Gone fishing!!

Nu har jag semester så jag ber om ursäkt i förväg för den kommande dåliga uppdateringen!



Nu ska jag verkligen njuta av semestern, å kunde den börja bättre? Jag fiskar å Örjan njuter av livet som nudist!


Midsommar

Midsommar firades för första gången på länge i Grebo. Det blev både sillunch, kransbindning, 5 kamp och grillning. Kort och gott en massa kul!! =)

Lite bilder..


Mästerkocken, väldigt bestämd =) he he!

Sillunch, Robban å Örjan.. Ser ni kattmaten?

Fina Susse

Sötnosen

Sara, Jonas(slipsen) å susse

Sara.. =)

Häng vid grillen, jag Jonas å Robban

Promenad efter grillningen..

ha ha ha! Så snygga! Posa då?!

Grabbarna hamnade lite på efterkälken, med flit dock. Jonas ville att vi tjejer skulle gå i förväg, för när tjejer är ensamma har dom tydligen alltid kuddkrig.. i underkläderna... Eller?

Hmm,, snygga.. Nja!

Äggstafett!

Skidorna.. Vem var det som inte gick? Robban, Örjan eller den där fulla killen längst baK? Hmm?

Örjan, Susse, Marie å Robban



Glad midsommar!!

23års kalaset!




Ha ha, sara!


Helg

Oj villken underbar helg det har varit.. Student och en jättelyckad födelsedagsfest! Men det måste ha gått vilt till för jag har ett blåmärke på kinden som jag inte har ett minne av hur det hamnade där.. Antingen så har jag ramlat eller fått en riktig käftsmäll, det återstår att se..

Lovar att det kommer lite bilder snart oxå! =)

Student!

Idag tar brorsan studenten! Grattis!! =)


Snart semester!

Hejsan på er! Kan ni tänka er att jag snart har semster? Det är bara en vecka kvar nu nästa onsdag jobbar jag min sista dag innan semestern som för ovanligheternas skull kommer att vara i hela fyra veckor...Wooohooo!! =) Vi har dock inget planerat och jag känner mig lite stressad.. Men är det inte meningen att man på semstern ska ta dagen lite som den kommer? Jag ska försöka mig på det iallafall!! Det enda som jag har bestämt är att det kommer att bli en massa sol, snälla kan jag inte få ha lite tur med v'ädret för en gångs skull? Det vore faktiskt trevligt..=)

På lördag blir det födelsedagskalas, den här tanten fyller 23.. Ha ha, nävars men snacka om att tiden går fort! Snart står man väl här och fyller 33 helt plötsligt, skulle inte förvåna mig. Erik tar studenten på fredag också tycker lite synd om dom eftersom det verkar som det ska regna hela dagen.. Iofs på min student regnade det under hela vårat utspring och när vi åkte traktor. Men vi hade det kul ändå! Fan man kanske skulle ta och rota fram sin vita kavaj det är ju tydligen inne nu, men frågan är om jag tycker att det är så snyggt? Hmm..



Bild från champange-frukosten med brudarna från hotell-resturang och handel.. utan regn dock, jag längst fram med bruna ben.. hi hi =)

Lite bilder gamla och nya!




Ha ha, så rolig bild.. Känner ni igen den?


Sara


Laila och Kicki


Jag och Laila


Susse + boll...


Buffy och jag


Sara, Tessan och Stina


Jag och Erik


Erik och Örjan


Snyggingen.. =)

En sån dag, en sån toppendag! =)


Jaha då va helgen slut då, men hur härlig har den inte varit.. Man kan säga att jag har mest inte gjort någonting =) Har bara njutit av solen.. Men i fredags så va ju vädret sådär så då gick Malin och jag på stan typ hela dagen, sen träffade jag Susse, Buffy å petting och vi gick och tog 2 öl på torget på eftermiddagen. Det va så himla härligt. Väl hemma så övertalade jag Örjan (villket inte va så svårt) att vi skulle gå ner till hamnfesten och ta några öl! Det blev en riktigt trevlig kväll, vi träffade Jonas och satt och snackade med han och hans jobbarkompisar hela kvällen. det blev senare och fler öl än tänkt. Typ vid 12 gick vi hem, Örjan skulle spela golf på lördagsmorgonen. Dom skulle slå ut kl 06.30.. Ha ha.. Jag skojar inte! Usch..

Själv gick jag upp runt kl 9 gick och handlade frukost sen gick jag och la mig i trädgårdsföreningen. Örjan kom och gjorde mig sällskap efter att han kommit hem från golfrundan. På eftermiddagen så begav jag mig hem Buffy  där hon satt och svettades i solen medan jag tog skydd på balkongens golv.. ha ha! =) Sen kom Petting och vi gick och köpte sushi, sen kom även Tessan och Stina förbi. Jag utklassade alla på singstar.. ha ha! Fy fan vad illa det måste ha låtit.. ha ha! Senare på kvällen så gick vi in till stan och Sliver/Harrys. Det blev en trevlig kväll, träffade brorsan och Örjan kom oxå lite oväntat.. Tack brudar!

På söndagen var jag ganska så seg kan jag lova, efter all sol och alkohol. Men man kan ju inte ligga inne och va bakis när det är fint väder så Örjan och jag gick ner till ån och la oss ett tag. Sen kom Robban förbi och vi gick till stångebro och åt deras goda hamburgare! Mmm.. Jag visade även upp min golftalang på eftermiddagen jag lånade Robbans gammla klubbor (eftersom jag slår åt fel håll).. Örjan och jag åkte ut till korpvallarna och slog lite, måste faktiskt säga att jag va ganska så duktig =)  Men satan villken träningsvärk jag har idag, aj min rygg säger jag bara! Vi va ändå inte ute och slog så länge!! Men men...

Oj oj, lovar att komma mä lite bilder från helgen oxå.. =)

RSS 2.0