Nu är det helg!


Ja nu är det helg för min del å jag älskar det!! =)

Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända men det är ju det som är så skönt. Bara ta det lugnt och umgås med Örjan hoppas på att det kan bli en å en annan öl oxå..

Imorn ska jag hem till Grebo och låna mammas tvättmaskin, jag ska försöka mig på att färga ett par gula jeans(som jag aldrig använt och inte har en aning om varför jag köpte) till svart. Vad tror ni om det??  Jag hoppas och tror att det kommer bli skitbra.

Ohh, har beställt ett par stövlar från scorett oxå. Hög klack, platå och overknee kan det bli bättre??  Jag bara älskar dom så nu slipper jag att tråna efter dom från Jimmy Choo/H&M.. Gött!







TREVLIG HELG!!







Tisdag


Tisdag idag och ledig, skönt efter att ha jobbat hela helgen. Sitter just nu och kollar på The Office, längtar så till säsong 5 kommer på dvd!!  Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag faktiskt men känner mig inte så stressad heller, har lite små ärenden på stan som jag nog ska ta tag i.

Här kommer några bilder från fredagen, först lite shopping sen mat och Idol hemma hos Buffy!

 

Jimmy Choo

Jimmy Choo sammarbetar med H&M och den 14 november så släpps kollektionen med framförallt skor men oxå väskor och kläder. Tyvärr så verkar det som att kollektionen inte kommer till Linköping, annars hade jag stått å köat kan jag lova! För jag vill verkligen verkligen ha dom lårhöga skinnstövlarna, det är nästan så att jag mår dåligt nu bara för att jag vet att det är så liten chans att jag skulle kunna köpa ett par. Man kommer visserligen kunna köpa dem på nätet oxå men då måste man vara riktigt snabb på knapparna för att lyckas få hem ett par.

Jag måste ha stövlarna, måste, måste, måste!!


Onsdag.



Idag är det onsdag och Malin kommer snart förbi på kaffe, måste hinna och fixa iordning mig innnan dess men fastnade på facebook som vanligt. Idag känner jag mig lite bättre snart är den här jävla förkylningen borta så man kan börja och träna igen. Jag känner mig så dålig som inte har tränat på så länge..=(

Har två födelsedagskalas att gå på i helgen, egentligen tre men hinner inte med alla.. Har lite ångest över vad jag ska köpa för present eller den jag har mest svårt för är att köpa nåt till pappa. Han säger aldrig att han vill ha nåt! Då är det svårt...


Hittade en bra bild på mig och chefen från personalfesten, det ända dåliga är att mina ben ser gigantiska ut.. Men det är nog ingen som tänker på va? Ha ha ha!



Myssöndag

Då va helgen över och det har varit en riktigt skön helg även fast jag har varit sjuk. I lördags så jobbade jag men bara 3 timmar det va ganska tungt i och med förkylningen men det gick. Det va nog ganska bra att komma ut och göra nått.. Efter jobbet så fikade jag med mamma,pappa, Erik och David men det blev bara en snabbis för sen gick jag hem och däckade i soffan där resten av kvällen tillbringades. Man blir så jäkla trött av att vara sjuk hur mycke kan man sova egentligen??

På söndagen vaknade man upp ganska utvilad men fortfarande väldigt seg å tro inte att Örjan fixar frukost åt en sjukling utan det var jag som fick göra frukost till honom..... typiskt män! Efter frukosten tog vi en promenad upp på stan, vi kom på att även fast man bor i stan så finns det så många gator och ställen som man aldrig har varit på så vi gick en liten upptäcksfärd.. Det va hur skönt som helst för det va ju kanon väder igår, riktigt härligt höstväder. Efter promenade så gick vi till waynes och åt lunch. Det verkar nästan som om hela Linköping går ut och fikar på söndagarna för fan vad fullt det va. Sen köpte vi med oss lite kaffebröd hem till kaffet.. Vuxet va?? Kollade på fotbollen också (ÅFF spelade ju igår och gick upp i allsvenskan) Grattis!! =)

Det var en perfekt söndag, sånna man inte får uppleva så ofta eftersom att jag jobbar ofta och när man inte gör det så är man bakfull. =( Tråkigt...


puss







YEEEEAAAHHH!!!




Åhh Mustasch va så himla bra igår, jag är kär!! Ha ha ha! Det ända som va dåligt med konserten var att man inte fick dricka nån öl framme vid scenen annars va allt kanon, ha ha ha! Jo föresten sen va det lite tråkigt att jag inte fick tag på Ralfs svettband som han efter att ha torkat av pannan stoppar ner i byxorna.. torkar mer svett och sen kastar ut den i publiken, ha ha ha! Fan.. Konserten va slut ganska tidigt så vi bestämde oss för att försöka hinna med sista tåget (eftersom det va i Norrköping) och det blev att springa en hel del villket man inte va så taggad till. Tina gjorde en kullerbytta mitt i gatan och bröt...... en nagel, ha ha ha! Men vi hann, sen tänkte vi ta en öl väl hemma i Linköping men vart fan ska man gå runt halv 12 om man bara vill ta nån öl och inte betala inträde?? Alla ställen va ju typ stängda, det är ju pinsamt ju.

Måste bara säga att shit vad Norrköping är en vackar stad! Nu blir jag riktigt avis...

 


David och Ralf två riktiga hetingar.. Mmmm kär! Ha ha ha!
Det gick att ta riktigt coola bilder med mobilen ju..=)

Mustasch + sjuk =Sant


Chafför sökes..


Ja det slår aldrig fel, så fort jag ska på en Mustasch konsert så kommer halsontet och förkylningen direkt. Det här är den tredje konserten jag ska på och jag har varit sjuk varenda gång.. Alltså vad är oddsen?? Men det stoppar ju inte mig men det är jävligt träligt att må dåligt.. Det ända problemet ikväll är att vi inte tar oss hem eftersom konserten är i Norrköping. Sista tåget går tydligen vid 23 och då har väl konserten knappt börjat antar jag. Vi försöker hitta nån som kan skjutsa men det verkar omöjligt.. =(

Linda har ju varit hemma nu i några dagar och i tisdags så klippte hon mig, jag klippte lugg å gud villket misstag. Ångrar mig som fan, snacka om att ha en bad hairday varje dag tills det har växt ut. Alla säger att det är jättefint och det är fint men jag trivs bättre utan lugg.. Laila skulle till och med ligga med mig om hon va kille =) Så så fult kan det ju inte vara men jag ångrar det ändå, ser tjock ut på nåt vis. Aja..













P-fest.

I lördags vare det dags för den efterlängtade personalfesten.. Den blev precis så kul som jag hade förväntat mig om inte roligare.. =) Det blev många asgarv under kvällen specellt när Maria visade sion överraskning som hon hade filat på hele veckan, den kan ni se längre ner i inlägget. Det hände väl inga skandaler och Maria visade inte brösten den här gången, nästan lite besviken.. Ha ha ha!!

Framåt tolv så åkte jag, Sara, Helen å Maria in till Harrys och dansade ända till stängning. Ganska osmidiga att senare sjunga danmarks nationalsång i kön till garderoben (Sverige förlorade ju mot Danmark i fotbollen).

Det var iallafall en riktigt rolig kväll, inte så rolig för mina fötter dock eller min käke efter en armbåge på dansgolvet men va fan!! =)






Marias överraskning... Tog bara bilderna jag är med på, om ni kan hitta mig. Är riktigt lik min bror på en å Silvia på en annan.. Njut! Ha ha ha!




Hej förlåt.

Hej oj vad dålig jag har varit på att skriva denna vecka, men det beror på att Örjan hafr vart hemma och varit sjuk. Så jag har fixat med en massa andra saker istället för att fördriva morgonen´framför datorn.

Men nu har jag egentligen inte tid att ligga här heller. Jag är ledig idag och vaknade lite för sent än planerat, har så mycket att göra.. Stuva undana all ren tvätt, städa, diska, färga håret, platta håret.. Det är inte lätt.. =)

Längtar så till imorn, då har vi personalfest.. Wiii!!

Å grattis Marie som fyller 23 idag =) "Ja må hon leva..."


Lördag.

Godmorgon!

Jag gick upp alldeles för tididgt iadg kände jag, men det var bara för att jag skulle göra frukost till Örjan som skulle åka iväg ner till landet och hjälpa sin syster att flytta! Jag slapp!! Yeah.. Jag vill så jättegärna se Grebo matchen idag och det är ju tur att man har en snäll pojkvän som låter en göra det och slippa hjälpa till att flytta=) Men kl 8 gick jag upp och det kanske var lite för tidigt kändes det som, satt uppe igår och kollade lite på "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" (Världens längsta namn) Det är en sån klassiker från när jag var mindre och har nu några år senare upptäckt hur fruktansvärt dålig den filmen och den första är. Fy.. ha ha! Så man hamnade inte i s´äng förens väldigt sent..

Nu ligger här i soffan och funderara på att kanske gå ut å ta en promenad innan det börjar regna.. Hmm..! Man kanske piggnar till lite då..

Eller så ligger jag kvar här..

Ny kompis


Jag har beställt en klocka, fin va? Den pratar tydligen.. Det kan ju vara bra om man känner sig ensam ibland.





RSS 2.0