Imponerad

Jag är lite imponerad av Nilson shoes webbshop, beställde nämligen dessa skor i måndags och nu fick jag ett sms om att dom finns att hämta ut.. Villken fart, och fraktfritt är det oxå...


Vagabond 1199:-

Åhh som jag har trånat efter dessa om nån timma har jag dom äntligen där dom borde vara, nämligen på mina fötter.

..




Tänker på farfar just nu, å pappa och farmor...

Jul i bilder




Julklappsinslagning dagen före dopparedagen..


Hemma hos mamma och pappa, lite halvklen gran tyckte jag..


Allt på en gång, som det ska vara och så gott det va..


Whiskeyproblem, grabbarna jobbar för fullt för att få upp flaskan..


Julklappsspelet på juldagen hemma hos Susse


Vackra Linda


Marie och Clara


Öppnade julklappar


Lindas pappa Laban.. eller?




Karin matchade sin mustasch bäst..


Trött

Vad har det varit för fel på mig den här veckan! Jag har knappt kommit upp på morgnarna och har inte kunnat sova på kvällarna, veckan måste ha blivit helt sne.... ha ha! Jag har gått och lagt mig försent och sovit för länge, det blir en ond cirkel. Idag fick jag be Örjan att ringa och väcka mig så idag kom jag upp vid kl. 9 iallafall. Ganska godkänt ändå men jag ville absolut inte gå upp, tog en lång varm dusch för att vakna till och nu efter frukost och tidningsläsning så hamnade jag framför datorn istället för att göra nån nytta som vika tvätt, sortera strumpor, städa i största allmänhet, byta sängkläder, ja listan kan göras lång. Om jag börjar nu så borde jag ju hinna med några av de sakerna jag räknade upp innan jag börjar jobbet.. Ja ja vi får se!

Bye!

en idiot på resa

Måste bara hylla mitt nya favorit program "En idiot på resa".. Jag har visserligen missat en hel säsong men det är ju bara bra. Tänk så många avsnitt jag har att kolla på... Om ni inte har sett det så går det på 1an kl 21.30 på söndagar eller kolla på svtplay! Vad ska man säga att det handlar om? Ja kanske kort och gott en pessimistisk idiot som reser runt jorden och gör saker man måste göra innan man dör, dock inte sånna saker som han vill göra...
  



dop och 35års-fest

Satan vilken rolig lördag det blev.. Först dop och fika för lilla Alexander och senare på kvällen 35års-fest för mamma Sandra. Vi va inte hemma förens kl 4 efter att ha dansat, torskat på musik-quiz, sjungit karaoke och ätit en massa hamburgare. Roligaste kvällen på riktigt länge... och som vanligt fastnade jag inte på en ända bild! Kul!












left right left

Jag lyckades få med mig Örjan till hjärta till hjärta, det blev dock inte en massa fynd. Men en lite klocka fick det bli för 75kr. Ser visst att dag och datum har blivit lite konstigt på bilden.. Lätt fixat! =)

Äntligen fredag säger jag bara. Börjar jobbet kl 14 idag, snacka om slappt =) Hoppas på en lite after work ikväll för Sara är ju hemma. Imorn blir det dop och 35års-fest på samma gång! Kul!


Jag vet att man ska ha klockan på vänster arm men det skiter jag i, har alltid haft den på höger!




Ny hall

Här kommer bilder på nya skobyrån. Man får plats med typ 20 par skor i den, perfekt!




Ledig

Vad jag gör på min lediga dagar har blivit lite av den rutin, de ser nästan alltid ut såhär...

Började dagen med att sova lite för länge för att sedan gå ut på en promenad runt stångån. Men fan vad ont jag har i skinkan fortfarande efter min streckning på bowlingen, fick även asont i höftböjarmuskeln? Fan jag kände mig som 100 år när jag stapplade mig fram...

Som vanligt kom mamma förbi och diskade och vattnade blommorna, klagade på att jag inte har några dukar någonstans och la ut en på byrån i hallen. Jag kan väl vara snäll och låta den ligga ett tag. Sen gick vi en sväng på stan fikade. Jag hittade en julklapp till brorsan och mamma en till Örjan skönt att det är fixat. Vi åkte även ut en sväng på Återvinningen i hackefors där jag hittade en fin guldbricka och en lampskärm till lampan som jag hittade där ute för några veckor sen... Annars så var det lite av en besvikelse att jag inte hittade mer grejer=( Får väl kanske tvinga med Örjan ut till Hjärta till hjärta som har öppet idag mellan 17-19. Ja just det köpte en jättefin stickad tröja på Bik Bok oxå. Usch vad bra jag är på att gör av med pengar..


Personal-fest

I lördags var det dags för personal-festen... äntligen! Först så blev det käk på O´learys direkt efter jobbet, sen gick vi hem till mig och förfestade lite innan bowlingen.. Som jag föresten sög på denna gång, fan också hatar att förlora!! Jag har sån fruktansvärd träningsvärk, sträckte skinkan på direkten oxå... Kan knappt röra mig, av bowling!!! Snacka om otränad! Vi gick sedan vidare mot Riva och Harrys där vi dansade typ hela natten...

Fan vad illa skrivet, så omotiverad.. Sorry!

Susanna och Kicki


Laila, Emma och Kicki


Jag surar..


Kicki och i bakgrunden Emma och Pernilla


Emma tvångskramar Susanna


Egentid

Äntligen fredag! Men gud vad jag längtar efter min lediga dag på söndag! Det ska bli skönt med lite ledigt efter att ha jobbat 8 dagar i rad. 

Ikväll ska Örjan ut med folk från jobbet. För min det blir det nog att städa det sista innan personal-festen imorn, det kan bli ett bad och nåt glas rödvin också =) Bestämma outfit inför lördagen skulle oxå behövas, har några ideér så vi får se villken som blir bäst!

Frågan är bara På spåret eller Idol? Hmm?

Trevlig helg!!

Tråkigt men så är det..

Hej! Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen senaste veckorna.. =( Inte orkat, orkar inte riktigt nu heller men vad fan! Har hållt på att fixa en massa hemma, först installerades 50-tals bokhyllan och nu har vi köpt en sko-möbel till hallen som man kan gömma alla skor i. Vi har alltså tagit ner våran gamla fula jackhängare (som det inte gick att hänga jackor på ändå) och hatthylla. Det var på tiden kan jag säga,  får lägga upp en bild när det är klart! Allt ser så mycket mer städat ut.. Det kan ju visserligen bero på att nu står det inte 20 par skor innanför dörren.

Ska jobba på Newhouse tors-lör, perfekt att cd-spelaren gick sönder nyss.. Vi får se om jag kan fixa den, kan inte läsa skivorna.... Jag började tröttna lite på Micheal Bublés julskiva och tänkte byta till Jill Johnssons, det va tydligen inte så smart för nu funkar ingen av dom =( Jävla Jill Johnsson!

Längtar så himla mycket till lördag och jul-festen med jobbet!! Det  kommer bli så himla kul!




Äntligen fredag

Härligt med fredag och speciellt härligt att vara ledig! Och vad brukar jag göra på lediga fredar då? Jo gå på Ikano med mamma.. Alltid! Hittade en massa fina och bra grejer. Mamma va gullig och betalade lite, ett par vida kostymbyxor och en stickad tröja/klänning på H&M. Till kostymbyxorna fanns en väst också som jag provade men inte köpte, kanske får bli en annan dag! Det blev iallafall assnyggt ihop! Kände mig så lång och smal men det är ju säkert speglarna.. Det är speglarna! Hittade också en stooor stickad halsduk i en massa olika snygga höstfärger, en ny BH (behövdes verkligen). Det va så längesen jag köpte en ny så att jag hade glömt bort vad jag hade för storlek, villket är illa! Sen fick det bli en julstjärna och en amaryllis för att få lite julkänsla här hemma! Man kanske borde sätta upp alla adventsljusstakar snart oxå..
 



pimp

Har pimpat bokhyllan lite med alla loppisflaskor, fint!?


RSS 2.0