Hej då semesterkilon!

 Igår tog jag och Marie tag i träningen igen, efter typ 6 veckor utan kändes det riktigt riktigt skönt. Så nu ska dom här extra semesterkilona bort plus några till förhoppningsvis... Det gäller att bita ihop och försöka stå emot alla frestelser, men det ska gå... Det måste gå!!

Ingen mer semester.. =(

Ja då va semestern slut då.. =( Örjan och jag hade som mål att vinna en massa pengar under semestern så att vi kunde utöka den några månader. Men det slutade sådär bra, både han och jag är panka nu men som tur är så är det ju lön imorn. Så vad har vi gjort på semestern då? Ja typ ingenting, vi har ju självklart gjort saker men inget speciellt. De först två veckorna var det ju kanonväder då blev det mycket sol och bad, jag övningskörde en hel del under semestern också det går ganska bra faktiskt. Sen har det blivit mycket grillning och öldrickande på Örjans lantställe, hos Jonas föräldrar ute i skogen, hemma hos mig ute i Grebo. Jag har lagt ut några bilder här under men det kommer mer jag lovar..

Just nu ser jag bara fram emot den lediga helgen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men på lördag spelar brorsan på Lórient så det kan ju bli att man går dit. Kolla in deras my space, finns bland mina länkar!

Ha det bra så länge!

Lite fest och lite annat




Kolla dumstruten.. =)


Så himla söt lite mus, så lite att han ramlade när han sprang in i ett grässtrå!


Det blev monopolspel när det regnade, och för en gångs skull spelade vi klart även att vissa hoppade av.


Pinntäljning med kökskniv till våran korvgrillning i öppna spisen.




Fin last.. ha ha!

Metmästaren... =)


RSS 2.0