Jag spelar bandy och jobbar på verke(t)...

Nu är man hemma igen efter en asrolig helg i Sandviken och Gävle.

Snabbgenomgång av helgen:
Vi kom upp sent på torsdagskvällen så vi hann inte med så mycket, svullade lite glass innan vi gick och la oss. Vaknade pigga och glada på fredagen och gjorde Valbo köpcentrum, shoppade lite rea, hälsade på Susannas pappa och bjöds på fika. Åkte hem till Susannas mamma igen och fixade iordning oss, blev lite smålulliga på varsin öl och whiskey innan vi åkte till Anna där vi fick i oss nån öl till. Sen åkte vi in till Gävle och käkade på Church street.. Mm det vattnas i munnen bara av att tänka på hur god maten var. Sen drog vi vidare och tog några öl och mötte upp fler av Susannas vänner.


Jag och Susanna hos Anna


Anna


Jag hittade en Sandviks-hjälm i Susannas mammas bil och blev överlycklig.. Kanske borde fundera på en tandblekning...


Susanna och Church streets meny


Ida och Susanna och asgod melondrink


Godaste ribbsen någonsin...


Susanna på toaletten


På Interpool





Vaknade inte riktigt lika pigga på lördagen dock ganska glada. Åkte in till Gävle för ytterligare lite shopping hem igen. Piffade oss lite, Susannas mamma bjöd på tacogratäng innan vi åkte till Ida för lite förfest. Sen drog vi in till Gävle och nån nattklubb, dansade lite drack lite, hade det allmänt trevligt. Käkade flottigaste pizzan med alldeles för mycket bea på.. Susanna födde på torget.. Ha ha! Ja allt man kan förvänta sig av en utekväll.


Susanna försökte få Prado att vilja gå ut och kissa, funkade inte så bra.. Snällaste hunden någonsin och kanske den lataste. Han snarkade värre än Örjan brukar göra efter ett par öl.


Förfest hos Ida


Ida

På söndagen chillade två trötta tjejer i soffan innan vi började åka hemåt mot Linköping... Borta bra men hemma bäst.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha:)stört skönt:)

2012-05-07 @ 22:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0