Spännande och rolig helg!


Eftersom jag var ledig torsdag och fredag så kändes helgen hur lång som helst, även om jag jobbade lördag och söndag. I fredagskväll va jag och Örjan på hockeyn och helvete vad spännande det var, vågade verkligen inte ta ut nåt i förskott förens slutsignalen lät. Överlyckliga över vinsten så gick vi vidare till Mörners för ytterligare ett par öl med Per, Annelie och Wirsén (hur det nu stavas). Det blev en rikltigt kul kväll som slutade runt halv tolv.. Börjar bli gamla... ha ha nä men jag skulle upp och jobba och ville va ganska fräsch då. På jobbet va det fullt ös på lördagen, en massa jippon på stan och en massa folk, skit kul!!

Men lördagskvällen blev lugn för min och Örjans del, vi blev hemma och lagade god mat och bara myste i soffan. Sen hade ju vi tänkt fel med det här med klockan så när jag vaknade på söndagsmorgonen så hade jag ju inte tre timmar på min att göra mig klar för jobbet utan en timma, snacka om att hela dagen blev förstörd. Men allt som allt så har det varit en riktigt rolig helg.. 




Mina ny favorit strumpbyxor.. så jävla snygga! Ska nog köpa på mig ett gäng!




Shopping

Att man inte kan hålla i pengarna lite längre.. Än att man tar en två dagars shopping så fort pengarna rullar in. Igår blev det nämligen en sväng på stan med Din sko-Susanna och det bästa köpet igår var mina randiga strumpbyxor..=)

Idag ska jag Marie och Susse åka en tripp till Norrköping och se om det finns ännu mer saker att lägga pengar på =) Jag har inte varit i Nkpg på flera år så det ska bli riktigt kul, tänkte hälsa på tjejerna på Nilson oxå och se hur deras butik ser ut...

Ikväll blir det som sagt hockey och förhoppnings vis några öl! Glada öl för att dom vinner=)

Trevlig helg


Heja LHC

Nä nu får grabbarna fan ta och skärpa sig! Jag orkar inte mer, ska det fortsätta att va såhär dåligt fast ändå spännande så kommer jag att dö av hjärtattack. Örjan ligger ännu risigare till pga sitt dåliga temprament och högre ålder.. ha ha!

Vi ska gå på matchen på fredag och det känns ju sådär kul nu när Frölunda kan avgöra. Jag slår vad om att det blir så också eftersom jag går dit och tittar. Det brukar ju vara så, när jag går och kollar så förlorar dom.. Väldigt, väldigt ofta! =(

Aja men vi får väl se vad som händer, jag hoppas, hoppas, hoppas att dom vinner nästa match!

HEJA LHC...


Bilder från helgen

På lördagen hade jag tänkt att ta det ganska lugnt egentligen, vi hade först tänkt att gå ut och ta några öl bara. Men det blev lite förfest och hockey hemma hos Buffy istället, innan vi gick in mot stan och Harrys. Det blev en ganska lyckad kväll om man räknar bort alla konstiga människor (eller det kanske är jag som är konstig) som jag pratade med under kvällen... Gubbar med porrmustascher och deras fruar, vackra flickor och psykologstuderande nyblivna pappor. Jag kan verkligen det där med att få ihop en härlig blandning, bra Elin!

Jag blev riktigt nöjd med kvällens outfit iallafall..





Sthlm igen

Igår va jag på kurs i sthlm igen, börjar bli van vid det här. det bästa va ju att jag fick traska omkring på stan ett tag innan. Tråkigt att gå själv dock =( Men hittade lite saker iallafall och köpte ett par skor på Nilson som vi inte har i Lkpg. så jag är riktigt nöjd. Åt lunch själv också utan att läsa en tidning, fan vad jag är duktigt. Ha ha ha! Tänkte dock plocka upp min Twilight-bok (läser om tredje) Men precis då så börjar tjejerna bredvid börja prata om Twilight så då tyckte jag att det blev lite pinsamt.

Kursen va ändå riktigt bra, mitt ända problem är ju att sitta stil.. Så jobbigt! Sen det här med att prata inför en stor grupp är ju inte riktigt min grej heller. Jag har inga problem med att prata med kunder som jag aldrig träffat förut men att stå och prata eller "skådespela" inför en grupp på 20 pers.. Fyy!! Får magont bara jag tänker på det.
Men i helhet så tror jag att jag lärde mig en massa nya saker=)


Dom är ljusbeiga på riktigt=9


Em till kavaj, nähä.. för det har jag ju inga sen innan. Men tänkte kanske ha denna som vårjacka.

Fredag.

Yes det är fredag! Jag har visserligen inte jobbat allt för mycket denna veckan, ledig måndag och torsdag. Det har verkligen behövts för att bli av med min monsterförkylning! Så nu känner jkag mig ganska ok svettas fortfarande som en gris så fort jag anstränger mig de minsta, är hostig och lite snuvig. Men det onda i bihålorna har försvunnit ja det mesta iallafall..

Nä nu måste jag börja fixa mig lite, Örjan kommer hem snart och då ska vi gå och käka lunch! Imorn blir det personalfest, det ska bli såååå kul...

Trevlig helg!


Perfekt, nästan!


Helgen blev nästan riktigt perfekt. Det ända bakslaget var mitt halsont som jag först försökte ignorera men på lördagskvällen så orkade jag inte mer.

I fredags kväll så spelade brorsan på skylten, rockkarusellen så jag, Malin, Susse och Örjan drog dit där vi trängdes med de andra 10 personerna.. =) ha ha! Sanningen är att det mest va släkt och vänner som var och kollade och det gjorde mig riktigt förvånad. Jag trodde att det va många ungdomar som hängde där men jag hade visst fel. Efter spelningen så drog vi in till stan för ett par öl och hamnade till slut på 55an. Fan va sjysst det har blivit efter ombyggnaden. Typ dubbelt så stort och jävligt mycket fräschare.. =) Dit kom även Erik och grabbarna, vi va nog kvar där till tolv innan vi bestämde oss för att bege oss hemåt. Hade då försökt att röka bort mitt halsont men det funade sådär bra.



Vaknade upp på lördagsmorgonen med ännu mera halsont, såklart.. Bakade scones till frukost och skämde bort min lilla älskling. Sen åkte vi ner en sväng till landet, Örjan skulle skotta veranda taket och så slängde vi med vårat fula matbord, eftersom vi ska köpa ett nytt och det behövs ett där nere..  Jag satt mest och kollade på när Örjan skottade snö, på en stol i solen. Sen blev det även fika i solen när Örjan skottat klart, så mysigt.


Av nån underlig anledning så sjönk jag genom skaren hela tiden men inte Örjan.. =(


På eftermiddagen så gick vi på hockeyn, hade verkligen sett fram emot en lördagsmatch med några öl, men jag mådde mest dåligt. Försökte dölja halsontet med ett par öl i paus men det gjorde det nog ännu värre. Tanken var att vi skulle gått nånstans och käkat efteråt men jag orkade inte.. Vi köpte med oss pizza hem istället. Det var den lördagskvällen..

På söndagsmorgonen så var det Örjans tur att göra frukost och det kan ha blivit det godaste jag har ätit. Eget vitlöksbröd!!! Mmm.. Det som är bra med att vara sjuk är att man har en ursäkt till att äta onyttigt. I vitlöksbrödet så va det ju vitlöken vi ville åt egentligen, men blandningen av smör och bröd gjorde det som sagt inte till världens nyttigaste frukost.. men men gott blev det iallafall. Sen ägnade vi dagen åt städning, bakning, matlagning, tv-tittande och soffliggande... Gött! 

Onsdag.

Hej hej, jag är ledig idag! Snacka om skönt.. =)

Mamma kommer om några timmar ocg då ska vi åka ut till Ikano, brorsan kanske är med oxå. Innan dess tänkte jag försöka rensa ur min andra skogarderob. Körde den ena igår tänkte ta den andra idag och se om jag har några skor att skänka bort.. Kanske slänga upp några av vinterskorna på vinden oxå.. Vi får se vad jag hinner =) Jag brukar ju ha en tendens att fastna här oxå.

Försökte lägga upp en ny profilbild, men det funkar ju inte vet att det va asskumt sist jag försökte oxå.. Hmm!?



helg.

Oj villken vecka det blev med en massa massa jobb, va helt slut på fredagskvällen. Så trött så att jag nästan kände mig sjuk. Jag som hade tänkt att städa inför lördagskvällen jag fick verkligen tvinga mig ur soffan å efter en halvtimma i duschen så kände jag mig någorlunda redo för att dra fram helvetesdammsugaren. Örjan tog några öl med en kompis så jag fick klara mig själv.. så lägligt..ha ha ha! Ibland är det ju faktiskt riktigt skönt att vara själv men i fredags fick jag verkligen hemlängtan, till Grebo alltså, längtade hem till mamma och pappa. Larvigt va? Ha ha!  


I lördags blev det lite jobb och på kvällen fest hemma hos oss.. Det blev en riktigt kul kväll. Men höll på att halka och dö påväg hem. Det tog nog dubbelt så lång tid att gå hem som det brukar göra, det är svårt att försöka att inte halka samtidigt som man måste parera sig runt alla vattenpölar. Sen hade jag väl världens bästa skor på mig såklart, och några öl under västen. Men jag klarade mig ganska bra, vrickade till foten lite bara men det är lugnt.  Jag kom hem iallafall.. =)



RSS 2.0