Orkar inte

Usch vad lat jag är, jag orkar inte att gå ut och gå och jag orkar inte gå till gymmet som jag borde.  Hade istället tänkt att göra nått annat vettigt som att  börja städa lite smått inför lördag, tex vika ihop klädberget i sovrummet men som vanligt så fastnade jag här. La ut bågra bilder från i sommras här under, ni får nöja er med dom i brist på mina intressanta eller ointressanta tankar!

Fan nu måste jag verkligen ta mig ut soffan!!



Ännu mer sommarbilder..

Eftersom jag har vart så dålig på att blogga i sommar så har jag en massa kort som ligger och gömmer sig på min mobil.. Här kommer några av dom!


Spontanfest, ute hos Annelie fredagskväll. Örjan och jag sov i gillestugan 2 m från sjön, på morgonen gick vi upp och tog ett morgondopp och sen gick vi och la oss igne.. Så skönt förutom att man delade säng med ett par tvestjärtar som på nått sätt lyckades följa hem till stan igen i min bh! Måste ha gått i dvala lr nåt, Ha ha ha..

'
Såhär tillbringade jag den ända soliga dagen under min veckas semester, streckläste Elsas mode och ibland så plockade jag upp spöt och kastade några kast och fick faktiskt 4-5 abborrar. Så jävla roligt när man för en gångs skull fångar nått. Örjan va såklart med oxå i andra ändan av båten..


Våra kattgäster den kvällen fattade inte riktigt att man kunde äta fisk.. Dom som brukar vara så hungriga så att dom äter vad som helst, melon, majs och lökringar funkar. Men fisken va dom inte alls förtjusta i..??




Örjan fyller 32..=)

Blandade bilder från den 18/7 och framåt..



Karin, Susse och jag =( Tror att det var när brudarna hade varit på Liseberg på dagen och jag följde inte med av nån anliedning..

Backrubb


Dagen då jag kuggade min andra uppkörning, ölen dracks naturligtvis efter uppkörningen för att dränka mina sorger.. Å vad jag dränkte dom den kvällen.. =)

Snygga Susse..

Den årliga helgen ute hos Jonas, gud vad bakis Sara och jag var efter kvällen innan, den på bilderna ovan.




Grabbarna vilade ofta..

Det blåste storm när vi grillade...

Dagen efter var det lite bättre väder ändå

Örjan som pricktavla

Jonas instruerar Örjan i hur man använder ett gevär.. Lovar det är inget luftgevär direkt.


Sara öch jag fick oxå prova. Vi är ju lite skjutglada, vi brukar ju oftast hålla oss till luftgevär men när man får chansen att prova äkta vara så måste man ju ta den.. Sara va ju grym som vanligt.

Marie hoppade över

Utekväll, en fredag och vi gick och röjde på Platens för första gången på typ hundra år. Lindas fot blev trampad på och fick åka till akuten på morgonen..

Sara känner sig rik.. 280kr, ha ha!

Röj på dansgolvet..

Brorsan

Usch, ha ha!

Sköna gröna Grebo, Susse visar upp sina nya tajts..

Erik

Jonas och Marie


Jonas laddar för kylan.




Linda och Susses pappa Bengan.

Redo att möta ösregnet!

I lördags

Här kommer lite bilder från i lördags hemma hos Susanna och David..




Susanna, Anna och David


Hela brudgänget och Ida va tydligen kära i Torres, jag förstår det inte..


Lilla Lisa


Susanna och Martina


Ute på Hugos

Färga hår å 4 år

Idag som sagt så har Örjan och jag varit tillsammans 4 år och jag blev lite överaskad för han kom ihåg det.. Men det blir inget större firande idag utan det blir att gå ut och äta och ta några öl imorn istället. Buffy ska nämligen färga mitt hår ikväll och då skulle Örjan passa på att åka till landet och klippa gräs, ha ha ha! Visst låter det romantiskt? =) Känns lite som att det här med hur många år man vart tillsammans inte spelar så stor roll efter
3 år, jag har ju iallafall slagit mitt tidigare rekord med hästlängder. Det som är skönt är att det här fortfarande känns rätt! Älskar min lilla gubbe! Ha ha ha...

Jag känner mig lite halvhängig också, det här är andra dagen som jag vaknar upp med ont i halsen så idag har jag försökt att trycka i mig en massa c-vitamin, apelsin, citron och nån jävla juice från brämhults med nått konstigt bär som det tydligen skulle va 30 gånger så mycket c-vitamin i som i apelsiner.. Hoppas bara inte att jag blir sämre för som sagt imorn ska vi gå ut och käka och på lördag ska jag hem till Susanna i norrköping på fest och utgång. Jag har alltså två riktigt roliga grejer att se fram emot den här helgen och ont i halsen ska absolut inte stoppa mig...


Igår så testeade jag och Marie på afropowerdans, jag såg verkligen inte fram emot det. Tyckte att det verkade lite larvigt och trodde absolut inte att man skulle bli svettig. Men gud så fel jag hade, det va inte det roligaste passet men det va ändå helt ok, bättre än tråkig aerobics och jag svettades som en gris. Det ända va att alla körde barfota och jag och Marie föll ju självklart för grupptrycket, det tyckte inte riktigt mina fötter om efter en heldag i högklackat. Så om det blir någon mer gång så kommer nog jag köra i skor. Stackars fossingar, så mycket skit som jag utsätter dom för..=) Plus att min stackars kropp inte va riktigt van vid de nya rörelserna så idag har jag en skaplig träningsvärk i ryggen.

Nä nu vill jag att klockan ska bli 18 så jag kan pallra mig bort till Buffy för att få en liten uppfräschning av mitt tråkiga och brundassiga hår. Jag kan kanske ta en lite bild och lägga upp eftersom det för tillfället är bild brist på den här jävla bloggen. Vet inte riktigt om det kommer att bli så himla mycket skillnad från tidigare men vi hoppas det.

Bye bye!

Jag undrar jag...

Ja jag undrar om Örjan kommer ihåg att vi firar 4 års dag imorn? Ha ha! Antagligen inte eftersom jag kom på det imorse. Jag påminde honom för några veckor sen och undrade vad vi skulle hitta på men det har säkert försvunnit ur hans huvud för längesen. Det känns ju visserligen inte superviktigt att vi gör nått men det vore trevligt om han kom ihåg det. Men man ska väl inte hoppas på för mycket han är ju ändå man..

Jag ber om ursäkt lite för bristen av bilder på bloggen men jag har inte riktigt kommit in i det ordentligt än plus att jag inte riktigt har haft tidm mem det kommer jag lovar!


Nä nu funderar jag på att svepa några esspreso och mosa i mig ett par chokladbitar så att jag varknar ur min 2 dagarskoma... Piggna till nu Elin, piggna till..!

Måndag

Då va det måndag igen.. och jag är så uttråkad att jag inte har en aning om vad jag ska skriva om. Det ända som är bra med idag är att jag ska till gymmet ikväll och svetta bort några kilo (I wish), ja jag ska iallafall göra något nyttigt. Ser i och för sig inte fram emot det just nu men det kommer va grymt skönt när man kommer hem ikväll.

Jo en sak som jag ser fram emot är fredag för då är jag ledig. wohow.. efter 9 dagars hårt arbete.. ha ha! Det lär behövas..

Det har fan tagis mig en halvtimma att skriva det här skit inlägget, så nu lägger jag ner för jag har ju fan inte nått vettigt att skriva.. Bajs måndag!

Det närmar sig..

Usch, jag börjar bli riktigt nervös över australien! Inte just själva resan men att jag ska lämna Örjan hemma själv i 1 månad! Börjar få lite ångest, hur fan kommer det att gå! Jag kommer sakna honom skit mycket å han förhoppningsvis mig. Det kommer säkert bli hundra gånger jobbigare för honom som bara är hemma å jobbar, än för mig som är halvvägs runt jorden och har det skit kul. Tycker faktiskt lite synd om honom och det är det som jag har ångest över!

Jag lovar dock att jag ska bli bättre på bloggen, speciellt när jag är där borta. Så att ni trogna läsare kan följa mitt å Maries äventyr down under!

Bara 2 månader kvar!

RSS 2.0