Yeaaaahhh!!

Yes äntligen så ska det bli fint väder när jag för en gångs skull är ledig!! Hela helgen ska bli kanon har det lovats nu, så jag hoppas att det stämmer. Har inget planerat ännu men det kan bli en hel del solning och en hel del öldrickande faktiskt, som jag längtar... Jag är faktiskt ledig både fredag, lördag och söndag så jag får lite långledigt!! =)

Bara två dagar kvar..

Igår jobbade jag hel dag, skulle egentligen bara jobba 3 timmar men en tjej blev sjuk och då ställer man ju upp. Det va lite tråkigt eftersom jag hade bestämt att fika mä Malin på eftermiddagen men men, nu har vi bokat om till fredag förmiddag istället!! =) Direkt efter jobbet igår så hade jag å Marie ett step pass. Jag va så himla trött efter jobbet men det gick ganska så bra ändå börjar kunna alla steg utantill nu men det är fortfarande skit jobbigt! Det är väl det som är meningen.. =)

Nä nu är jag hungrig.. Hörs! =)


Söndag

Söndag idag och jag jobbar. Örjan åkte iväg tidigt imorse och skulle åka till Mjölby tror jag och spela golf.. Vi skulle hitta på nåt i eftermiddag sen när jag slutar vi får se vad det blir. Igår övningskörde vi och det gick ganska bra fast efter nån timma blev jag trött och hungrig då börjadfe jag bli slarvig och oseriös.. Hmm.. =) Sån är jag..

Nä nu ska jag fixa iordning mig lite innan jobbet! Ha det gött..

Ledig!

Hej hej, ledig idag då! Skönt men börjar bli lite uttråkad, ingen vill umgås med mig =( Eller ja dom flesta jobbar. På morgonen har jag vart ute på en liten promenad och nu sitter jag och väntar på att en tjej ska höra av sig som har köpt ett par byxor av mig på Tradera. Ska träffa henne på stan snart och lämna byxorna. Annars så har jag inte så mycket planerat, har tvättid ikväll plus att jag ska iväg och träna. Men just nu har jag inte ett skit att göra... =(

SÅ TRÅKIGT!!!

Hmm, kommer väl på nåt snart annars får jag väl ta en sväng på stan själv å köpa nått att äta, det blev ju fint väder nu mä..

 Ha det! =)

Het dröm

Oh jag hade en het dröm inatt... Ni vet Ami James i Miami Ink, villken hunk.. Mmm! I drömmen så tatuerade han mig på axeln med en vanlig nål och bläck, ha ha. det gjorde ont som satan men ibland så lutade ha sig över mig och andades sådär lite tungt i mitt öra och kysste mig på halsen så att det pirrade till i hela kroppen. Sen så hände det faktiskt inget mer för jag vaknade, och Örjan va påklädd och skulle gå så jag kunde ju inte ta ut min, ja kort och gott kåthet på honom.

Så nu har jag ändrat mig angående det här med villken kändis man får ligga med om tillfälle uppstår utan att det klassas som otrohet.. Nämligen han, Ami James, visserligen 37år men det är ju ingen ålder.. Mmm... Oj vad privat det blev det här! =) Äh skit samma! Det är ju mellan mig och ni 9 personer som läser min blogg dagligen, tackar!


Hej hej lördag!

Jahopp då va det lördag igen då! Idag jobbar jag på NH till kl15, jag hoppas på att det kommer att bli mycket att göra. Jag skulle egentligen va ledig idag men ibland måste man ju ställa upp och jobba! =)

Det blev en lite konstig kväll igår både Örjan och jag somnade på soffan runt kl22 sen väckte han mig vid kl 1 då gick vi och la oss i sängen. Ha ha.. Det vart inget rajtantajtan där inte.. =( Örjan åkte iväg imorse vid kl 7 och skulle golfa, 36 hål, fy fan! Skulle aldrig orka det han kommer inte att komma hem fören ganska sent ikväll.. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i eftermiddag. Eller jag vet vad jag vill göra, jag vill gå och ta några öl efter jobbet! Får se om nån vill följa med..

Trevlig helg på er!

Längtar tillbaka!


Gud vad jag längtar tillbaka till Barcelona! Eller längtar egentligen vart som helst förutom just här för tillfället.. Stod nyss och kollade på en massa bilder, så himla kul det va, god mat, härligt väder och en massa saker att se! Åhh vill tillbaka nu!!!  Eller kan det åtminstonne bli sommarvärme här snart igen, Ser verkligen fram emot sommaren det här är första sommaren sen jag tog studenten som jag har 4 veckors semester. Örjan och jag har inte planerat nåt än först tänkte vi kanske åka utomlands men efter lite fundering så har vi kommit fram till att vi kanske ska skippa det och spara pengar till en längre utomlandsemester längre fram. Men vi får se, blir det 4 veckor av regn så får jag panik då kanske det blir en  sista minuten... =) 


Barcelona.

Roligaste kvällen på länge!



Ja i lördags vankades det partaj som vanligt. Förfest hemma hos mig och sen tillbringade vi resten av kvällen på Harrys dansgolv. Jag hade det så jävla kul alla höll ihop hela kvällen och vi gick inte hem fören stängning! Tack brudar för den roligaste kvällen på riktigt länge!! =)


En duk och en lampa.


Vad tycker ni om min snygga lampa? Jag var ju som sagt ledig igår, Linda jag och brorsan va och käkade lunch sen sprang Linda och jag runt på varenda second hand butik i hela stan. Hittade lampan på myrorna, fan vad glad jag är. Tur att Linda va med och pushade annars hade jag nog inte köpt den. Hittade ett sött linne oxå.. Lampan fick jag för 95kr och linnet kostade 35kr. Villka fynd, Linda köpte en jättefin kavaj med leopardfoder 60kr och några LP skivor. Det blev ju inte dyrt alls. På kvällen gjorde jag, Örjan å Linda tacos. Eller ja Örjan åt tacos.. Sen kom Jonas och Marie förbi och kollade hockeyn. En trevlig kväll men har lite ångest över att Marie och jag skippade träningen och åt en massa onyttigheter istället.. Men ibland måste man ju bara! 


Ledig.

Ja då va man ledig igen då, visst är det skönt för att man hinner göra en massa grejer hemma. Men det är tråkigt att man är mer ledig än vad man jobbar. Måste höra med Yvonne om hon behöver nån hjälp för det jobbigaste med att va ledig är att det känns som om man förlorar en massa pengar bara för att man inte jobbar.. aja..

Linda skulle komma förbi sen hon va tydligen uttråkad av att vara hemma i Grebo ochh det förstår jag. Vad har hänt i veckan då? Jo i tisdags hjälpte jag och Marie Susse att flytta in i hennes nya lägenhet!  Woohoo! Det va faktiskt kul. Det är nu man saknar att man aldrig flyttade hemifrån själv, till egen lägenhet. Jag har alltid flyttat tillsammans med någon, förutom dom veckorna som jag bodde hos Buffy men då var det ju inte min lägenhet. Att få fixa och köpa nya grejer, men vi får väl se om Örjan och jag någonsin kommer att flytta nån annanstans.

Det ser ut att bli ganska ok väder idag.

Lördag.

Fan vilken härlig lördag det blev, Jag, Linda, Örjan, Robban, Svensson och Adam åkte ner till landet... Grabbarna drog ut och fiskade efter att dom dumpade av Linda och mig på en ö.. ha ha! Där satt vi, solade, drack öl, spelade skitgubbe eller Shitman ´(som det heter på engelska).. och lyssnade på musik.. Under tiden som vi satt där och fyllnade till så kom vi på den brillianta ideen att vi skulle bada, det var kallt kan jag lova. Men det är nog det tidigaste jag har badat på flera år.. Runt sex kom grabbarna och hämtade upp oss igen, då hade all sol och all öl gjort oss ganska så runda under fötterna.. vi åkte upp till stugan och grillade sen va man ju tvungen att skärpa till sig lite eftersom Örjans mamma och syster va där. Det gick sådär..Efter grillningen drog vi oss hemmåt, hämtade upp Susse på vägen sen drog vi in till stan tog en snabbdusch och fortsatte med öldrickande. Runt kl 1 så blev det en kort sväng upp på stan, tog en öl på Storan sen gick vi hem igen. Jag va såå trött..

En sån jävla härlig lördag..

Robban å Örjan


Den öde ön..


Carlsberg, propably the best beer in the world...

Linda hoppade i först..

Då kunde ju jag inte vara sämre..

Robinson 2009 /Sverige.. Ha ha

Valborg

Ja iår så tog ju någon tag i valborg, alla andra år så har det bara blivit som det blivit. Då oftast förfest hemma hos oss och utgång till Platens. Men iår firades valborg i Grebo hemma hos Linda och Ida, det var en riktigt trevlig kväll med grillning, tipspromenad och frågesport. Synd bara att det blev så jävla kallt framåt kvällen, så kallt att vi fick pallra oss in. Kvällen höjdpukt va nog när örjan somnade i en fåtölj,...





RSS 2.0