Låtsaskompisar





Jag bara älskar Erik och Mackan! Finns det några på tv som är roligare och bättre än dom? NEJ! Skulle man någonsin ha det tråkigt i deras sällskap? NEJ! Tänk så grymt det skulle vara att få hänga med dom en dag eller alla dagar. Men för tillfället får dom vara mina låtsaskompisar varje måndag och tisdag.. =)

Jag är störd! (och lite besatt)

Bla bla bla-inlägg

God morgon godmorgon!

Jag försov mig imorse.. =( Vet inte om jag låg och väntade på om dom skulle börja borra igen, som en extra väckarklocka men det va ingen som borrade imorse. Enligt Örjan så är det ingen borr heller utan att dom river ut ett kaklat badrum i lägenheten bredvid.. Dom får gärna ta vårat oxå, eftersom dom gjorde ett sånt skitjobb när dom renoverade det för några år sen. Nu luktar det bara äckelfukt där inne. Slår vad om fuktskada igen!

Jag var och tränade igår kväll, bodyattack såklart, så jävla skönt! Fick ingen håll denna gång eller blåsor under fötterna. Det var dock lite jobbigt pga hostan som inte riktigt är borta än. Men over all så gick det ganska bra, lär ha grym träningsvärk ikväll! Jag måste ta tag i detta nu för jag har nog gått upp 2 kg efter semestern.. Ja efter semestern. Fattar inte riktigt hur det har gått till. Kan det bero på alla skitmat och alkohol på helgerna? Skulle tro det... Det känns ju taskigt mot mig själv att gå upp de 5 kilona som jag lyckades gå ner innan sommaren. Problemet är ju bara att det är så jävla gott med mat, MAT, MAT! Jag är ju dessutom så jävla grym på att laga god mat villket oxå känns som ett problem.. ;) Jag får helt enkelt gå oftare till gymmet och kanske börja gå och simma igen. Simma som både är skönt och tråkigt på samma gång, mest tråkigt faktiskt men skönt efteråt när man kan basta eller bubbla lite. Bra idé Elin! Nu kör vi (jag)...

Löneförmåner

Idag har jag varit ledig från Nilson men jobbade några timmar på Newhouse. Där har man vissa förmåner utöver lönen.. Idag fick jag till exempel några påsar svamp, kantareller och trattkantareller. Man kan även få rabarber, sockerkaka, bullar och äpplen.. Trevligt!



Med väskan full av fryst svamp tog jag en snabbis in på H&M och hittade den här skönheten. Jag har letat efter en kavaj/jacka med skinnärmar sen förra hösten och nu dök den helt plötsligt upp.. Tackar!

I got some fancy shoes to try and kick away these blues, they cost a lot of money but they aren´t worth a thing

Jag bara älskar mina nya skor och det faktum att jag kan sno kläder av Örjan idag den svarta tröjan.. Dubbelt så stor garderob.. Nja inte riktigt!





Borrjävel!!

Vad FAN tänker folk med som börjar borra i betongväggar med en skitborr kl 7 på morgonen? Frågan är hur många hål i väggen kan man behöva, vad fan sätter alla upp? Folk (olika grannar) har hållit på och borrat i flera veckor, gärna på olämpliga tider. Snart lär väl huset rasa ihop pga alla borrhål... Det roliga är oxå att det är ingen som har en riktig slagborr så det tar ju sån jävla lång tid för dom att borra. Imorse höll dom på i 45 min, jag låg och sov eller försökte sova men det var ju bara att kliva upp. För det gick fan inte att vistas i sovrummet utan att få tinitus...!!

KUKHELVETESJÄVLASKITGRANNAR!!!

Everyday I´m shuffelin..

Lördag och lönehelg.. Satan vad mycket vi hade att göra på jobbet i lördags. 6 timmar kändes som 2, det var riktigt stressigt men hur kul som helst. Det hade vart intressant om man hade haft en stegräknare på sig å se hur långt man gick. Det blev ett par rundor in och ut från lagret.. Efter jobbet tog jag och Susanna en öl på 55an och varvade ner lite och pratade om dagen.  Men det blav ganska kallt att sitta ute så det blev bara en, sen gick vi hem käkade pizza och kollade på hockeyn. Marie och Kicki kom förbi en sväng lite senare på kvällen och drack lite vin och snackade skit innan vi gick upp på stan. Vi träfvfade Susse och Clara utanför Harrys som hade varit smarta och gått ut tidigt för att slippa de långa köerna. Väl inne så dansade jag och Susanna järnet, man kan säga att hela dagen var ett ända långt träningspass. Först en lång jävla powerwalk på jobbet och sen ett danspass på kvällen. Sen kan vi ju tänka bort ölen, vinet och pizzan så var det ju en riktigt nyttig dag. Jävligt rolig iallafall!







Fynd..

...såklart, jag gör ju inget annat än å fyndar. En skinnhandväska från myrorna 100kr, lite dyrt för second hand men va fan det är ju riktigt skinn!

Idag har jag och Örjan haft en heldag på stan, det är ju fan att man inte kan hålla i sina pengar. Nej den ska spenderas så fort lönen kommer in på kontot. Jag tycker dock att jag va ganska duktig på att hålla i dom ändå. Det blev väskan, mina personal-skor och ett par fejkskinnshorts i typ samma färg som väskan och just det ett par brallor oxå. Nu sitter jag i soffan med just shortsen och skorna på, måste ju känna in dom lite och ljummar på ett glas vin. Måste nog hitta på nått att äta oxå..

Jobb imorn då, tjoho!



tryck

Nu har jag nog ansträngt mig lite för mycket, har världens tryck i huvudet. Förstår mig inte riktigt på den här förkylningen eller vad det nu är. Jag har hosta, men är inte riktigt förkyld jag behöver inte snyta mig stup i kvarten. Jag nyser dock konstant och är lite täppt.. Hmm?! Hoppas det inte blir värre bara.

Vaknade imorse kl8 i panik och kom på att jag hade ju tvättid som började kl7.. helvete! Börjar man inte tvätta inom en timma så får nån annan ta tvättiden. Vart fan är tvättnycklarna?? Ligger inte på det vanliga stället, vart la jag dom sist? Jag har ju en liten dålig vana att om jag ska snabbstäda lite så brukar jag bara slänga undan skiten bara så att det inte syns. Denna gång hade jag lyckats slänga nycklarna i ett glasögonfodral i min väldigt oorganiserade accecoar-låda (hur fan stavas det?) Ren tur att jag hittade dom. Nu har jag tvättat iallafall och ska bara gå ner en sista gång och hämta upp den. Sen har jag städat sovrummet, försökte stuva undan symaskiner, fiskegrejer och kylväskor som jag inte riktigt tycker passar in i ett sovrum. Sen fick jag för mig att damma min skohylla, det är väldigt illa när så fina skor står och blir dammiga. Måste hitta fler tillfällen att använda dom.. Skulle även behövva kolla igenom mina andra skogömmor och se vad man har nu till hösten och vintern.


Busfrö

Nilson group samarbetar med läkare utan gränser genom att låta dom lägga infoblad i våra skor i butiken. På framsidan av bladen är det det skorpion i naturlig storlek. Jag kände mig lite busig på eftermiddagen och klippte ur skorpionen och tejpade fast den på trappan upp till vårat kontor, hoppas på att Securitas-killarna eller Bikbok-tjejerna eller skopukten-brudarna eller dom i klockaffären ska bli lite skrämda! Håller tummarna! Bara ingen slår sig... 





Shit vad hostan har blivit värre, inatt vaknade jag upp av en hostattack.. Peace&Love-style..  Jag vill inte vara sjuk. Det blir ingen träning denna vecka heller alltså =( Det känns som om jag har världens tryck i huvudet och när jag hostar som om jag ska hosta upp inälvorna.. Fy!!



måndag

Igår kan man säga va min söndag eftersom jag jobbade på den riktiga. Det ända vettiga jag gjorde igår va att åka med mamma till hackefors och lagade världens godaste lasange. Resten av dagen låg jag på soffan och latade mig. Men sen mådde jag inte hundra heller, har fått världens hosta. Inte lika illa som sist tack och lov men det är jobbigt ändå.

Köpte de här fula muggarna för 5 kr styck eller är dom fula? Annorlunda!


Today I dont feel like doing anything...


Fy fan vad skönt att vara ledig idag efter 7 dagars hårt slit.. ha ha! Vad ska jag hitta på då?! Jo inte ett jävla skit och så skönt det kommer bli! Jag ska bara gå omkring här hemma och fixa och inte göra nått.


Grabbfest

I lördags blev det lite grabbfest hemma hos oss med tre fjärdeldelar av bandet med nytt namn Prince Charming. Erik, David och Jimmy.. Med var även Dennis, Clara gav mig förstärkning senare på kvällen innan vi gick upp på stan.  









Min nya last

Helvete, inget bra med detta alls...


And when you said I couldn't give you enough, I started giving you up..


Några av Martins bilder från dagarna i huvudstaden och Foo fighters konserten..







Kissvästen, grym!!

Förlåt!

Oj vad blogginläggen har lyst med sin frånvaro denna vecka och jag ber om ursäkt..

Det har inte hänt så himla mycket, förutom att jag har jobbat ganska mycket och det är kanske på grund av det som jag har varit ganska dålig på att hitt apå nått å skriva i bloggen.

Idag har jag oxå jobbat och efter tog jag en snabbkaffe med brorsan, David och Sofia. Vi jagade sol men vi hittade ingen så vi satt och frös i skuggan=) Örjan har åkt till Växjö idag för att kolla på hockeyn så man är lite ensam ikväll. Men hoppas på att brorsan och grabbarna kommer förbi och dricker några öl och vill gå upp på stan för det är man ju alltid på....


... och imorn går jag till jobbet igen som vanligt. Sista chansen alla grabbar, 150kr rabatt på alla herrskor!


svank

Aj satan min rygg och nacke..  Jag har nu stått stilla i typ 6 timmar och det börjar kännas, ju tröttare jag blir i ryggen desto mer svankar jag och får ännu mer ont i ryggen och svankar ännu mer. En ond cirkel helt enkelt.. Skulle behöva surra fast en planka på ryggen så att jag lär mig att stå rakt och inte puta ut med rumpan så jävla mycket! Jag får hålla det till helgerna istället.. =)

Ointressant och detaljerad beskrivning av helgen...

Villken härlig helg det har varit!

I fredags hade Örjan och jag 5-årsdag, efter en lång lång arbetsdags satt båda två och gäspade ikapp på Bishop arms.. Jag åt deras supergoda fish´n chips och när vi hade ätit klart så såg det ut som om jag inte ens hade rört maten eftersom man fick så mycket. Väl värt pengarna! Sen gick vi vidare till Mörners där det tyvärr bara blev en öl eftersom Örjan kom på att han skulle upp tidigt och köra bil.. (Jävla golf!) Följde motvilligt med hem men med ett löfte om att vi skulle köra en riktig utekväll på lördagen istället..


Tar egobilder sädär på fredagskvällen innan läggdags..


På lördagsmorgonen vaknade jag alldeles för tidigt, kl 7 av att Örjan sprang omkring för att fixa allt inför golfrundan..  Jag skulle jobba men började inte fören kl12 så jag tyckte att gå upp kl 7 va lite att ta i! Så jag satte på tjocktvn och låg kvar i sängen i några timmar till jag till slut somnade om och vaknade pigg lagom till att slänga i mig frukost och bege mig till jobbet. På jobbet va allt som vanligt, det var kul att jobba en lördag för det va riktigt längesen nu. Det kommer tyvärr att bli tre till nu på raken men ska se om jag kanske kan byta bort nån.. 

Väl hemma igen så tog jag mig ett litet vil för det kändes i huvudet att man hade druckit några öl dagen innan. Tänkte vila upp mig inför kvällen men blev bara ännu mer seg.. Försökte pigga upp mig genom att leka frisör och klippa Örjan det blev faktiskt förvånansvärt bra för att vara första gången, lite stolt då! Pigg blev jag oxå! Vi fastnade dock lite förlängen framför tvn och Mia Skäringer (så bra) innan vi gick upp på stan och Mörners igen. En öl där innan vi gick till Harrys och världens längsta kö =( Väl inne gick vi runt ett tag tog en till öl när Buffy smsa å sa att dom va på Charken så vi gick dit och det blev sista stoppet innan vi begav oss hem några timmar senare. Det blev en riktigt kul kväll och kul att se Veronica Maggio-tjejerna (Buffy å Susse) mer packade än mig för en gångs skull .. =)

På söndagen vaknade man upp seg ännu en gång. Men efter en riktig brakfrukost ordnade det sig, vi lullade omkring hemma ett tag innan vi åkte till City gross och handlade. Även fast vi handlade en massa massa mat så tog vi driven på Max påväg hem. Åt den nya Trippel cheese och den va så jävla god! Står och fantiserar om den nu och lökringar! Mmmm...  Åhhh.... Mmmm...

Hur ska jag sammanfatta denna helg då? Jo det har vart en jävla svullarhelg och jag gillart!
 






Köp ej..

.. Hemköps kaviar, så jävla äcklig! På tuben visar dom kaviar på en macka med TOMATER! WTF??!! Blää!! Nä ägg ska det vara och i värsta fall ost!


hockey

Det hände nått igår :) Jag och Örjan gick på hockey, Linköpings sista träningsmatch innan premiären. Hockey och bärs är fina grejer... Missade dock nästan hela första period eftersom jag jobbade till 19 men det gjorde inte så mycket...

Jag har glömt min mobil hemma idag, man känner sig ju helt handigkappad.. Hinner inte springa hem och hämta den heller och jag jobbar till 19 idag.. Hur ska detta gå?


Skrivtorka

Man måste tydligen ha ett händelserikt och spännande liv eller bra och roliga åsikter eller vara duktig på att fotografera för att kunna uppdatera en blogg flera gånger om dagen. Dessa kvaliteér känner jag att jag just nu saknar...   

Kan det hända nått spännande snart?!



Läxan lärd



Hmm.. Träningen igår gick sådär! Fick dubbelsidigt håll som höll i sig hela passet, ha ha! Kan det bero på att jag två timmar innan åt potatisgratäng, kött å bearnaisesås? Jo mycket möjligt! Smarto! Sist fick jag även världens största blåsa under foten som inte riktigt har läkt än så nu fick jag en ny på samma ställe villket inte va så himla trevligt. Så med håll och känslan av att jag trampade på en nål varje gång jag satte ner foten så tog jag mig ändå igenom passet.. Väldigt ostolt..

Varför tryckte jag i mig en massa onyttig mat så nära inpå ett träningspass kan man ju undra? Jag hade inte ätit något på hela dagen så jag reflekterade inte riktigt över vad det va jag åt utan jag bara åt, utan att bry mig om konsekvenserna. Men nu kanske jag har lärt mig en läxa...


Sol-abstinens





Vaknade av att solen lyste in i sovrummet. Yes tänkte jag SOL!! Balkongen here I come! Jag hann att läsa en halv sida ur "Jag är med bandet" innan molnen kom. Jävla skit! Jag har sån fruktansvärd sol-abstinens att jag håller på att dö! Jag måste få lite riktig sol nu, lite ny solbränna! Jag kan inte fatta att sommaren redan är slut, jag är inte redo än. Jag har absolut inte fått nog! Helvete jag måste åka nånstans soligt och varmt, NU! Det är snart ett år sen jag sprang omkring på andra sidan jorden och jag vill dit igen. Gärna imorn!

slö

Jag hade visst glömt bort villken huvudvärk man får av rödvin...

Lördagskvällen hos Pernilla blev jättelyckad, synd att vi inte träffas utanför jobbet oftare. Det blir alltid så himla roliga kvällar med snack, skratt och dans.. =) Det märktes dock igår att man hade det lite för roligt, jag låg inne i soffan hela dagen och hade ångest över att jag inte va ute i kanonvädret. Helgen har gått alldeles för fort och nu är det 3 veckor till nästa hela lediga helg, suck! Det är låååångt!!


Så händer det nått spännande inom den närmsta framtiden? Har man nått att se fram emot? Nja, har inget skojigt planerat alls=( Vi firar visserligen 5årsdag på fredag det är väl lite trevligt =) Ännu en påminnelse hur gammal man är.. ha ha ha!!


Nä nu måste jag börja fixa iordning mig och gå till jobbet! Ciao!

Design Karlsson

Det blev lite pyssel hemma hos familjen Karlsson idag, jag designade och delvis sydde en vit clutch. Pappa stod för konstruktionen och sydde lite när jag tröttnat... Sprang på stan imorse på jakt efter vitt fejkskinn men hittade inget. Tur att man har en pappa som syr moppesadlar och bilsäten och har ett litet lager av fejkskinn.. Nice! Resultatet blev ganska ok, man får inte titta för nära. En bra start iallafall.. Carry on! När väskan blev klar spårade vi lite!! =)


Nu blir det personalfesl hos chefen!  
















Resultatet!! Lite stolt ä jag allt!


RSS 2.0