Måndag.

Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringar på sistone. Jag ska skärpa mig. Har faktiskt lite bilder att lägga upp ifrån helgen men hinner inte göra det nu..,. Malin ska komma förbi snart på fika så jag måste fixa lite med det. Helgen har varit hur skön som helst faktiskt. jag va lite seg igår bara efter lördagsnattens bravader =) Men det var det värt! Håll tillgodo!

Snart kommer lite bilder..

Hej tisdag

Skrev ett långt inlägg nyss, men datorna stängde av sig och det försvann och nu orkar jag inte börja om.

Jag är ledig idag iaf och jag ska mest pyssla här hemma och ikväll ska jag träna och senare gå på New moon med Susse och Laila.. ser så fram emot det kan jag lova.

Ska läsa lite på det tredje boken oxå självklart!! Såg Taylor(Jacob) på Leno show igår hur het är han då? Han är bara 17 år.. Man känner sig ju som en riktig snusktant.. hahah!


fredag.


Köpte Twilight på dvd igår, antagligen nån specialare med tanke på nya filmen.. fick med en stor poster, vykort å klistermärken.. Ha ha vad ska jag med dom till? Jag är inte direkt 12 år längre och kan tapetsera hela flickrummet med posters. Men det var en massa extra extramaterial å sånt älskar jag..

Fredag idag och jag har varit och städat på kontoret, funderar seriöst på att säga upp mig. Orkar inte längre, det är inte värt pengarna längre att städa toaletterna efter vuxna män som verkar ha problem att träffa rätt! å lukten av gammalt kiss.. Uhh, får klökningar...

Malin kommer förbi snart på en kaffe å hoppas på att kunna diskutera min nya besatthet eftersom det var hon som insisterade på att jag skulle se Twilight och läsa böckerna. Kl 12 börjar jag jobba och jobbar ända till kl 19. Har blivit bjuden till Susse ikväl på vin, ost å idol men vi får se om jag orkar.... 


Besatt

Efter alla påtryckningar från folk så såg jag äntligen Twilight i söndags.. å blev besatt! Villken underbar historia!! Köpte böckerna i måndags och nu torsdag har jag läst ut den andra! Kände att jag var tvungen innan jag såg New moon.  Har ont i ögonen kan jag lova efter alla timmars läsande men det var det absolut värt.. Men nu har jag ju lite längre än en vecka på mig att läsa den tredje boken eftersom den tredje filmen inte kommer fören i sommar =) Hoppas att nån vill följa med mig på bio snart..

Jag har även skapat lite Twilight hysteri på jobbet, fick Maria att se filmen och nu ä hon oxå såld. Vi betedde oss som 11åringar och tejpade upp en bild på Edward(Robert) på väggen ute på lagret.. Ha ha, patetiskt eller hur??

Och förlåt John Krasinski (Jim i The Office) eller va den senaste Ari i Miami ink?.. Iallafall mitt inte-räknas-som-otrohet-kändis-ligg...  Jag har nu bytt... till Robert Pattinson världens nog vackraste karl... Mmmm... Sorry Örjan!


Höstmys och inflyttning/födelsedags-fest!

Då va ännu en helg förbi och vi har hunnit med att göra en del saker.. I lördags gick vi upp tidigt och åkte ut till landet och krattade löv. Det var riktigt jobbigt kan jag säga, har fortfarande träningsvärk. Men det var skönt att komma ut i friska luften i några timmar! Sen hade vi med oss mackor och varm oboy oxå som vi åt till lunch så himla mysigt! Nä vi kom hem så va vi så himla trötta och frusna men en dusch och ett vil så ordnade det upp sig.  På kvällen så va vi bjudna till Claras å Markus nya lägenhet (hur fin som helst) och vilken jävla utsikt!! Där bjöds det på smörgås tårta och Clara hembakade dumlekakor.. mmm..  Jag drack nog lite för mycke rödvin villket märktes i mitt huvud på söndagen Örjan va med riktigt seg så vi låg bara och degade hela söndagen! Kollade på Twilight för första gången, och nu är jag med fast. Trodde att jag skulle kunna stå emot men icke.. Nu är jag oxå kär i en vampyr.. suck.. ha ha ha!


Örjan ser lite farlig ut med krattan i högsta hugg!













Ska jag eller ska jag inte??


Hmm.. Ska jag gå å träna ikväll? Jag borde verkligen det iallafall men har blivit så fruktansvärt lat på senaste tiden och trött. Jag skulle lätt kunna sova till 12 varenda dag, det är illa.. Sen har jag noll motivation till att gå ut och gå på morgonen, det är ju så mörkt och deprimerande ute. Det är en ond cirkel, det är mörkt ute, man blir trött, man orkar inte ta promenader, man känner sig tjock, man blir deppig och sen går det om och om igen..

Nä jag ska fan gå och träna det är klart jag ska ja skärp dig Elin!!

Helgen.

Hej hej !  Jaha då va det måndag igen! Å snart ska man tillbaka till jobbet där jag har spenderat hela helgen, ja nästan iallafall.. Med ett undantag för lördagskvällen då jag å Sara blev bjudna på mat hemma hos Buffy. Vi spelade Buzz, kollade upp billiga resor till New York och åt mums mums... Mums.. =) Sen tog vi en sväng in till stan och Sliver där vi träffade en asfull Örjan, ha ha ha! Lite jobbig, så jag umgicks med honom tills han lyckades bli portad.. så då skyndade jag tillbaka till Sarorna och Jonas och Marie och satt och snackade sista timman. Tiden gick så jävla fort och eftersom jag va tvungen att vakta Örjan i en timma så försvann ännu mer tid. Men det va faktiskt kul ändå.. Å nu vet jag hur Örjan känner sig när jag har druckit för mycket. ha ha!! =)

Ny vecka nu och det händer inte så jättemycke som vanligt. Ska iofs jobba ganska så mycke den här veckan och på onsdagskvälll ska jag hem till Malin eftersom hon fyller år. Frågan är bara vad man ska köpa i present..Hmm??

Nä nu måste jag börja fixa iordning mig för jobbet!  



Det snöar..


... och jag tycker att det är hur mysigt som helst!!

Skit dator..


Skrev ett fint litet inlägg och så sket sig internet uppkopplingen som vanligt!! Fattar inte att det ska va så jävla svårt för en dator att fungera det har alltid varit problem med våra datorer..

Iallafall... Idag kommer Sara hem från Östersund, Jippi!! Nåt kul att se fram emot den här veckan. Det ända tråkiga är att jag jobbar i helgen, det är typiskt när det händer nåt. Förra helgen var jag ledig och då "hände" det ingenting. Det var visserligen skönt, umgicks med Örjan, gick på stan, åt en massa, sen gick vi på hockey på söndagskvällen skit kul match, LHC vann under förlängningen i den 5:e och sista minuten precis när slut signalen lät. Spännande, spännande!!

Nähä, nu sitter jag och kollar på The office, det engelska, har redan kollat igenom säsong 1, 2, 3 och 4 på det amerikanska och sitter och längtar efter att säsong 5 ska komma ut på DVD för det borde den ju snart va?? I och med att säsong 6 går på TV nu, iaf i USA...

Nu är det dags att fixa iordning mig för att gå på jobbet..
Världens mest ointressanta inlägg!!

"I wrote a whole song and I did´nt say shit" - Rainman, Eninem

 


RSS 2.0