkort istället, eller hur?? Måste ta tag i det här nu...

Jo en ny sak är att jag har börjat att träna på sporthallen/simmhallen så det blir en härlig blandning av olika pass, simning och morgonpromenader. Nu jävlar ska fläsket bort!!!


Godmorgon

Godmorgon på er! Sitter för tillfället och äter frukost, och har egentligen inte tid att skriva i bloggen men det va ju så fruktansvärt längesen.. Har jobbat oc tränat ganska så mycke den sista veckan så jag har inte orkat... JAg lägger nog ut lite bilder för jag hinner som sagt inte nu börjar om 1 timma.,,


Lite bilder

Äntligen så fick jag Örjans julklapp, två berlocker, Örjans månadssten och min månadssten.. Gulligt!


Fredagskväll på Mörners! Marie och Sara!



Lördagskväll med hockey och bärs.. fiiiint!

Efter hockeyn på Mörners.. Örjan och Harry!


Ciao!!
Är så glad och lite nervös...

Gym

Ikväll ska jag och Marie på vårat första pass på sporthallen, hallå jag ska börja på gym!! Jag är så nervös, jag vet att det är töntigt men sån är jag. Jag va och panikhandlade nya träningskläder igår så att man iallafall känner sig någorlunda snygg, inget märkvärdigt bara ett par svarta byxor och ett svart linne men ändå. Passet är step och det har jag iallafall gjort förut så varför vara nervös egentligen??

Hjälp.. Ha ha!!

RSS 2.0