God jul och gott nytt år!

Oj oj. Vad längesen det va! Men det har ju varit jul plus att jag har jobbat alla andra dagar utom julafton och juldagen. Så jag har inte riktigt haft tid att uppdatera. Det jag kan säga är iallafall att det har blivit alldeles för mycke fest lovar att lägga ut lite bilder från alla fester runt jul.

Hinner nämligen inte nu, Örjan och jag ska åka ut till Ekholmen och handla efterrätt och alkohol till ikväll. Vi ska hem till Svensson och laga fiiin middag! Det ska bli nice! Hinner dock lägga ut en rolig bild ifrån julaftonskvällen hemma hos oss...




Får väl passa på att önska alla ett gott nytt år!!
 

Vit helg..

Det här ser ut att bli den första vita helgen sen.. ja jag minns faktiskt inte.. Duktigt!

Helvete..

Fan jag kommer nog bli förkyld inom en snar framtid... Kände mig jättehängig igår eftermiddag och kväll. Har tydligen pratat en massa i sömnen inatt också och när Örjan påpekade det imorse så skyllde jag på att jag höll på att bli sjuk! Pinsamt..

Vi va iallafall och kollade på våran grannes lägenhet igår också. Han har en trea och det skulle vi verkligen behöva ha. Men den va inte direkt nån höjdare.. Vi vet ju att våran hyresvärd är den snålaste mannen i hela lkpg så jag hade nog lite för höga förväntningar. För det första så luktade det assunkit pga de jätte jättegammla golven som såg ut som skit om man jämför med våra. Köket var fint men mindre än  vårat, ny färg på luckorna, nytt kakel och nytt golv..Bra! Badrummet har grannen renoverat helt, nytt kakel men han har glömt att foga ena väggen så alltså lite halvfärdigt. Sen är det bara målat över de befintliga tapeterna i hela lägenheten, som håller på att lossna pga av färgen. Sen är det en massa märken i väggarna efter grannens psyko exflickvän...  Mindre garderobsutrymme va det också. Det ända som var bra va att det va så stort.. Det ända!

Så vi kom fram till att det absolut inte är värt att flytta bara för att man får ett extra rum. Det är så mycket som måste fixas till i grannens lägenhet och det kommer ju absolut inte hyresvärden att stå för. Så vi skiter i det!! Örjan har ju redan gjort så mycket i vår egna lägenhet där Örjan själv både har betalat och gjort arbetet. Men vi ska pressa hyresvärden på att han måste fixa vårat badrum eftersom det är fukt i väggen mellan badrummet och köket villket resulterat i äcklig lukt och en spricka i väggen! Hoppas han får arslet ur och gör nåt åt det!





 

Julklappar!

Har jag inte varit stressad innan så kan jag lova att jag är det nu! Jag har inte köpt en ända julklapp än men har klurat ut vad jag ska ge mamma och pappa. Har ingen aning om vad jag ska ge brorsan och för att inte tala om Örjan. Försöker att få honom att klämma ut något som han vill ha men det är omöjligt!! Jag kan ju alltid köpa kläder men killar vill ju helst ha hårda paket... Förra året fick han guitar hero det tyckte jag va en ganska bra julklapp.. Men vad fan ska jag köpa iår?? Förslag??


Lördag

Ja i lördags var det dags igen. Efter jobbet så gick jag hem och sov i ett par timmar, fixade lite käk och sen runt 22 så kom Susse. Vi tänkte att vui kunde ju lika gärna gå ut när vi inte hade nåt bättre för oss. Det blev ett härligt ihopplock av alkohol från fredagskvällen, öl, vin irish coffe och GT.. Mmm.. Örjan kom hem ifrån Ängelholm vid halv tolv lite små rund under fötterna. Det hade tydligen varit ett jävla liv under matchen.. Susse och jag gick då till Mörners och kom fram till att det ända sättet för mig att bli av med min fruktansvärda träningsvärk va att dricka några shots. Smart ide som fakliskt fungerade =) Minns inte att jag hade nåt mer ont under kvällen!! Ha ha! Sen gick vi en kort kort stund till Platens men det va sådär plus att vi ville träffa Jonas och Susses syster som va på Harrys. Som tur vad så stod en av Panaxiakillarna i dörren så vi fick komma in... Annars så kan dom vakterna vara ganska träliga om man inte har fyllt 23! Vi hade det iallafall skit kul!!

Bilden är inifrån toaletten och det är andra bilden där jag ser helt vinnögd ut.. Vad fan är det för fel på mig??



Igår..



Sitter nu och väntar på att kl ska bli 22 så att Susse slutar jobbet.. Tror att det blir i utgång ikväll oxå! Jag känner mig ganska fräsch nu men då har jag precis sovit i typ 2 timmar och duschat. Vi får se om Susse känner sig lika fräsch... Hoppas..=)




 


Aoooo!!!

Jag skulle göra vad som helst för att få gå hem och lägga mig i soffan. Jobbar idag..=( Trodde att jag skulle få en helt ledig helg men hade lovat Y för längesen att jobba hos henne och det hade jag ju självklart glömt bort. Så nu står jag här med en sån fruktansvärd träningsvärk efter mitt lilla träningspass igårmorse. Fyyy fan, jag kan inte gå normalt och vi ska inte prata om att gå i trappor... Aaaaajj!! Lite seg i huvudet är jag oxå efter gårdagen... Susse, Clara och Marie va hemma hos mig och egentligen så var det meningen att vi skulle dricka upp glöggen från förra helgen men Susse bjöd på Irish coffe istället.. Vi kollade på idolf-finalen och dansade fuldans =) sen gick vi en sväng till Mörner för att till sist hamna på Platens.. Ännu lite senare så gick jag och mötte Örjan och gick ner på Maxim skickligt att hinna med 3 ställen på en kväll!!
Jag tog en massa kort som jag nog ska lägga ut när jag kommer hem, som sagt fuldans va det!!


4 timmar och en kvart kvar sen bli det soffläge...=(

Hängig..

Fy känner mig lite hängig. Kanske början till en helvetes förkylning!! Vill bara att Örjan ska komma hem så att han kan hålla om mig och fixa te (för det kan jag ju inte göra själv, ha ha) nä men ha nån som tar hand om mig när jag känner mig eländig.. Men han kommer inte hem fören sent sent ikväll. För han är med nån på jobbet och kollar hockeyn i Jönköping ja jag vet det är en bit.

Men men får hoppas att det går över till imorn för då ska Susse och jag gå och simma!!


Glöggfest!!

Yes.. Fan villken lördag. ..

Örjan och jag fick ett litet ryck och åkte till Ikea och köpte ett nytt soffbord och en spegel. Vi har letat soffbord hur länge som helst. Efter lite övertalning så blev det ett svart fyrkantigt, skitsnyggt. Får lägga in en bild sen. Sen blev det en tripp till systemet och Ica för att inhandla lite smått och gott inför kvällen. Sen bestod hela eftermiddagen till att städa lägenheten och fixa nya bordet och spegeln, plocka fram allt godis och glögg. Sist men inte minst duscha och piffa till sig själv!! Sen började alla att droppa in tror att vi blev 17 personer till slut.. Fan villken rolig kväll, jag blev lite för överförfriskad men va fan! Shit happens..



Personalfest!

Och så kom den äntligen den efterlängtade personalfesten...
Det blev en riktigt lyckad kväll men julmat och frågtävling, som Maria och Kicki vann.. Skit!! Sen fortsatte vi kvällen på Harrys där mest tid tillbringades på dansgolvet. En riktigt rolig kväll!



just nu!

MMS

just nu!


Imorn, längtar!!

Oj oj oj! Vilken dag man har att se fram emot imorn. Helt fullspäckad med en massa roliga saker...

Först simning med Susse på morgonen, sen tänkte vi göra lite gott julgodis till glöggfesten på lördag. På kvällen har vi på Nilson/Din sko personalfest med en massa god mat och dricka!!! Längtar så himla mycket... Det ska bli så himla kul.

Idag har jag jobbat som vanligt kom hem för typ en timma sen. Hämtade med mat ifrån Kikko bar, Örjan är och bowlar med några kunder. SÅ ikväll får man roa sig själv. Hade tänkt att kolla på Boogie nights sen den är så bra...


Ska försöka att ta lite bilder imorn oxå!!

C ya


Julmarknad

Igår så var Örjan och jag på julmarknade i gamla Linköping. Det var trafikkaos ute i valla, det var hur mycket folk som helst. Jag hade ingen aning om att det var så populärt. Vi köpte lite naturgodis och så drack jag glögg, det var mysig stämning men inte direkt nått att ha.. Men kommer säkert åka dit nästa år igen. När vi kom hem så julpyntade vi med de få saker vi har...  och det blev riktigt mysig!!


Nu är det en ny vecka och jag ser verkligen fram emot den. På torsdag så ska vi ha julfest på jobbet, och på lördag så hade jag och Örjan tänkt att ha glöggfest... Sen så blir det väl 2 trippar till simmhallen med Susse, det ser jag verkligen fram emot. Det är så himla härligt, vi simmar 1km sen bastar vi och bubblar, till sist brukar det bli 2 åk i vattenrutschbanan!

Nä nu ska jag göra mig iordning och gå till jobbet!!


RSS 2.0