drive

I helgen har jag varit ledig, så himla skönt. Skönt att slippa ställa klockan! Jag hade lovat att skjutsa Örjan och grabbarna ut till Robban på eftermiddagen ja eller eftermiddag föresten vi åkte vid 1 typ för att vi skulle handla, åka förbi Örjans mamma, tanka och hämta upp dom andra. Jag bestämde att jag skulle åka ut till mamma och pappa när jag var klar med skjutsandet som tog typ 2 timmar.. Åt och fikade som vanligt och mamma som är galen i allt vad talangtävlingar heter typ engelska och amerikanska x-factor mm.. Visade hundra miljoner you tube klipp hela eftermiddagen. På kvällen blev det lite förfest hos Clara innan vi drog upp på stan.. Fan vad mycket folk det va som va ute och helvete vad kallt det va=) Men det trotsade vi ju och det blev en skitkul kväll =) 
 
Söndagen spenderades i soffan hela dagen.. illa!
 
 

Hall

Såhär fin blev hallen med den nya stolen..
 
 
 

Tisdag

 
Idag har jag varit ledig och som vanligt har jag hängt med mamma och pappa. Vi tog en sväng till hackefors loppis och hittade äntligen en stol till hallen som pappa har lovat att klä om. Hoppas han är snabb för jag vill ha hem den nu, nu, nu!!
 
Bjuder även på en bild på Örjan som har legat i den här ställningen hela veckan... Kunde dock visat liiiite mer hud. Ha ha ha!
 

Hänt i veckan

 
 
Lite sen med uppdateringar..
 
Här kommer några bilder från i torsdags då jag, Linda och Buffy gick på hockey. Lyckades med bedriften att ta en öl, röka, kissa och köpa korv och popcorn i sista pausen. Riktigt grymt tycker jag. Försökte även trycka i oss hela popcornen under sista perioden, detta lyckades vi dock inte med. =( LHC vann iallafall villket ju va viktigast.
 
Efter hockeyn åkte Linda och jag in till stan och tog först en öl på Yngves sen gick vi på First aid hejdå-fest och till sist en sväng i på Platå innan jag begav mig hemmåt. En riktigt kul och annorlunda torsdagskväll!
 
Har även hunnit med en riktigt rolig tjej-middag på Kniv & gaffel i lördags med Malin och alla hennes kompisar.
 
 

heja

Hej och hå!

Konstig vecka detta har varit.. Har varit ledig tisdag-onsdag och har i princip bara legat hemma hela dagarna. Har varit sympati-sjuk med Örjan som opererades för ljumskbråck i tisdags.. Stackarn! Man blir ganska seg av att sitta inne hela dagarna och man vänder lite på dygnet, eftermiddagsvil, somna sent vakna till lunch.. Ja ungefär så.. =) Men igår kväll kom jag ut och såg lite folk då vi på Nilson shoes gick ut och åt och ikväll ska jag, Buffy och Linda på hockey!! Ska bli så kul! Heja klubben!

nästan perfekt

 
Skrev ett långt inlägg om vad jag hade för mig i helgen men det gick varken att spara eller ladda upp så nu skiter jag i det så det ni får nöja er med är denna bild på Susse och mig. Det var nog nånstans här som det började gå utför=)
 

fun

Kollade igenom mina mobil bilder och hittade den här som jag tog i somras. Den är från NY ledgens där dom utanför toaletten har en jättestor fototapet på något baseball-lag. Jag kunde ju inte undgå denna spelares tajta och alltför långt uppdragna byxor...
 

Fynd

Kunde bara inte låta bli när jag hittade den här jackan till halva-priset på Gina igår..
 

fre-sön

Hej hej!
 
Helgen som var va min jobbhelg.. men hittade på en massa roliga saker ändå. I fredagskväll så va örjans familj här för att kolla på lägenheten och Örjan mamma hade gjort en smörgåstårta som hon hade med sig och det tackar man ju aldrig nej till =) På lördagen jobbade jag och på eftermiddag kom Susanna förbi och jag fixade krull ala Elin på henne innan vi drog till Susse på förfest för att sedan fortsätta in till stan. Det va en skitkul kväll då vi dansade och dansade och dansade...  Sen var det bara att sova några timmar innnan man va tvungen att gå upp och jobba igen.
 
Idag är jag ledig men vet inte riktigt vad jag ska göra, har faktiskt varit ute och sprungit på morgonen och nu sitter jag och försöker tina upp skinkorna och låren. Även om jag är genomsvett i övrigt så blir jag alltid iskall om benen.. jobbigt =) Vi får se vad jag hittar på, det finns ju alltid saker att göra i lägenheten.
 
Puss på er!
 
 

Två skålar

 
Mitt resultat från glasblåsningen på Marias möhippa.. Ganska nöjd!
 

RSS 2.0