Elin för 18 år sen..

Här kommer ett utdrag från Sara Carlbacks "kompis-bok" och det är tydligen jag som har skrivit det! Det måste va sjukt längesen eftersom stavningen är lite sådär, jag kanske var 6-7 år? Man ändrar sig lite på 18-19 år.. Har jag ens lyssnat på Pandora? Vet inte om jag kan en ända låt?







Svar 2011..

Mina intressen: Har inget? eller? Mode, träning (när jag orkar)
Förening jag är med i: ingen
Den bästa bok jag läst: Oj svårt, jag gillar/gillade Twillight-böckerna men läser helst själv-biografier de får gärna innehålla sex, drugs and rock´n roll.. =)
Den bästa pop-grupp jag vet: Pop?? vet i fan, mina favoriter för tillfället är Foo fighters
Den bästa låt jag hört: Någonsin? För svårt! Just nu, Walk- Foo fighters
Mitt favorit TV-program: Project runway och Antikrundan (både svenska, englska och amerikanska) pinsamt men sant.. 
Bästa film jag sett: Nått som alltid funkar är ju Star Wars-triologin (de gamla filmerna)
Jag avskyr mest: Stress och lever
Jag gillar bäst: Mina nära och kära!
Min högsta önskan: Att alltid må bra och vara lycklig
Vad jag helst vill bli: Har inte kommit på det än..




Oskar, jag, Linda och Erik.. lite yngre dock..


Nothing

Hej och hå...

Jag har varit ledig idag, skönt.. Inga måsten, ingenting!

Jag har fixat lite hemma och mamma har varit här med en väldigt trevlig present från pappa.. En sak som är bra med syskon iallafall i min familj är att vi barn måste få lika mycket. Så jag fick en liten penning-gåva eftersom Erik har fått en massa prylar till sin nya bil! En behövlig donation till Sri Lanka resa-kontot och så köpte jag en kappa/jacka idag. =) (Ej så behövlig egentligen) =)



Bild från några veckor sen, sista fredagen på semestern och jag va sådär nybrun och fräsch... Igen, igen, igen!! 


  


Dansa fastän hjärtat brister

Fredagkväll på Harrys med brudarna, man kan säga att vi dansade, dansade och dansade, sen dansade vi lite till..


SGG -11

Det började bra (riktigt jävla skitbra faktiskt) men slutade dåligt (riktigt jävla skitdåligt faktiskt)...som vanligt, jag missade i princip allt!


Grillning hemma hos familjen Liljebladh


Erik visar dagens outfit med en obligatoriska "kissnödig-posen"


Familjen orange


Festen fortsatte hos familjen Öberg


Phalén


Kvällen höjdpunkt.. här kan man säga att kvällen peakade!

Ain´t no sunshine




the space in between

Sara och jag sket i det tråkiga vädret igår och gick ut och drack några öl.. Det var deprimerande att se hur tomt det va på torget, nu är sommaren slut =( Efter några öl på Storan hade vi två val, vara vuxna och gå hem och lägga oss eller låtsas att vi är 20 igen och gå en sväng till Platens. Det blev ju naturligtvis det andra alternativet. Man blev sådär härligt nostalgikt och mindes hur töntig man va, beställde såklart Carlsberg export som va standard på den tiden (ha ha, "den tiden".. shit vad jag är gammal!) halva priset i baren, nice! Sara va ju såklart tvungen att försöka sig på att komma in i det lilla mellanrummet inne på toan, det gick sådär den här gången. Det va tillräckligt krångligt att va två på toaletten..











Väder spekulationer

Det här med att spå vädret verkar vara riktigt svårt.. Tänker mest på vädret på lördag (Sköna gröna grebo) då det i corren står att det ska regna men om man kolla på SMHI så verkar det som att det ska bli 21 grader och sol. Villket jag hoppas på! Om jag kollar accu weather på mobilen så ska det bli 28 grader sol och endel regnskurar.. Man kan ju säga att det verkar kunna bli precis hur som helst. Jag är visserligen nöjd om det bara blir bättre än förra året då det började ösregna runt 19 och heeeeela natten.. Jag vägrar gummistövlar!! 

Inget regn!
Inget regn!
Inget regn!

Vackra

Clara hade lagt ut dessa bilder på FB från vår tjejmiddag för några veckor sen, anledningen till varför jag har snott dom (hoppas det är lungt Clara?) och lägger ut dom här är för att jag bara måste visa hur sjukt vackra vänner jag har! Fotografen är naturligtvis en av dom även om hon inte finns med på bild! Tack brudar för att ni finns, även om endel av er bor alldeles för långt bort! Ser fram emot reunionen i helgen! Puss på er!





Deprimerande



Så här deprimerande ser vårat kylskåp ut för tillfället.. Man skulle kunna tro att det tillhör en 20-årig kille som nyligen har flyttat hemifrån men nej... Det tillhör två personer med den gemensamma ålderna på 58 år. Vad har vi för försvar då? Dåligt med pengar...!!?

Fyra nyanser av brunt

Herregud vad fort den här helgen har gått, villket visserligen har varit bra eftersom jag har jobbat! Det har ju varit Linköpingsfestivalen och jag skäms eftersom jag inte har satt min fot på nån av de "aktiviteter" som erbjöds.. Jag skyller på regn, jobb och trötthet. Jag orkade med en fika med Malin på lördagseftermiddagen iallafall och en utgång med brudarna på kvällen.. Men det är ju sånt man alltid orkar!!





Clara, jag, Susse och Buffy... (Snott bilden av Clara)


1 år, 33 år..

Jag upptäckte att det var ett år sen jag tog mitt körkort. Villken grej det här är med att ha körkort, kunna åka vart man vill när man vill.. Eller ja när jag kan låna bilen, men ändå! Det första halvåret så körde jag i princip ingenting och speciellt inte säjlv men nu under våren och sommaren så har jag blivit bättre och upptäckt hur skönt det är. Nu är jag inte nervös längre över att köra själv...

Örjan fyllde 33 igår, jag kan säga att det inte va nån lätt match att hitta 2 jävla tårtbitar nånstans igår. Först va jag på Gyllen där dom inte hade nått om man inte ville köpa en hel tårta! Sen gick jag till Brödboden och där hade dom en stackars tårtbit kvar så det fick bli den och en chokladbiskvi, jag orkade inte gå nånstans mer. =) När jag kom hem från jobbet så fikade vi och Örjan fick sin present.. Hur svårt är det inte att komma på nån present till någon som inte vill ha nått? Jag har ju köpt skor och kläder till honom i typ 5 år nu så jag tyckte att det var dags för nått annat, ha ha! Jag hittade en jättefin flaska (att ha sprit i) på second-hand och sen fick han självklart något att ha i den så det fick bli en flaska whiskey. Jag tror att det dög, whiskeyn iallafall!



Idag är det ju som alla vet fredag och jag är ledig! Det tråkiga är att ingen annan är ledig så jag får umgås med mig själv hela dagen.. =( Jag har redan varit ute och gått och solat. Måste säga att i det solariet jag solade i idag, tydligen nått värsting solarie, 70 kr för 19 min (Satan vad dyrt!) men i det så finns det en massa olika funktioner  som inte funkar typ att man kan bli duschad med kallvatten mm, sen finns det en funktion som sprutar ut nån doft?! Även fast man inte vill.. Hade hoppats att den va trasig istället! Jag ligger alltså där och blir sprejad med äcklig herrparfym! Vad fan!? Typ Jean-paul Gaultier (vet inte alls hur det stavas) som är den värsta jag vet, den blåa nakna manskroppen, uuuuh. Den luktade gott när jag var 16 och min dåvarande pojkvän hade den.. Nu tycker jag att den luktar alldeles för mycket, om någon kund har den och är nere i butiken så hänger den kvar i en halvtimma efter kunden gått. Jag hatar den! HATAR! Oj villket utlägg det blev om en parfym, ha ha!

Vi får se vad jag hittar på nu, kanske fixa billiga hockey-biljetter hos Corren och ta en sväng på stan, som vanligt...


Sugen

Satan vad jag är sugen på en utgång nu.. Det måste bli det till helgen, i nån form iallafall! Det är ju Linköpingsfestivalen så nån öl och lite bra musik kan det ju få bli. Sen får man väl hoppas på fint väder oxå så att jag kan få inviga min ny fina shorts. Vi håller tummarna!!

Jag åkte ju ut till Grebo sen igår kväll, tyvärr så blev det ju ingen höjdarmatch eftersom grabbarna förlorade med 1-3 =( Men det var kul att göra nåt annat och umgås lite med mamma och pappa och få utöka mina driving skills... Satt och vrålade till Foo fighters - Walk, min favvolåt just nu!  

Skrik delen... så bra!!

Now
For the very first time
Don't you pay no mind
Set me free, again
You keep alive a moment at a time
But still inside a whisper to a riot
The sacrifice
The knowing to survive
That first decline
Another state of mind
I'm on my knees, I'm praying for a sign
Forever, whenever
I never wanna die
I never wanna die
I never wanna die
I'm on my knees
I never wanna die
I'm dancing on my grave
I'm running through the fire
Forever, whenever
I never wanna die
I never wanna leave
I'll never say goodbye
Forever, whenever
Forever, whenever


Dagens

Tjoho halloj! Villken skön dag jag haft/har.. Jag har varit ledig idag, ja nästan.. jobbade en timma hos Yvonne men det gjorde inte nått va ju ändå på stan. Eller jag är ju alltid på stan egentligen till och med när jag ligger i soffan och kollar på tv..=)

Såhär har min dag sett ut hitills..
Sov tills jag vaknade, vek och stuvade undan tvätt, små-rensade garderoben, åkte ut till hackefors (second hand-butiken) hittade en liten födelsedagspresent till Örjan men inget till mig själv =( Jobbade typ en timma uppe på Newhouse, gick en sväng på stan hittade födelsedags-present till Örjan och något till mig själv =) Ett par skinnshorts (ok fuskskinn) i lite sportigare modell som man tydligen måste ha nu.. SLAV! Och nu hamnade jag här i soffan framför tvn och väntar på ännu en repris av Project runway.. Sen hade jag tänkt att åka till Grebo och kolla på matchen ikväll!

Det har varit en lugn händelserik dag med andra ord.

Just det! Va och tränade första gången 2 månader, bodyattack, jag kan bara konstatera att jag är supersvag och har svindålig kondition, men om några veckor är man nog tillbaka igen.. Det är lungt! Fick dock världens jävla blåsor under fötterna, men det får man leva med.. right?!






Hej hej!


För snäll..

Jag är ju bara för snäll, jag offrade värdefull tv-tid så att Örjan ska få titta på Champions league.. Så jag hamnade här istället och matar massorna (ok så många är ni inte) med onödig information. Örjan kan visserligen vara värd lite fotboll efter år av Project runway, Top Model, Jersey shore m.m... Jag kan nog erkänna att jag är en riktig tv-hora! Ha ha ha! Ju sämre desto bättre gäller nog för mig.

Mer som hänt i veckan?! ja eller det är ju bara tisdag! Har naturligtvis köpt två nya par skor, men måste säga att vi har sjuka priser på jobbet nu. Halva rea-priset!! Det blir i princip gratis! Skor till ett värde av 1500 spänn köpte jag för 350 kr.. Inte illa!  Nu tror jag att min "köpa sommarskor-säsong" är över. =( Men tack gode gud att det är dags för höst och vinter!

Kräftor

Vi får nog fixa ihop en kräftskiva snart..


FÖRE


EFTER

Man ä ju soldyrkare!

2011-08-13_18_13 (MMS)

Man ä ju soldyrkare!


Äntlgen fredag igen..

Oj vad skönt att den här jobbdagen tog slut.. Jag har sprungit arslet av mig hela dagen. Vi började med halva rea-priset idag och folk blir som galna.. Det skulle visserligen jag oxå bli för allt är verkligen super super billigt. Plus att vi fick en massa varor.. Har i princip inte hunnit med nått annat än att springa fram och tillbaka från kassan och lagret. Hann att packa upp nån av kartongerna och äntligen kom ett par kängor som jag väntat på och dom va lika snygga i verkligheten som på bild, det kan nog få bli dom till i höst.

Ikväll är jag ensam hemma, Örjan är och fiskar kräftor och jag kör på med en vanlig "ensam hemma-fredag", sushi, vin och en massa dålig tv.

Sorry för alla bilder på skor.. Men är dom inte coola?


Favvisar

Mina favoritskor just nu från Din sko...


Bad person

Varför är jag så himla taskig mot mig själv? Jag är så jävla lat!!! Visst det är första veckan efter semestern men hur svårt ska det vara att gå upp skapligt på morgonen så att jag tex hinner gå ut å gå eller gå till gymmet eller varför inte städa lägenheten.. Istället så fastnar jag framför datorn och ursäkten är att jag inte hinner.. (klart att jag gör). Den riktiga anledningen är att jag inte orkar, jag har blivit totalt förslappad. Sen på kvällen så klättrar jag på väggarna av energi och kan inte sova.


Så vad gjorde jag igår..? Jo jag jobbade mellan 10-14 sen gick jag hem och läste en bok i nån timma, sen sov jag ett tag, sen lagade jag mat, åt, läste mer bok, kollade på tv, gick och la mig. Det va väldigt skönt men inte den mest händelserika dagen eller ska jag säga produktiva dagen.




Just det åt lite glass för att toppa dagen med...

 


God morgon, god morgon..

Oj oj villken krävande dag det va på jobbet igår.. inte.. Slöstartade med att jobba 4 timmar, var visserligen svintrött när jag kom hem ändå. Idag är man ledig och imorn oxå.. Kanske tänkte hoppa in och jobba lite hos Yvonne imorn så man får lite extra cash. Men inte idag, idag ska jag träffa mamma och gå en sväng på stan  , kanske ta en sväng ut till hackefors oxå som vanligt!  

Har bokat bodyattack till ikväll, vi får se om jag lyckas släpa mig dit. Det kommer nog bli svårt att komma igång med träningen efter 5-6 veckors uppehåll och med tanke på alla onyttiga saker man stoppat i sig och inte minst hällt i sig så kommer jag förmodligen knappt kunna röra på mig utan att svimma. Ja ja blir säkert bra det där... 

Nä nu har jag suttit här alldeles för länge, dags att göra sig vacker... typ.

 

Tillbaka till verkligheten

Då kom den där måndagen till slut, den måndagen då det är dags att gå tillbaka till jobbet igen. Då var semestern slut. Som man har sett fram emot den hela året och nu finns den inte mer =( 3 veckor har gått alldeles för fort. Här kommer lite bilder på vad jag har gjort sen det senaste blogginlägget.

 
Rock night på Dentusgrottan och brorsan spelade.. Efter spelningen drog vi in till stan för fest och utgång..


Linda i sin ängel-outfit.. =)


Susse


Marie


Me


Sista veckan på semestern blev ju en riktig höjdarvecka! Fint väder varenda jävla dag! Gööttt! I måndags drog Örjan och jag till Varamon och stekte, träligt att det ska va så jävla kallt i vattnet bara. På kvällen drog vi hem till Linda och grillade och tog tillvara på hennes sista kväll hemma. Vi satt uppe till 1 och snackade fiske med Oscar och Örjan och drack gammalt vin.. Ha ha! All alkohol hos familjen Liljebladh har gått ur datum. Örjan och jag sov hos mamma och pappa för att sen åka direkt till landet, hade vi tänkt men det fick bli en sväng förbi stan för att hämta min mobilladdare bland annat....


Örjan, varför är det alltid killarna som grilla?


Clare




Snacka om att det var skönt att konma till landet.. Att åka ut med båten varje dag, sola, bada, fiska och läsa.. Grilla på kvällen, gå ner till sjön och dricka lite vin och snacka skit. Vi stannade ända till fredag eftermiddag! Vad fan skaman göra i stan när det va sånt kanonväder.


Hmm, nakenbad! Farligt dock med kanotister som man inte hör när dom kommer paddlande runt hörnet..


Ha ha ha, hittade en av Örjans gamla katten-Gustav handukar..







Ganska nöjd med färgen på benen, eller färgen på hela mig faktiskt! =) Äntligen sol!






Vi har haft ett litet duvproblem på  våran balkong tidigare. Men nu när vi har varit borta ett par dagar så har de passat på att bygga bo och lägga ägg. Ägget ser jävligt skumt ut som en lös äggula.. Hörrö du va!







I lördags blev det fest och utgång hos Clara, riktigt nice..



2 timmar kvar till jag börjar jobba.. Dags att göra sig iordning, men kan ju visserligen meddela att jag faktiskt är ledig tis, ons oxå.. ha ha! Liten mjukstart
!


RSS 2.0