Flytt


Idag är det flyttdags.. Fan vad kul!! Sitter här bland en massa kartonger och inser att frukosten blir lite svår att förbereda då alla bestick är nedpackade. Men det går säkert att lösa på nått vis. Örjan är iväg och hämtar släpan så vi kan köra en massa saker till tippen innan den riktiga flytten sker kl 16 i eftermiddag. Jag kan ju säga såhär att vi har helt missbedömt hur många flyttkartonger som skulle gå åt. Vi fick typ 17 stycken av Malin och så har vi varit ett par vändor på Ikea och köpt nya. Nu är dom återigen slut och en heldel kvartt packa..


Midsommar

Här kommer lite bilder från midsommar hos familjen Pizzingacco. En jättekuldag/kväll med en massa god mat och trevligt sällskap och jättebra tipspromenad och lekar som jag kom tvåa på =) Örjan vann efter utslagstävling, jävla skit..
 
Dagen efter satt vi i solen hela dagen (villket kanonväder) och pratade mat, lite typiskt iallafall för mig när jag är lite småbakis.
 
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagskalas




Susse och Clara


Erik


Jag och Susanna


Jag i ösregn påväg hem från krogen. Fan vad det regnade..!

Heja Sverige

Jahopp Sverige går inte vidare i Em.. Jag hade det iallafall väldigt trevligt under tiden dom förlorade =( Vi kollade på matchen på storbild vid Konsert och Kongress, ett par öl slank såklart ner oxå=)







bad day

Igår va som sagt en riktigt bra dag.. Mat på Texas och några öl på Mörners. Idag en inte så bra dag.. Det har bara varit en allmän skitdag!!


b-day

Åh villken bra dag det har varit!! Jobbdagen har gått fort, en massa folk har varit nere och grattat mig. Jag bjöd på tårta och så fick jag några presenter också =) och med tanke på hur tårtan såg ut efter att jag försökt fiskat upp biten och lagt den på min tallrik så kan man ju säga att jag aldrig aldrig kommer bli gift. Ha ha!




Rosor från mamma, Buddha-huvud från tjejerna på Nilson, den vita blomman från Yvonne, pumpsen från mig själv och Reebokskorna från Örjan.. och ikväll ska Örjan och jag ut och käka! Gött!! =)



new

Ny vecka och mer regn.. När ska det bli sommar?

Vi hade egentligen tänkt att flytta in i nya lägenheten till helgen men det ser ut som att badrummet inte hinner att bli klart tills dess. Så då tänkte jag att man kanske kunde ha en liten födelsedagsfest på lördag eftersom jag fyller år nu på onsdag. Men vet att många av mina vänner inte kommer att vara hemma i helgen, så vi får se hur det blir.. Några kanske kan och vill komma =)


Längtar så himla mycket efter att få flytta till den nya lägenheten, längtar speciellt mycket efter diskmaskinen. Så att man slipper diskbergen...


Lördag

Idag har jag jobbat hela dagen och misshandlat mina stackars fötter som vanligt.  Nu sitter jag och Örjan och tar varsin kall och väntar på att maten ska bli klar. Örjan tycker att vi ska kolla på fotboll hela kvällen... =( Hmm!


Balkonghäng

Igår kväll kom brudarna förbi och körde ett sista balkonghäng innan vi flyttar. Det var kallt, blåsigt, regnigt men väldigt väldigt trevligt.. =)




once and for all

Några få bilder från i lördags..


Susanna


Prince charming

Helvetes jävla tapetjävel!!

Idag har vi varit i lägenheten hela dagen Örjan har tapetserat och jag har rivit tapet men hjälp av ångmaskin och spackelspade.. Jävla rövtapet säger jag bara! Satt ju inget. Dog lite på slutet.

Ikväll drar vi och kollar in brorsans band, Prince charming på Lórient.. Riktigt grymt hoppas jag!






Hejdå skor!

Första skorensningen...


duck



Ankor utanför Eriks lägenhet.. lite liten damm!

RSS 2.0