ok

Min nya ögonsten..


..

Tar nog en paus i några dagar.. Mår inte så bra!

Jahopp..?

Jaha, fredagskvällen är här.. Jag är så fruktansvärt sugen på att gå ut och dricka vin/öl och klä upp mig lite slänga på mig ett par snygga HÖGA skor och bara känna mig snygg. Men det verkar vara lättare sagt än gjort =( Ingen är på... WTF!!! Jag får väl gå och våldgästa Örjan och grabbarna på Allstar och kolla på hockeyn, ja så får det bli! 

Just nu sitter jag i soffan med ett glas vin och kollar på Adam live och har precis tvättat håret med head & shoulders, har åkt på en släng av mjäll (to much information?) och det kliar något fruktansvärt i hårbotten. Här ska kureras!! Bort med skiten!!! Bort!!

Ps. Ibland tycker inte jag om att ha körkort!

Trevlig fredagskväll!!

rock

Förra veckan så var mamma och jag på stadsmissionen och kikade.. Jag hittade en jättefin rock som satt som en smäck och precis en sån jag har letat efter men inte haft råd att köpa eftersom att de kostar runt 2000kr minst om man vill ha en i ull. Men mitt fynd kostade bara 100 kr, i ull och cashmere... Yes, yes, yes! Den är i jättefint skick bara lite sliten längst ut på armen...

Fan vad jag vill ha en sjysst kamera så att man kan ta lite ordentliga bilder! Kappan ser lite grådassig ut och det är kamerans jävla fel!




skit

Hur mycket skit kan man få plats med i sin väska egentligen? Gjorde en välbehövlig rensning och detta va vad jag hittade...

Ögonskugga, 3 tändare, 2 läppstift, 1 läppglans, 1 läppsyl, spegel, tuggummin, halstabletter, 3 ringar, puder, alvedon, 1 klubba, mörk choklad, nycklar till jobbet, hårspray, mer puder + borste, hårspännen, busskort?, tamponger, cigg (1 tomt paket)

Ja ni ser ju själva...


klant

Yes måndag igen! Jag ser faktiskt fram emot en ny vecka. Hur fan kommer det sig?! Kan det vara att jag slapp bakisångesten igår eftersom jag spenderade lördagskvällen i horisontellt läge i soffan.. Kanske? Eller så är det att jag vet att eftersom jag jobbade den här helgen så väntar en jobbfri helg denna vecka, plus att vi får lön på fredag och det är ju alltid något att se fram emot.

Här kommer lite bilder från fredagskvällen. Per och Annelie bjöd på tacos och vin och lite annats smått och gott! Lite för mycket smått och gott eftersom man vaknade upp med en skaplig huvudvärk på lördagsmorgonen. Jag hade ett litet utbrott på mig själv där på morgonen när jag i nytvättat vit tröja kladdar foundation på ena armen, rengör detta och precis innan jag ska gå så bestämmer jag mig för att jag är törstig och sugen på julmusten som står i kylskåpet. Häller upp i ett glas innan jag häller skiten på min tröja!! AHHH!!!! Med tårarna rullande nerför kinderna slänger jag tröjan in i väggen och skriker de fulaste ord jag kan, allt är tröjans fel! Örjan försöker lugna mig medan jag står i garderoben och tjuter och försöker komma på nått annat att ha på mig men i just den stunden så har jag inga snygga kläder alls. Örjan lyckas få bort fläcken och dagen är räddad... nästan.. Lyckades spilla på mig en gång till på jobbet men då orkade jag inte bry mig mer! Villken jävla skitmorgon, jävla skittröja, klantiga jävla skit Elin!! 


En massa smått och gott!


Anneli, Per och Robban


Sofie och Örjan


Flickan med guldbyxorna

Längtar efter rätt tillfälle så jag får inviga dessa guldjeans från h&m!




bored




Nä nu börjar jag bli uttråkad! Veckodagarna rullar på och likadana är dom allihopa. Det som känns lite skönt idag är att de två värsta och tråkigaste dagarna på veckan är över och nu börjar helgen närma sig igen. Detta hjälper visserligen inte mig eftersom jag jobbar både lördag och söndag men det är ju ändå helg! Pengarna på kontot är i princip slut så det får nog bli en "stanna hemma-helg" villket både är skönt och tråkigt på samma gång. Idol kommer ju till stan så egentligen så borde man gå och kolla på det på fredag men som sagt pengar... plus att jag har beställt en riktigt blodig köttbit med beasås och en massa rödvin av fredagskocken där hemma, det längtar jag efter!



dålig kväll, dålig morgon, dålig dag

Idag är jag på dåligt humör, sur, trött på mig själv, you name it! Allt är dåligt idag!

Morgonen blev skitstressig, jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig. Stod och bytte kläder i en halvtimma villket resulterade i att jag till slut bara fick slänga på mig nått och nu känner jag mig verkligen bara ful och framförallt svettig eftersom jag fick springa upp till Newhouse där jag jobbar hela dagen idag och imorgon. När jag kom fram märker jag att det har läckt ur min sallad till dagens lunch (tacos) så hela jag plus min väska luktar lök.. Yes!

Gårdagskvällen kom med dåliga nyheter angående Sri Lanka-resan som helt plötsligt blev jobbigare, krångligare och dyrare än beräknat. Vi får se hur det blir med den....=(

Nu står jag och undrar vad mer för skit som kan hända idag!





in i dimman..

Då kom fredagen igen.. Jag gick en sväng på stan med Sara och lunchade som vanligt på Ming sen började jag jobba och hittade dessa på Din skos halva rea-priset rea, 50 kr, man tackar! Efter jobbet hämtade Örjan upp mig och vi åkte in i dimman och ner till landet. Vi åt världens godaste fredagskvällsmat, räkor, kräftor, aoli, vitlöksbröd, brieost och VIN!! Så himla gött!

På lördagen var det dags att kratta ihop alla miljontals löv ute i trädgården, snacka om att man får träningsvärk av detta. Det tog sin lilla tid kan jag ju säga, när mörkret kom packade vi ihop oss och åkte hem. Jag hade ju ett födelsedagskalas att infinna mig på, så det var bara att hoppa in i duschen fixa iordning sig och sen bege mig ut i dimman igen (dock en annan dimma) Födelsedagsbarnet Clara bjöd på en massa god plockmat och skratt innan vi gick in till stan och dansade och sprang omkring på Harrys en sväng. Det blev dock en ganska tidig kväll för mig, tror att jag hade en skaplig vätskebrist eftersom jag gick runt på Harrys med kramp i benen hela kvällen. Just det, gjorde även en "Clara" alltså ramlade, så jävla pinsamt!! och ont fick jag oxå...

På söndagen låg vi mest på soffan, tog en lite sväng upp på stan och Örjan köpte whiskeyglas och handlade ingredienser till kvällsmaten, hemmagjord pizza som blev så jävla god!

Det var den helgen det!! 


50-kronorsskorna, fina?



Fredagkväll på jobbet, hade så mycket att göra.. Inte! Härlig grön spegel eller hur, ren var den oxå. Jo har på mig den vita tröjan som jag köpte för halva priset på Bik Bok.


Fredagskvällsmaten, mmmm!!!

details

Gårdagens fynd.. Det var helt tokigt på Bik Bok igår, 50% på hela butiken.. Inte på jeans och skor dock villket jag tyckte var dåligt. Men jag köpte iallafall två halsband, nagellacken och en vit stickad tröja! Riktigt nöjd! Dum som jag var så glömde jag ju bort att jag hade fått ett insidertips angående den här dagen, hade jag kommit ihåg så  hade det säkert kunnat blivit ännu mer saker, skönt att jag glömde bort! =)




roses

Örjan köpte blommor häromdagen.. Fina va?





Herregud vad fort den här veckan har gått, snart är helgen här igen. Är faktiskt ganska uppbokad för en gångsskull. Vi ska åka till landet och vara ute i friska luften, kratta lite löv sen på lördagkväll så är jag bjuden på födelsedagskalas hos Clara. Är lite stressad över att försöka hitta en födelsedagspresent men det löser sig säkert. Nu är det dags att göra sig vacker och dra till jobbet.. Vi har nu 150kr rabatt på alla herrskor på Nilson shoes! Bäst att passa på nu grabbar!!!

make it work


Redan onsdag!!

Idag har jag varit ledig, jag sov alldeles för länge som vanligt. Önskar att jag var morgonpigg och kom upp så att man inte slösar bort hela dagen på att ligga i sängen. När jag väl vaknat till liv så tog jag en promenad runt stångån, så härligt med lite sol!! Känns som om det var evigheter sen den va framme.

När jag kom hem blev det dags för frukost och jag satt och peppade mig själv för att ringa till banken i Åtvidaberg och fråga lite grejer angående mina fonder, eftersom jag ska betala halva bilen. Jag hatar att ringa och prata med folk jag inte känner om saker jag inte förstår men det gick skitbra och hon som jag pratade med är typ rådgivare till mina föräldrar och visste vem jag var. Gött.. Så snart är jag ägare till en halv bil..;)

Mamma kom förbi och plockade lite i lägenheten medans jag fixade iordning mig sen åkte vi till nya blomsteraffären vid Ekholmen och så blev det självklart en sväng förbi Återvinningen.. Dagens inköp blev en skitsnygg lampa (saknar dock skärm, måste fixa en ny) och en lite glasskål.

Nähäp dags att slänga ihop lite kvällsmat..




gött med helg

I fredagskväll så bedrevs det frisörsalong hos Susse villket blev en riktigt glad överraskning för mig som inte hade en aning om detta och fick mitt hår nyfärgat.. Gött! Örjan stannade hemma och tvättade, härlig fördelning tycker jag..



I lördags jobbade jag, det var ganska lugnt med folk tyvärr.. När jag kom hem tog jag ett bad, men otåliga jag lyckade bara ligga i i högst en kvart. Men skönt va det ändå. Sen blev det att fixa iordning sig och Örjan och jag gick till All star för att kolla på hockeyn. Vi åt en all star plate som va helt ok om man bara vill sitta småäta en hel match. Innan vi skulle gå så lyckades jag tigga till mig 6 fribiljetter till nattklubben ifall vi blev sugna på det. Vi gick en sväng till Mörners ocg tog en öl. Träffade Clara som berättade om sin pinsamma vurpa mitt innen på Mörners, lider med henne. En snabb öl blev det innan vi gick vidare till Horse & Hound, sjysst ställe måste jag säga och stort. Där träffade vi två astrevliga damer sm vi satt och snackade med ett tag innan vi gick tillbaka till All star och dansade. Örjan blev avis på en kille i banandräkt och önskade att han oxå hade en sån. Måste säga att all star kan jag tänka mig att gå till fler gånger..  




På söndagen vaknade vi upp av larmet på min mobil som jag hade lämnat kvar i väskan i hallen.. Hatar när detta händer för man har ingen aning om vad det är som låter. Snurrig i huvudet tog jag en dusch och för att få bort den äckliga smacken av öl i munnen så tryckte jag i mig tre clementiner.. Efter en välbehövd frukost så åkte jag och Örjan ut till Ikano och trängdes med alla andra.. Trevligt att göra nått annat än att bara ligga på soffan när man är bakis. Vi handlade stekpannor och mysbyxor, härlig kombo! =)


Shit nu börjar jag bli stressad, måste fixa iordning mig och sticka till jobbet snart!

Ses..

friday

Äntligen fredag, den här veckan har känts ovanligt lång...


Igår gick Örjan och jag på hockey, kul match men tråkigt att LHC förlorade. Vann återigen inget på 50/50 lotteriet, när är det min tur egentligen? Shit vad klockan springer iväg såhär på förmiddagen, dags att fixa det sista innan jag springer till jobbet!  Ha det!


Skinnbyxorna som jag köpte i onsdags, så jävla snygga..!!


flashback



Villken flashback jag fick alldeles nyss. Gjorde mig en kopp varm choklad på Yvonnes Tassimo. (älskar den, vill oxå ha en sån) Jag har fått instruktioner om att den måste röras om ordentligt annars så hamnar all choklad på botten. I brist på en sked och pga av lathet så tog jag och rörde om med en blyertspenna, när jag sen skulle slicka bort all överflödig choklad som hamnat på pennan för att sen ställa tillbaka den i pennhållaren så kom den.. smaken av skolan. Så många lektioner som man fördrivit genom att tugga på den där stackars blyertspennan.. Jag saknar det inte det minsta!

dålig dag

Igår var en riktigt dålig dag på jobbet, en läskig dag men ändå kanske en vändpunkt till något bättre.. 


För att muntra upp mig lite så blev det naturligtvis en snabb shoppingrunda på rasten. Äntligen så hade skinnbrallorna jag har väntat på kommit in på h&m, yes! Ryckte snabbt åt mig ett par sånna, sen hittade jag en ärmlös skjorta med ormmönster på Bik Bok.


Jag blev faktiskt lite gladare..



dots


Jobbade hela dagen på både Newhouse och Nilson , typ 50/50. På kvällen gick jag och Yvonne och åt på Riva, jag åt världens godaste pizza med fyra sorters ostar.. Mmmmmm...




Igår stod jag och roade jag mig med att kolla på när en lastbil fastnade i kröken utanför Newhouse...


Fikapaus

Lyckades få en liten bild på Malin från i lördags.. hon va lite motvillig dock! 


Lunch


Åt nyss.. Spagetthi och köttfärssås.. Satte i halsen när jag skulle dricka vatten och det bara sprutade vatten och några spagetti-bitar ur näsan.. Mysigt va? Får väl se om det blir som för farfar som nös när han åt korv och några dagar senare när han snöt sig så kom en lite korvbit ut ur näsan. Det kan gömma sig mycket saker där inne! Kanske borde gå och snyta mig..

Ses!

RSS 2.0