Hejdå!

Nu drar jag till landet för att fira midsommar och bara ha det gött i ett par dagar! Åhh så skönt!!

Glad midsommar!


Midsommar

Först va jag glad, sen blev jag ledsen men nu är jag ganska glad igen! Förklaring.. För en gångs skull så har vi nåt att göra på midsommar, Örjan och jag tänkte åka ner till landet och dom som ville fick följa med. Jag tyckte att det skulle bli jättekul och så tänkte att vi skulle bli en massa folk men som det ser ut så blir vi inte alls många... Vissa jobbar, ska resa iväg eller ska till nån annan och först så blev jag riktigt ledsen och tyckte att det va så jävla typiskt. Men nu har jag lite förlikat mig med tanken på att vi inte blir så många och fördelarna med det. Jag har redan börjat planera, allt hänger dock på att det blir någorlunda fint väder! Tänk att åka ut med båten och äta silllunch ute på nån klippa  ta ett dopp i det förhoppningsvis inte så kalla vattnet. Sen ska jag planera lite lekar, men frågan är vad man ska göra när man tävlar mot grabbar, så jag vinner menar jag...Hmm..

Men iallafall ser lite fram emot en lugn midsommar eller lugn och lugn det lär det väl inte bli.. men vi kommer inte bli så många! Nu håller jag bara tummarna för vädret! 
 


Riktigt jävla roligt

Det blev utgång igår. Fan va kul det va! Roligaste på länge.. Susanna hängde med mig hem från jobbet och vi gjorde sallad och drack lite öl, sen surprisade Susse och Buffy genom att bara dyka upp.. Riktigt oväntat! Susse som absolut inte skulle med ut följde ju såklart med men Buffy hade lite karaktär och gick hem när vi gick ut. Vi spenderade hela kvällen på dansgolvet och satan vad vi dansade.. En tjej kom fram till mig när vi stod ute och rökte och sa att hon tyckte att jag hade snygga kläder och att hela jag va snyggast där. Sånt behöver man verkligen höra ibland och speciellt från en främlig, tack!! Kvällen kunde ju bara inte bli bättre..



 

Landet... check..

Nu är man hemkommen från landet! Fan vad skönt det är att komma iväg och snacka om att vi hade det tur med vädret! =) Så himla mysigt att bara vara jag och Örjan, vi grillade, drack vin nere vid sjön och Örjan spöade mig i Boccia.. (jävla skit).

Nu väntar helgen och två dagar med jobb.. kanske nått kul kan hända oxå lr??


Ledigt

Oj vad skönt att det är torsdag! Jag är nämligen ledig idag och imorn =) och Örjan slutar vid 1 idag och är ledig imorn så vi hade tänkt att åka ut till landet i eftermiddag. Det ska verkligen bli supersköntoch som det verkar så har vi ju tur med vädret! Sen jobbar jag visserligen hela helgen men får ju en liten helg nu istället så det känns ganska ok!

Jag va på bodyattack i måndags och har fortfarande en fruktansvärd träningsvärk eftersom jag inte har tränat alls på över en månad. Jag tror att det var denna träningsvärk som gjorde att jag sträckte vänster skinka när jag skulle torka av vardagsrumsbordet, visst att jag kanske stod i nån konstig ställning men hallå! Man sträcker sig inte i skinkan när man ska torka av ett bord?! Så nu går jag och haltar lite härligt..=( Det ska ju bli kul eftersom jag måste gå till konsert och kongress idag och hämta Winnerbäck-biljetterna.

Nä snart kommer Malin förbi på en fika bästa att jag sätter på kaffet!


Halkan

Idag är det dags för halkkörningen.. Måste faktiskt erkänna att jag är lite nervös, men det kommer säkert att gå bra. Innan och efter så jobbar jag på Newhouse för första gången på typ 3 månader, det är faktiskt kul att komma tillbaka och kul med lite extra pengar. För ska jag vara ärlig så går mitt sparande till australien riktigt uselt =(  Hoppas på lite pengar i födelsedagspresent (söndag). Mamma påminde mig om mina fonder, att jag kunde ta pengar därifrån. Jag har förut vart lite anti mot att använda dom pengarna eftersom jag vill spara dom till nåt stort. Som lägenhet, hus eller bil... Men hallå en resa till Australien är ju oxå en ganska stor grej. Det är sista utvägen iallafall!


Jag ser verkligen fram emot imornkväll. Då ska jag på afterwork med Maria och några av tjejerna på jobbet! Det ska verkligen bli skit kul. Har inte träffats hela gänget på jättelänge, det har blivit alldeles för lite aw i år!

Önska mig lycka till nu bara en timma kvar! =)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Spanien, det har varit en helt underbar vecka. Jag lovar att lägga ut lite bilder snart men om du inte orkar vänta så finns det några på facebook.

Nu är man tillbaka till vardagen, nu får man inte gå ut och käka på resturang varje dag eller dricka vin varje kväll, lata sig på stranden hela dagarna.

Tycker inte om det här!


RSS 2.0