God jul!

Dåligt med uppdateringar? jag vet! Men jag har inte haft tid med jul å allt.. Plus att jag har jobbat mycket och jag orkar inte gör nått längre inlägg just nu. Men jag lever iallafall!

=)


Tre dagar till jul!

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton. Jag är inte riktigt klar med alla julklappar än men det ordnar sig. Ser så himla mycket fram till att bara få va lite ledig, Örjan ska va ledig 11 dagar i rad under jul å nyår, jag har 5 dagar.. utspritt.. 

I helgen har det hänt en massa grejer förutom att jag har jobbat så har det fixats julbord här hemma tillsammans med alla brudar, Jonas å Bobban. På lördagskvällen va det personalfest hemma hos Kicki.. En riktigt kul helg, ska lägga upp lite bilder senare.

Nu ska jag försöka röja lite här hemma efter helgens bravader!



Gamla bilder från våran tripp till norköping för att kolla på Mustasch!


Morgonpromenix

Jag trotsade snö, blåst och halka imorse och begav mig ut på en liten promenad... Det va faktiskt riktigt uppfriskande och lite mysigt med all snö. Kramade första snöbollen oxå. Ha ha! Nu sitter jag här nerbäddad i soffan, för jag blev ganska frusen ändå, med den urgosiga pläden från chili och harprecis ätit frukost.

Jag hade tänkt att försöka ta tag i mitt liv igen, träningen måste bli mer seriös som innan sommaren å jag måste försöka få pli på min sömn. Det har blivit en ond cirkel går upp sent å sen kan jag inte sova på kvällarna. Eller ja det blir väl mer nätterna. Sen ligger jag och tänker på en massa saker när jag ska sova, kläder, julklappar, träning, jobbet.. Sånna saker som kan göra mig skitstressad och gör så att jag inte kan sova.

Ny livsstil??



Stångån.

skor jag vill ha...



Ja visst ä dom heta? Har dom på jobbet, tål ju att tänkas på!


Snö!

Det snöar för fullt ute just nu.. Så himla mysigt. Hoppas att det håller i sig till Jul!

Glöggfest

Hej hej. I lördag så var det dags för den årliga glöggfesten. Iår bestämde jag mig för att det inte skulle bli lika mycket personer som förra året då vi va typ 17 stycken i vårat lilla vardagsrum. Villket blev alldeles för många. Den här gången kom Malin å Jonas, Sofia och Martin, Marie och Jonas och Susse, Erik och Dennis sen kom David förbi en sväng senare på kvällen. Det blev en himla lyckad kväll mycket snack, glögg och julgodis. Jag fick några "presenter" villket jag tyckte va gulligt en julblomma, choklad och en sparbössa, ha ha! Alltid trevligt att få presenter.. =)



Susse, Marie och Malin..


Erik njuter av glöggen=)


Jonas och Jonas försöker att vinna i Buzz.. Tror diom kom sist till slut! Ha ha ha!


Jonas, Dennis, Erik och ehhh. David!


jag och Malin


Malin och Susse


Marie ocH Örjan

Örjan blev lite trött framåt småtimmarna.


Malin och Jonas med hår??

Julbak!

I tisdags så gjorde jag och Malin julgodis. Det blev Rocky roads, smörkola med lime (som vi glömde att ha i så vi fick "strössla" det över ist, funka..) och ckoklad kola som blev så himla god. Smakar som kolorna man brukade köpa för 1 krona i affären. Mmm..  Det blev några små tabbar som att vi glömde limen, smälte chokladen i omgångar till Rocky roadsen (snacka om försvenska ordet) villket gjorde att det han att stelna för tidigt. Otålig som man är så väntade jag för kort tid med att skära upp smörkolan, efterspom den hade stått så kallt så kan man mer säga att jag bröt sönder den. Aja men det blev gott iallafall.. Susse kom förbi en sväng oxå på lite glögg och skitsnack .

Nu har jag äntligen läst klart twilight-böckerna. Nån som vill veta vad som händer? Jag berättar gärna! =) 




Torsdag.

Idag är jag ledig! Så himla skönt. Nu på morgonen så har jag varit å städat på kontoret och pratade äntligen med chefen om att jag tänkte sluta. han vart inte så glad över det och undrade om det fanns nåt han kunde göra för att jag skulle stanna. Men jag orkar verkligen inte mer... Men nu lovade jag att stanna kvar tills dom hittade nån annan, och jag skulle oxå se om det va nån som kunde ta över efter mig. Så vi får se, nån borde det ju finnas där ute som vill tjäna en extra slant i månaden..?


Nu har jag ätit frukost så nu måste jag ta tag i städningen här hemma..=(  Vid 11.30 ska jag träffa mamma och pappa på stan och äta lunch. Dom skulle tydligen köpa julklappar. På tal om julklappar så börjar jag bli så stressad, jag vet inte riktigt när jga ska ha tid. Jag jobbar fram till den 23:e.. iofs så är jag ju ledig lite däremellan men ändå!

Nä nu ska jag dra fram golvmoppen och julpynta lite! Jippi.. =(

Bilder från lördagen.


Som sagt först bjöds det på glögg, ost och kex hos Sofia sen gick vi loss på hennes singstar. Jag och Sofia turades om att vinna över Susse.. ha ha! Sen drog jag och Susse till Harrys där vi träffade Erik, David och nån kompis till dom som jag inte kommer ihåg namnet på för tillfället. Det va verkligen skit kul, vi fuldansade som vanligt vi fick till och med med oss killarna. Sen satt vi mest å snacka och sjöng Lady gagas, bad romance och jag försökte övertala grabbarna om att köra decode med Paramore på deras nästa spelning. Så vi får se!!




Måndags middag!

Igår så va jag å brudarna på Nilson ute och åt. Pernilla tog med oss till Tapas, jag har hört både bra och dåliga saker med det stället men jag tyckte bara att det va skit bra. Så himla god mat, jag måste verkligen gå dit snart igen och äta! Det var en riktigt trevlig kväll och Pernilla lekte jultomte och delade ut jättefina julklappar... Tack!


0-1629c3f94b4a1eeed4efffbc69ce148a.png















Idag skulle jag egentligen vara ledig men lovade Y att jobba hos henne (jag är ju ändå ledig på torsdag) och det är ju alltid trevligt att tjäna lite extra pengar. Fast skulle egentligen behöva röja hemma och julpynta lite, men det blir nog ingen julgran iår heller.. Så jobbig att ta ner ju! Men mysig.. Aja vi får se!

Läste ut tredje Twilight-boken igår å det var inte utan ett par tårar som jag läste de sista sidorna! Åh stackars Jacob! =( Tänkte börja tjuvläasa det fjärde lite på jobbet. Det är ju svårt att hålla sig, måste få veta hur det slutar och jag är ju bara 500 sidor ifrån nu. Så nära.. =)

Puss på er!

 

RSS 2.0