Plastbackar

Örjan och jag va på Ikea igår oxå.. Jag lurade med honom för att köpa dynor till balkongmöblerna och som vanligt så hittar man allt annat än just det. Det blev en ny kudde och stora plastbackar som vi hade tänkt att stoppa småbarn i men när vi kom hem så såg vi att man inte fick det... skumt? Ha ha!.. Roligt att dom ens har satt en varningslapp om detta.. Nä jag ska inte stoppa småbarn i dom men däremot alla skor som väller ut om man öppnar en av våra garderober.

Hittade dynor till slut oxå.. men på jysk!

Lite skakig på hand när jag tog bilden dock..


Second hand

Efter att ha jobbat på annandagen så var jag ledig igår tisdag.. Det är så lyxigt att va ledig mitt i veckan. Jag va och tränade på förmiddagen och sen tog jag en sväng på stan, blev lite sugen på att kolla in lite second hand så det fick bli den rundan.. Saknade dock Linda som alltid brukar hänga på. Utbudet är ju inte så himla stort men jag hittade lite grejer. En Lasse Berghagen-kavaj ;) och fyra glas. Allt för endast 90 riksdaler.. så nöjd!


Påskhelgen

Skärtorsdagen
Sara bjöd på middag och det blev lite försenat födelsedagsfirande. Som vanligt hade Sara ordnat med lite lekar denna gång skulle man sätta ögonen rätt på Buffy. Sist var det ju Jonas näsa som man skulle pricka rätt med. Det blev även frågesport och för att utse en vinnare så blev det en rond spännande luffarschack, som tillslut vanns av Clara. Efteralldeles för mycket vin så drog vi in till Harrys och flängde runt. En riktigt rolig kväll!
.














Långfredagen
På långfredagen åkte vi tidigt, tidigt ut till landet.. Bakis deluxe! Jag satt bara ute hela dage och lekte lite med Frida. Örjan satte ekstolpar till ett staket med Jonas.. På eftermiddagen kom Örjans kusiner och det åts och fikades! Som vanligt proppmätt när man åker därifrån. Vet inte riktigt varför jag inte tog några bilder!!?




Påskafton
På påskafton jobbade jag. Råkade gå till jobbet 2 timmar för tidigt =( Snacka om virrig. På eftermiddagen gjorde jag rent på balkongen och så invigde vi grillen.. Örjan gjorde en tabbe och försökte grilla direkt på värmeslingorna. Ha ha ha! Det rök tydligen som bara den. Lollo och Robban kom förbi och drog med Örjan upp till puben, samtidigt kom Susse, Kakan och Buffy förbi och drack lite vin och snackade lite skit. Brorsan och hans "gäng" hamnade oxå hos oss en stund. Lite senare gick vi upp till Mörners och mötte upp Örjan. Det va faktiskt riktigt tjockt mä folk där för en gångs skull. Vi tog nån öl och kom hem ganska så skapligt, Susse och Karin fortsatte till Harrys.











Påskdagen
Då vankades det middag hemma hos mor och far.. Ha ha ha! Eller så käkade vi mat hos morsan å farsan..
Med var farmor å farfar och Erika och Sofia. Maten va svingod som vanligt. Efter maten drogs luftgeväret fram och det blev tävling mellan mig och Erik.. Erik vann typisktnog men bara med en poäng, så det så!





Söta mamma



I lördags morse när mamma och jag tog en promenad till Susse för att hämta min mobil..

Måndagsöl..

När man knappt hunnit återhämta sig efter helgen så blev det afterwork på 55an med Linda, Susse, Clara, Sara, Sara å Örjan... Vi gick då väldigt grundligt igenom allt roligt som hände på lördagskvällen..




Susse 25år 16/4

Susse fyllde ju egentligen år den 8/4 men eftersom hon å Buffy fyller typ samtitigt så fick hon ha sitt kalas i lördags.. Det blev en av dom bästa kvällarna på hur länge som helst.. Susse bjöd på hemmagjord pizza och en massa alkohol såklart.. "Villket vin har högst procent?" Efter efterrätten drog vi ner till Dentusgrottan, först trodde vi det va stängt men det var i allra högsta grad öppet.. Vi tvingade till oss att få sjunga karaoke, vet inte riktigt hur många låtar vi körde men det blev nog alldeles för många!! Det drack Dentus-breaths, fy fan säger jag bara..  och vid stängning drog Fredrik fram guitarren och det blev allsång..

Jag ber om ursäkt på den dåliga bildkvaliten, kombination av ostadig hand och mörk källarlokal.


Susses rosa presentbord!

Födelsedagsbarnet..


Marie och Buffy

Födelsedagshatten..


Summer of 69...


Jonas fick veta att det ingick en Dumleklubba vid köp av snus..


Mange va en av de få andra gästerna...


Mange, jag å Clara


Landet

I fredags kväll åkte Örjan och jag ner till landet för att träffa Örjans mamma och syster med familj. Det blir trevligt som vanligt och som alltid är man i konstant matkoma.. Så här så lördagen ut, vaknade och åt frukost, tog en promenad till sjön gick hem och fikade, jobbade lite ute (jag krattade löv så fort jag kunde för att sen kunna sitta mot boden och sola) efter det blev det grillning, sen tog jag en dusch och började fixa iordning mig för kvällens kalas hos Susse och under tiden så fikade vi...






Jag hade lite för lite kläder med mig och hittade Örjans gamla bomberjacka, skit snygg men håller typ på att falla isär. Jenny (Örjans syster) Tyckte att jag såg ut som problemungdomarna som hon jobbar med.. Stämmer nog..


Mamma Irene, Örjan och Jenny


Buffy 25år 9/4

Här kommer lite bilder från Buffys födelsedagsfest..



Örjan


Marie, födelsedagsbarnet å Clara




Jonas å Susse...


Clara å Susse härmar katter?? Ehh...


Ha ha! Marie å jag tuttar upp oss...


Gänget påväg till Charken.. suddig bild..=(









Prickigt igen

Det vart ju ganska bra till slut, stressad som fan imorse.. Klädångest som vanligt. Kommer inte ens ihåg om jag borstade tänderna, vilket är illa! Jag fick ta med mig piffarkittet till jobbet och nu blev jag ändå ganska nöjd.


Jobb




Roligt att vi tog på oss väldigt lika outfits idag... Å lika falska leenden.. ha ha!

Skylten

Igårkväll var jag, mamma och pappa på Skylten och kollade när brorsan spelade i semifinalen av rockkkarusellen.. Dom va asgrymma men gick tyvärr inte vidare till finalen, villket jag tyckte va helt sjukt men å andra sidan så är nog jag lite halvt partisk..


Event Horizon

Jag va ledig hela dagen igår.. Så skönt, jag städade lite hemma sen gick jag och Buffy en lång sväng på stan eller kanske ska säga en lång sväng på Bik Bok som hade 50% på hela butiken. Där köpte jag 4 par byxor och ett skärp.. Billigt kan jag lova.. Sen blev det även en tisha från Gina. De utsvängda jeansen och de vita shortsen köpte jag i tisdags på H&M.. Nu kan jag ju inte klaga på att jag inte har några byxor iallafall!! =) Gött!





Bilder från i lördags


Började dagen med en riktig brakfrukost, jag vaknade upp skittidigt och väldigt bakis. Handlade frukosten på Hemköp.. Hej då 390 spänn.. Ha ha! Illa, då köpte jag visserligen två buketter tulpaner. En till mig och en till Sofie (och Robban) som vi åkte till senare på eftermiddagen..  Där bjöds det på årets första grillat, så jävla gott. Kvällen va jättetrevlig, det dracks, snackades skit och spelades som vanligt spel.. 


Sofie och Annelie






Örjan


Dagen efter..


Chewe hittade ett bra ställe att lägga sig på.. ha ha ha!

Stryker

Står på jobbet, stryker skjortor närmare bestämt 10 stycken och lyssnar på gammal Robbie Williams.. Det är egentligen min lediga dag men hoppar in en sväng hos Yvonne, snacka om att jag är snäll =)

Jag slutar vid 13 så vi får se vad som händer då, det finns ju slltid saker att pyssla med hemma tyvärr...






Mustasch


Så äntligen kom fredagen... Jag jobbade till 19 så det var bara att rusa hem slänga på mig nått snyggt, svepa en öl och sen dra till konsert och kongress. Väl framme så begav sig jag och Örjan direkt till baren där vi trängdes och svettade med en massa karlar som alla skulle köpa öl samtidigt typiskt. Vi passade på att ta två öl var för att slippa ännu en tripp till baren. Vi stod och hängde vid ett bord och kollade på alldels för överförfriskade män som antagligen börjat grunda direkt efter jobbet.. Så roligt!

Konserten började och jag hamnade naturligtvis bakom den ända personen på hela Garden som va 2 meter lång, hej nackspärr. Som tur va så va det inte allt för trångt så vi kunde flytta på oss. Grabbarna va asgrymma som vanligt det ända jag kunde önska va en liten paus (kiss/rökpaus) Jag tyckte att vi skulle vänta till en mindre bra låt kom så vi kunde springa på toa, villket vi gjorde. Men det tog tydligen lite för lång tid så att när vi kom tillbaka så hade dom redan börjat spela min absoluta favvolåt, "I hunt alone". Jävla skit, typiskt!

Jag hade ju tänkt att köpa skivan och kanske få den signerad men vi tänkte att vi skulle kissa igen röka och kanske ta en öl innan. Men sen hittade vi aldrig signeringsbordet, det hade dom gömt inne i garden bakom trappan. Villket vi märkte när grabbarna var klara och gick, kvällens andra jävla skit! Efter ett par jack och coke tog vi en sväng förbi Mörners för ytterligare en öl, plus att jag va tvungen att vila mina stackars fossingar =) Men det blev bara en innan vi gick hem och däckade i sängen..

Helt underbar kväll!



Fick inte direkt några kanon-bilder, men det fick funka ändå. Skitkamera!


Snygging-Örjan



Fågel i örat!


Lite smått packad, posande och med en fruktansvärd smärta i fötterna..

Skön/oskön dag

I onsdags var jag ledig och jag hann med att gör ganska mycket faktiskt..

Jag startade dagen med en promenad i solen, sen hem för en stadig frukost och en storstädning av lägenheten. Sen träffade jag mamma och vi åkte ut till Blomsterlandet och Plantagen köpte lite skit till mina orkideer, hoppas på att dom ska börja blomma snart.. (Örjan förvattnar dom dock) Sen in till Ikano för lunch och mamma ville gå in på Sandström villket jag tycker är en skitbutik, eller dom har iallafall ingenting som jag vill köpa. Men denna gång var det tur att vi gick in för där på en rea-ställning så hängde denna ljusbeiga skinnjacka helt ensam, den va lite lite stor men för det priset för en riktig skinnjacka (70% rabbatt på 1499:-) så var jag bara tvungen att köpa den. Typ det bästa fyndet nånsin, ibland ska man ha tur. 


 

Efter svängen på Ikano så skjutsade mamma in mig till stan där jag skulle på fotvård på "the beauty way" (vi vann det på jobbet) Det va ganska ok eller?... först skulle man sätta ner fötterna i ett vatten bad som va skållhett så tjejen fick hälla i en massa kallvatten.. Känner man inte på vattnet först? Sen började hon fila på tånaglarna villket gjorde skit ont eftersom hon och filade på min hud, hon pillade på nagelband och under naglarna villket va ganska ok, fast nu i efterhand så känns mina nagelband helt uppslitna. Hon filade fötterna, men eftersom jag går mycket i högklackat så kunde hon inte få bort all förhårdnad under trampdynan (eftersom den här behandlingen tydligen bara var en uppfräschning av fötterna) så tyckte hon att jag kunde gå till nån som kan skära bort det.. Hjälp!

Hon började "slipa" ovanpå naglarna och även dennagång på min hud. Hon masserade och smörjde in, shit vad skönt.. Hon frågade om jag ville ha lack på naglarna, ja tänkte jag kul med nån som kan. Hon tog fram två neccesärer med gamla depend nacklack plus en massa andra intorkade och kladdiga flaskor. Jag tog den som såg minst gammal ut, det blev skit fult och hann inte torka. När jag kom hem tog jag bort det med nagellacksbortagning och jävlar vad det sved efter alla sår på nagelband och tårna efter allt filande..
Men på nått sätt så var det ganska ok ändå, att få bort all skit från fötterna och massagen.  Men går nog inte dit igen..

Efter pedikyren från helvetet så gick jag till 3 och fixade ny mobil.. hoppas den kommer snart. Det blev en Samsung galaxy, ville egentligen ha en Iphone men det blev lite dyrt för min del eftersom jag ringer så lite. Hopas han inte lurar mig bara. ha ha! Men tror jag fick en ganska sjysst deal ändå... hoppas!


Idag är det är det fredag och dags för Mustasch konsert, trevligt!

Yeeeaah!! 










RSS 2.0