Back to reality..

Hej ni lilla skara på folk som tydligen verkar vara inne här då och då i hopp om att jag ska uppdatera den här stackars bloggen... I´m back! Japp hemma igen efter en underbar månad i Australien och vad härligt det är att vara hemma igen. Tyvärr så har vår skitdator hemma kraschat, snacka om att man känner sig handikappad =( Så det kommer kanske inte komma så himla mycket uppdateringar innan vi har skaffat en ny eller om den gamla nu går att laga.. hoppas, har inte lust att lägga ut ett par tusen på en ny dator just nu!

Jahopp ni undrar säkert hur jag har haft det och jag kan bara säga att det har varit kanon.. Sol, stränder, fest, veckan på Rottnest island var klart en av dom bästa sakerna vi gjorde. Har nog aldrig sett så vackra stränder i hela mitt liv och det fanns 63 stycken!! Första gången jag snorklade på riktigt oxå men efter första dagen fick vi höra att en val dött och låg och flöt utanför ön tillsammans med en mass hungriga hajar så vi fick lägga ner alla snorkelplaner vilket va skittrist, men jag hade faktiskt inte lust att bli fiskmat!

När jag får chansen så måste jag bara lägga ut lite bilder och visa hur underbart vackert det var... Nä det får räcka sålänge.. Men jag lovar det kommer mer!

=)


RSS 2.0