Lite bilder..

Från torsdags på Sliver..

Robban å Linda, ser lagom roade ut...


Det blev lite för mycket av det goda!!


Linda i hatt, tyckte jag va jättekul på fredagsmorgonen..



Mina nya skor.. så snygga å så porriga! Ha ha! Nu har jag lovat Örjan att inte köpa några högklackade skor på hela sommaren.. Ja nästan iaf..





Konstigt nr

Hej på er!
Jag har ju som bekant skaffat en ny mobil, men använder fortfarande min gamla eftersom jag inte lyckats att göra ett nummerbyte än. Nyss ringde det ett Mjöbly-Skänninge nummer till mig till min nya mobil alltså. Nummret går inte att hitta på varken eniro eller hitta.se. Kunde dock kolla upp riktnummret. Jag känner ingen i varken Mjölby eller Skänninge och är för feg för att ringa upp... Vi får väl se om det ringer igen, annars måste det ju vara en felringning!!


Villken helg/vecka!

Snacka om att sommaren har kommit tidigt!! Så härligt väder det har varit.. =)

Veckan har faktiskt knalla på bra, det har inte gått så bra med träningen av tre bokade pass tog jag mig bara till ett, hmm.. Det blev torsdagens bodytoning, det är det roligaste. De andra försvann pågrund av ljuspartyn å baksmälla! =) Marie stod för det ena och jag det andra =) För efter bodytoningen i torsdags så drog Linda och jag till invigningen av Sliver, Örjan hade dragit till Mattes land och skulle sova över och jag var ledig på fredagen, Perfekt!! Det blev en trevlig men o så blaskig kväll... Det är farligt att bli bjuden speciellt på sprit, att man aldrig lär sig. Linda fick typ bära mig hem, ha ha!! Stackarn!

På fredagen åkte vi hem till grebo, låg på Lindas altam hela dagen och solade och lyssnade på Arvingarna. Så bra, men så dåliga =) Örjan kom och hämtade mig på kvällen det blev en lugn fredag med andra ord..

På lördagen jobbade jag, vi hade hoppats på en massa folk men så blev det inte riktigt, ganska bra men inte som förväntat! Det hände en rolig sak också .. en kund frågade om jag ville fika med honom nån dag, han hade vart nere och köpt ett par skor av mig sen kom han tillbaka efter några timmar och frågade. Han va sååå nervös, jag tackade ju naturligtvis nej och sa att jag va upptagen.. ! Men så jävla modigt gjort villken kille, eller hur? Han va jättesöt i 30 årsåldern han hittar säkert nån annan att fika med. Laila tyckte att jag kunde ha sagt att hon va intresserad.. ha ha! "Nej tyvärr jag är upptagen men min kompis skulle vilja" .. Nej tror inte det!

På kvällen så var jag bjuden hem till Malin på en massa mat, frågesport och gammal disco-nostalgi.. =) Tack alla brudar och speciellt Malin för en riktigt lyckad kväll!! Maria stod för kvällens tuttchock, ha ha!










veckan

Fy vaknade upp imorse med lite ont i halsen, IGEN!! Jag vägrar att bli sjuk igen det har typ tagit 2 veckor för mig att bli friskt från förkylningen.. =( Jag och Marie ska ta tag i träningen igen imorn vi får se hur det kommer att gå efter 2 veckors uppehåll. Hoppas man inte har tappat för mycket.. det ska bli så skönt att komma igång igen. Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller morgonpromenaderna också, har undvikit det pga av att vi inte har haft någon dusch hemma. Men nu är ju den fixad så nu har jag egentligen inga ursäkter.. Förutom imorse då det va dåligt väder, ha ha ha!

Så vad händer annars i veckan då? Jo ingenting förutom att jag jobbar då och träningen såklart. Det ända jag har att se fram emot är helgen egentligen.. Förutom att jag jobbar då men det är ju skönt mä helg iallafall å lite fest!

Kram  på er!

En sån helg..

Ja det har varit en sån helg som har innehållit en massa alkohol. I fredags blev det en spontan utgång mä alla brudar och igår va det födelsedagskalas hemma hos Kicki. Två riktigt trevliga kvällar och idag mår jag som jag förtjänar.. Det har blivit ganska så mycke shopping i helgen också kanske inte så smart men det är ju lön snart!

Nu är äntligen badrummet klart oxå, så himla skönt att kunna duscha hemma.. Nu är det bara köket kvar..

Vårdag på landet


Örjan


Jag försöker få napp.. ha ha...




... men det gick inget bra så jag vilade lite istället..


Örjan däremot försökte och misslyckades, inte ett hugg ens.. =)

Rock i Konsert och Kongress

Rockweekend kom till Linköping, mest för min del så drog ju Mustasch men väl där så va det riktigt värt att betala 400 kr för alla dom andra banden oxå. Mina ny favoriter är helt klart Dead by April, dom va jättebra hade aldrig hört dom förut om man inte räknar Robinson-reklamen men då hade jag ju ingen aning om att det va deras låt. Lite my cup of tea, ha ha ha! Eftersom jag hade vart sjuk hela veckan och fortfarande lite dålig så va min plan att dricka mig frisk och det gick ganska så bra för av det jag minns så mådde jag ganska så bra.. villket tyvär inte är så mycket... =) ha ha! Vaknade upp med alla grabbar i Dead by aprils autografer på armen, en jävla huvudvärk och en försvunnen legitimation. Bra Elin, bra!!


Kicki gör något ?? Rufsar håret eller spänner musklerna..



Pia och Laila målar naglarna..


Jag å Kicki


Dead by april, mina nya favvisar.. ha ha!


Heat, så ful skjorta..



Jag å Laila


Höjdpunkten Mustasch, så bra!


Några grabbar ur Renegad five dricker bärs å äter macka.. ha ha..


GRATTIS SUSSE!!

Två minuter kvar sen ä födelsedagen slut!! =) Jag glömde inte alls dig!!!

Lite bilder







Hej hej, det var ett tag sen jag skrev något. Det beror på att jag har varit sjuk och är fortfarande. Är hemma från jobbet idag för att tillfriskna. Har fått en riktigt hemsk förkylning, jag hade så jävla ont i bihålorna igår men mår bättre idag.

Bilderna är ifrån fredags och i lördags.. I fredags grillade vi hemma hos Buffy å Bobban, så himla gott men jag gick hem ganska tidigt för det va i fredags som jag började må dåligt. I lördags så jobbade jag hela dagen och eftersom det var så himla fint väder så gick jag och Laila en sväng till Mörners... Det blev en billig eftermiddag =) 49kr var för 2 öl korg klyftpotatis och aoli och en skål jordnötter.. Ha ha! Vet inte riktigt vad som hände.. =)

Imorn fyller Buffy år.. jag, Laila och Kicki ska till konstert å kongress å kolla på några band som spelar, bla Mustach.. typiskt att man skulle bli sjuk. Det va samma sak sist vi gick ock kollade på dem..  Men jag ska bita ihop, jag tror att det kan bli skit kul!

Ha det!!

Körkort!!

Hej på er!! Villket underbart väder det är ute... jättevarmt i solen!

Ikväll ska jag och Örjan på en handledarkurs, så att jag kan få börja övningsköra mä Örjan!! Det kommer nog att gå bra, frågan är bara hur det kommer att gå sen när vi ska börja köra. Jag vet att han kommer bli vansinning på mig och jag på honom, kanske inte det bästa för förhållandet... Ha ha! Men nu ska jag fan ta körkort.

Jag fuunderar på att köpa en glass och sätta mig på balkongen när jag kommer hem.. Måste städa den snart, det är fullt med gamla fimpar och en massa kartonger från alla plattor öl som har förtärts under vintern.. Usch!

Ha det!


Bilder från Saras kalas!




Marie och Jonas


Sätt näsan på Jonas-leken!


Tessan försöker..


Jonas tycker att framsarna kliar i näsan =)


Asgarv, skrattade så mycket så jag grät!!


Jonas vann såklart, själv tyckte jag att det var lite fusk! Han om nån borde ju veta vart
hans näsa sitter! Eller hur!?


Dansgolve på Harrys!


Buffy och Marie

RSS 2.0