och varför?

Varför har min bild och länkar hamnat längst ner på bloggen? Irriterande.. Det blir visserligen inte så när jag kollar bloggen på mobilen..

why!!? Ha ha..

Hej påre!!

Hej där ute!

Oj vad kul att många läser min blogg. Har en stadig ström med besökare varje dag och det är verkligen skitkul! Det vore dock ännu roligare om nån nångång kunde skriva en kommentar.. Vore kul att veta villka ni är och vad ni tycker!

;)

Swedish Hasbeens

Som jag har trånat efter dessa träskor, visst är dom fina? Dom har varit slut på H&Ms hemsida ett tag men nu äntligen fanns dom så jag var bara tvungen att beställa hem ett par! Hoppas att dom passar bara...

There´s a fire starting in my heart

Jag har varit ledig i helgen och den har varit skön men alldeles för lugn! I fredags efter jobbet somnade jag kl 21 då är man trött!! Vaknade däreomt upp utvilad på lördagen och Örjan och jag tog en sväng på stan innan vi åkte ut till mamma och pappa för att fira Eriks födelsedag, som förövrigt är idag, grattis brorsan! Det bjöds på grillat och mammas berömda potatissallad.. mums! Resten av kvällen spenderades motvilligt i soffan framför fruktansvärd dålig tv som gjorde mig på ännu sämre humör, Örjan somnade och när jag väl bestämde att gå och lägga mig så höll grannarna mig vaken till 3 med en massa dålig musik! Suck!

På söndagen bestämde vi oss för att ta åka på en liten utflykt, den bar till Falerums klädhus.. Som i min mening blev en stor besvikelse, Örjan hittade en massa grejer men till tjejer va ju sortimentet sådär om man inte är över 65 år eller bara har en allmänt dålig klädsmak... sorry, men sant! Vi skulle ävem ta en sväng förbi möbel-huset men det va stängt och jag hade ändå vägrat att gå in där eftersom det såg ut som ett gammalt spökhus..
Det bästa med utflyckten var den vackra naturen och vad vi ångrade att vi inte tog med oss en picknick-korg ..=(

Nu är det måndag igen och jag är egentligen ledig, men hoppar in och jobbar hos Yvonne hela dagen. Tyckte hon va värd lite extra ledighet.. Perfekt att det blev fint väder idag oxå när jag jobbar..




Invigning


Nu har jag äntligen invigt mina röda fjäderörhängen som jag har tjatat om i ett par månader.. Fina?!





Fika

Suck.. jag vaknade jättetidigt idag, klockan 6!!!! Why!? Det dracks ju ett par öl igår så jag borde ju va trött och sova länge! Tydligen inte.. Kommer säkert bli dödstrött ikväll istället. Jag har visserligen gjort lite saker nu på morgonen, vikt tvätt (tjoho!) och gjort rabarberpaj som jag tänkte ta med mig till tjejerna på jobbet! FAn vad hurtigt.. Snart ska jag träffa Buffy och ta en sväng på stan, hitta nått till brorsan som snart fyller år och mamma på morsdag.


 

Fick uteserveringsabstinens igår och smsade runt som en galning, men ingen kunde.. Kicki kan man däremot lita på, hon och brudarna "fikade" på Mörners och där nästlade jag mig in. Blev introducerad för en ny öl ESB, skitgod men lite farligt hög alkoholhalt.. Känner jag idag... Tack tjejer för en riktigt trevlig kväll!

Jag va tvungen..


Ja jo man kanske har lite svårt att hålla i sina pengar.. Men jag behövde verkligen två nya bikinis.. (det gör jag faktiskt) Hittade den oranga på H&M och den gul/gröna på Lindex.. Nu vill jag iväg å steka på en strand nånstans!!


Onsdag



Det blev inget Grebo idag.. För dåligt väder tyckte jag, så jag hoppar in och jobbar lite på Newhouse istället. Behöver lite extrapengar efter att ha fått min usla Nilson-lön.. Som tur va så hade jag inte några andra räkningar denna månad förutom hyra och mobilen och den behövde jag tydligen inte betala allt för denna månad.. Tror jag ska betala 299 i månaden men det blev bara 230 typ. Betyder detta att jag ringer alldeles för lite? Mycket möjligt! Trevligt iallafall att slippa betala så mycket, nu är ju visserligen 299 i månaden kanske inte så mycket kanske men ändå...

Tänkte nog ta en sväng på stan sen och köpa nya träningskläder, kan behövas.. Jag har alldeles för lite. Om man tränar ett par dagar i veckan (och bli genomsvett varje gång) och bara kan tvätta typ var tredje vecka så kan det ju va skönt att ha lite att växla mellan. Så att man kan hoppa runt och lukta ny svett istället för ny svett blandat med gammal svett.. ha ha ha! Eller hur?!




Jag kände att jag ville va väldigt Newhouse-ig idag så det blev en ljusblå Newhouse-skjorta (såklart) som jag inte använt allt för ofta. Sen knöt jag em rosett i halsen, bandet är egentligen ett knytskärp till en jumpsuit men man tager vad man haver..

inte så intressant

Vad ska man egentligen skriva om dom här dagarna då man gör en massa saker men egentligen ingenting händer? Den här bloggen heter ju faktiskt "mitt inte så intressanta liv" så ni får väl helt enkelt stå ut att höra om just det, inte intressanta saker..

Vad händer idag då? Jo när jag väl luckas ta mig ur soffan så tänkte jag plocka upp hela min garberob som ligger utspridd i sovrummet. Sen vid halv tolv ska jag dra till gymmet och köra en timma bodypump.. By the way så vägde jag mig imorse.. 68.8.. Yes! Skönt att det går åt rätt håll!! =) Mamma skulle tydligen in till stan så efter gymmet ska jag träffa henne och förhoppningsvis hinna med en lunch innan jag börjar jobbet klockan 14..

Imorn är jag förhoppningsvis ledigoch håller tummarna för att det ska bli fint väder så att man kan få njuta av solen. Om så är fallet så funderar jag på att åka till Grebo.. Annars får jag väl gå på stan och göra av med den efterlängtade lönen helt enkelt!

Nä nu väntar klädhögen på mig...

Släkten är värst

Igår åkte familjen Laine plus jag och Sivan ut till deras kusiner nånstans i skogen förbi Kisa för att kolla på deras nybyggda sommarstugan.. Helt underbar utsikt och 100 m till sjön. Det åts i princip hela dagen.. Förmiddagsfika när vi kom: bullar, sockerkakor och andra kakor, Lunch: kött, potatis och sås, Efterrätt: inlagda päron med grädde och päronpaj med vaniljsås.. Eftermiddagsfika: Två olika tårtor som Örjans mamma och Sivan hade gjort.. Tur att det blev lite olika promenader mellan all mat och jag såg till att spendera så mycket tid som möjligt i solen.  Älskade sol!





Söta Frida och Irene





SOOOOOOL!!








Va tvungen att ta ett kort på mamma och son eftersom dom matchat sina outfits så fruktansvärt bra denna dag! Riktigt imponerad..



Lovade Frida att vi skulle spela kula nästa gång vi sågs..

Lördag


Nu gick helgens sådär fort igen.. Jag jobbade i lördags som vanligt börjar det kännas som nu, tredje lördagen i rad men tack och lov så var jag ledig på söndagen. 

Efter jobbet solade jag en snabbis på balkongen medans Örjan vilade upp sig efter sin sämsta golfrunda någonsin.. Stackarn! Sen drog vi upp till torget, drack öl, kollade på de som dansade bal och njöt i solen. Vi gick runt på lite olika ställen innan vi gick hem.. Vid kl 21, ha ha ha! Illa! Jag ville stanna kvar längre men Örjan tyckte vi skulle gå hem eftersom vi skulle till hans kusiners sommarstuga på söndagen. =(

Susse och Clara (som skulle ut) drog in till stan typ när vi gick hem.. Jag hade ju velat följa med!! =( 





Dålig bild på de som dansat bal..

Hey I put some new shoes on and suddenly everythings right...


Om nätterna faller masken av, maskeraden är slut...


I onsdags var den efterlängtade spelningen md tre o comp, fan vad grymma dom va, riktigt jävla perfekt.. Min favvo-låt spelades oxå, Andetag..  Det var riktigt kul att träffa en massa Greboneser oxå nån annanstans än i Grebo. Det blev en ganska tidig kväll men lyckades ändå hälla i mig tillräckligt många öl för att bli seg dagen efter.. Bra jobbat Elin.. Som vanligt oxå så blev bilderna crap..






Yes!

Det här visade min våg imorse.. Tror inte jag har vägt under 70 kg på 5 år! Fan vad jag är bra!!


Cheap wednesday

Som sagt ledig idag, snabbgenomgång...

Vaknade
Powerwalk runt ån
Storstädade
Solade på balkongen
Mamma kom förbi på kaffe
Åkte till loppisen i hackefors
Shoppade billigt
Hemma igen

Detta händer ikväll..
Dricka öl
Lyssna på bra musik
Umgås


Mina second-hand fynd
Kavaj 75:-
Skjorta 45:-
Sen hade dom 20% på alla kläder så allt kostade typ 100kr, som mamma betalade..


Darling do not fear what you don´t really know...

Står just nu på jobbet med en espresso och lyssnar på Brett Dennen, vi har lite cdbrist här, har nog lyssnat på den här skivan i tre år.. ha ha! Det som är bra är att jag inte har tröttnat än, man hör alltid nya ord varje gång (lite komplicerade texter till och med för mig som är asgrym på engelska, Ha ha ha), såg nu att han hade kommit ut med en ny skiva, det är nästan så att man måste köpa den och lyssna på i de tre kommande åren...

Fick en liten glad överraskning imorse, fick på mig ett par byxor som jag inte kunnat haft på typ ett år.. Fläsket har bara vält över förut och nu stannar det kvar i byxorna iallafall. Detta tack vare min dentusbreath-diet... Nu undrar ni säkert hur funkar den..? Jo drick en massa dentusbreath, spy, få magsår/magkatarr, må illa så fort du äter och vipps två veckor senare har du gått ner 3-4 kg. Perfekt nu till sommaren.. ;) Tack Dentusgrottan!


Hittade ett par skitgamla skor imorse oxå som jag nog köpte för 4-5 år sen, dom har legat i dvala kan man säga men nu tyckte jag det var dags för dom att komma ut och känna på lite asfalt.. Tror dom uppskattar det, jag gör det iallafall! 

Måndag

Yes äntligen va den måndagen över.. Nu väntar matlagning och sen drar jag å Marie till gymmet för att jobba på figuren..  Det ska bli skönt att svettas ut all alkohol som intogs i helgen.. ;)

Jag är egentligen ledig imorn och på onsdag, eller ledig från Nilson. Yvonne ringde nyss och undrade om jag kunde jobba lite hos henne imorn så jag får nog offra förmiddagen, har ändå ingen aning vad jag ska göra imorn så kan lika gärna jobba.. plus att det verkar bli skit väder. Sen så har jag ju faktiskt hela onsdagen ledig så jag kan ju vila ut mig då..

Längtar tillbaka lite..


Bildlös helg


Då va helgen över igen.. och jag jobbade igen.. Har visserligen gjort andra saker än att bara jobba. I lördags efter jobbet blev det en snabb öl på Mörners med Marie och Kicki, riktigt mysigt! Sen hem och fixa iordning sig för att dra till Jonas och Marie, Jonas fyllde 25 (grattis i efterskott) Det blev dock en annan outfit än den jag hade bestämt mig för, men vi kom i tid ändå. Hade världens otrevligaste taxichaffis som totalt dumförklarade mig flera gånger, jävla surfitta!!

Jag tog inte en ända bild under kvällen så tråkig jag är.. Det var iallafal en skittrevlig fest, blev lite halvt facerapad.. men inte så farligt.. =) Sen drog vi in till stan, direkt till Harrys dansgolv å röjde loss. Marie bjöd på jägerbombs.. mums =p, dom ä så jävla farliga (inte lika som dentusbreaths dock) Detta ledde till att man blev lite mer vimsig än vanligt, ha ha ha!

Jag tog föresten en bild, på min frukost på jobbet igår, en riktig flötfrukost.. Baguette med skagenröra och vit saltgurka och en Pucko eller en Cocio? Tydligen både och?!




Just det..

... Peace & Love är bokat å klart.... Bra att gå på sin första festival när man ä 25, bättre sent än aldrig!

Fredag

Villken fredag det har varit... Jobbat 9 timmar och nu är jag helt död.. å hungrig! Men jag orkar inte laga nått å orkar inte gå å köpa nått, tog ett glas vin istället vi får hoppas att det löser hungerproblemet ett tag.. Örjan är på personalfest ikväll och detta leder till att jag totalförslappas. Har visserligen hunnit lösa morgondagens klädproblem inför Jonas 25års-fest, allt ä kirrat å klart, typ.. Det är sällan man har bestämt sig dagen innan vad man ska ha på sig men ibland ska man väl ha tur. Ser verkligen fram emot imorn, nått kul ska man väl ha? Eller?

Denna kväll däremot kunde ju gärna bli lite skojigare, det är jag, datorn, tvn och ett glas vin... Skål!


Outfiten, knöt upp långkjolen med en tofs..  hetare att visa lite ben?



Trött vecka

Början av den här veckan tar nog priset.. Jag har somnat tidigt i soffan tre dagar i rad, nä det blir till och med fyra med söndagen. Annars så brukar ju jag vara de pigga av Örjan och mig. Han brukar somna runt 22 i soffan medans jag sitter uppe alldeles för sent. Men som sagt inte denna vecka, det är så tråkigt att vara trött.. Har lust att gå och lägga mig just i detta nu men det kan vara lite knepigt eftersom jag jobbar.

Jag är lite sugen på en aw ikväll efter jobbet men vet inte riktigt om någon är på, får ringa runt lite. Några öl lär väl oxå resultera i att jag somnar tidigt men det beror väl visserligen när man går hem. =) Örjan ska golfa ikväll och jag har ingen lust att sitta hemma själv och det gäller ju att passa på.


Grebo

Jag hade en ledig dag igår, snacka oom att man för en gångs skull hade tur med vädret! Jag åkte ut till Grebo (körde bil själv för andra gången) först ut till mamma och pappa och slängde mig i en solstol. Mamma kom hem runt 12 och då lagade hon mat till mig, fan vad bra att bli lite bortskämd ibland. Det blev makaroner och pilsnerkorv, väligt avancerat men gud så gott.. Efter lunchen tog jag bilen ner till affären som jag krånglade med parkeringen (jag är sämst på att parkera) , Fredrik hade lovat mig Samarin och Onaka för min onda mage, men honom såg jag inte till och det fick bli en glass istället. Sedan gick jag upp till Phalén där jag njöt av solen hela eftermiddagen..




Fick även höra nytt material av Tre o comp



Jenny och jag rökte alldeles för mycket och pratade om meningen med livet.






Sen blev det en promenad ner till sjön, Jenny ville bada...



.. och jag kunde ju inte va sämre så det blev årets första dopp!



Kallt men ändå inte så farligt!


Jag ville verkligen inte åka hem men ska man få en någorlunda ok kropp nu så gäller det ju att röra lite på sig, så jag och Marie gick till gymmet och körde bodyattack och svettades nog ut en 10 liter... Skönt!! =)

Snacka om en perfekt dag det ända som egentligen fattades det va några öl, men det får bli nån annan gång!



Lördag

Lördag och det skulle bli lugnt.. nja inte riktigt! Efter jobbet gick jag Sara, Susse och Clara ner till ån och satt där några timmar och njöt av solen och några kalla. När blåsan skrek på att få tömmas sprang vi hem, varför finns det inga toaletter vid stångån? Eller gör det det? Det blev race hem där första priset naturligtvis va att få kissa först, villket härligt pris. Vi satt några till timmar på balkongen, Örjan joina och Buffy kom förbi en sväng. Vi drog till Harrys och satt på Rivas uteservering ett tag, jag i ovanligt nyktert tillstånd. Hade så jävla ont i magen så att jag inte kunde dricka, villket ju i mitt fall är bra. Efter det blev det lite dans, lite häng och lite mingel. Det kom fram 2 helt okända personer och gav mig komplimanger för hur jag såg ut. En tjej tyckte min Lasse Berghagen-kavaj va snygg och en kille tyckte jag va fin i håret... Ok?? Ha ha! Jävligt trevligt, bra med lite ego-boost!



Sara, Susse och Clara.. Jag vill försvara jackor och halsdukar med att det faktiskt blåste och blev jättekallt senare på kvällen.. Sara har ju tre tröjor och en halsduk på bilden men hon är ju lite speciell, alltid frusen.. ha ha!


Snygga Clara




Jag fixade håret på Susse och Sara, snacka om två riktigt heta brudar..





Jag hatar egentligen sånna här bilder men efter att Örjan försökt 20 gånger att ta kort på mig utan att det blev bra så tog jag saken i egna händer.. Det blev väl innte hundra men bättre..


Örjan matchar med uteserveringen, filt och dricka (min)


Frukost!
Ja vi hade tvättid kl 7 på söndagmorgonen, men eftersom jag inte druckit så mycket så va det ganska ok att tvätta. Det va segt att vakna men efter det va det lugnt.. Örjan låg däckad och jag lät honom sova istället för att tvinga upp honom. Han fick sova ut. Efter tvätten var det dags för jobb, tjoho.. Härligt söndag, inte!


Helkväll!


Oj oj oj villken kväll det blev igår! Egentligen va det väl meningen att alla från jobbet skulle hänga på men som vanligt så slutar det med bara mig, Susanna, Michaela och Maria, villket visserligen inte är en dålig sak. Först hamnade vi på Storan där vi åt.. och drack men efter nån timma blev det alldeles för kallt och ännu värre långt till toaletten. Vi gick till Riva istället, där lärde Susanna oss att fejkskratta, hon gjorde oxå en lite tävling där hon hade tagit bild på olika kropsdelar och jag och Maria skulle gissa villken.. Maria vann =( Hon låtsades oxå att vara utvecklingsstörd, den där Susanna asså!! ha ha ha!

Maria va tvungen att gå hem runt 23 och Michaela en lite stund efter. Då drog jag och Susanna till Platå ,som inte tar kort i kassan, så vi fick gå ut igen och ta ut pengar. Då märkte vi att det va ett jävla drag nere på Platens så vi sprang ner där en sväng, det visar sig att Looptroop spelar. Fan va sjysst! Jag har inte direkt lyssnar på dom alls men dom va riktigt bra live. Efter spelningen drog vi tillbaka till Platå och dansade till dom stängde. En riktigt höjdarkväll med andra ord!

Lite trött idag dock, får se om ni fattat nått av det jag skrivit... Ehh ?


Mycket skratt blev det..


Kollar in Susannas tuttar ;)


Ha ha! Susanna lär ut fejkskrattet.. Har träningsvärk efter allt asgarv!





Looptroop..



Hemska bilder..

Bröstproblem

Efter en jävligt snabb powernap efter jobbet så var det dags för veckans första träningspass (bodyattack spring hopp och fläng) och med tanke på hur helgen har varit så trodde jag att det skulle bli riktigt kämpigt.. Men fan va lätt det gick... Blev riktigt överaskad att jag inte dog, kräktes eller svimmade. Klarade nästan alla  43 miljoner armhävningar och det är jag riktigt stolt över. 

Jag hade bara ett problem och det va mina bröst, fan va de for omkring trodde nästan att dom skulle ploppa ut  eller att dom körde ett eget träningspass helt i otakt med mig och värst bekvämt var det inte heller.. Nä jag får nog införskaffa en ny sport bh en rejäl sak så dom hålls på plats och det fort för imorn kör vi igen..

När katten är borta...

Min stackars kropp mår inte bra efter den här helgen som blev betydligt hårdare än tänkt.. Alkoholförgiftad! I fredags stressade jag och Susanna till Lórient för att kolla på Event Horizon (brorsan) spela. Dom va verkligen skit grymma tror det va bästa spelningen jag varit på. Där träffade vi oxå Stefan och Jonas dom tillsammans med Stefans tjej, Erik, Sofia, Dennis och David hängde med hem till mig för efter/förfest.. Meningen va väl egentligen att jag och Susanna skulle gå ut men vi kom inte riktigt så långt. Det dracks en massa vin, dansades, Erik fick en balettlektion av mig..( Jag är ju så jävla vig! Ha ha ha ;) och jag rökte gamla fimpar pga cigarettbrist!


Event Horizon


Snygg-Erik


Svetlana och jag..


Susanna och Jonas visar upp sin matchning av klänning och byxor.. syns jävligt dåligt dock!

JAg tvingar på Erik strumpbyxor inför balettdansen



På lördag sov jag och Susanna minst sagt ut.. Vi åt en riktigt finfrukost och sen stod vi nån timma och bara glodde på folk sen blev det också en kort sväng på stan innan Susanna åkte hem. Jag gick hem och tog ett vil och peppade inför kvällen som jag trodde skulle tillbringas med alla brudar.. Men där trodde jag ju helt fel alla va på sina egna hörn och verkade inte tycka att det va speciellt viktigt att höra av sig till mig.. Till slut ringde jag Susse och hon va tydligen i Grebo så jag åkte dit och hängde med hennes föräldrar och bror innan vi gick ner till Dentusgrottan.. 6.08 spelade och efter det är kvällen lite som i en dimma. Jag och Susse drack alldeles för många dentusbreaths villket ledde till att jag två gånger under de kommande timmarna ja jag kommer inte på något fint ord.. men jag spydde, och har fortfarande lite problem med att äta. Illa, men det blev en riktigt trevlig kväll och det var nog bara bra att jag drog ifrån stan.. 


VIP-baren hos Öbergs



6.08


RSS 2.0