onsdag

Jag och Örjan åkte till Bauhaus igår för att köpa handfat och komod. Vi hittade även två skitsnygga stolar att ha på balkongen. Örjan kämpade med att få ur två stycken ur den höga traven med stolar och även med att hitta två som inte va skeva.. Villket tog ett litet tag. Sen återstod den största utmaningen, att få in allt i vår lilla bil. Men det gick! Även att Örjan hade sin jävla golfvagn i bagaget som är typ lika stor som en barnvagn. När vi hade varit i lägenheten och lämnat alla grejer (men glömde att mäta och se om soffan vi kollat skulle få plats) så drog vi upp till Royals och kollade på fotbollen och tog några öl. Ovanligt trevlig och rolig onsdagskväll.. 










saturday night

Lördagskvällen spenderades på Buffys balkong, kollade lite på Eurovisionen och drog in till Harrys när det stod klart att Loreen vunnit!! =) Har fortfarande träningsvärk efter att ha dansat hela kvällen så att svetten rann.

TUTTAR!!!






kvällens

nu kör vi=)




and it burns, burns, burns..


Villken härlig fredag det var! Jag och Sara åkte till hennes mammas sommarstuga och låg nere vid sjön hela dagen. Det blev också årets första dopp och jag brände sönder mig.. Att man aldrig lär sig!









Sol, varmt, härligt!


Helvete vad varmt det här!! Jag håller på att svettas ihjäl men tycker det är så härligt ändå. Jag skulle egentligen varit ledig idag men så blev det tyvärr inte. Hade hellre legat ute i solen och svettats än att stå inomhus.. Men på fredag är jag ledig och då ska jag njuta av solen hela dagen! Borde egentligen rensa lägenheten och börja packa lite smått men det får vänta till en regnig dag.


Söndagsmys

Söndagen spenaderades i sällskap av Clara, Susse, Sara och Martin. Vi tog en lägenhetsvisning, käkade burgare, hängde vid stångån och åt glass. Perfekt söndag, perfekt!

Forever young...



Prostata-rocken

Här kommer lite bortglömda bilder från förra helgen.











dop

Igår döptes lilla Brutus och efter dopet bjöds det på kalas som höll i sig ända in på småtimmarna. Riktigt rolig kväll som vanligt! =)



Robban, Sofie och Brutus


Robban och Alexander


Min snygga man =)


Det spelades en massa biljard..



le appartment

Här kommer en jävla massa bilder från vår lägenhet.. pre rivning! Idag har jag rivit tapet i vardagsrum och sovrum, fy fan vad jobbigt! Har ont i ryggen, knän, AXEL, huvudet och kommer ha miljontals blåsor på mina händer efter den där jävla spackel-spaden. Örjan rev badrum.. Han har säkert minst lika ont i kroppen som jag. Sofie, Robban och Brutus tittade förbi och kollade på lägenheten och käkade lunch på stångebro gatukök. Mums!! Mamma kom oxå förbi en sväng och inspekterade.



Kök


Kök


Hall, badrumsdörr


Sovrum


Sovrum, garderob


Gästrum


Gästrum, garderob


Inuti garderob.. Här får man plats med en hel del ;)


Hall


Vardagsrum


Balkong


Badrum


Rivning igång i vardagsrum


Badrum


Örjan lyckades pajja toastolen.. Men det viktigaste är ju ändå kvar=)


äntligen!


Jahopp då var man lägenhetsägare då! Fan vad härligt!! Jag och Örjan va och skrev på papper och grejer på banken imorse. Det blir dock ingen inflyttning än eftersom badrummet ska renoveras först. Senast flyttar vi in sista juni. Dags att börja rensa lägenheten kanske..


inget särskilt

Jaha såhär har jag sett ut idag, inte så jävla spännande egentligen.. Den här kvava luften har gjort att mitt hår har levt sitt eget lilla liv idag.

Sitter nu å tänkte skaffa ett corren mera-konto så att jag kan fixa lite billigare biljetter till Bryan Adams i sommar. Får se hur det går, kräver ju oxå att jag orkar gå till corren imorn.. Hmm! Har så jävla mycket planerat imorn, powerwalk, solning, vika tvätt, städa, gå till corren, fixa fixa fixa och allt detta innan jag eventuellt börjar jobba kl 12 imorn. Aja vi får se vad som hinns med. Trevlig helg på er!




axeljävel!



För en vecka vaknade jag upp med en öm axel. Sådär som man brukar ha om man har legat lite fel när man har sovit. Det brukar ju alltid gå över men inte den här gången. Nu har jag fan haft ont i en vecka, det har blivit lite bättre men idag gör det riktigt ont igen. Det är ju jävligt svårt att vila axeln har jag märkt man använder den ju fan till allt.. Även fast det ör min vänstra axel och jag är högerhänt. Får nog lägga ner träningen den här veckan iallafall allt som rör armar och axlar =( Det får bli en massa promenader och lite spinning istället.


Jag spelar bandy och jobbar på verke(t)...

Nu är man hemma igen efter en asrolig helg i Sandviken och Gävle.

Snabbgenomgång av helgen:
Vi kom upp sent på torsdagskvällen så vi hann inte med så mycket, svullade lite glass innan vi gick och la oss. Vaknade pigga och glada på fredagen och gjorde Valbo köpcentrum, shoppade lite rea, hälsade på Susannas pappa och bjöds på fika. Åkte hem till Susannas mamma igen och fixade iordning oss, blev lite smålulliga på varsin öl och whiskey innan vi åkte till Anna där vi fick i oss nån öl till. Sen åkte vi in till Gävle och käkade på Church street.. Mm det vattnas i munnen bara av att tänka på hur god maten var. Sen drog vi vidare och tog några öl och mötte upp fler av Susannas vänner.


Jag och Susanna hos Anna


Anna


Jag hittade en Sandviks-hjälm i Susannas mammas bil och blev överlycklig.. Kanske borde fundera på en tandblekning...


Susanna och Church streets meny


Ida och Susanna och asgod melondrink


Godaste ribbsen någonsin...


Susanna på toaletten


På Interpool





Vaknade inte riktigt lika pigga på lördagen dock ganska glada. Åkte in till Gävle för ytterligare lite shopping hem igen. Piffade oss lite, Susannas mamma bjöd på tacogratäng innan vi åkte till Ida för lite förfest. Sen drog vi in till Gävle och nån nattklubb, dansade lite drack lite, hade det allmänt trevligt. Käkade flottigaste pizzan med alldeles för mycket bea på.. Susanna födde på torget.. Ha ha! Ja allt man kan förvänta sig av en utekväll.


Susanna försökte få Prado att vilja gå ut och kissa, funkade inte så bra.. Snällaste hunden någonsin och kanske den lataste. Han snarkade värre än Örjan brukar göra efter ett par öl.


Förfest hos Ida


Ida

På söndagen chillade två trötta tjejer i soffan innan vi började åka hemåt mot Linköping... Borta bra men hemma bäst.



overkill

Vad tror ni? Lite för mycket? Jovars...


Packproblem

Ikväll åker jag och Susanna till hennes hemstad Sankviken/Gävle där vi ska spendera helgen. Som vanligt så har jag ångest inför packningen, vi ska åka hem på söndag och jag har packat aldeles för mycket. Det ska också bli skitväder och svinkallt villket också medför problem, framförallt skoproblem..  Aja det bli säkert skitbra till slut! Bättre att ha med sig för mycket än för lite eller hur?

Nähä dags att sätta sig ute på balkongen igen och jobba lite mer på brännan..


Varning för stor näsa!!!

Ny profilbild.. Nja knappast! Va bara tvungen att visa min svullna näsan efter skafferi-incidenten. Njut!




Lack





Mina fina lackloafers från Vagbond.. Synd bara att jag tappar känseln i stortån av dom!

Valborg

Lite trött man är idag virrig morgon =) Bakade en massa scones imorse, reflekterade inte riktigt över receptet, att jag kunde halvera det till exempel. Nu har vi en jävla massa scones över och dom är ju bara goda när dom är helt nybakade.. Slog efteråt i näsan i skafferidörren när jag skulle stänga den. Har nu en bula på näsan, fattar inte riktigt hur jag lyckades..

Igår va jag, Örjan, Susanna och David ute å käkade på Kniv & Gaffel (fan villket gott lamm!) lite spontant valborgsmässofirande som fortsatte hela långa natten.  




RSS 2.0