Sköna gröna Grebo


Vi började eftermiddagen med att promenera upp till klockarängen och kollade när min brorsa spelade, dom är faktiskt riktigt duktiga. Snacka om att man är en stolt syrra! Stannade även kvar och kollade på Per Gössel, hade ingen aning om att det va Phalèn.. Riktigt rolig parodi på Per Gessle.. Hade vart och kissat och när jag jag var påväg tillbaka så frågade Tobbe om jag inte såg vem det va. Å jag sa glatt att det ju va Per Gössel, men när jag gått å satt mig igen så såg jag ju att det va Phalén.. Aja kul..


Sen drog vi till Susse och grillade lite å drack en massa!


Ehh??


Påväg tillbaka till klockarängen..

Snusk-Tobbe va riktigt bra.. Äger numera ett ex av hans skiva.. =)

En riktigt rolig kväll som tog slut för fort tyvärr.. Men nu har vi ju lärt oss till nästa år!



Ta tag i mitt liv!

Ja nu är det dags för mig att ta tag i mig själv. Nu fan ska magen bort, jag har bestämt mig. Den här sommaren har varit den värsta någonsin när det gäller att ha gått upp i vikt. Har aldrig känt mig fetare, och har aldrig vägt mer i hela mitt liv än vad jag gör nu. Så nu får det va slut på skiten. Jag vet att jag kan om jag bara vill å nu vill jag verkligen. Kom igen!!




Jag är bakis

Mmm.. bakis, härligt! Gick upp kl 9 å hjälpte Örjans syrra att flytta eller ja jag stod mest å kollade på.Sen åkte vi till golfbutiken å Örjan handlade lite grejer. Nu är jag hemma igen på soffan. Ska nog sova en stund måste sova bort baksmällan för i eftermiddag ska v dra ut till Grebo, d ä ju Sköna gröna Grebo ikväll.

Puh...


Bilder från kalaset..


Sötaste killen på hela festen.. lilla Oscar!


Födelsedagsbarnet.. Fick många presenter bla, ett fiskespö, en apa, skor, porr, penslar å viagra =)


Hellfire..

 
Våta pojkar som brottas.. Mm..

Hjälp

Mina fina gråa chinos är helt jävla borta! Hittar dom ingenstans.. Någon som är synsk som kan hjälpa mig??

=)

30års festen

MMS


Ja i lördags blev det ju 30års fest. Örjan älsklingen fyller 30(gubbe) idag.. Lovar att mer bilder kommer att komma lite senare!


På bättringsvägen..

Idag är första dagen som jag har tagit ledigt för att jag är sjuk på typ 2år. Känns riktigt skönt.. Få en hel dag att vila upp sig på. Och måste säga att jag känner mig bättre. I tisdags natt hade jag väldens feberfrossa, först frös jag sen höll jag på att brinna upp...Det va skit läskigt, så dålig har jag inte varit på länge. Sen upp och jobba igår, då va man ju inte direkt hundra men fick som tur va sluta tidigare.

Idag har jag mest ont i nacken och fram i halsen och bihålorna. Lite huvudvärk också...

Nu hade jag tänkt att ta en lite kort promenad för att få lite luft!

På lördag är det fest!!


Helvetes jävla skit!

Fan, fan, fan!

Jag har ont i halsen!

Perfekt timing, jag jobbar en massa den här veckan och kan absolut inte vara sjuk. Blir jag sjuk så får jag jobba iallafall för jag kan bara inte va hemma. Finns ingen som kan jobba ist för mig.. Plus att Örjan har 30års kalas på lördag. Kollade föresten på smhi hur vädret skulle bli. Kul med regn och 12 grader, härligt! (Vi ska va utomhus) Jävla skit!
Jag hade desutom bestämt mig för att ta tag i mina promenader nu när jag jobbar regelbundet, va visserligen ute och gick imorse men vi får se hur jag mår imorn. Har försökt å kurerat mig med en massa c-vitamin nu på morgonen. Hoppas d hjälper lite..

Nån som vet nån bra huskur? Eller nåt annat bra mot halsont??

just nu!

MMS

just nu!


just nu!

MMS

just nu!


Biofobi

Jag har ett allvarligt problem..

För ungefär ett halvår sen när jag och Örjan skulle gå och se American gangster så var jag tvungen att lämna biosalongen för att jag mådde så himla illa och höll på att spy. Jag kunde inte spy men kunde heller inte gå tillbaka in i biosalongen igen så jag och Örjan fick gå hem. Vet inte varför, men under en period i vintras så mådde jag illa så fort jag skulle äta det gick över som tur va eftersom jag älskar mat.  Men nu varje gång jag går på bio så mår jag illa. Det måste helt enkelt va når psykiskt, att jag är nervös över att jag ska må så dåligt igen och pga det så mår jag faktiskt så dåligt igen. Helt sjuk.. Men nu har jag lärt mig att hålla ut, inte lätt när det känns som om man har spyan uppe i halsen. Men försöker dricka mycket kolsyra så man kan rapa och helt enkelt försöka glömma bort att jag mår illa. Inte lätt men det brukar sluta efter en halvtimma. Så himla skum man är då!

Aja vi såg iallafall nya Batman filmen den va verkligen jättebra, förutom en att en jävel i salongen satt och garvade genom hela filmen. Visst att vissa saker va roliga speciellt Jokern på nåt tragiskt sätt men det är ju för fan ingen jävla komedi.
Bra film iallafall.

Innan bion åt vi på Mörners, jag åt en laxplanka mä hollandaisås. Typ värdens godaste sås.. MMmmm!!! Rekomenderas, fan va gott det va!

Ikväll bli det inflyttningsfest!

Äkta?

MMS


Är det någon som vet hur man ser om en märkesklocka är äkta eller fejk? Denna Armani klocka hittade nämligen Svensson och iom att det är en damklocka så utnämnde jag mig själv till dess framtida ägare.. Skulle gärna vilja vet om den är äkta eller ej.

Den är fin iallafall! =)


Fredag

Ja då va det fredag igen... Härligt med helg, jobbar iofs imorgon men det är ändå roligt att jobba på lördagar. Oftast så är alla glada, trevliga och köpsugna. Så får hoppas att det går bra.

Ikväll ska Örjan och jag ut och äta och gå på bio, The dark knight, det ska bli himla trevligt. Är faktiskt lite sugen på sushi så det kan faktiskt bli Kikko innan.

Vi får se vad som sker imornkväll, något kul kommer det att bli iaf!

Ha en bra helg!

Ps

Bilden skickade jag med mobilen. Synd att texten står två ggr bara.. Men det funka!

Ute igår, ja jag vet!

Egentligen hade jag tänkt att ta det lugnt igår. Slutade jobbet, gick ett varv runt stångån. Under promenade började tankarna mala... En utgång ikväll kanske?..  Hmmm..  Hörde om Buffy va på å det va hon. Villken tur! Så jag begav mig dit... Vi drack baccardi å cola, snackade om allt mellan himmel å jord.. Eller kanske bara om karlar å sex..? Aja. Karin kom förbi å umgicks ett tag oxå. Sen gick vi ner till Platens, träffade Örjan.. Villken chock, visste att han skulle till Brage å dricka bärs å spela poker men inte att han skulle ut. Han gick hem ganska tidigt dock.

Under kvällens gång hann vi få i oss ett par fisherman shots, gå på den lätta "jag ska bara prata mä bartendern" från en tjej som helt enkelt ville tränga sig i baren, snacka om att vi ä blåsta... aja hon va dum i huvet iaf men vi fick ändå beställa före henne, yes... Tro på fullaste allvar att en kille va gay frågade om detta stämde villket det naturligtvis inte gjorde. Pinsamt..

Aja, sån ä jag. Pinsam!!

Tack Buffy för en riktigt rolig kväll!


Ser ni att det ser ut som en gubbe! (scrolla ner)

onsdags drinken, rom å cola! Gott.

MMS



Mobilbloggning

Ja jag försöker komma på det här med mobilbloggning. Har gjort precis som det står men inget händer... =( Tråkig. Skulle va jävligt kul å kunna blogg från mobilen. Det skulle bli mer inlägg kan jag ju meddela!!

Funka, funka, funka...

Lite ny och gamla bilder


Susse å jag ute på blåbärsplockning!!


Frukost i solen innan jobbet. Hoppas på att det blir ett par till, men det ser mörkt ut!


Jag å Karin tar ett break i soffan som nån har dumpat i vårat trapphus.


Klockan är typ 22 å Örjan har däckat...


Tre snyggingar..


Ja vad ska man säga?


55an när Tre o comp spelade..


Ingen Susse min?


Ska efter denna bild togs starta ett pojkband... =)

hej då

Jag drar till landet ikväll, får se hur länge man stannar! Det ska ju inte bli nåt höjdar väder precis.

RSS 2.0