Helg

Åh så skönt det har varit med en ledig helg =)

I lördags så körde vi ner endel av Örjans mammas möbler till landet. Hon ska flytta till mindre lägenhet och får inte plats, vi tog även med endel från landet och slängde, bland annat två tunga soffor. Jag har sån satans träningsvärk i "hand musklerna" orkar inte ens skruva av en kork på en flaska... Lyckades även nånstans på vägen slarva bort mitt bankkort så det var bara att spärra och beställa ett nytt. =( Bra Elin!

På eftermiddagen kom Jimmy förbi.. Vi käkade pizza och drack några öl innan vi gick bort för att se hockyn. Det kan ha varit den tråkigaste match jag någonsin sett. Noll spänning och LHC var så långt ifrån att vinna som det bara går.

Efter matchen gick vi till Mörners och sedan vidare till Riva och Harrys. Vi satt mest och snackade skit inne på Riva, men det blev ett litet varv inne på dansgolvet. Till och med Örjan dansade, jag är impad =) Träffade Clara lite snabbt, innan hon gav upp Harrys-kön och gick hem. Vet inte riktigt vad klockan var när vi kom hem, men det blev en riktigt lyckad kväll minus hockeyn såklart.


I söndags vaknade man upp med huvudvärk och allmän värk i hela kroppen efter allt bärande av soffor..Örjan och jag tog en lite promenad i det fina vädret innan vi stupade i soffan och jag sov bort hela eftermiddagen. Men det är väl lite så en söndags ska vara.. =)




.


på tiden

Har varit ofrivilligt ledig idag pga att vi ikväll ska till banken och skriva på papprena till nya lägenheten. Snart kommer jag alltså äga min egna lägenhet, tillsammans med Örjan såklart!! Wiiiiii!!!!

Har hunnit med att göra ganska mycket idag. Tog en morgonpromenad, lagade lasange samtidigt som jag kollade på Ricky Gervais show.. Grymt! Sen har det blivit ett par avsnitt av The office samtidigt som jag fixade iordning mig för att gå upp på stan. Kom då på att det kanske var dags att ta nytt kort till körkortet (tappade ju bort mitt i november). Det har varit en sån grej som jag har skjutit upp men nu jävlar. In på Expert ett kort knäpptes som blev helt ok (bättre än det förra) vänta 3 minuter sen klart. Gud vad jobbigt det va.. ha ha ha! 

Sen tog jag en sväng på stan och lite shopping blev det allt..  Kände mig lite smårik eftersom jag hade en massa pengar kvar och eftersom det är lön imorgon. 



Jag kan ha världens mest ovala ansikte.. Jävlar..


Gammalt bra, gammalt dåligt


Igår var jag ledig villket var hur skönt som helst.

Gick dock upp alldeles för tidigt för att skjutsa Örjan till jobbet vid kvart i 7. Jag ville ha bilen så att jag eventuellt kunde åka ut till second-hand butiken i Hackefors. Gick ut och gick en sväng där på morgonen, kom hem och hade sönder min parfym som jag skrev tidigare. =( Ringde till mamma efter hon slutade jobbet vid 11 och hon ville följa med till hackefors (så det var helt onödigt att jag lånade bilen, eller lånade... halva är ju faktiskt min). Men innan hackefors så stannade vi på cafét i tannefors det som heter något med hjärtat/hjärtan? för mamma var hungrig så det blev en macka och en kopp kaffe. Vilket sunkit hak!! Alltså jag kan förstå att man vill behålla den gamla känslan av ett riktigt konditori, men när hela stället luktar gammalt och gamla människor kanske det är dags att måla om och byta möbler. Typ sanera hela stället. Jag kände mig äcklig när jag gick ut därifrån och och fikat smakade pga lukten inte alls bra. Bara för att man fräschar upp stället lite så behöver ju inte det betyda att man förlorar kunder. Tänker på det inrökta gamla Sandelius i Åtvidaberg som efter renoveringen för flera flera år sen fortfarande har sin gamla känsla kvar men betydligt fräschare...

Oj där fick jag skriva av mig..

Efter det äckliga fikat så åkte vi till "Återvinningen" och jag hittade ingenting, blev så besviken där oxå..:( Men lite av tjusningen är ju oxå själva letandet så lite trevligt var det allt. 

Eftermiddagen och kvällen spenderades på soffan och några minuter på balkongen i solen, villket härligt väder det var. Villken skön dag, nu är jag utvilad och redo för jobbet igen!

Jippi

Helvetes jävla skit...!!

Lyckades imorse ha sönder min absoluta favoritparfym! Det var dessutom en stooor flaska som Linda köpt åt mig. Helt jävla perfekt.. Det luktar ju visserligen gott i badrummet nu.


Fredag som vanligt

Idag när jag har varit ledig så har jag som vanligt varit med mamma på Ikano-huset och som vanligt så blev det lunch och shopping. Jag är skitnöjd med mina inköp bland annat en jättefin kavaj och en rosa t-shirt.. Jag hatar egentligen rosa, vet inte vad som flög i mig där. Eftersom endel saker var på rea och till endel saker hade jag rabattkuponger till så gick hela kalaset bara på 278kr, det ni.







Pianisten

Såg på filmen Pianisten igår som handlar om andra väldskriget. Låg i sängen och grät när jag började tänka på att det faktikst är sant det har faktiskt hänt. Miljontals människor mördades, det är nästan för stort att ta in.

Jag hatar den mustasch-beklädda mannen, vill inte ens skriva hans namn, villken äcklig jävla människa. FY FAN!!

Nytt till samlingen

Sommar tack!


H&M 75kr


Din sko 49kr (Halva rea-priset)

<3

Ja jag vet det var en vecka sen det kom nått nytt på den här bloggen och jag ber om ursäkt. Jag jobbade så mycket förra veckan att jag helt enkelt inte orkade plus att det inte hände speciellt mycket förutom att jag jobbade..


Nu är det ny vecka och nya tag och igår var det alla hjärtans dag.. det rimmade! =) Jag var ledig igår och hade tusen saker att göra. Städa, ringa folksam om försäkringar, tvätta och laga mat och gärna allt samtidigt..  Jag var helt slut framåt eftermiddagen.

Jag är egentligen lite anti med det här med alla hjärtans dag, på nått sätt tycker jag att det är lite larvligt men ändå lite mysigt. Jag bestämde mig iallafall för att gör det lite mysigt igår efter att jag hade stressat ner. Jag lagade en jättejättegod middag.  Förätt, chevrétoast med honung och till huvudrätt, vet inte riktigt vad jag ska kalla det men.. stekt kall skivad kyckling under ett täcke (ha ha) av vitlökscremefraiche toppad med oliver, soltorkade tomater, cocktail tomater, marinerade vitlöksklyftor och ruccola. Serveras med sallad.. Mums mums! Så jävla gott det va...

Efter maten gick vi och kollade på hockey, trevligt att LHC vann för en gångsskull när jag va och tittade... Jag förstår gesten men när man kom in i Cloetta center så stod dom och delade ut rosor eftersom det var alla hjärtans dag. Men vad fan ska jag göra med den? Ska jag sitta och hålla i den 2 och en halv timma, gå hem med den i snöstormen för att när jag kommer hem upptäcka att den har dött. Nä tack, sa jag! Dom kollade på mig som om jag var dum i huvudet.. (jag sa alltså bara nej tack, inte allt det andra, men jag tänkte det)  







Husmor

När jag kom hem igår så blev jag sugen på världens godaste soppa, nämligen morot och broccolisoppa som vi brukade få på dagis och i skolan när jag var liten. Snacka om nostalgi. Under några praktikveckor på ett dagis under gymnasiet så kom jag fram till att kokerskan där var samma som jag hade på dagis och bad därför henne att göra soppan sen lyckades jag få med mig receptet. Självklart så har jag lyckats slarva bort det så jag höftade lite och den blev kanongod. Bakade också egna hålkakor.. Örjan och jag åt så vi höll på att spricka! Fan vad bra det blev!




=)

Ok jag muntrade upp mig lite genom att beställa första säsongen av "En idiot på resa".. Längtar så efter att den ska dimpa ner i mitt brevinkast! Har även börjat uppskatta The Ricky Gervais show som går på tv. Vad jag förstår så är det från början ett radioprogram som dom har animerat för att sända det i tv!

Ricky ska ju komma till Oslo i april och Linda undrade om jag vill komma och det vill jag ju absolut!! Men tråkigt nog så hann vi inte få tag på några biljetter de tog slut på typ 10 min =( Jävla skit! Men man kanske kan få tag på nån biljett ändå såhär i efterhand..


Bitter


Jag är på dåligt humör idag!!

Jag är lite halvdeppig för att jag jobbar så himla mycket den här veckan plus att jag kände mig lite halv rosslig i halsen när jag vaknade imorse. (Örjan är sjuk, förkyld). Det skulle passa jättebra att bli sjuk nu eftersom min ena chef är bortrest och det finns nästan ingen chans för mig att vara hemma om jag skulle få feber eller liknande. Men det är ju som vanligt..

Sen jobbar jag idag även fast jag skulle vara ledig bara för att jag är så himla snäll. Jag får nog sluta upp med det. Sen tänker jag att va fan jag är ju ung det är ju inga problem så tackar jag ja och så är jag sur hela den dagen..

Nä nu får jag ta och blicka framåt mot söndagen, min lediga dag efter 8 dagars slit..

Bitter jag? Nä va...


Äntligen

Jag har blivit med skor, äntligen som jag har väntat på att dessa ska bli svinbillga på våran rea och nu har dom det.. 70% rabatt... Yes, plus p-rabatt!


Vagabond hos Nilson shoes, 1099:- - 70%.... Superbilligt!

Jalapeñons förbannelse



Varför har varenda snabbmatsresturang i hela Sverige dessa jävla jalapeño-burgare?

Jag var på Max i helgen och tänkte äta min absoluta favorit burgare, Tripple cheese. Efter att ha blickat över menyn så inser jag att dom har tagit bort den, frågar då kassörskan om den verkligen inte finns längre och då svarar hon att dom har bytt ut den mot en som heter Spicy cheese istället, med en massa jävla jalapeños på. Kul, ännu en resturang som har ramlat i jalapeños träsket.

Såg reklam på tv häromdagen för McDonalds där dom gör reklam för sin nya burgare, Big hot jalapeño..

Sen har vi Burger King som också har sin Hot texas whopper med en massa jävla jalapeños, dom har väl visserligen så länge jag kan minnas kört med just jalapeños-burgare. Men dom brukar ju även slänga på en massa nachochips på sina... Uhhh!!

Men det måste ju finnas en anledning till detta, efterfrågar folk verkligen burgare med jalapeños på? Dom måste ju sälja bra eftersom dom kommer tillbaka om och om igen.. Jag har iallafall tröttnat på att bara se dom. Kom på nått nytt! Kom på nått eget!

Max ta tillbaka min Tripple cheese!!



RSS 2.0