helg!!

Äntligen fredag och äntligen en ledig helg! Skönt att inte ha några direkta planer oxå utan bara ta det lite som det kommer, känns som det va längesen.. Det ända som är inplanerat är att Örjan och jag ska gå på hockey på lördag. Hoppas på en bra match och en rolig kväll! Trevlig helg allihopa!
 
 
Mina nya fina Dr Martens...

lägenheten

 
 
Nu har vi verkligen börjat att bo in oss i lägenheten.. Saker och ting börjar komma på plats och jag börjar känna mig ganska nöjd.. Dock saknas det lite tavlor på väggarna. =(
 
Va på IKEA igår med mamma där hittade jag det här fina bordet som passade perfekt bredvid soffan och kostade i princip ingenting villket jag gillar. Vet inte om jag har lagt upp nån bild på våran fina radio som vi har i hallen. Gör det nu iallafall.. Den har stått i Örjans stugan förut men tyckte att den gjorde sig mycket bättre hemma hos oss. Det bästa är att den funkar också och att det är världens ljud=)
 
 

hockey

 
Under stadsfesten så hade corren ett erbjudande om att man fick köpa 3 hockey-biljetter för 199 kr. Detta nappade man ju naturligtvis på. Så nu har jag, Örjan, Susanna och David varit och sett LHC:s tre första hemma matcher. Har blivit lite av ett hockey-freak nu, jag som hatade hockey innan jag träffade Örjan. Ska nog gå på hemma-matchen nu på lördag oxå och det bästa med lördagsmatcherna.. att man kan dricka en massa öl!! =)
 
 
 

Love and marriage..

I lördags var det äntligen dags för Maria och Stefans bröllop. Jag har längtat hela sommaren och nu va äntligen dagen här. Jag va så nervös men inget i jämnförelse med Laila som höll på att svettas bort. Ha ha!  Det var en helt perfekt dag och jag är så glad att jag fick vara med =)  Hade dock problem att träffa munnen under middagen och festen, när jag skulle dricka så lyckades jag träffa klänningen istället. Fläck efter fläck efter fläck.. Typiskt..

 




 
 
 

Long time..

Hej alla!
 
Herregud vad längesen det var jag va inne här på bloggen.. Men nu får det bli ändring på det! Nu ä sommaren över och man kommer in i sina gamla rutiner igen villket betyder mer bloggande. Hoppas jag!
 
Vad har jag gjort i sommar då? Ja ni lite allt möjligt. Har spenderat väldigt mycket tid av semestern på landet och grillat och grillat och grillat. Har plockat kantareller, varit på Bryan Adams och haft han i knät =) Hängt med finaste Malin och underbara Zoe, och alla andra underbara vänner. Det ända tråkiga är att det har varit alldeles för lite sol och att jag va sjuk första veckan på semestern..
 










 

RSS 2.0