Kantareller, kantareller, kantareller...

Jisses vad kantareller vi hittade igår! Så himla kul!!! Pessimist som man är så satt jag och sa i bilen att "Det är som ett lotteri och jag vinner ju aldrig" jag menade alltså att vi inte skulle hitta nått alls.. Men när vi hade parkerat bilen och i princip bara klivit ut så hittade vi en hel kasse med skogens guld! Efter nån haltimmas skogspromenad hittade vi ännu mer och efter lite letande från bilen ännu mer. JAG VANN!! (för en gångs skull)

På kvällen kom brudarna och Svensson över och jag och Örjan bjöd på käk! Linda och jag gjorde kantarellsnittar och melondrink och sedan tacogratäng. Kvällen blev som vanligt väligt trevlig och väldigt blöt...


Spot the frog




Töntiga vi är..


Linda fixar fördrinkar


Ganska stor längdskillnad på Sara och Linda.. ha ha ha!

Sjuk igen...

Vad i helvete!? Är det verkligen lagligt att vara sjuk så här ofta och länge? Nu är det visserligen inte samma som innan. Nu slipper jag förkylningen och slemhostan men nu har jag halsmandlar i storlek som tennisbollar och 39 graders feber.. två tummar upp! Jag har lite svårt att bestämma mig för villket jag tycker är värst men de ligger nog ganska lika..Tre veckorshostan var ju förjävlig men nu gör halsen skitont så fort jag ska svälja nåt. 50/50!
Härligt att detta inträffar på semestern oxå och på de två dagarna som det varit bäst väder på på över en vecka. Perfekt!! Nä jag är inte bitter!!

Hyrde lite filmer förut som jag legat och kollat på nu samtidigt som jag har svettats floder. Easy A och Love & other drug.. Riktigt bra båda två, roliga och lätta.. och mycket naket i den ena och det är ju alltid trevligt! Käkade en fryst lasange från Dafgårds, Karins lasange som jag älskar men kommer nog aldrig mer äta den. Jag hittade nämligen något riktigt äckligt i den eller i min mun rättare sagt! Det ser kanske ut som penne pasta men det kan jag lova att det inte är, det måste va nån del av djuret som köttfärsen gjordes av ..... KRÄKS!!




Krya på mig!


Vor er den solen?

I onsdags trodde man ju att det skulle bli sol enligt corren.. Jag, Örjan, Karin och Linda drog ut till Berg riktigt tidigt för att lägga oss och pressa. Men när vi väl kom dit så va det ju ingen sol. Vi åt medhavd frukost, satt och väntade på solen i en timma men sen sket vi i det och gick och spelade minigolf istället.. Örjan vann men jag fick bara 2 slag mer än honom det tycker jag är riktigt bra med tanke på att han faktiskt spelar golf och vet hur man gör.. Linda och jag satte de ända spikarna, så snygga =) Eftersom vädret inte klarade upp så bestämde vi för att åka in till stan och käka lunch. Sen blev det en kort runda i några butiker innan vi drog hem och öppnade första ölen.. Efter några öl och lite piff så gick vi upp till Storan, Petting kom förbi en sväng innan hon skulle till Buffy och klippa sig, efter Storan gick vi till Riva för lite plockmat och öl. Efter det så blev det en sväng till Charken för ytterligare pockmat (det ända man hörde från Linda va "Jag är hungrig"..) Buffy och Petting kom förbi och vi blev kvar på Charken ett bra tag. Vi tänkte egentligen gå vidare men jag blev svintrött och orkade inte.. gäsp. Det hade varit en lång men trevlig dag även fast det inte va nån sol!


















Jag har gjort bort mig igen...

.. eller? Vad tycker ni är dom snygga eller inte? Jag tror jag röstar på snygga..

Jag, Linda, Örjan och Karin drog en repa till Vingåkers Outlet idag och det va ju en besvikelse förutom dessa Tiger skor som jag hittade för ett riktigt, riktigt, riktigt bra pris..


Inviges förmodligen på torsdag! Wiii!

Landet

I fredas eftermiddag drog ett stort gäng ut till Örjans land.. Örjan och jag hade flängt fram och tillbaka hela dagen från Örjans jobb, IKEA, Örjans mamma, landet, Örjans jobb, Ica maxi, systemet, Örjans mamma, hem och till sist landet igen.. För att få ner några nyinköpta madrasser från IKEA till landet och sen handla allt inför helgen. När vi väl kom ner var jag helt slut men efter nån öl så orkade man ta tag i maten.. eller ja jag kokade potatis sen hjälpte alla andra till med det andra. Så skönt när alla vill hjälpa till istället för att sitta och glo! Tack alla!


Svensson skötte köttet och Linda agerade socialt störd.. eller jag menar STÖD!


Efter maten så blev det en omgång boccia som mitt lag vann till slut, men det kan ha berott på att det andra laget gav upp och var mer intresserade av alkohol..


....två tredjedelar av det andra laget...


Linda ville också komma in under körsbärsträdet.. Hej påre..


Linda och Sara


Karin med sin handväska!


Efter för många öl blev det en promenad ner till sjön för ett dopp.. Så himla skööööönt!


Hellfire! Det blev lite för svidande hett där ett par gånger! Karin fick glöd i håret och blev av med ett knippe hårstrån.


Hmm.. stör Linda som försöker sova, förlåt!


Jag och Sara hade det mindre kul på morgonen.. Som vi ser ut.. Sara iförd Örjans gamla bomberjacka och jag i hans jeans och hans mammas gamla tröja redo att ta båten till Rimforsa för att inhandla proviant. Ingen va riktigt körklar om man säger så!


Sara hittade inte sitt linne som hon hade på sig påväg ner till sjön. Vi hittade det dagen efter hängande i en buske längs med vägen!


Vi höll på att köra på en simmare som va mitt ute i sjön.. Helt livsfarligt, hallå man får ju ha reflexsimmössa eller nått!



Under lördagen va stämningen något lugnare efter den hårda fredagskvällen.. Grabbarna drog och fiskade och vi tjejer kollade fotbollen, snackade skit och ha ha pinsamt sminkade oss och fixade håret.. Eller Linda gjorde det på oss alla i brist på annat att göra.. Sen blev det grillning i vanlig ording och det rådde seriös cigg-brist på området. (hittade ett fullt paket i fickan dagen efter, efter att ha tiggt sisten av alla hela kvällen.. ooops..) Hela helgen var helt underbar och vi hade ju ganska tur med vädret ändå! =)




Sjukt vackert


Billig Grebo-fylla som vi brukar kalla det.. snurra runt tills du ramlar!


Lånade ett par bilder från Lindas blogg.. Tackar!




I onsdags

Hej och förlåt.. det har visst gått 6 dagar sen senaste inlägget villket är riktigt dåligt. Men här kommer några bilder från i onsdags då Susse bjöd på lite förfest och meningen va att det skulle bli utgång sedan men som tur va gick man hem istället för att förbereda sista dagen på jobbet innan semestern...


"Ta en bild!!" Varför kan man aldrig lyckas att se någorlunda normal ut på bild?


Jag, Örjan, Buffy å Anso.. Anso som hade en privat vin-provning med mig och Karn, intressant! =)



Susse och Karin


Snygga Linda..


Elin rödöga..

Ja som om det inte var nog med hosta, snorig näsa och huvudont för 14de dagen i rad så har jag nu dragit på mig röda ögon.. Jag är alltså helt rödsprängd i ögonen och ser antingen ut som om jag har gråtit en hel dag eller supit och inte sovit nåt på ett par dag.. Nu stämmer ju inget av dessa. men vet inte riktigt vad det kan vara, fick tag på nån ögonsalva på apoteket som man ska "smörja" in i ögonen. Jag blev skitöverraskad när jag skulle ta det första gången, salvan var GUL! Det såg ut som om jag hade senap i ögat! Ha ha! Aja får hoppas att det hjälper iallafall slipper gå runt å se sliten ut.


Igår kväll efter jobbet så skyndade jag, Örjan, Susse och Karin ut till Adelsnäs för att kolla på Tre o comp.. Det var jättebra! Synd att man inte kunde ha kommit tidigare bara och haft med sig en lite picknick-korg, snacka om att det är vackert där ute..




Ha ha, fotografen säger något i stil med "se ut som ni har det roligt och se glada ut".. och detta blev resultatet!


Nä nu ska jag gå och smeta senap i ögat!

Lördag


Vaknade upp på lördagen, ganska frisk.. Ok kände mig sådär, men bestämde mig ändå för att följa med Sara ut till stugan som hennes mamma var husvakt till ute i Sturefors. Där satt vi och solade, snackade skit och jag hostade.. ha ha! och som vi snubblade på den där jävla altanen, det var som ett steg ner längs med hela altanen ner till den "stora" delen..  Marie snubblade två gånger varav en gång med en tallrik korv i handen, tror jag gjorde det fyra gånger och Sara två gånger.. Fy fan vad vi skrattade, alla visste ju om den men ändå så snubblade vi.


Det blev en liten vandring ner till ån, tror det var stångån som låg alldeles bredvid. På bilden kastas det nycklar för Sara skulle gå och hämta gummistövlar för att hon inte ville bränna sig på brännässlorna.. Det sket ju jag och Marie i. Tyvärr så blev det inget dopp eftersom bryggan höll på att renoveras. Men det kanske bara va bra för min del.. Vi åkte hem runt 15 så att man kunde chilla ett tag innan det var dags för fest. Jag mådde sådär när jag kom hem. Överhettad av solen plus lite feber på det, somnade nån halvtimma tog en dusch på en halvtimma, proppade i mig ett par alvedon så va man fit for fight igen.


Stökigt man har det hemma då, har inte plockat iordning mina grejer från P&L än, men så har jag ju faktiskt varit sjuk. Promenaden till Sara var skitjobbig, fick andningsproblem och skav mellan benen.. ha ha! och då menar jag alltså på benen, mellan benen.. jobbigt! Vi satt på Saras balkong hela kvällen och hade det verkligen skit kul! Sen drog vi in till stan och Charken och Harrys. Det blev en ganska tidig hemgång men det gjorde ingenting. det blev ändå den roligaste utekvällen på länge!


Bobban, Katja, Sara och Sara


Clara, Linda och jag


Väldigt mörk bild, men kolla va liten Linda ser ut! Hon ser ut som ett litet barn.. (Notera även att både jag och Buffy hostar ikapp)


Marie och Sara


Vilka grova armar...


Träffade på brorsan och gänget..

Svett, svett, svett..

Jag lovar jag svettas ihjäl för tillfället.. Va ju hemma från jobbet igår och låg mest och hostade och kollade på tv och en massa dåliga filmer. Säger bara Jessica Simpson i Dukes of Hazzard.. Fyyyy fan villken kropp... Den skulle man ju vilja ha, i två bemärkelser.. Villka jävla ben, helt stört!



Jag hoppas att min dag hemma gjorde någonting men jag vet inte om jag känner mig bättre faktiskt.. Sitter fortfarande och svettas, hostar och snyter mig på löpande band.. Har sån jävla träningsvärk i rygg och mage efter allt hostande. Jag måste bli frisk till imorn, vägrar att va sjuk i helgen. Min första helg hemma på flera veckor. Plus att Oslo-brudarna kommer hem och Sara har tydligen ett par nya "fest"-shorts som hon vill använda! Ha ha ha! Så då funkar det ju inte att jag är sjuk, Sara måste ju få använda sina shorts.. 

För att citera.. Efter att ha frågat om helgen blir lugn eftersom jag är sjuk och jag svarar absolut nej.. jag ska bli frisk så skrev Sara såhär..

"Wii bra! För jag har nya shorts och det ska bli fint väder och Linda och Karin är ju hemma!"

Ha ha ha!

Fan vad jag svettas, nähä dags att fixa iordning sig och gå till jobbet!

 


host, host!

Som ni vet så är allt jag köper ett fynd... Ha ha! Fyndade dessa i Stockholm för två veckor sen. Kunde inte låta bli.. Har velat ha dom sen i vintras å nu ä dom äntligen mina...





Hemma från jobbet idag, tur att jag fick tag på nån som kunde jobba..För jag hostar snart ihjäl mig, hostar snart upp magsäcken känns det som... Måste bli frisk, måste bli frisk...



Peace & Love 2011





Punk-bussen avgick tidigt på morgonen och naturligtvis så kände jag att en förkylning var påväg.. Resan va skakig pch en aning obekväm pga att det saknades nackstöd.. att försöka sova var en omöjlighet.


Phalén och Martin
Väl framme njöt vi av öl och sol medans jag, Buffy å Nicke väntade på våran skjuts till Falun..


Träffade Arne och Linda, mjukstartade med att se ett Australiensiskt band som hette Sick puppies innan Kings of Leon körde igång. Jag hade bara lust att somna stående, inget höjdarband live måste jag säga. Gäsp...



Buffy och jag på promenad genom Falun (snacka om turist-bild) nästa morgon från övernattningslägenheten till Tommys lägenhet. Vi passade på att fynda lite rea och svettas lite..


Efter en tripp till systemet, en rejäl kortning av Nicklas hår och en välbehövlig dusch så var det dags för lunch... och shots...





Träffade en massa trevliga människor bla dessa två brudar från Jönköping..

Torsdagen va min stora dag.. Alla band jag ville se spelade denna dag, Mustasch, 30 seconds to Mars och Volbeat.. Tyvärr så såg jag bara ett av dessa tre. 30 seconds to Mars och dom va ju visserligen dom viktigaste. Mustasch spelade typiskt nog samtidigt och när Volbeat spelade råkade vi vara fast i ett öltält. Hörde dom visserligen. Såg oxå Veronica Maggio tidigt på eftermiddagen oc hon va grym..

Se sexiga ut.... ha ha ha! Tommy och Buffy



Jag och Nicklas


Ångrar så himla mycket att jag inte stod längre fram på 30 second to Mars, blev ganska utittad där bak jag stod och öste järnet själv.. (Linda å Buffy stod på tryggt avstånd) plus att det hade vart grymt att få komma upp på scenen och ta en liten närmare titt på Jared Leto.


På Mando Diao hamnade vi ganska långt fram..


Linda lite sjuk.. ha ha ha!



Tommy och Arne.. kanske diskuterar bananer.. =)


Hamnade på för/efterfest hos resekamraterna..




Håkan Hellström va skitbra, sista konserten va ett faktum... Ville inte att sista dagen skulle ta slut!


Efter långa bilköer påväg hem så small något till i motorn och vit rök började bolma ur den. Alla blev panikslagna och slängde sig ur bilen..


Villken tur att det var ett gäng bilintresserade människor (inte). Vi fick hjälp av en gubbe som konstaterade att slangen till kylaren som gått sönder. Vi tog oss de sista metrarna till en bensinmack där det fanns en semesterstängd verkstad.. SOM DET VA FOLK I.. Snacka om att ha flyt för killen på verkstaden bytte ut slangen och vi kunde se oss av igen.. Vi blev visserligen väldigt sena hem men vi kom ju hem iallafall..


Samanfattning: Asgrymma dagar, träffade en massa roliga människor, det ända som förstörde va att jag blev sjuk kunde inte riktigt släppa loss som jag hade önskat.. men nästa år..

Det finns så himla mycke mer att berätta om men det går inte att få mä allt kul som hände.. =( Host host

Hemma igen..

Då va man hemma igen från Peace & Love.. Villka underbara dagar det har varit!! Jag känner mig dock inte så underbar för tillfället.. Ont i kroppen, halsen och huvudet.. Förkylningen började där i onsdags påväg upp men har brutit ut på riktigt nu. Härligt! Sov igår från kl 18 till 10.30 nu på morgonen och känner mig nästan sjukare.. Va fan!!

Min mobil ä dum i huvudet oxå.. Batterierna laddas ut skit fort... så ni vet om nån vill få tag i mig.

Ska lägga upp lite bilder inom en snar framtid! =)

Midsommar i bilder




Män spekulerar..


Hon







Svensson


Midsommarfirande.


Jag ä nog ingen höjdare på att chippa...





RSS 2.0