Äntligen fredag!

Ja då va det äntligen fredag! Gud vad jag har längtat till att det ska bli helg, jag ska visserligen jobba imorn men ändå. Det är en annan stämning på lördagar. Jag ska vara både på Nilson och Newhouse imorn, men har en känsla av att det kommer bli jättelugnt. Men hoppas att jag har fel!

Ikväll blir det after work mä Örjan, Susse och förhoppningsvis några fler. Har verkligen tröttnat på att sitta hemma och kolla på TV, jag har inte haft ork till nått annat än just detta hela veckan. Så nu när man mår lite bättre så får det nog lov att bli några bärs!

Ses i dimman!


Sur personal

Jo jag va på Apoteket härom dan, va tvungen att köpa alvedon. Ni känner ju till min hälsosituation... Pratar om apoteket bredvid systemet. Dom måste ha den tråkigaste personal någonsin, kanske inte alla men speciellt dom som sitter i kassan. Det allra viktigaste när man jobbar i en butik, som jag tycker, är ju att man alltid är glad och trevlig. Det känns så självklart, men inte för vissa tydligen. Viskar fram orden, kollar en inte i ögonen och är allmänt sur och butter. Snacka om att nån behöver få sig ett rejält ligg! Lycka till!

Nån som håller med?


Midsommar i bilder




Det va iallafall nån timmas sol som vi fick njuta av. Under tiden som jag gjorde midsommarkransar. Fick iofs springa in några gånger när det kom några störtskurar.. men man ska inte klaga!




Ett dopp blev det faktiskt oxå, kanske därför som jag är vrålförkyld nu!



Jag gör Brage midsommarfin i håret.. Vilket jävla hår sen!


Kubb naturligtvis, tjejerna vann!





En het midsommars-babe

Uppdatering

Ja för er som vill uppdatera sig på min hälsa så mår jag lite bättre idag. Har nog ingen feber och nu har halsontet gått över i en förkylning. Vilket är typ 100 ggr bättre än att ha ont i halsen. Igår hade jag nån typ av feberfrossa när jag kom hem, fy vad dåligt jag mådde. Sötnosen Örjan lät mig slippa att gå ner mä tvätten, jag tog ett långt hett bad istället. Gud så underbart skönt. Sen åt jag hallonsorbet och drack typ 10 glas med citronvatten och te såklart.. Jag kollade på en ny serie som började igår Bigshots hette den. Om 4 män i 40 årsåldern, typ lite SATC eller Desperate Housewives fast med män. Skit kul!  Måste ni se.. Tisdagar på 5an. Ikväll är det ju nya Projekt Runway avsnitt, men d kommer man ju inte att få se, fotbollen är ju ikväll! Iofs så vill jag oxå se den men hade man vart ensam så hade man ju kunnat  gleppa runt.. gleppa?? Vad fan heter det??

Dödssjuk..

Jag skulle bara vilja lägga mig ner på marken och dö just nu...  Har glömt bort hur det känns att vara sjuk!

Öm i hela kroppen pga febern, mest ryggen som just nu värker så in utav helvete. Halsen är svullen och svider, näsan rinner plus att jag har jätte ont i bihålorna. Grattis Elin du är förkyld!! 1 timma kvar sen får man gå hem... och laga mat och tvätta =( Som sagt dö va det ja!

Barcelona fynd!

Dom här snyggingarna hitade jag i Barcelona, aldrig att man skulle hitta ett par likadana i Linköping... Lite därför jag köpte dom..!!



Halsont!

Fy jag har fått ont i halsen.. Typiskt när jag absolut inte kan bli sjuk.. Jobbar nu 2 veckor på NH, själv.. Y har semester så blir jag sjuk så får jag helt enkelt jobba iallafall! Så surt!!

Började igår när vi satt i biosalongen och såg Sex and the City..  Bra film, en riktig chickflick..

Örjan och jag spelade minigolf igår, det va hur mycket folk som helst plus att det va svinkallt och jag hade aldeles för lite kläder på mig. Kanskle därför jag har ont i halsen idag.. Örjan vann iallafall mä 49 poäng och jag fick aldeles för höga 60. Revansch...!!

Kommer snart bilder från midsommar!!

Lite bortglömda bilder...




Från Platens, Storan, Domkyrkoparken å en gräsplätt uppe vid Buffy... (tips, använd papperstallrikar om du vill slippa gräsfläckar på armbågen!)

Imorn är det midsommar

Jepp nu är midsommar redan här.. Fort allt går då!  Jag och Örjan ska åka ut till hans kompis lantställe och fira midsommar där! Hoppas på fint väder bara eller inget regn och lite värme så är jag nöjd.. Jag tänkte binda midsommarkransar till alla.. Villket jobb det blev nu kände jag..puhh! Ok en till mig själv kanske, och så långt lagret räcker.  Vi får se!

Men ni får ha en härlig midsommar!! Jag ska göra mitt bäst!


Tisdag

Japp det är tisdag och idag jobbar jag på Newhouse fram till 14. Skönt att få sluta tidigt för en gångs skull.
 
Yvonne har köpt både Jason Mraz och Duffys skiva som man kan stå och lyssna på i butiken. Båda två är ju skit bra men har fastnat lite extra för Jason Mraz. När man lyssnade på "I´m yours" på repeat hela sommare 2006 hade man ju ingen aning att samma låt 2 år senare skulle åter igen bli en sommarhit. Den tillsammans mä Duffys -"Mercy" måste va sommaren bästa! 

Aja, ikväll ska ja ut och äta med tejerna på Nilson. Det ska bli hur trevligt som helst!


Födelsedagskalas

Måste säga att helgen inte har varit fy skam asså.

Fredagen å lördagen va så himla härliga. Örjan hade tagit ledigt 1 timma innan hans lunch på fredagsförmiddagen så tog han med mig ner till Guldmagasinet så fick jag välja ut något från Thomas Sabo. Fick ett armband med två berlocker. Så himla fiiint! =) Sen gick vi å fikade på Waynes. En riktigt härlig start på dagen. Sen fortsatte bara det härliga på jobbet, det bjöds på tårta å jag gick bara omkring å va glad hela dagen. Alla va på bra humör å vi skrattade åt d mesta!

På kvällen så gick jag å Örjan å käka mat på Yogi å tog några bärs på BK. Ett bra avslut på en bra dag!!

Lördagen började inte så himla bra dock, försov mig.. Men jag hann till jobbet iallafall, jobbade själv hela dagen det va ganska så skönt. Förutom att man inte får nån rast! Efter jobbet hämtade jag upp smörgåstårtan å gick hem å började fixa inför kvällen. Folket skulle komma till fotbollen så va tvungen å fixa mä lite snacks å mig själv!! =) Efter fotbollen blev det smörgåstårta, en massa alkohol å låtar från den gamla goda tiden. Snacka om Lyktan-disco asså!! Sen blev d ju såklart Platens.. Ångrar att man gick hem ganska tididgt tyvärr... =( Trögo!

Lite bilder..


hm trött..

Förlåt för att jag inte uppdaterar så himla ofta! Orkar inte riktigt. Det har varit ganska så mycke jobb nu när man är hemma igen.. Igår städade jag och mamma hela hela lägenheten, det blev hur fint och rent som helst!! Köpte lite nya blommor oxå så nu ser d ut som en riktigt vuxen person bor här. Och på tal om vuxen så blir ju jag ett år äldre imorn...!! Wiii. Det är kul att fylla år men ändå inte! Men jag fyller ju bara 22 så så gammal är man ju inte än.

Jag ska jobba hela dagen imorn till 19 så ska Örjan och jag gå ut ochh äta på kvällen. Det ska bli mysigt. På lördag blir det födelsedagskalas för alla vänner. Hoppas att det blir riktigt kul!!

Nä nu kanske man ska shoppa lite på H&M det får man ju faktiskt liten present till mig själv!

Puss och kram


Bröllop 31/5


Ja sista maj så va d dags för bröllop. Det va Örjans kompis Chris som knöt ihop säcken. Det va en helt underbar lördag, vaknade upp lite smått bakfull kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men d va säkert nåt kul! Jo just det, det va ju den där kanaldagen plus att brorsan fyllde 18.. Aja,,! Jag och Örjan gick upp tidag jag gick och handlade frukost och jordgubbar. Satt ute på balkongen och åt frukost, mysigt! Sen drog vi ner till Stångån och solade.

Bröllopet började kl 15.30 så hela gänget skulle träffas kl 14 och ta en öl. Det va ganska kul att gå genom stan uppklädd mellan två kostymklädda karlar. Inte helt fel! =)

Det va en riktigt rolig kväll iallafall. Varmt men rolig! Blev uppbjuden ett par gånger när d vankades dans. Varför dansar man aldrig pardans längre!? D ä ju hur kul som helst..





Så här såg mina fötter ut efter middagen!! Aj aj! Snacka om svullen!!




Bilder från Barcelona

Här kommer några av dom andra brudarnas bilder från Barcelona!




Hej i värmen!

Shit asså! Jag håller på å dö.. Öppnade på Newhouse idag och det måste va typ 40 grader i butiken. Förjävligt! Kommer va helt slut sen när jag sluta vid 16 och ska ner och jobba på Nilson till 19. En härlig start när man har vart ledig en hel vecka.. eller kanske inte!

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har ju hänt så himla mycke de två senaste helgerna å förra veckan. Det har vart bröllop, resa till Barcelona och i helgen har hela gänget grillat och haft det hur trevligt som helst!

Helgen har jag ju färskast i minnet så vi börjar med det.

Vi kom ju hem från Barcelona vid typ 14 på fredagen och bestämde då att dra ihop hela gänget. Grilla lite, dricka lite alkohol och gå ut. Vi satt på en liten gräsmatta uppe vid Buffy, det va tur att det va nära hem till henne för när det kom till att grilla köttet så funkade det inte så himla bra mä 2 engångsgrillar till 10 pers så jag och Buffy fick pallra oss hem till henne å steka på det ist. Men d funkade ju faktiskt lika bra. Hur gott som helst mä Petting egna grillsås å färskpotatis. Smaskens... =)  Sen fortsatter kvällen med lite musik, irriterande småkryp och en massa roliga dricklekar.. =)

Runt 24 så drog vi in till Platens, himla trevligt men det blev en ganska så tidig hemgång för min del. Fick sällskap av en 17 årig kille som frågade eftervägen till tinnis, han sa att han va från Linköping men visste inte vart tinns låg.. hallå? Men han fick göra mis sällskap iaf. Jag tror att han egentligen fiskade efter en sovplats, jag sa aldrig till honom att jag va sambo. Det hade vart ganska kul om jag hade frågat om han ville låna soffan och följde med upp och jag presenterade honom för Örjan. Stackars kille!! Ha ha ha!

Lördagen spenderade jag tillsammans med Clara. Vi gick en sväng på stan, köpte med oss lunch och satte oss nere vid stångån sen satt vi där hela eftermiddagen och bara pratade. Skit trevligt! Sen drog vi upp till stan igen och köpte en glass och satt på en bänk och snackade. Efter det så gick vi till 55an och tog en öl och satt och snackade! Dagen bestod i princip av mat och prat! He he! Måste göras om!

Kvällen blev lugn för min del jag å Örjan köpte hem mat och kollade på fotbollen och myste.. Vi skulle upp tidigt på söndagen och åka ut till landet. Vi köpte med oss mat och grillade, drog ut med båten och solade och fiskade. En perfekt dag med min lilla älskling! Puss... =)

Oj oj.. Nu orkar jag inte mer!
Men jag lovar att det kommer mer..


Hemma igen!

Hej alla bloggläsare!

Förlåt för att bloggen har stått still ett tag, anledningen är att jag har vart i Barcelona! Missade nog att skriva det! Men lovar att lägga in bilder och berättelser senare!

Håll tillgodo..

RSS 2.0