blond

Resultatet av fredagens friserande=)

Blond igen.. gött!!


Lördag





Häng med Jonas å Buffy igår.. Utgång på det =)

Fredagshäng

Härlig ledig dag det har varit. Petting bjöd på lunch och Buffy klippte och färgade mitt hår. Man är lite blondare nu, frågan är om man är lite roligare oxå?


Snacka om att fånga rätt ögonblick.. Snygga tjejer!


Petting fick blonda slingor..

hello gorgeous





Kolla vad jag hittade Ginas rea!! Blev helt överlycklig, ha kollat på den här jackan tidigare men har inte känt att jag har haft råd att köpa den. Men nu för 199kr så slog jag till direkt..

Perfect

Battleship var kanon, verkligen min typ av film. Sen blev det några öl på Mörners. Perfekt slut på lördagen...


Roadtrip

"Jag är ledig idag!" Detta utbrast jag sekunderna efter att jag vaknat imorse. Fan vad skönt! Örjan skulle iväg och spela golf så då passade jag på att ringa mamma och vi åkte runt på lite olika loppisar. Hittade tyvärr inget men ändå ett bra sätt att spendera en lördagsförmiddag på.  Handlade ölkorv till Örjan, dock inte second hand utan i en köttbutik ute på landet!  Sen mötte vi upp Erik och pappa ute vid flygvapenmuseet och traskade runt där i nån timma. Det blev oxå en snabbkoll på Erik och Sofias fina och stora lägenhet, fick även höra på lite nyinspelade låtar =) Jag åkte oxå en jävligt snabb sväng ut till Ikano och Gina Tricot och köpte en jättefin kofta som jag kollat på tidigare en lite handväska fick slinka med oxå...

Nu fläker jag mig i soffan några timmar innan det är dags för bio med Susanna och David och förhoppningsvis nån öl efter det.. =)


Mamma på nostalgiladan


Ölkorv, köpte den mest för att den ena hette "Rakabajsare" tydligen väldigt stark. Det andra var en vitlökshistoria..


Pappa och Erik spanar in motorn


Erik leker krig och missade tydligen "Rör ej"-skylten


Väskan och kofta, 5-minuters shopping

Godmorgon

Kände att det var dags att uppdatera lite även om det inte hänt så himla mycket den här veckan. Har jobbat och tränat i princip. Jag var ledig i tisdags då jag umgicks med mamma, åkte på second hand och gjorde Ekholmens centrum.. Ha ha!

.. och idag har jag haft en riktigt spännande förmiddag, jag har diskat och sorterat tvätt inför tvättiden ikväll.

Fan villket spännande liv jag har!!

Wiii of to work


Party

Lite bilder från i lördagens inflyttning/födelsedags-fest hemma hos Buffy. Kvällen började ju bra...


Jonas klämdes in i taxin


Jag å Susse


Jonas och choklad-pralinerna.. ha ha ha!


Sara


The girls


Sabina och Sara

påsk recap

Det har varit dåligt med uppdateringar senaste veckan, det har inte hänt för mycket spännande...

Påskledigheten var alltför kort, "bara" ledig lör-sön.

I fredagskväll käkade jag och Sara tacos, kollade på Lets dance och drack en massa vin. Det slank även ned en eller två öl i Örjans snygga ölglas och i min mage..



I lördags blev det påsklunch hemma hos mamma och pappa och sen på kvällen födelsedagsfest hemma hos Susse. Åt bara en massa god mat hela dagen.

På söndagen åkte jag och snygg-Örjan till Bauhaus i norrköpning och tittade på badrumsmöbler och kakel. Jag va ganska så "trött" efter lördagens fest och tillsammans med att hela Bauhaus luktade varmkorv  så blev det inte en så trevlig vistelse.. Men vi kom nog fram till endel bra saker ändå.



Nu ska jag snart dra till gymmet för veckans andra träningspass..



Susse 26 år

Ok bilderna blev crap men kvällen blev riktigt lyckad..







3 i 1

Han kan det där Örjan med presenter... 3 överraskningar i 1 eller i det här fallet 6 överraskningar i 2. Hoppas jag får en Barbapappa figur bara...


Sjuk

Usch vilken vecka det har varit!

Började känna mig hängig på måndagskvällen, ont i halsen och öm i kroppen. Hjälpte Laila att flytta vilket gjorde mig ännu mer trött, men eftersom jag skulle va ledig på tisdagen så tänkte jag att det inte gjorde något. Jag hade ju ändå hela tisdagen på mig att bara ligga på soffan och kurera mig, trodde jag ja! På tisdagsmorgonen ringer telefonen och det är Pernilla som säger att hon blivit magsjuk, stackarn.. En av extratjejerna har tydligen feber och kan inte jobba. Jahopp då var det bara att klä på sig och bege sig mot jobbet, inte så pigg. Väl på jobbet upptäcker jag att jag glömt mina nycklar. Ringer febrilt till Susanna som redan ska va där så att hon kan komma och öppna, inget svar... varken på hennes mobil, dinsko eller nilsons telefonnr. Ringer i typ 20 minuter innan jag bestämmer mig för att gå hem och hämta nycklarna , halvvägs hem ringer Susanna och undrar vad som händer och jag berättar hela storyn samtidigt som jag skyndar mig tillbaka till jobbet. Fan villken bra start på dagen!  Jobbade ensam från 10-16.40, sen kom äntligen Emma och löste av mig så jag kunde få gå hem. Sov typ hela kvällen..

Jobbade hela dagen igår och börjar 13 idag så jag hade tänkt att sova ut, det funkade sådär. Vaknade vid 7...7!!!! Känner mig fortafarande inget bra och imorn väntar ännu mer jobb.. Jaja det är som vanligt! Hoppas jag blir frisk till helgen och Susse födelsedagsfest =)


Senaste inköpen




Inköpen från Gina Tricot-invigningen och H&M-frukosten. Sommar nu tack!



Hittade den här snygga tröjan/jackan igår på MQs herravdelning för halva priset. Köpte den till Örjan för att han va så snäll och fixade med tvätten härom dagen när jag va sjuk och trött och inte orkade. Det kan bli så att jag lånar den några gånger eftersom den är så snygg.. =) 

Fredag-Lördag

Villka roliga dagar det har varit.

I fredags var jag på middag hos Sara och hela gänget va där.. Det bjöds på jätttegod mat, en massa skratt och heta diskussioner. Det blev även en sväng in till stan men en ganska tidig kväll för mig och Örjan eftersom jag skulle jobba på lördagen. Lyckades tyvärr inte knäppa en ända bild även fast jag hade med mig kameran..=( Tråkigt..

I lördagskväll lyckades jag dock knäppa ett par bilder när det blev fest och utgång med Susanna och Ida. Fick träningsvärk i magen efter att ha garvat så mycket. Det är ett riktigt bra betyg!


Efter att ha fixat Idas hår så var det dags för Susannas.
Jag -"Man dricker dåligt när jag ska fixa allas hår, man skulle ha en såndär hatt med ölhållare"
Susanna -"Jag har en sån"
Sagt och gjort..










Superförkylda Ida vilar i väntan på taxin






RSS 2.0