Redan hungrig

Klockan är knappt 12 och jag är redan hungrig! =( Jag jobbar till 19 idag så jag får inte äta än för då kommer jag va skithungrig ikväll. Vet inte riktigt vad som ä värst. Har tryckt i mig 2 knäcke nu men d verkar inte hjälpa. Aja villka problem! Mat, mat, mat!!

Jag såg föresten på celebrity rehab igår. Skit bra ju! En massa b-kändisar med drog problem på samma ställe som alla vill sluta. Ja mer eller mindre... Samtidigt som det filmas. Hur mycket bättre kan det bli?!

Teddan



"Mitt pepparminttoy har en smak av igår
Fast det är nytt för da'n"

-När showen är slut

Villket väder

Ja villket väder vi har fått! Helt jävla underbart!!

Igår slutade jag jobbet kl 14, Susse å Buffy kom förbi å så gick vi till Santinis å tog en snabbfika. sen skulle Susse gå å jobba. Jag å Buffy gick en sväng till myrorna å jag hittade en jättefin naturbrun skinnväska för 150 spänn, billigt tyckte jag. Sen växlade vi pengar inför Barcelona resan å så mötte vi upp Petting. Vi skulle fixa buss till Skavsta men d gick inte sådär jättebra så d blir nog bil iallafall. Karin har ju kommit hem från sin jorden-runt-resa så vi fyra satt ute på balkongen å drack bärs å rökte alldeles för många cigg! Himla mysig eftermiddag å kväll.

Jag börjar få lite resfeber inför Barcelona. Vad ska man ha mä sig, hur mycke pengar går d åt å hur ska allt få plats i resväskan? Typ sånt ligger jag å tänker på när jag ska gå å lägga mig!

Jo föresten inatt så drömde jag attt d låg en massa röda larver i min säng å vaknade å va helt livrädd. Örjan försökte lugna ner mig men d gick inte så bra. Va tvungen å tända lampan för å försäkra mig om att d inte va några där! Örjan måste tycka att jag ä konstig.. He he!
 

Ledig helg

Åh har just haft den första lediga helgen på flera flera veckor! Snacka om härligt! Visserligen så har jag pendlat mellan att va bakis eller full, men har hunnit med rätt så mycke andra saker ändå!

På fredagen slutade jag för en gångs skull lite tidigt, vid 16. Jag å Clara tog en sväng på stan och shoppade upp några hundralappar av min enorma lön! På kvällen drog vi till Becka, hon hade hejdå fest eftersom att hon nu ska flytta till Island under sommaren. Sen blev d ävden en sväng på Platens, men en ganska kort sväng för min del. Köpte en öl å blev bjuden på en shot av Zlatan.. så gulligt! Den satt ganska fint. Träffade nog Jonas oxå nu när jag tänker efter. En vinglig hemfärd blev d mä Burger king påsen i högsta hugg. Ingen mat sen kl12 på dagen å en massa öl på d så blir man både hungrig å jättefull.

Skulle upp tidigt på lördagsmorgonen, mamma och jag skulle ut till Ikano å handla lite grejer till min balkong å min garderob såklart! Örjan skulle följa med en jobbar kompis å fiska å dricka bärs hela dagen. Så då får man passa på å umgås med mamma istället. Gick nog upp kl 8 tror jag, skapligt bakfull kan jag lova! Men d gick! Jag samlade på mig en massa vuxenpoäng under dagen. Jag köpte en balkonglåda, pelargoner, nån klätterväxt och dynor till utemöblerna. Fan va vuxen jag är! Eller kanske inte! Sen shoppade jag en massa kläder oxå såklart! 

Väl hemma så följde mamma mä upp i lägenheten å så fort hon klev innan för dörren så påpekade hon att d började klia i fingrarna. Nu ä d så att min mamma har nån typ av städmani så hon ställde sig direkt å började diska. Själv så hatar jag oxå när d ä stökigt hemma men den senaste veckan så har både Örjan å jag jobbat så mycke så när man kommer hem kl 19 så orkar man bara inte. Mamma tog även med sig ungefär hälften av vårann "återvinningsstation" från köksgolvet en massa tidningar å glasflaskor! Jag har nog världens bästa mamma! 

Efter en snabb tupplur så cyklade jag å Petting ut till Gottfridsberg å hem till Kicki! Där bjöds d på grillat å en jävla massa skratt. Senare på kvällen så blev d Harrys för hela slanten å jag gjorde bort mig totalt mer än en gång. Men men, sånt ä livet.

 
Roligaste kvällen på riktigt länge!!


På söndagen så shoppade jag å Örjan kostym till honom, han kommer va så himla het på bröllopet på lördag.. Nam nam! Söndagen blev en riktig mysdag, bara jag å Örjan hela dagen! Älskar dig älskling!

Orkade ni verkligen läsa hela?? TacK!


 

Urdålig

Ja jag vet att jag har varit urdålig på å uppdsatera den senaste veckan. Man kommer in i vissa perioder när man skriver en massa inlägg å vissa perioder när man inte skriver alls. Detta ä en sån period..

Men jag lovar att skriva ett långt inlägg om helgen, för d har hänt mycke i helgen måste jag ju säga! Men nu ä klockan alldeles för mycke å jag måste gå å lägga mig.

Men här ä en bild från förrförra helgens personalfest. Vi på Nilson vann frågetävlingen!



God natt!

High Chaparall

Jag och Örjan satt bänkade igår framför High Chaparall. Fan villket avsnitt. Fredrik och Filip sitter efter att ha spelat tennis och tar en öl. Bakom dem sitter den gamla Beverly hills-stjärnan Shannen Doherty, Filip går fram och frågar om hon har tid att göra en snabb intervju, hon tackar först nej. Men efter några sekunder kommer fram till grabbarna och meddelar att hon har en halvtimma till övers. De tre (Fredrik och Filip i panik) rusar till deras hus för att väcka kameramannen och producenten. En intervju görs på gräsmattan framför huset. Fredrik och Filip har lovat att underhålla på ett barnkalas till en bekant. Födelsedagsbarnet älskar Klas Klättermus och krokofanter, godiset ni vet, och nån har kommit på den smarta ideén att Filip ska klä ut sig till en krokofant. Shannen följer med dem å handlar 18 flaskor chokladsås och en massa strössel. Hon hjälper även till att dränka Filip i chokladsås å kasta strösel på honom. Väl på barnkalaset så blir såklart alla barn livrädda för Filip som precis innan i bilen sagt att han har väldigt bra hand med barn.. Yeah right!

Så himla coolt av henne att gå från ett nej till en halvtimma till 2 timmar plus ett barnkalas. Jag älskar Shannen och Fredrik och Filip såklart!

Kolla in klippet ni som missade det igår!


Fullt upp..

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en trevlig helg..? Tro d eller ej så har min faktiskt varit det, med några bakslag dock.

Helgen har i princip bara bestått av fest å jobb. På fredagen va tjejerna över plus två tjejkompisar till Susse från Åre. Det va himla trevligt fram till att vårat element började spruta vatten å några väldigt tråkiga scener utspelade sig men allt är bra igen. Förutom att vi har fukt i väggen mellan badrummet och köket, men det är sen gammalt. Det blev ingen utgång för min del men det va nog bäst så i och med att jag jobbade på lördagen. Med en skaplig bakfylla och ögonlock stora som tennisbollar (efter några tårar på fredags kvällen) så klarade jag mig igenom dagen bra.

På kvällen vankades det personalfest hemma hos Annelie. Med en massa god mat, dricka, lekar och bokstavligen enn massa SKITsnack. Ha ha! Framåt midnatt drog jag Malin och Maria vidare till Platå. Men måste ju bara säga att Platå är inte alls mitt favorit ställe, så jag stannade bara i typ 40 min sen gick jag hem. Enligt Örjan hade jag en väldans problem med att komma in i trapphuset så han fick komma ner och öppna. =) Aja i säng å några timmar senare upp igen för ytterligare en dag på jobbet.. Puhh! Segaste söndagen någonsin under typ en halvtimma så va d inte en människa i butiken. men den dagen gick ju den oxå.

Har lite bilder från helgen, lägger nog in dom ikväll. =)

Liljekonvalj

Min nya favorit blomma är Liljekonvaljen. Jag skulle vilja ha en parfym som luktar så, nån som vet någon? Synd att inte Robyn parfymen finns längre.. he he!
180486-443

Ny trend?? Nej tack!!


Ibland så jobbar ju jag på Wiktors kläder å ibland kommer d väldigt roliga reklamblad mä posten, detta bland annat. Höll på å skratta ihjäl mig.. Å dom va verkligen seriösa oxå! Kommer från wiges ab så d ä bara å beställa brudar.. Ha ha ha!

180486-444180486-445
Jag tycker verkligen synd om modellen.. =(

Dilemma

Jag köpte ett par utsvängda jeans, men nu ä frågan om man ska behålla dom? D verkar inte direkt vara nån här Linköping som har hakat på den trenden än tyvärr.. Nä jag tror jag behåller dom måste bara lägga upp dom (pust å stön) typ en halvmeter för långa.

Igår va d bara 4 personer som vart inne på min blogg.. Har aldrig haft så lite någonsin.. =( Kraschade allas datorer igår..? Hoppas d iaf!! =)





Hektisk dag

Upp kl 7, 1 timmas promenad, hem å duscha å äta frukost.
Öppna på Wiktors 9.30-12.30.
Jobba på Newhouse mellan 12.30-1400.
Jobba på Nilson från 14.00-19.00.

Sen får man äntligen gå hem.

Som tur ä så kommer detta bara ske den här veckan. Men kommer nog va ganska slut till helgen då man självklart kommer jobba både lördag å söndag plus personalfest på lördag!

Jag klarar mig nog!


Lördag-Söndag

Lördagen vaknade man oxå upp mä en baksmälla, inte riktigt lika illa som fredagens men den räckte. Jobbade  på Wiktors mellan 10-13. Så himla skönt, bara tre timmar. Segt iofs, d va kanske 7 kunder inne på dom tre timmarna. Men jag klarade d iaf. Väl hemma så va d bara å packa väskan å åka igen. Jag, Örjan, Pelle, Svensson å Susse drog ner till landet, finns d nån bättre plats å njuta av solen på än där? D första jag gjorde när vi kom ner va å byta om till bikina å la mig på gräsmattan å bara lapade i mig av solen... Grabbarna blandade till ett par GT, faktiskt riktigt gott i värmen. Sen spelades d boccia, vi gick en sväng till sjön, hem igen å tände grillen. Sen följde en himla massa öl å förjävligt många ciggaretter... Puh.. Jag å Susse lyckades å supa ner grabbarna (och oss själva) mä ölspelet. Men när hockeyn började så satte sig alla grabbar framför tvn, då orkade inte jag mer å gick å la mig.






På söndagen blev d bara en massa sol...





Fredag

Fredagen började mä en rejäl bakfylla. Jag ä helt dum i huvet, iallafall så jobbade jag hela dagen å på kvällen så hade vi typ "välkommen hem" utgång mä Susse. Efter förfesten hos mig så gick vi till Platens en sväng men just då så va d lite folk så Susse å jag smet in på Harrys. Kalle Bah spelade ju.. Så jävla bra! =)

    

D blev en riktigt trevlig kväll till slut! =)

Underbar helg


Helgen har varit helt underbar! Fest, grillning å en massa sol. Det kommer en uppdatering med bilder ikväll!

=)

Erik

http://www.myspace.com/threeofdiamonds3


Härliga morgon

morgon promenad

image420

Sand mellan tårna

Sommarens första kväll...


image419

Klantiga Elin

Då va det ett faktum, mina vita tygskor är inte så vita längre. Efter en kopp kaffe så va det klart, dom skiftar numera i gulbrunt. Även mina ljusa jeans som jag nyss sytt om fick sig en rejäl fläck. Jeansen går ju att få rena men frågan är ju tygskorna? Får rota fram min galltvål helt enkelt, den brukar funka på allt!

=(


Händiga Elin

Jag måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig själv. Jag fick ju en symaskin i julklapp men den har tyvärr inte används så flitigt. Men igår så åkte den fram fick ett ryck att sy om ett par gamla jeans. Nu är det så att jag vill ha ett par jätteljusa jeans men har inte riktigt råd eller ork å köpa ett par. Jag har ett par men de är inte så vida så som modet är nu och inte så smala som ett par stuprör. Utan nåt mittemellan fult.. Så jag sydde om dom till stuprör igår.. Wii..

Slipper å lägga ut en massa pengar på ett par nya. Det är därför jag är så dålig på och slänga gamla kläder, dels kan det ju faktiskt bli modernt igen eller så kan man sy om dem.

Nä nu ska jag hitta mer projekt i garderoben!

Helgens bilder...

180486-414180486-412180486-416180486-413180486-418180486-417180486-415


Bilderna talar ganska mycke för sig själva! Kul va d!

D finns mer Buffy!!




Uppdatering

Uppdatering om helgen kommer ikväll...

Håll tillgodo!! =)

Lugn fredag

Ja d blir en lugn fredag för min del. Kom hem från jobbet, laga mat å nu sitter man i soffan! Skönt att för en gångs skull inte ha nåt planerat. D ända som står på schemat ä Indiana Jones kl 21. D får man ju bara inte missa.

Imorn ska man jobba som vanligt men vet inte riktigt vad som händer på kvällen. Då kan d ju va kul å "planera" nåt kanske.... =) He he!

Ha en trevlig helg allihopa!

Valborg

En ganska skön valborg faktiskt. Vaknade upp feberfri,så himla skönt. Däremot så börjar en förkylning ta fart. Men hellre d än feber. Gick till jobbet å där hade tiderna förväxlats så jag skulle egentligen inte jobba, men fick stannakvar till 12 iaf. Sen käkade jag å Buffy lunch å gick en sväng å stan å spanade in läget.

Väl hemma så satte jag igång mä å städa vi hade inget bestämt angående kvällen men då brukar d sluta med att vi hamnar här. Å så blev d oxå. Min lillebror tittade förbi några gånger å han å hans kompisar hamnade på balkongen.

Vi"gamlingar" drog sen till Platens där den snälle vakten lät oss slippa kön. Örjan å Robban vägrar alltid å stå i kö så d va ju tur att man kunde fixa in oss. Tackar.. En riktigt rolig, spontan kväll!

image410image411

Min kamera ä typ världens sämsta, by the way!


Tungtricks...


    
180486-408180486-409


Testa du klarar d aldrig!!
(Inga skönheter direkt)


RSS 2.0