Hinner inte!

Nu börjar jag bli riktigt stressad.. Har knappt hunnit packa nånting, hade tänkt att hinna inhandla några småsaker oxå som kan va bra ( typ stödstrumpor, rakhyvel mm)  och saker att fördriva tiden på flyget med. Men jag hinner inte. Har jobbat så himla mycket den här veckan både på Newhouse och Nilson. Skulle behövt att ta ledigt för att packa och fixa men det kan man ju inte.

Ikväll ska vi ut och äta med jobbet så ikväll hinner jag inte packa, imorn jobbar jag 9-19 och sen ska vi hem till Marie och Jonas på kvällen och äta middag. Hinner inte packa.. Är visserligen ledig på lördag men den hade jag tänkt att spendera så mycket som möjligt med älsklingen. Det hade vart så skönt om man blev klar innan dess och man bara kunde mysa hela dagen och slippa tänka på allt.

Men men.. Det ordnar sig! =) Dom har säkert en massa bra saker i Australien oxå..


Sjukdom på g..

Hmm... Kan det va så att jag håller på att bli sjuk igen? hade världens rosselhosta imorse och nu käänner jag mig lite halv hångig..=( Lyckades ju avvärja en förkylning för några veckor sen men nu verkar det som om den börjar hitta tillbaka. Typiskt när man har kommit igång med träningen och ikväll när jag för en gångs skull kan gå på mitt favorit pass så ska man må dåligt. Typiskt, men kanske orkar gå ändå, vi får se hur jag mår ikväll.. Marie hade tydligen oxå lite känning av halsont igår så vi får se om hon orkar träna idag. 

Börjar få en jävla resfeber, det är bara 19 dagar kvar till jag och Marie åker till Australien.. Hjälp! 




 

Allt i sin ordning

Nu har mina grejer hittat tillbaka till matte.. Tack du okända människa som lämnade in dem till polisen! Tur att jag inte hann skaffa ny mobil som jag egentligen hade tänkt att göra, för vem tror att man ska få tillbaka en mobil när man har tappat den?? Ibland ska man ju ha tur...

Helgen har varit super bra! Förutom 6 timmar på jobbet i lördags, skulle hellre vart ledig men det va ganska ok ändå. Jag har verkligen bara varit hemma i helgen och så himla skönt att inte vara bakis. På lördags kvällen hyrde vi film (kick-ass, så bra) Och åt en massa onyttiga saker, nåt glas vin slank ner..

På söndagsmorgonen vaknade jag upp utvilad och hörde att Örjan slamrade i köket, gullet fixade frukost.. Jag gick och hjälpte till då gick det naturligtvis 40 gånger snabbare. Det här med att karlar inte kan göra två saker samtidigt stämmer så himla bra, iallafall med min karl. Men det va himla snällt av honom att inte väcka mig när han gick upp. Efter frúkosten så åkte vi ut till Ikano, Örjan skulle visa en garderob som han hade sett som vi tänkte ha i sovrummet. Eftersom vi bokstavligen svämmar över med kläder, skor, fiskegrejer och golfutrusning. Sen kollade vi på ny säng(stomme) och en massa andra roliga saker. Det blev dock inga köp inte möbler iallafall, Örjan fyndade dock en kylväska (en sån hård) som han var väldigt stolt över och jag hittade en klänning och skor till bröllopet. Tror att jag blev nöjd.. vi får se! Vi åt lunch på äckliga Chili, 109kr för en äcklig och pytteliten buffé inte värt det alls, aldrig mer.

Sen kom vi på att vi hade glömt att lämna tillbaka filmen, så när vi kom hem tog vi en promenad längs med ån bort till Tannefors och lämnade tillbaka den. Försökte ta ett kort på mig och Örjan men det gick inte så bra, det här nedan blev det bästa, det kan kanske bero på att jag knappt syns. Jag förstörde varenda bild. En rolig grej som hände va att det satt en gubbe och fiskade och när han fick napp blev han så till sig at han drog i spöt allt han hade så att han nästan träffade en passerande joggare... Örjan hade knuffat i gubben om han hade gjort så på honom, det hade varit lite kul. Eller det kanske räknas som misshandel? Isånna fall, inte kul...

En tråkig sak med helgen var att jag helt missade att MAlin och Jonas va i stan, det va lite synd att vi inte han ta en fika.. =( Men men det kommer fler gånger.. =)



Torsdag

Hej på er! Idag är jag äntligen ledig efter en 7 dagars slit..  Fick sova ut ett tag iallafall och när jag vakna så märkte jag att det bara vräcker ner med regn utanför villket betyder att jag kan stanna inne nästan hela dagen. Jag ska visserligen gå på bodypump vid halv 12 men annars har jag inte mycket planerat. Eller jo jag måste städa här hemma. Det va ett tag sen nu och det märks verkligen.. Jag ska ha en riktigt skön hemmadag idag.

Jo föresten nu har jag ordnat en mobil, inte en ny dock.. har lånat en stenålderstelefon av Örjan som får funka sålänge tills jag bestämt mig för vad jag vill ha.  Det känns skönt att jag är uppkopplad till omvärlden igen.. Så om ni vill få tag på mig så är det bara ringa mitt vanliga nummer.



Personalfest

Det började städat men nånstans där i mitten så började det att spåra ur! Fan va kul det va!



Bra jobbat Elin Karlsson! Villken riktig skit lördag..

Lördag runt lunch jag är på jobbet och vi har grymt mycket att göra. Jag stressar ut för att köpa en korv men först måste jag ta ut pengar, stoppar i mitt kort i automaten, tar ut 200 kr... När jag kommer fram till korvgubben och ska betala märker jag att jag inte har pengarna, konstigt jag tog ju ut 200 spänn! Vart fan ä dom? har jag lagt dom i fickan? I plånboken! Vad i helvete.. Dom sitter kvar i automaten, jag glömde att ta pengarna! Jävla idiot, Vid bankomaten är självklart inte pengarna kvar, tar ut 100 spänn till, denna gång kommer jag ihåg pengarna men den där jävla korven har kostat mig 200 kr...

Lördagkväll, efter en trevlig middag hos Buffy, jag skulle absolut inte gå ut.. Men vad händer? Vi går ut.. Stoppar ner mobilen, kontokort och körkort i min handväska. Lämnar kvar allt annat im min stora väska och hänger in den i garderoben.. Tar ut 500 spänn. Lever rövare några timmar, Jonas och Kalle följer mig hem, somnar, vaknar. Var är väskan? Börjar leta på de mest underliga ställena i lägenheten. Hittar ingen väska. Fan! Hittar inte mobilen, kan inte ringa nån.. Gör iordning mig och går till jobbet, ringer min mobil, avstängd, kollar eniro efter Buffys nr, ringer henne, hon vet inget, får Jonas nr, ringer honom, Kalle svarar, minns inget om min svarta lilla väska. Helvete! Ringer och spärrar min kontokort, spärrar mobilen.

Hemma, kollar min internetbank. Nån har använt mitt kort -800 kr... Perfekt.

Att göra:
Ringa Harrys, kolla om nån hittat nått. Gärna körkortet och mobilen!
Annars ringa och anmäla körkortet försvunnet, fixa nytt.
Skaffa ny mobil.
Skämmas, må dåligt, ha ångest!


Härligt jobbar!

RSS 2.0