Körlektion.

Då va första körlektionen avklarad. Det gick verkligen jättebra och nu har jag bokat in fler lektioner, risk 1an och halkan. Fan va skönt att äntligen komma igång.. Nu ska jag bara försöka att plugga lite ur boken oxå! Körläraren tyckte att jag va jätteduktig och pushade verkligen på och fixade så att vi bokade upp fler lektioner hon trodde att det skulle gå lätt för mig att ta körkort.. wiii! Lite motivation och knuffar i rätt riktning är precis vad jag behöver!

Körkort here I come!

Söndag

På söndagsmorgonen så var jag ganska yr i skallen av allt vin som dracks kvällen innan.. Jag vimsade omkring i lägenheten försökte laga frukost men det mesta hamnade på golvet.. men lyckades till slut få in lite i munnen, ha ha! Malin och jag skulle träffas för att gå upp till Cupolen där det va loppis, det va mest skräp och en massa gubbar som luktade svett. Men det va mysigt att göra nåt och jag fick en välbehövlig promenad för att nyktra till, det blev även en sväng på stan och bakismat på Donken.. =)

Malin


Lördag

I lördags var Spaniengänget hemma hos oss för lite mat och dryck. Det blev en riktigt lyckad kväll som tog slut alldeles för fort. Det blev mycket frågesport och en runda sanning och konsekvens.. Lite planering och snack om Spanien resan hanns också med villket va tanken. =) Tack alla för en riktigt rolig kväll!


Jocke och Sandra

Robban och Sofie

Örjan och jag... Skiftnyckeln.. ha ha ha!


Jag tror att det är Robban som har gjort detta konstverk, en liten skiss över den kvinnliga anatomin... 

Petter och jag...

Igår var det torsdag och jag kände mig på topp.. efter onsdagens svacka så var det dags. Jag fattar inte hur man ena dagen kan må så dåligt och på några timma så har det gått över? Jag kände mig stressad över en massa saker eller rättare sagt en massa saker som har med pengar att göra. Jag är lite arg på mig själv artt jag inte har lyckats spara mer pengar än vad jag har, för idag ska Australien resan bokas och jag har pengar till flygbiljetten och lite till men ändå inte så mycket som jag skulle vilja. ¨Men det är ju ganska långt kvar så jag borde hinna spara eller jag måste rättare sagt. =)

På tal om nåt annat det jag började skriva innan jag svävade in i mina pengaproblem va att jag var hemma hos Buffy och Bobban och blev bjuden på jättegod mat och en massa drinkar.. =)För att sen gå till Platens och se Petter. Han va faktiskt riktigt bra jag blev glatt överaskad.

Nä nu har jag inte tid med det här, ska träffa Marie om en timma och jag måste hinna göra mig vacker innan dess.. Ha ha! Ursäkta kvaliten på bilderna min mobilkamera gillar inte riktigt mörker och rörelser.. VA FAN!!


Helg


Nu har helgen gått igen och det har varit en skön helg..
På lördagen åkte jag och Örjan å Örjans mamma till Eksjö och hälsade på Örjans syster,man och barn. Det va kul att äntligen få se hur dom bor. Det bjöds som vanligt på en massa mat och fika så att man va konstant spymätt hela dagen=)  Vi kom hem ganska så sent på kvällen och va då alldeles för trött och mätt för att göra nåt. va egentligen lite sugen eftersom jag va bjuden till Kicki på kalas. Men jag orkade verkligen inte.. Så Örjan och jag spenderade kvällen i soffan framför dålig tv! =(


Söta Frida höll igång mig hela dagen, det är väldigt svårt att få barn att sluta leka när vi vuxna blir trötta. Speciellt när man är så envis som lilla Frida.. =)


Igår (söndag) så åkte Örjan iväg till Gränna och spelade golf, medans jag lämnades ensam hemma. Först tog jag en långpromenad runt ån och på eftermiddagen kom mamma, pappa och Erik förbi på fika. Dom hade med sig fåtöljen som jag visade i ett tidigare inlägg och den passade ganska bra här iallafall. Vi gick på stan och mamma köpte (eller pappa betalade) dukar och grejer till köksbordet och det blev jättefint. Jag njöt av eftermiddagen i min fina fåtölj. =)

När Örjan kom hem så hade han köpt polkagrisar till mig, så söt! =) Men sen hade han tydligen blivit träffad av en golfboll på fotknölen och knölen hade svullnat upp och va blå. Tydligen bollen bakom dom som inte hade skrikit när de slog ut och träffade Örjan precis på foten, tänk om han hade fått den i huvudet istället! Folk dör ju fan av sånt... Jävla idioter! Örjan skällde ut fanskapet och han bad inte ens om ursäkt. Åhh, arg jag blir... men som sagt tur att det inte tog i huvudet. =)



Nä nu ska jag nog sätta mig på balkongen ett tag.. Är ledig idag och ska käka lunch/fika med Buffy och Susse senare! Gött =)


God morgon

Här är bordet vi köpte föresten, har glömt att visa det.. Bordet som har totalförstört min ekonomi denna månad
jag har några ledsna hundralappar kvar på kontot och det måste jag klara mig på för jag får inte ta nåt från aussie-pengarna.. Aja baja!

Idag har vi äntligen tvägttdag.. eller äntligen och äntligen, det är skönt att få allt tvättat men det är tråkigt att jag måste göra det själv. =( Det var så dåligt med tvättider så jag fick offra mig och tvätta på morgonen. Det som är bra med att tvätta på morgonen är att jag går upp tidigt och dagen blir å mycket längre. Nu är jag tex snart klar med första omgången och ska snart springa ner med andra och efter det så har jag ju tid till att ta en liten promenad och efter det så ska jag lapa sol på balkongen och försöka få lite färg!

Nä hejdå soffan, hallå tvättstugan.. =(


Sol!

Igår spenderade jag i princip hela dagen på balkongen.. Susse kom förbi en sväng på en kopp kaffe och så gick vi upp en sväng på stan och köpte glass.. Årets första faktiskt! =) mums.. Sen gick vi hem igen och Malin kom förbi på ännu en kopp kaffe. Senare på kvällen så gick jag och tränade ocg bodyattacken blir fruktansvärt jobbig när man inte har varit och trännat alls på ett par veckor..

Under själva passet, den låten vi kör armhävningar så var det nån som släppte sig... Fine jag kan ta att man råkar släppa sig när man tar i en massa, men jag höll seriöst på att kräkas. Först mådde jag lite illa eftersom jag verkligen hade tagit ut mig och va jättetrött så helt plötsligt så kom den värsta fislukt jag någonsin känt. Fick klökningar och va tvungen att försöka skippa att andas genom näsan.. Villket är ganska svårt när man är trött! Den personen måste ha varit så jävla rutten i magen, det kom en till bris i slutet av passet under magövningarna... Buööö..

Det är mänskligt att fisa men va fan.. ta hand om det innan du går och tränar!! Bajsa människa!

Nä nu kom solen äntligen fram.. Balkongen here I come!

Måndag!

Ja då har ännu en vecka gått och det är måndag igen. Jag är ledig idag efter att ha jobbat hela helgen... Jag måste verkligen ta mig till körskolan och skriva in  mig, Örjan har tjatat sen i somras så det är kanske dags nu. Jag måste verkligen ta tag i det här nu, vem vet jag kanske har körkort efter sommaren.. Man kan ju hoppas iallafall! =)

Annars har jag inte allt för mycket planerat idag, eller ja städa ni vet.. Standard när jag är ledig. men hade oxå tänkt att sitta nån timma på balkongen och njuta av solen och kanske få en smula färg..  Jag känner mig fruktansvärt blek nu eftersom jag helt har skippat solarier denna vinter. Men snart bär det av till Spanien den 25 maj för att vara mer exakt. Det är ju inte alls långt kvar nu snacka om att tiden går fort, det ska bli så himla underbart. Sen har man ju Australien resan att se fram emot oxå. Fan vad man har det bra ibland! =)



Påskharen är död (varning starka bilder) Ha ha ha!

På påskdagen åkte jag och Örjan hem till mina föräldrar där det skulle bjudas på påskmat.. Det första mamma sa när vi kom var att det låg en död hare i häcken. Jag lovar jag har aldrig sett en sån stor hare förut, frågan är om jag har sett en hare på så nära håll förut. Dom brukar ju va så jävla snabba annars, den här va inte det om man säger så. Ska säga att den ligger med benen rakt upp i luften också.. konstigt!



Iallafall så åkte Örjan hem för han hade fått feber under natten och jag tyckte inte att han skulle behöva plågas med att sitta och vara trevlig så han skickades hem med en matlåda. Det blev en trevlig eftermiddag och det va kul att träffa farmor och farfar, som hade lite löstandsbesvär.. Satt även och njöt i min gröna fåtölj som jag börjar fundera på att ta in till stan. Jag ska försöka på nått sätt att få den att passa in för den är så himla cool och skön! Det ska gå.. även att den är grön och rutig!


Min snygga karl!


Min snygga fåtölj!

Födelsedagskalas x2

Nu har jag verkligen haft det fullt upp, födelsedagskalas och påskfirande har avlöst varandra. Födelsedagskalas nr1 gick av stapeln på skärtorsdagen hemma hos Sara eller det var en födelsedags/välkommen hem fest. Det va skit kul att ses igen efter så lång tid och se den nya rälsen.. ha ha! =) Och kvällen blev som den alltid blir när Sara fyller år.. alldeles för överförfriskad... Iallafall för min del och tror att Susse kan skriva under på det oxå.



Fredagen var riktigt seg, Örjan drog och spelade lite golf och jag gick en promenad med Susse och redde ut vad som hände kvällen innan.. det va skönt att komma ut en stund och gå av sig bakfyllan, sen blev det lite göttig mat på donken.. Mmm.. =)

Födelsedagskalas nr2 kom på påskafton denna gång firades Susse och Buffy. Hela 24 år, vi börjar bli gamla tjejer=( Vi bjöds på jättegod pasta och kladdkaka med dumle till efterätt.. Mmm! Denna kväll va verkligen hela gänget samlat igen denna gång med tillskott av Jonas, Marie och Ida. Det blev en riktigt kul kväll, kanske den roligaste utekvällen på länge speciellt fyllekäket på Burger King. Jag gjorde bort mig som vanligt men tror inte att jag har skrattat så mycket på länge. Tack alla för en riktigt lyckad kväll och tack till mig själv som lyckades hålla mig alldeles lagom hela kvällen.. =)



Partytrick! Få in hela knytnäven i munnen..


Jonas provar min kavaj.. Liiiite tajt i armarna...

Stressad

Usch jag känner mig lite stressad.. och ändå så sitter jag här! Skumt!!?

Jag skulle dels behöva köra ett lite träningspass här hemma eftersom veckans träning på gymmet helt har uteblivit. Det här är typ 6e dagen irad som jag stänger på jobbet så jag börjar bli lite less på det nu, därför ser jag verkligen fram emot morgondagens ledighet. Men innan dess så är det en massa saker som ska hinnas med.  Småsaker men ändå småsaker som tar tid...

Först träningen, dusch på det, platta håret, måla naglar, bestämma vad jag ska ha på mig ikväll eftersom jag direkt efter jobbet ska till Sara på middag/fest, alt. ta en sväng på stan och köpa nåt (villket jag egentligen inte behöver), fixa 3 födelsedagspresenter, äta nått, börja jobba kl 1 villket är om 3 timmar..  Tror inte jag hinner med allt faktiskt.. Men det kanske är dags att sätta igång nu om jag ska hinna med något av sakerna.

Glad påsk!

RSS 2.0