årstider.


Fy jag får verkligen inte hålla på och sova så länge, hela förmiddagen försvinner ju. Vaknade vi 10 men hade lätt kunnat sova längre. Kan det vara för att hösten är här?? Men jag måste ändå säga att jag tycker om när årstiderna ändras, önskar bara att sommaren kunde vara halva året (eller lite till) och resten kunde vara höst, vinter och vår...  Perfekt!

Säg inget till någon men jag längtar lite efter vintern men bara om det blir snö, så mysigt! Jag vet några som just nu sitter "nä fy fan det är så jävla kallt" nämner inga namn SARA.. Men jag längtar lite iallafall och iår måste jag bara åka pulka!

=)

Skor


Såhär kan det bli på en vecka om man jobbar i en skoaffär... Men jag kom undan billigt i och med att man alltid kan fynda från fjolårets modeller vilket två av dessa är! Nu har jag bara ett par kvar sen är jag nog nöjd för den här säsongen.. Eller inte, ha ha ha!




Skön måndag.


Ja gårdagen kunde inte bli bättre, Malin kom förbi på förmiddagen och drack kaffe medans jag gjorde iordning mig för att gå till jobbet. Väl på jobbet så visade det sig att jag inte jobbade. Villket jag inte hade en aning om eftersom jag bara antog att jag jobbade eftersom jag alltid gör det på måndagar. Men det var ju en riktigt trevlig överraskning så jag träffa de Malin igen och gick gick en sväng på stan shoppade lite och drack ännu mer kaffe..

På kvällen så följde jag med Jonas och Marie på fotboll i Åtvid, Grebo spelade mot Åtvidaberg södra. Matchen slutade 0-0 men Grebo hade hela matchen. Så nu gäller det att dom vinner på lördag.. Jag kan ju tyvärr inte kolla på den matchen eftersom jag måste hjälpa Örjans syster att flytta. Vilket jag inte riktigt har någon lust med på min lediga helg men man måste ju ställa upp =(

Lite bilder från den jätteroliga och blaskiga lördagskvällen..
 



Enjoy... ;)

Hej fredag!


Oj vad jag är på bra humör..

Det är fredag och jag jobbar bara till kl 15. Jag känner mig jätte utvilad eftersom jag va ledig igår och jag har just nu ätit en riktigt lyxfrukost med varm oboy och ägg.. Mmmm...

Jag jobbar visserligen i helgen, men hoppas på att alla vill köpa höst och vinterskor nu så att jag kommer att ha mycket att göra. Sen blir det en lite tjejfest hos Susse på lördag det kan ju bli riktigt trevligt.. 


Nä nu måste jag gå å platta håret samtidigt som jag håller tummarna för Buffy!!

Kattungar


Helgen har varit överraskande lugn.

Fredagskvällen spenderades hemma i soffan framför tvn efter en dag på IKEA med Sara å Sara. På lördagen blev det mer shopping på stan med Sara och Susse, satan vad folk det va! =) Susse följde med hem på eftermiddagen på en kopp kaffe och Wienerbröd. Det blev soffläge även på lördagskvällen men jag måste erkänna att jag va sugen på utgång. Men man kan ju inte få allt... Jag kan ju säga att det va riktigt skönt att vakna upp på söndagsmorgonen och inte va bakis. Jag och Örjan tog en lång promenad runt stångån sen övningskörde jag för första gången på riktigt länge, det gick sådär.. Örjan blev arg och jag blev arg ja ni vet.. Jag körde ner till landet och umgicks hela eftermiddagen med Örjans mamma, syster Jenny hennes man Jonas och lilla Frida. 

På promenaden nere till sjön stötte vi på två ursöta kattungar, jag ville ta med båda hem!! Men Örjan är ju allergisk plus att det inte är så himla kul att ha en katt i en lägenhet..

 

Yes äntligen..


Läste i corren att den där sliskgubben på permobil fått fängelse för sexuellt uttnytjande... Det va fanimej på tiden!!! Så skönt att slippa det där jävla pervot. Perfekt början på helgen!! =)

Trevlig helg!!

Förra veckan.


Här kommer lite bilder från förra veckan..


I torsdags så va vi ett gäng som tog ett par öl på Storna, det va riktigt varmt och skönt där i solen med en kall öl i handen.. =) Linda va hemma från Oslo och berättade om sin gastro ehh gastronånting och visade bilder från sin tarm, ha ha ha!  När solen försvann så delade alla på sig och jag och Örjan gick till Mörners och tog en öl med Brage och Anna en riktigt skön och mysig torsdagskväll.








På lördagen blev det tjejfest eller ja Jonas va med oxå. det finns ganska så intressanta bilder på där Linda och jag demonstrerar "spanska stolen" tillsammans med en banan.. Visst låter det intressant!?

Efter förfesten hos mig så fortsatte vi till Harrys. Det va den roligaste kvällen på riktigt länge, Marie blev jättefull och ville att vi skulle dricka jägerbombs hela tiden. Hi hi, tycket jag va skit kul för att jag fört en gångs skull va nyktrare än henne.. Vi dansade oxå en massa fuldans, det var så jävla kul och svettigt..=)

Linda följde med mig hem och tog en dusch medan jag stekte hamburgare, sen drog hon till nån karl och lämnade mig ensam där med min hamburgare. (Skickade med en som färdkost till Linda som hon tydligen gav bort till några snubbar på vägen) Men aja, det blev iallafall en riktigt lyckad kväll och natt!  








Patrick Swayze

Ingen kan väl ha undgått att Patrick Swayze har dött. Han var en av mina favoriter och Dirty Dancing en av mina favoritfilmer det är en riktig klassiker som man aldrig har eller kommer att tröttna på. En klassiker som aldrig kommer att dö...

Vila i frid




Tavlorna

Efter mycket om och men så har jag lyckats att fixa i bilderna i ramarna utan att ta sönder glaset..

Sjyssta bilder va?!


Surt och chocklad!



Tänkte berätta lite om gårdagen.. det blev en jättetrevlig kväll! Varken Örjan eller jag är några romantiker så enligt mig blev gårdagen perfekt...

Örjan kom hem från jobbet med en bukett rosor i famnen och jag hade köpt en stor påse godis till honom med bara surt och choklad i.. Hans favoriter tydligen, fick jag reda på i veckan. Jag borde ju ha vetat det efter att ha varit tillsammans i 3 år men det hade jag tydligen missat!


 Sen blev det en snabb uppiffning och Örjan och jag gick till the Champ för att träffa resten av gänget(Per å Annelie, Robban å Sofie, Wirsén å Sandra, vaddå parmiddag? Nä men sen kom några grabbar till oxå) Vi käkade och kollade på fotbollen, drack en massa öl och snackade skit! Jag tyckte att det blev en riktigt lyckad och skitkul kväll en sån spontan grej som alltid blir hur bra som helst..


Idag är jag ledig villket är riktigt behövligt efter ölen igår och den insmygande förkylningen, som jag försöker kurera med c-vitamin brustablett och annanas.. Senare ska jag träffa Linda som kommit hem från Norge över helgen och Susse så ska vi käka lunch sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. =)

Hipp hipp hurra!

Idag firar Örjan och jag 3år tillsammans, and still going strong.. =) Men snacka om att tiden går fort fast det känns åndå som om vi varit tillsammans mycket mycket längre.

Så nu ska jag sätta igång med att göra det fint här hemmaoch kanske handla nått litet till Örjan så att det är riktigt fint och han kanske bestämmer sig för att behålla mig i ett år till. Ha ha ha! Ja ni vet jag börjar ju bli gammal nu och Örjan gillar ju bara lammkött..;) Nä skojar bara..

Nä dags att sätta igång jag kan ju inte fastna här igen som vanligt...



Min lilla älskling!! Älskar dig gubben..


Ram helvete..

Såhär bra gick det för mig att sätta in en bild i en ram... Glaset sprack direkt, jag var nära på att bryta ihop och skicka tavlan från balkongen. Så det bli bara att åka en gång till till IKEA å köpe en ny jävla ram.. Helvetes jävla skit ram!!




Sitter just nu i soffan och väntar på att tvätten ska bli klar. Gick upp kl 7 för att sätta igång med tvätten, Örjan (ja jag skyller allt på honom) sjabblade bort den vi hade i torsdags. Han satte låset på fel rad!! På den man "parkerar" låset på när man inte behöver nån tid, karlar!! Det ledde till att jag fick offra mig såhär tidigt på morgonen. =( Ska iväg till jobbet sen och så blir det tyvärr ingen träning idag, missade att jag skulle jobba. ha ha ha! Därför sitter jag här och har beslutsångest över om jag ska gå ut och gå eller inte.. Men det blir nog en promenad en kortis iallafall!



=(


Om tiden fortsätter att gå såhär fort så kommer jag snart sitta här och vara pensionär.. =(


Tråningsvärk

Fy fan jag kan inte gå!!

Jag och Marie va på ett nytt pass igår som heter functional moves, det va jättekul men jättejobbigt. Mest ont har jag skinkan och benen det va mycket benböj mycket hålla balansen på ena benet mycke slänga runt med en 5 kilos vikt hit och dit. Nåt helt annorlunda mot de passen vi brukar gå på så det här blir en självklar nykomling på vårat veckoschema.. =)

Idag är jag ledig,tog en liten sov morgon till kl 9.. ha ha! Då har man blivit gammal, när man var yngre så va sovmorgon till klockan 1. Mamma kommer in till stan sen så ska vi gå och käka lunch..  Annars i helgen så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag jobbar iofs på lördag men på kvällen? Sara har flyttat, Buffy ä på Cypern, Susse har en vit månad=( Marie ska umgås med familjen... Vad ska jag göra? Nån som vill gå ut med mig???

Trevlig helg på er, jag klarar mig!


Mer skor

Jag köpte dom här snyggingarna i helgen, men va tvungen att lästa ut dom för dom va lite tajta.. så kunde inte använda dom förra helgen! Men nu är jag jättesugen på att få inviga dom.. 


Mysiga tofflor..


Fårskinns flippflopps... =)



RSS 2.0