Skön helg!

För min del så har det varit en ganska lugn helg, efter jobbet i fredags så köpte jag med sushi hem och kollade på Sagan om ringen hela kvällen. Jag hade glömt bort hur bra dom filmerna är och jag sitter hela tiden och är så fascinerad över ja allt egentligen. Först hur någon (Tolkien) kan ha haft sån jäkla fantasi och kommit på allt oxh sen villket jävla jobba att göra filmen. Jag tycker iallafall att det är helt sjukt och bra såklart. Örjan var och fiskade kräftor hela natten och jag som inte tycker om att sova själv=( Med tänd lampa så funkade det och så ligger jag och klammrar mig fast på hans sida av sängen det luktar ju så gott!!

På lördagen jobbade jag, inget speciellt förutom att det va ganska så ok med folk vilket va kul! På kvällen så gick jag och Örjan ut och käkade efter ett tips av Thomas och Kriss så hamnade vi på Sangria det värsta med när man inte har bokat bord är att man får skitbord.. Först ville servitören sätta oss imellan ett fyrabord och ett annat tvåbord jag lovar det kan inte varit mer än 30cm mellan borden. Känns ju som man sitter tillsammans med en massa människor man inte känner jag vill inte att dom ska sitta och höra vad vi pratar om. Så vi sa nej tack och servitören visade oss ett annat bord villket låg likadant så vi sa nej igen då visade han ett bord som stod precis vid trappan jätte avskilt och bra... Perfekt! Vi tog tapas till förätt sen tog Örjan Pepparstek och den va super god. Dum som man är då tog jag lammet, själva lammet va gott men resten av rätten va inte riktigt i min smak. Men mätta blev vi nästan lite för mätta.. Sen gick vi ner till the Champ och träffade lite folk och tog några öl, vi va nog hemma innan tolv så även om man va lite lullig när man gick och la sig så mådde jag kanon igår och va redo för ännu en dag på jobbet.. och helgen slutade som helgen började med Sagan om ringen..


Torsdag

Ännu en dag med ledigt, men vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Sitter och försöker ringa mamma och se om hon vill gå å äta lunch men hon svarar inte.. Det finns egentligen en massa saker jag skulle kunna göra här hemma som städa och diska mm, men jag orkar bara inte. Ibland får man väl strunta i sånt utan en vettig ursäkt?

Det händer lite roliga saker nu i helgen, imorn kanske det blir middag hos Sara hennes liv tog en helomvändning igår och snabbt gick det, jag är så glad för hennes skull men det är tråkigt för oss andra att vi hädanefter kommer att ha ännu en vän långt långt borta från linköping=( 

På lördag så ska Örjan och jag ut och äta, senast vi gjorde det va typ när jag fyllde år förra året så det är verkligen dags.. Man måste unna sig sånna saker oftare och det ska bli jättekul att göra nåt bara Örjan och jag..
 
Nä måste börja fixa iordning mig, fick ta i mamma hon kommer snart.. (kanske hon kan diska=)



Bye bye

Sköna gröna Grebo

Då va ännu ett år gånget och ett sköna gröna Grebo avklarat. Som vanligt så blev det lite förfest hos familjen Öberg vi hade sån himla tur med vädret, inte ett regnstänk på hela dagen..




Bengt ville gärna va med i bloggen... =)


Vi som gick lite tidigare till klockarängen, såg en snopp på vägen inte så trevligt.. (Den låg inte på vägen)? Ehh?
Skyl er pojkar!


Malin var väl förberedd med regnjacka, sittunderlag(se bild), pannlampa och reflex.. Alltid redo!



Älsklingen och jag, kvällen slutade sådär.. men nu är vi sams igen.


Svensk punk var riktigt bra.. jag tyckte om dom röda skinnbrallorna! Ha ha


Jag, Linda och Johanna..

...................................................................

Det är tur att man har vänner och en pojkvän som inte riktigt har tröttnat på mig än..


Dubbelgångare

Det finns tydligen någon som heter Sabina som är väldigt lik mig. Jag har haft folk komma fram på jobbet och frågat om  vi är släkt och igår så va vi en sväng på Platå då en tjej kommer springande mot mig och börjar pussa och krama på mig. Jag hade ingen aning om vem tjejen va och när jag inte kände igen henne så tittade hon på mig som om jag va dum i huvudet.. och jag trodde att jag va dum i huvudet oxå, varför kände jag inte igen henne hon som tydligen visste vem jag var.   Jag frågade om hon trodde att jag va Sabina och det stämde hon bad om ursäkt och skämdes nog ganska rejält...

Men min fråga är vem är den här Sabina??  Någon som vet??

Stockholm och födelsedag

Igår så fyllde Örjan år och jag höll nästan på att glömma bort det, oops. Kom på det i lördagsnatt av någon underlig anledning.  Kort tid att hitta på en födelsedagspresent men det blev bra till slut och Örjan blev nöjd men det hela blev ju inte enklare av att jag va i Stockholm igår. Jag va där med Yvonne va på NH´s showroom och kollade på sommarkollektionen sen gick vi en sväng på stan. Bara för att jag hade laddat en massa för shoppingen så hade jag det jättesvårt att hitta något plus att det va så himla mycket folk överallt. Inne på Zara trodde jag att det var rea för att det var så mycket folk och dom bara slet ocg drog i allt, helt ganla. Men det var inte rea allt va bara som vanlig.. Fy fan för att jobba där.

Däremot så är Stockholm en riktigt vacker stad jag skulle vilja åka dit mer när man har lite mer tid på sig. När man var yngre och åkte till Sthlm så gick man bara fram och tillbaka på drottninggatan, men det finns ju så mycket mer..


Tyvärr det ända kortet jag tog men det är ju alltid nått!


Lunch


Va nyss och köpte lunch på delikatessbutiken, tänkte mig nåt nyttigt deras GI-lunch verkade ok, lax med saffransås och matvete.. Men tänkte att jag kunde byta ut matvetet till ris istället inte så förtjust i matvete, sen frågade tjejen bakom disken om jag kanske ville ha hollandaisesås istället för saffransåsen.. Ja självklart!!!

Hmm så jäkla nyttigt blev det alltså inte, men oh så gott..!!

Fotboll, knäskador och benbrott..


Gud vad sugen jag är på att spela fotboll, jag har knappt rört en boll på 2 år... =( Nja jag å Jonas körde ju en liten nickduell för nån månad sen  men det resulterade bara i en öm panna och ett bevis på min kassa kondition.
 
Under matchen igår (sverige-finland) kom jag att tänka på en match mot nåt lag en bit utanför Skänninge, kommer inte ihåg vad dom hette, men det var nu för 2-3 år sen då jag spelade med Åtvid. På kvällen skulle jag och Buffy hälsa på Jonas på sjukhuset efter att han hade brutit benet och efter det så skulle vi gå ut. På den tiden då Sara å Karin va i Norge, Linda i Australien och Susse va ja vart va det nu? Va hon och pluggade? Iallafall det var bara jag och Buffy hemma. Under matchen så slet jag upp en gammal knäskada precis vid motståndarnas avbytarbänk, jag låg där och gnydde ett tag innan det andra lagets tränare kom fram och frågade hur det va, och jag brast ut.. Jag som skulle gå ut ikväll!!!

Men hade jag bestämt det så skulle det bli så.. så med ett svullet och bandagerat knä haltade jag mig uppför sjukhusbacken för varje steg jag tog så kändes det som att knät skulle hoppa ur led. Men det gick,  och väl på sjukhuset så kände jag att jag hade haft ganska så mycket tur till skillnad från Jonas som med sitt brutna ben fick ligga där i sjukhussängen i flera veckor. Det var under den eftermiddag den klassiska frågan kom, som Jonas gärna berättar flera gånger om själv har jag väl hört den berättelsen ett par tusen gånger. Jonas ligger i sjukhussängen med svårt benbrott jag lyfter på hans täcke och frågar Kan du ligga(knulla) med det där? Det var kanske det sista som Jonas tänkte på men det var det första som jag tänkte på.. Konstigt.. jag? Ha ha..

På kvällen sen så tänkte jag och Buffy att vi skulle gå nånstans där det va lite lugnare eftersom jag knappt kunde gå och absolut inte dansa så vi gick till Maxim.. Inte så smart i och med att det var en massa lättklädda Slitzbrudar där den kvällen och grabbarna flockades runt dem villket betydde ganska så mycket folk. Men jag tror att vi lyckade ha det ganska så kul och efter ett par öl så vågade jag till och med att dansa..

En ganska så lyckad dag ändå och är det nångång som det pratas gamla minnen så kommer nästan garanterat denna historia alltid upp.

Ny vecka


Då va det ännu en ny vecka, har varit duktig och varit ute och gått nu på morgonen. Nu sitter jag i soffan och har precis ätit frukost. Sitter och funderar över vad jag ska göra, börjar inte att jobba fören kl 1. Hela min garderob ligger slängd i sovrummet det måset vikas och stoppas undan plus all ren tvätt från i tisdags måste plockas upp. Vi har en massa disk och det är allmänt stökigt i lägenheten.. =( Men egentligen så vill jag bara sätta mig på balkongen och fortsätta att läsa The dirt ni vet Mötley Crües självbiografi den är verkligen superbra. Hmm..

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att skriva nu under sommaren men först va det semester och efter semestern så har jag jobbat väldigt mycke. Men den här veckan ä chefen tillbaka från semestern så nu blir allt som vanligt igen och förhoppningsvis mer uppdateringar. Jag ska försöka... =)

RSS 2.0