Jag är sur och sur!

Bokstavligt talat! Helvete vad det regnar ute... Tänkte lite smart och tog regnjackan idag men skulle ha behövt  regnbyxor oxå.. Vädret gör mig oxå lite smått deprimerad och det känns som en evighet till nästa tisdag då jag vid den här tiden sitter på ett plan till Teneriffa. Men jag har iallafall något att se fram emot. Skönt att komma ifrån jobbet och få va ledig ett tag.. Känns som jag har jobbat så mycket de senaste veckorna, även om jag inte har jobbat så många timmar varje dag så har det blivit många dagar i rad utan ledighet.
 
Jag borde egentligen inte klaga, jag har det ju bra men ibland har man bara sån dagar och idag är en sån dag.. En skit dag!!

Hi hi

 
Jag har ju en massa länkar på min blogg till andra bloggar. Men tyvär är många av dom nedlagda, va inne nu och läste på Sara, Sara och Susses gemensamma blogg. Riktigt kul! Hittade den här gamla Platens-bilden. Undra hur många solarier jag hade legat i och hur mycket solpuder jag har i fejjat.. Världens djupaste urringning också som man tur nog inte ser så mycket av på den här bilden.
 
 
 
 

wake up call

Fick ingen trevlig väckning imorse... Vaknade till lite av att Örjan gick upp men det brukar aldrig göra något eftersom jag vet att jag kan somna om och sova nån timma till. Men imorse, Örjan gick upp och jag hör utanför sovrumsfönstret BAAAAAAA!!!!! Va fan nu då!? Ja just det dom håller på att riva upp asfalt på parkeringen för att sedan asfaltera om KLOCKAN 6.30 på morgonen!!! Wtf?! Började fundera på om vi hade några öronproppar nånstans men alla slängdes i flytten, ska jag ställa mig och skrika på dom från balkongen? Nej tror inte det.. Då kom Örjan på den briljanta idén att jag skulle gå och lägga mig i gästsängen som har fönster ut mot vägen istället. Jo det funkade ju bättre men med tanke på morgontrafiken så hade jag ändå svårt att somna om men lyckades till slut sova nån timma till..
 
Jävla folk! Visa lite respekt mot oss som bor där.. 6.30 är alldeles för tididgt!
 
 

äntligen..

Beställde dessa från Nilson shoes hemsida igår.. Åhh så fina, som jag har längtat!
 

kärlek

Fick äran att vara vittne när Jonas och Malin gifte sig den 1/11. Grattis finaste ni! =)
 
 

teneriffa

 
Jag tror jag har glömt att berätta att jag och Örjan åker till Teneriffa i början av december i en vecka. Man kan säga att vi bara hänger på Sandra, Jocke, Tess och Dohane.. Villket vi också gör, eftersom vi inte varit med att planerat resmålet så har det på något sätt inte känts på riktigt.. Så nu när det helt plötsligt är mindre än en månad kvar till avresa så känns det som att tiden har gått så himla fort och att det helt plötsligt är på riktigt. Jag ska få en vecka ledigt och bara sola, äta och dricka gott. Fan vad härligt!
 
Det tråkigaste med denna resa är dock att vi missar Ricky Gervais. Vi hade biljetter till hans show i Göteborg och skulle åka med Ida och Linda.. Jag älskar Ricky Gervais!!! Men detta infaller ju typiskt nog den veckan vi ska åka!! Åhh! Det var mycket ångest inblandat i det beslutet. Men jag har nog hellre en veckas solsemester än en weekend i Göteborg.. Men det va fan på håret.. Förhoppningsvis så kommer han till Sverige fler gånger.
 
Så alla! Håll nu tummarna för kononväder på teneriffa vecka 49!!!

Salong Sara

I tisdags var det dags för en lite uppfräschning av kalufsen, Tack Sara är supernöjd =)
 
Stackars Susanna som har ont i ryggen och fick stå i denna ställning i typ 20 min.. Sara och jag fick oss dock ett gott skratt.. Hi hi.. förlåt...
 
 
Skapligt vinnögd, kollade på nått sätt både in i mobilen och i spegeln..
 
Voila, så här fint blev det till slut.. Nu ska bara håret växa en sisodär 10 cm tack!! Nuförtiden så verkar det som att mitt hår inte blir längre än såhär.. =( 
 
 
 
 
 

RSS 2.0