gutten morgen


Gick till simhallen imorse och simmade och jag hade helt glömt bort hur trött och seg man blir av detta. Fick verkligen släpa mig hem. Men fan vad skönt att ha gjort nått nyttigt.  Har varit väldigt lat och inte varit där på nått år bara för att det känns jobbigt och tar lång tid, men det tog 1 timma från att jag gick hemifrån till att jag kom hem. Det går ju snabbare än att gå ut och gå.. Hoppas jag lyckas gå dit en mer dag den här veckan=)


svår fredag


Usch ser verkligen inte fram emot imorn. Då är det dags för farfars begravning, jag har nog inte riktigt fattat än att han inte lever längre. Men det kommer nog verkligen slå mig imorn.. Har inte skrivit något om det här på bloggen men han dog veckan mellan jul och nyår. Det är första gången någon nära släkting har gått bort och jag har jättesvårt att hantera detta eller jag har rättare sagt inte hanterat det alls. Jag är så himla dålig på att visa mina känslor, har alltid varit. Jag bara stänger in dom tills det till slut bubblar över och allt kommer på samma gång. Villket antagligen kommer att ske imorn...

svart & guld


Voila, det nya skärpet/bältet.. Finns det någon som egentligen vet skillnaden på dessa två? Vad är vad?

Idag har det blivit en dubbeljobb dag, villket betyder halva på Newhouse och halva på Nilson shoes.. Fick visserligen sluta tidigare så det blev inte riktigt halva. Men det passade bra eftersom vi har tvättid idag=( Örjan skulle lägligt nog på hockeyn så jag får ta hand om det själv, dubbel tumme ner.. Känner mig helt sänkt, trött och huvudvärk. Det kan kanske bero på att jag har frysit konstant hela dagen.. Vill absolut inte bli sjuk igen!


ljus


Min ljussamling, jag köper på mig allt jag ser. Den konstiga i mitten och den längst bort köpte jag nu senast på återvinningen... Tänkte försöka fylla hela fönsterbrädan med ljusstakar eftersom det är alldeles för varmt där för mina blommor och nåt måste ju stå där.





veckans babe

Örjan funderar på att starta modellkarriär...

Undra hur arg han kommer bli när han ser detta, antagligen imorn på jobbet! Hej hej isåfall! Sitter här tillsammans på soffan och han kollar handbollen. Jag är inte jätteintresserad... Idag har vi varit på banken och kollat om vi får låna pengar och om vi har råd med att köpa lägenhet. Svaret är ja och ja, och ska vi då kan man ju undra.. kanske ;)




saturday comes

LHC vann, vi åt gott, drack öl, snackade skit och träffade kapten Haddock.. Perfekt lördagskväll!




Buä..

Usch känner mig sådär, hällde i mig en kopp kaffe fast jag egentligen inte va sugen. Mår lite små illa för tillfället.. buäää!!

Kom nyss hem från jobbet och hamnade framför datorn och surfar runt på olika bloggar för att hitta lite inspiration till kvällens outfit. Vi ska nämligen till O´learys och käka och kolla hockeyn, inget seriöst men man vill ju alltid se bra ut =) Vi får se vad det blir... 

Lyckades färga håret igår och färgen blev jättefin, ganska röd men fin. Det stod på förpackningen att man skulle låta färgen sitta 5 min extra om man vill täcka gråa hår och det kan jag lova att jag ville. Vad är det för fel på mig, bra att jag lyckas bli gråhårig vid 25. Nu kanske jag överdriver men för ett år sen kanske man hittade ett grått hårstrå nån gång ibland, nu är det en massa. Ja det är väl bara att inse att man börjar bli gammal! Fan oxå!

Nä nu är det färdig svamlat för min del, dags att göra sig snygg!


Fynd

Några av dagens fynd:


En CLEAN-parfym, outdoor shower fresh för en hundralapp och kanske världens mest väldoftande body butter. Den luktar exakt som smultron smakar, snacká om att få sommarkänsla.


Sen hittade jag även det här skärpet som det har bloggats lite om kostade ynka 20kr på Gina Tricot. Det blev även en BH, en necessär, 2 ringar, 2 halsband och jag fick äntligen utnyttja mitt presentkort på guldmagasinet som jag fick förr förra året när jag fyllde år. Det blev några bra att ha varje dag örhängen.. perfekt!

Nu ska jag och Örjan snart iväg och kolla på en lägenhet, spännande=) 

Torsdag

Så här gött hade jag det igår, låg i soffan, drack lite vin och gläppte mellan hockeyn och Antikrundan. Trevligt, och härligt att LHC vann igen =)

Idag har jag varit ledig och varit ute på Ikano med mamma som vanligt. Har fyndat så himla mycket så att jag är helt slut. Har fått så himla mycket för så lite pengar.. 


dubbel

Min nya fina ring från Åhlens, det ända jag handlade under några timmars shopping i Norrköping! Bra gjort!


25 år

I lördags var jag och Örjan i Norrköping på 25års-fest hos Susanna. Vi började där runt halv 1 med lite skumpa sen åkte vi in till city och gick en sväng på stan. Efter det så blev det käk och fotboll på O´learys, Norrköpings O´learys va skit mysigt och litet, antagligen därför det blev mysigt och fullproppat med folk. Maten var dock sådär, jag beställde väl fel mat som vanligt=( Efter mat och fotboll så åkte vi hem till Susanna och David igen där förfesten kunde börja. Det blev en riktigt blaskig kväll som avslutades med fuldans på Hugos. En perfekt spenderad lördag, söndagen kunde vi dock hoppat över ;)


Födelsedagsbarnet


Örjan och Ida

Susanna och Anna




 puss på er..

Bajs

Någon har tydligen bajsat utanför vårat skyltfönster.. Inte en hund utan en människa!!! Mysigt! En kund hade kommit ner i måndagskväll och sa att det satt en man och bajsade där uppe... Ha ha! Trodde han att ingen skulle se något där bakom det lilla lilla elskåpet?  Vakterna kallades dit men bajsmannen var borta, enligt dom så hade polisen senare gripit en väldigt berusad man på stan som uppenbarligen oxå var väldigt dålig i magen...
Det värsta är att det regnar idag och då får bajshögen nytt liv av vattnet!

Så jag vill gå ut med en liten varning, se vart ni sätter fötterna när ni traskar nygatan upp!!

Brist

Ja här råder det ju verkligen brist på inlägg pga av brist av kamera och brist av inspiration... Jag tappade ju bort min mobil för några veckor sedan och har efter det märkt att det är väldigt tråkigt att skriva ett inlägg när man inte kan visa det med en bild oxå. Jag har ju visserligen fortfarande min gamla mobil men det blir inte riktigt lika bra. Men här kommer ändå en mobilbild, varför har jag då tagit denna bild på mig själv? På jobbet? Trött? På en söndag? Ingen aning... Och blev det här inlägget så mycket roligare för att jag la ut en bild? kanske..

Synd att man inte ser mina platåskor som jag fyndade förra året, har nog inte visat dom här på bloggen. Det bästa är nog namnet... Gaga... Härligt att jag fick med plastfickan där bredvid spegeln, en sann fotrograf.

Små problem

Nä ni idag är jag inte riktigt på topp...

Tänkte i detta inlägg bara KLAGA!

Mitt halsont som kom lägligt i förra veckan har nu övergått till samma typ av hosta som jag hade heeela sommaren. Host, slem och ont i huvudet, två tummar upp..

Detta i kombination med att det är för kallt ute för vårjackan och alldeles för varmt för vinterjackan gjorde att promenaden hemifrån (i vinterjackan) till jobbet blev en riktigt svettig historia så nu står jag här och känner mig allmänt äcklig och svettg.

Jag och mitt hår har inte riktigt varit i synk de senaste veckorna, lockarna vill inte riktigt och vädret gör det bara frissigt och konstigt så även denna morgon.

Byxorna sitter tajtare i midjan än vanligt, kan bero på de senaste månaderna utan träning tillsammans med onyttig mat och dryck, japp!

Skjortan jag tog på mig idag glipar över brösten...

Idag jobbar jag 8 timmar utan rast, känner att jag egentligen skulle behöva ligga hemma på soffan hela dagen för att kurera mig.

Det var inte alls roligt att kolla på kontot igår, 3500kr kvar att leva för denna månad och det är 22 dagar kvar till lön. Vart tog pengarna vägen?

Var det allt, ja för nu iallafall!







Nytt år

Då var det ett nytt år.

Första delen av min nyårsafton spenderades på jobbet, woho! Jag slutade kl 14 och då mötte Örjan upp mig utanför jobbet. Han var arg för att han inte kunde hitta nån skjorta till kvällen, vi gick då in på MQ och hittade till och med två skjortor och en tröja. (Jag är bäst). Klockan 17 skulle vi vara hos Sara på fördrink och jag hade inga problem att bestämma mig för jag skulle ha på mig, hittade en gammal klänning i garderoben som jag köpte på Monki för två år sen, som jag aldrig använt. Gött!! Vi hade bokat bord kl 19 på Sangria, måste säga att maten va sådär.. Men trevligt hade vi och mätta blev vi ändå. Sen gick vi hem till oss och körde musik-quiz och snackade skit fram till tolvslaget som firades in nere vid stångån.. Trots vissa bakslag så va kvällen överlag jätte, jätte kul!!!

Gott nytt år!


Martin, Sara, Marie? och Jonas


Örjan och hans nya fina skjorta..


Jag, Susse och Clara


Skäggfarbrorn kanske skryter om sitt vildsvin




Örjans sälimitation






Örjan fick damsug sug...








Gott nytt år!

RSS 2.0