Stranden

Just nu längtar jag nått fruktansvärt till att få ligga på en varm och solig strand.. Jag längtar efter att få känna solen på den bruna ryggen, det gör inget om jag bränner mig. Känna doften av bränd hud, ha ha! Tänk att få öppna kylväska och plocka upp en iskall öl.. Mums.. Vad jag längtar.. Och att sen på kvällen dra på sig en kjol och ett par snygga klacka och visa upp sina brunbrända ben på någon solig uteservering tillsammans med vänner.




Jag längtar efter att åka till landet, sitta på bryggan med Örjan och snacka skit och dricka vin. Grilla vid stugan, fläskkaré potatis och bearnaissås.. Mmm.. Vakna upp dagen efter och sätta sig ute i solen och äta frukost, åka ut med båten, fiska, sola, läsa en bra bok.. Åhh vad jag längtar!





Äta, dricka och bara vara!


Dagboken 5/9 1997

Hej! Imorgon ska Linda, Sara.L och Sara.P åka till stan och gå på bio. Dom är så taskiga och inte låter mig följa med. Jag önskar jag drömmer nått bra inatt. Idag har några tjejer sminkat sig, jag var en av dom det var kul. Fast Jenny i 6an höll på att prata och fråga så himla myckey såhär "har ni smink på er?" Sara.L och dom ska sova över hos Sara.L efter bion. Jag skulle vilja vara med på På rymmen med Sabbe. Det skulle bli kul. Imorgon kommer jag inte ha nått att göra. Dom är dåliga kompisar för Sara.L och Linda är ju mina bästisar så dom borde egentligen fråga mig om jag ville följa med. Det var som i torsdags när Sara, Sara och Linda va och jag fick vänta på taxin i nästan en timma.. usch!!





Kommentar, nutid.
Ha ha ! Jag dör.. Vad taskigt. Men jag kan väl tänka mig att jag var lika taskig mot nån annan. Fortfarande bästisar dock!


Dagboken 23 oktober 1995

Letade fram min gamla dagbok, här kommer en sida ur den.. Lite förskönad stavningsmässigt.

Hej dagboken. Idag har jag varit i skolan. På morgonen hade vi träslöjd, sen på eftermiddagen hade vi elevensval det är olika ämnen som man får välja. Jag har syslöjd, det är jättekul. Nu är jag hemma och skriver i dig. Just nu är jag inte kär i någon, men jag har varit kär i ganska många fast det var i tvåan och ettan och lekis, just nu är jag inte kär i någon.. Kanske nån men det skriver jag inte. Hej då!

Godmorgon!

Idag är det tisdag och jagf är ledig.. Så skönt efter en jobbhelg. Mamma kommer förbi snart hon har vart på öron- näsa- hals och kollat nåt av dom tre. Nu ska hon komma hit och äta lite frukost! Sen kan det bli så att jag följer med hem till Grebo och det kan bli min första bilfärd när jag är själv i bilden. Vi får se, det krångliga är att jag måste hämta Örjan när han slutar jobbet..

 Nä nu kom mamma dags för frukost!

RSS 2.0