helg

Då va helgen förbi igen och det är inte utan lite ångest som vanligt..  Jag har ju jobbat hela långa helgen som vanligt känns det som men nästa helg är jag helt ledig! Det ska bli så skönt.. längtar! Några bilder från lördagskvällen, att man aldrig kan stanna hemma och ta det lugnt nån helg..


Fina Susanna..


Min nya fina klänning.. och jag!



Ingen nakenbild?? Ha ha ha!

Vårstäda balkongen..


Jag behöver seriöst städa balkongen, göra rent grillen, plantera blommor, köpa nya dynor.. Den ser för sorglig ut, satt en stund där nu på eftermiddagen och jag blev mest äcklad. It`s got potential...

 

Söndag


Äntligen va man ledig efter 13 dagars jobbande, vaknade dock upp med alldeles för mycket huvudvärk. Men efter en stadig frukost och en dusch så ordnade det upp sig ganska bra. Örjan och jag gick ut en sväng på stan och försökte götta oss lite i solen men det gick sådär. Gick in på netto för att handla lite småsaker och personalen där behöver verkligen gå en charmkurs eller en kurs i hur man överhuvudtaget pratar med en annan människa. Själva butiken är ju oxå ett skämt alla grönsaker är ruttna och det känns bara allmänt ofräscht. Sen tog vi en sväng in på Mcdonalds där vi oxå stötte på ett gäng märkliga människor.. kostymnissar som inte ville bli kladdiga om fingrarna och folk som ville köpa vatten och tränga sig i kön, tjejen i kassan sa snällt att vattnet kostar 1 krona men att man då mäste ställa sig i kön. Då vart personen sur och gick in på toan istället och hämtade vatten.. ha ha! Skön..

När vi kom hem kollade vi på hockeyn och det vart ju en besvikelse.. 

Om man sumerar ihop helgen så har den varit riktigt bra men alldeles för kort som vanligt!

 
Örjan pinnben!

Lördag


Kameran gick ju inte direkt varm i lördags men här är iallafall några bilder..
Det blev en riktigt trevlig kväll och jag vann äntligen över Sara i armbrytning.. Yes!!!





Martin råkar "stjärta" Örjan, ha ha!



Bokat och klart






Ja då var det bokat och klart, jag och Örjan ska se mina favoriter Mustasch på Konsert & Kongress den 1/4. Det kommer bli så jävla bra!! Det blir min fjärde gång och Örjans första, han är lite sur på mig för att jag inte frågat om han har velat följa med dom andra gångerna. Kände ändå att det var dags nu.. Det va ju hos honom som jag hörde min första Mustach-låt. Så det är ju faktiskt lite hans förtjänst! =)

Hockey


Snart går mitt abonnemang ut och det är verkligen dags att skaffa en ny mobil, kameran på min gamla suger ju verkligen. Här kommer några dåliga bilder från i lördags!


På Royal arms hade en massa folk samlats för att kolla på hockeyn...
...



LHC vann i sudden, det va seriöst mer drag här en vad det är på en vanlig match.. När LHC gjorde det
avgörande målet skickde Örjan ett helt glas öl över närliggande bord och golv. Efteråt sa han "det va det värt"

Oslo 4-6/3



Påväg mot city galet mycket folk pga av skid-vm..


Örjn vid vad jag tror är slottet...


"Hemmafrun"  (ej arrangerad)


Jag och snygga Karin


Födelsedagsbarnet får en bamsekram.


Örjan visar upp sina modelltalanger


Påväg hem och uttråkad så jag fick för mig att sminka mig osminkad... Altså sminka mig fast det ser ut som jag inte är sminkad. Lyckades ganska bra!



bloggfnatt


Har jag fått bloggfnatt undrar ni? Nej jag har bara inget bättre för mig och tänker såhär att det är lika bra att passa på när man har tid och ork att mata ut så många ointressanta inlägg som möjligt.. och egobilder eftersom jag inte har nått roligare att ta kort på just nu. Ett inlägg blir alltid lite roligare med en bild. Jag vet visserligen inte hur roligt ni tycker det är att se en massa bilder på mig men det får ni helt enkelt ta.

Det är lördag idag och jag är på jobbet, står och funderar på vad man ska göra ikväll. Örjan ska till Royals och se på hockeyn med typ resten av alla grabbar i Linköping, vet inte hur poppis det är om jag tittar in där efter jobbet.. Så blir jag den där jobbiga flickvännen som bara hänger efter, hmm.. Jag vill ju också dricka öl och kolla på hockey. Men har ingen lust att gör det hemma själv. Aja vi får se kanske våldgästar! Ha ha! Jag är lite sugen på en lugn utekväll, det betyder alltså gå ut och dricka fast försöka undvika uttjatade Harrys. Inte för att det behöver betyda en lugn utekväll men när man håller sig någorlunda i skinnet och tar det lite lugnt och går hem ganska tidigt.

Aja vi får se vad som sker!




Fredag igen..

Hej och hopp!

Ja då kom äntligen den alltid så efterlängtade fredagen.. Inte för att jag är ledig i helgen men det är ändå skönt med helg, även om man jobbar! Och fredagen är en sån dag då allt är tillåtet... Typ dricka och äta onyttigt, vin, öl, cola, chips, popcorn, godis. You name it, allt är tillåtet! Jag har redan driuckit en cola, mums. Ikväll väntar ungsrostade rotfrukter med ryggbiff och beasås, på det nått/några glas rödvin och säkert en skål popcorn. PÅ tv blir det såklart "på spåret" eller va det final förra fredagen?? Jag såg bara glimtar av det eftersom vi precis hade kommit fram till brudarna i Oslo då! Hoppas inte det är slut iaf!

Just det bilder från Oslo ska läggas upp inom kort! Bland annat en bild jag kallar hemmafrun, där Linda och Örjan är modeller..  Här kommer en teaser på mig när jag går loss på bålen.. typ...



Håll tillgodo och trevlig helg!


=)

Eksem

Nu är jag trött på det här! Har haft eksem runt ena ögat i evigheter nu känns det som!  Jag hade nåt liknande för nått/några år sen och fick nån kortisonsalva som jag inte använde för att det försvann av sig själv. Men nu vägrar det att försvinna. Det är jätte illa ibland (som det är idag) och andra dagar syns det inte alls.  Jag har ju på senaste tiden oxå fått utslag av vårat sköljmedel... Jag vägrar att vara allergisk.. Det känns jävligt skumt att man i 25års-åldern ska gå och bli allergisk. Vad fan händer!

Jag vägrar...!!


RSS 2.0