Fredag som vanligt

Idag när jag har varit ledig så har jag som vanligt varit med mamma på Ikano-huset och som vanligt så blev det lunch och shopping. Jag är skitnöjd med mina inköp bland annat en jättefin kavaj och en rosa t-shirt.. Jag hatar egentligen rosa, vet inte vad som flög i mig där. Eftersom endel saker var på rea och till endel saker hade jag rabattkuponger till så gick hela kalaset bara på 278kr, det ni.







Kommentarer
Postat av: Malin

Gud vilka härliga vårplagg!!

Jag frossar för närvarande i tidningar och på nätet i kläder som jag vill köpa till våren. Ska dock vänta lite och se hur kroppen blir. Man är lite "konstig" och svullen om magen just nu, tar ett tag för allt att rätta till säg så att säga ;)



Gillar skorna du köpte på H&M för billig peng!!



Hur gick det med lägenheten?!



Hoppas vi hinner ses en stund när vi kommer upp. Vet dock inte när vi kommer, men kanske om en månad eller så! Om vi inte hinner ses på fika så kommer vi iaf svänga förbi jobbet om du skulle jobba :)



puss

2012-02-18 @ 13:49:29
URL: http://mmorran.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej! Har tänkt att jag ska ringa dig men det blir aldrig av.. =( Hoppas allt är bra mä lilla familjen?



Jag vill absolut ses när ni kommer hem, hoppas att det går att ordna. Men antar att ni kommer flänga runt kanske mer än vanligt när ni kommer hit=)



Vi ska förhoppningsvis skriva på papprena till lägenheten i nästa vecka och kommer antagligen flytta in i juni eller juli.. Typ samtidigt som er.



puss

2012-02-18 @ 18:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0