Mycket nu.

Snacka om att det har stått still här ett tag..

Den här veckan har jag jobbat ganska mycket och har inte haft tid eller ork att sitta nått vid datorn =(  å ska jag va ärlig så har jag inte det nu heller.. Så mycke att se på tv ju, både antikrundan och vampire diaries.. Vad ska man välja? Blir nog att gläppa som vanligt! =) Ha ha ha!

På lördag blir det fest i ett halvfärdigt kök, men va fan! Skit samma! Förhoppningsvis så kommer jag ihåg att knäppa några kort att lägga ut..

Nä tvn väntar..


Det börjar ta sig..



Nu jävlar börjar det bli klart.. Vitt och fint iallafall allt utom skåpsluckorna som får förbli pissgula pga en viss gubbes snålhet.. Örjan målar vitt i skåpen och på väggen, lite bättre än den oranga färgen som nån har börjat att måla i skåpen och sen inte orkat avsluta..

Här ser ni lite skillnad på vitt och vitt..


Helgen.

Hej hej, vilken härlig helg det har varit. Jag har varit ledig fredag, lördag och söndag kan det bli bättre?? En liten kort sammanfattning av vad jag gjorde..

Fredag: på dagen, Ikano med mamma, Erik och Örjan, lunch och shopping. På kvällen afterwork (även att jag inte hade jobbat) på Bishops med ett gäng härliga brudar..

Lördag: Bodyattack på sporthallen med Marie. Lunch på stan med Marie, Susse och Örjan. Fika hos Örjans mamma, syrra och lilla söta Frida! På kvällen smörgåstårta och fika hemma i Grebo och firade mammas födelsedag. Ännu senare på kvällen tjejfest hemma hos en annan Marie och utgång.

Söndag: Frukost, dusch och försök till tillnyktring. Sväng på stan med älsklingen, romantisk lunch på Mcdonalds =) Ha ha ha.. På kvällen blev det mys i soffan och matlagning, hemmagjord pizza.. också väldigt mycke alla hjärtans dagaktigt.

Man kan säga att helgen hade allt, shopping, god mat och fest. Sen att man fick träffa familjen och umgås hela helgen med älsklingen va ju inte heller helt fel. =9



Sista kortet är bäst, jag och Maria fastnade i varandras matchande paljett axlar...

Stök


Usch det ser ut som kriget här hemma, visserligen på ett bra sätt. dom håller nämligen på att fixa iordning köket.. äntligen!! Men det är ju inte direkt några grabbar med spetshandskar, så det ska bli riktigt kul att städa efter dom.. inte. Men det är ju kul att vi får lite nytt iallafall, egentligen så skulle bara bänkarna på var sida av spisen bytas ut men efter tjat och att Örjan slängde in en gratis diskbänk så va Sören mer med på noterna och gick med på att byta ut skåpen vid diskbänken också, endast underskåpen dock men det är ju bättre än inget!!

Igår kväll var jag på riktigt dåligt humör, vi hade tvättid, jag skulle träna, Örjan skulle till Robban, köket fungerar inte.. Jag kom hem från jobbet ner och slänga in den första av tvätten, upp snacka med Örjan som kommit hem "Just det vi hade tvättid idag" Nähä, han har ju bara tjatat på mig hela veckan.. Han skulle till Robban, jag gick och tränade, det va i och för sig skit kul så jag blev på lite bättre humör av det. Efter det gick jag och handlade nåt att äta på hemköp (klockan är typ 20.30) hem hänga upp det sista av tvätten. "Konstigt det är fortfarande blött i torktumlaren, hmm den kanske råkade stänga av sig eller så glömde jag att sätta på den".. Har hänt förr.. Upp till lägenheten igen och fixa mackor, då känns det rätt skönt, allt är nästan fixat och jag får äntligen lägga mig på soffan och relaxa. Örjan kom hem senare på kvällen och båda två somnade på soffan innan vi hade hämtat upp tvätten, Jag sov nog bara 20 min innan jag vaknade och väckte en sur Örjan vi gick ner till tvättstugan och märkte att torktumlaren inte hade blitvit varm så allt där i va fortfarande blött, suck. Jag blev arg, Örjan blev arg, han blev arg på mig för att jag blev arg på torktumlaren... Så nu hänger all blöt tvätt i hela vardagsrummet! =)


Ser ni den härliga oranga färgen som på hyllorna i skåpet... Sååå fiiinn!! Tur att dom inte byter ut dom.. inte..
Jag blir lite stressad när det ser ut så här, jag fattar inte hur folk kan bo i stökaiga hem. Jag skulle bryta samman
trodde aldrig att jag skulle tycka så men jag har väl blivit gammal och pedant som mamma!

Lördag.

Det blev ännu en utgång i lördags mä Buffy och Susse.. Jag kan ju inte hålla mig borta. Först va vi hos Buffy och kollade lite på melodifestivalen, hur skön va Dolph egentligen? hade inte förväntat mig att han skulle va så bra. I övrigt så va det ju lika dåligt som det brukar vara..

Efter en flaska vin och en massa tequila rose så gick vi in till stan, till Harrys och sprang runt där inne. Blev bjuden på en öl av bartenderna.. eller han glömde att ta betalt och jag orkar ju inte stå där och vänta hur länge som helst! det blev en riktigt lyckad kväll, synd bara att det alltid ska gå så fort när man har det rolig.



Brudarna!!


God morgon!

Yes jag kom faktiskt upp ganska så skapligt imorse, tränar mig på att gå upp tidigt nämligen! Jag börjar ju oftast kl 13 på dagarna och börjar jag tidigt nån dag så är det 9.30. Inga tidiga morgnar med andra ord. Detta gör dock att jag sover alldeles för länge, varför ska jag gå upp?? Ligger där i sängen och känner mig ganska pigg och tänker att nu ska jag gå upp men sen börjar jag istället tänka att jag kan ju sova en halvtimma till det är ju inte direkt så att jag kommer försent till jobbet. Men nu är det skärpning Elin, upp och hoppa!!

Nu hade jag tänkt att lägga ut en massa grejer på Tradera, har så mycket skit i garderoben som jag vill bli av med! Men det är ett jävla jobba att ta kort på allt och skriva annonser, puhh! men det måste ju göras...





Livet

Hej hej, nu har jag varit dålig på att uppdatera känner jag. Jag har jobbat ganska mycket och då orkar man inte riktigt. Sen kan jag väl inte påstå att det har hänt så fruktansvärt mycke saker, förutom att jag just har jobbat! Livet tuffar på som vanligt, har börjat få lite åldersnoja. Har kommit på att jag fyller 24 år iår och jag börjar bli lite stressad. Jag vet att jag är larvig men ska mitt liv vara såhär? Det är inte det att jag är missnöjd, det finns en massa bra saker i mitt liv men det känns som att jag har stått och trampat på samma ställe. Det händer inte så mycket!

Vad vill jag göra med mitt liv??


RSS 2.0