1 dag kvar


Jag ber ännu en gång om ursäkt för dålig uppdatering.. Det har blivit mycket jobba och mycket öldrickande denna vecka så har varken hunnit eller orkat skriva nåt. Idag är min 8 dag irad att jobba och det börjar kännas. Men som tur är så åker ju jag till Spanien imorn och är ledig i 8 dagar, tack gode gud! I lördags så träffades alla vi som åker plus Per och Annelie som inte kan följa med pga Pers flygrädsla.. Villket är skittråkigt! Vi va iallafall ute hos Jocke och Sandra och grillade, åt, drack, spelade kubb och blev myggbitna!

Nä nu måste jag nog börja packa lite smått.. Snart ska jag iväg på körlektion och sen ska jag jobba till 19! Så det börjar bli lite bråttom!

Ses om 8 dagar av en massa sol.. 



Vinter/Sommar







Jag dog..

Örjan och jag rensade ur våran stora garderob igår då Örjan hittade en påse av sina gamla skor, längst ner i botten låg dom här hemska sakerna. Tror dom var moderna någongång på 90-talet och snacka om sula.. Ha ha! Jag höll på att dö när han plockade fram dom, sen tvingade jag honom att spara dom (men aldrig använda) bara för att dom va så jävla fula! Dom är faktiskt köpta på din sko och i står hemsideadressen, kan vara så att dom kom i samband med att Din sko startade hemsida och ville göra reklam för det i alla sina skor.. Min teori iallafall!
Titta och njut!


I lördags.

Lördagskvällen spenderades hemma hos Buffy med god mat, dricka och en massa skratt..=) Senare gick vi till Harrys där jag råkade slå vad med Bobban att jag skulle få bättre poöng än han på teoriprovet, bättre än 59 poäng! En flaska vin står på spel och störst av allt hedern! Jag måste verkligen sätta det här.. ha ha!

Orkar inte skriva så mycket men eftersom jag gick loss med kameran så har jag ganska så mycket bilder, dock är dom flesta oanvändbara.. Men ska försöka rota fram några. Den nedan bjuder jag på eftersom min gröna röv ser ut som en hel världsdel tillsammans med allt svart..




Denna kväll invigde jag mitt senaste klädfynd, de gröna byxorna som jag köpte för 98kr på HM.. Jag som har letat efter liknande... svävade på moln när jag äntligen hittade dom. Här kommer en bild och man kan väl säga såhär jag är verkligen inte fotgenetisk (heter det så?) Ni förstår vad jag menar.. förhoppningsvis!




Jag vill se..

..Lady Gaga ikväll i Globen! Snacka om att va dum i huudet och missa detta ikväll!!! Vad tänkte jag med? Hon är ju så jävla grym, bra å snygg.. Fan oxå!


fredag

Den här veckan har jag varit jättedålig på att skriva nått här i bloggen, sorry.. Har nog bara inte orkat. Nu är äntligen den här veckan slut och den avslutas med en dubbel körlektion. Idag ska vi se hur grym jag är på att backa runt hörn.. Ha ha! Ja som sagt vi får se =) Sen ska jag jobba och efter jobbet så kommer det förhoppningsvis bli en AW med brudarna. Sara är hemma över helgen så det gäller att passa på att umgås, och jag skulle må bra av några glas öl/vin..

Nä den här lilla snutten har tagit alldeles för lång tid att skriva så nu måste jag faktiskt runda av för att gå och göra mig iordning för körlektion och jobb..

Ni får alla ha en trevlig helg! Jag hoppas på en blaskig helg..


Ny favorit

Jag har hittat en ny het karl som är väldigt trevlig att titta på, easy on the eyes som man säger i staterna.. ha ha!
Skådisen Dane Cook.. Mmm...! I dom filmer som jag har sett med honom så får man alltid se väldigt mycket av honom om man säger så, smaskens!


RSS 2.0