Bilder från förrförra helgen..



Det finns så många bilder iallafall på Jonas å Buffy.. =) Detta va alltså fredagskvällen

På lördagen va jag hemma hos Laila och åt Sushi å drack vin. Hoppas att jag kan lägga ut några bilder från den kvällen, tyvärr tog batteriet slut i min kamera den kvällen men typ alla andra tog en massa bilder!

Två roliga kvällar!

En vecka

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera.. Ska jag va ärlig så orkar jag det inte nu heller! Sorry! Det hände mycke i helgen, det kommer nån dag!

Sammanfattning


Måndag, åttonde dagen som jag jobbar utan ledigt. 4 dagar kvar sen är jag ledig hela helgen. Ska bli så himla skönt, synd bara att inte Örjan är hemma. Han ska dra till Åland mä några på sitt jobb å fiska..

Va kan jag beräta om den här helgen då? Jo fredagskvällen började inte alls bra. Jag hade en kund som snodde skor för 2500kr, jävla fitta säger jag bara.. Men sen blev det bättre Örjan kom förbi innan stängning, vi gick å köpte mat på kolgrillsbaren gick hem och korkade upp en flaska rödvin. Mm så himla gott och mysigt.. Det hade vart ännu mysigare om inte Örjan hade somnat vid 22 men va fan. Det va ju verkligen inte otippat!! Jag kollade på Sahara, åt poppcorn och njöt av rödvinet. Måste göras fler gånger, men vi är ju aldrig hemma på fredagskvällar det händer alltid nåt.

Vaknade inte upp bakis på lördagen för en gångs skull så skönt... Började jobbet halv 10, det va jättekul att jobba för det var så mycke folk. Det va ju en riktigt kanon dag för att gå på stan.

På kvällen hade Brage fest, det va riktigt kul. Det blev en massa singstar, Örjan van över mig en gång. Tror att han kan leva på det hur länge som helst. Fan!! Robban fick en bok i huvet och spräckte läppen så att han fick åka till sjukan å sy.. Stackarn..=( Jag och Örjan drog till Platens. Av nån underlig anledning så hade jag inte hört någonting från någon av dom andra brudarna och jag hade inte heller hört av mig till dom. Men som vanligt så samlas ju alla på Platens.. Träffade Tessan å Sara i kön till bankomaten sen kom Jonas och Marie och till sist Buffy.  Alla blev aspackade, det va nog rätt många som hade lite ont innanför pannbenet på söndagen. Men roligt hade vi det!



 

Som sagt packade va d!

Se dig för gubbjävel!


Jag stod nyss å rökte utanför butiken när en lastbil backade in i en av stolparna som står ute på trottoaren så att ingen ska just köra upp på trottoaren. När gubben går ur bilen och ska gå och lyfta upp den ger han kommentaren, "bussigt att du inte vinkade" Va fan!! Se dig för GUBBJÄVEL!!!

Tacos och fotboll


:)


Middag


Igår när jag kom hem så fick jag en bukett rosor av Örjan =) sen gick vi till Afrodite och åt grekisk mat.. Mmm.! Det blev en lite Rhodos återträff kan man säga.. Vi hade det hur mysigt som helst och blev så himla mätta men jag va ju bara tvungen att ta en efterrätt oxå. Man kan säga att vi rullade hem.. Och när vi kom hem så rullades det lite till ;) he he.

Såg på Om en pojke igår oxå.. Jag har nog aldrig sett hela den filmen. Men den är ju skit bra ju!

3 timmar kvar så får man gå hem, kommer missa idol idag =( Örjan å grabbarna ska kolla på fotbollen..Åhh!

=)



Hittade den här bilden ifrån typ förrförra lördagen. En sån jävla rolig kväll..!

onsdags

MMS



2 år!

Idag firar Örjan och jag 2 år.Snacka om att tiden går fort.. fast det känns iofs som om vi har vart tillsammans mycket längre. Det har hänt så mycket på 2 år, fan vad mycke saker vi har hunnit med att göra tillsammans!

Att hitta en bättre kille är inte lätt, jag hade mest tur..


Nästan 2 år sen.. Nyår!


Iår.. midsommar! Örjans hår har bara blivit kortare och kortare och kortare..
No more stekar-frilla!


Älskar dig...


Härlig helg å vecka!

Ja jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har haft jävligt mycke å göra... Hi hi.. Man kan väl helt enkelt sammanfatta det i öldrickande. Kan va därför man aldrig går ner i vikt, pga all jävla öl man häller i sig! (men så gott) I onsdags blev det som sagt utgång med flickorna, i torsdags samlades alla grabbar på the Champ för att ta farväl till Lollo å jag kunde ju naturligtvis inte hålla mig borta från en chans att dricka öl.
 
Fredagen kunde ha blivit lugn men Sara å Tessan bjöd på tacos och öl, det tackar man ju inte direkt nej till. Cyklade till Tessan å helvete vad jobbigt det va, uppförsbacke hela vägen plus att jag tog en skaplig omväg. Köpte folköl på drottninglivs det gick på 76kr för ett sexpack, snacka om ett skämt. 76kr...!!! Aldrig mer säger jag bara! Senare på kvällen kom Susse förbi, vi kom inte därifrån förens strax efter ett. Vi bara satt å snackade en så himla mycke skit hela kvällen, hur kul som helst! Varken jag eller Susse gick ut, det va skönt att vakna upp pigg å nykter.

Lördagen spenderades på stan med Örjan, uppdaterade hans garderob lite.. och min! På kvällen gick vi och kollade på finalen av Nordic trophe (hur det nu stavas) LHC mot Frölunda! LHC vann efter förlängning! Spännande! Efter Blev det återigen öl på Royals. Susse kom förbi å vi gick upp en sväng på stan. Men det blev en ganska tidig kväll ändå.

En riktigt härlig helg. Hann med att göra så mycke!

Nu väntar 12 dagars arbete innan man är ledig igen. Puhh!

Imorn firar jag och Örjan 2 år.. Hoppas på en liten middag kanske! =) Snacka om att tiden går fort..

Baksmälla, mensvärk och en liten uns ångest!

Behöver jag ens förklara? Rubriken säger väl allt?

Det blev en liten utgång igår, nästan alla kunde för en gångs skull en onsdagkväll. Susse, Linda, Buffy, Petting och Tessan. Jag gjorde ett försök att upprepa lördagen, att inte dricka så mycke och att inte bli så full! Det gick väl sådär kan man väl säga därav ångesten. Min käft går i ett ibland speciellt när jag är full så hoppar det ur alla möjliga konstiga saker ur min mun.

Men lite trevligt var det iallafall.

Kommer lite bilder oxå skulle jag tro!

 


Trött

Ja då har en ny vecka börjat. Jag börjar tröttna lite på allt, det känns som att det måste hända nånting nytt snart. Man är fast i en vardag som alltid ser likadan ut. Man jobbar och man sover i princip...

Det måste hända nånting nu!

Nu ska jag gå och städa... Ja ni hör!

Finmiddag, jobb och utgång

Susse å jag bestämde oss för att ha en lugn fredag, så vi lagade lite mat drack lite vin och kollade på film. Satt även ute på balkongen och spionerade på folk som gick förbi nere på gatan. Väldigt intressant att lyssna på fulla människor!



Örjan och jag hade tvättid på fredagskvällen, och vad jag trodde så hade Örjan tvättat allt och hängt upp det på torkning så att det bara var att gå ner och hämta upp det. Villket jag naturligtvis glömde bort. Precis när jag höll på att somna framåt 12 så kom jag ju på, fan tvätten!! Så det va ju bara att traska ner ich då märkte jag ju att det va 3 maskiner som inte va upphängda! =( Va nästan påväg att bryta ihop... men det va ju bara att plocka ihop allt och hänga upp det i hela jävla lägenheten, kul avslut på en fredagskväll..

På lördagen jobbade jag, trodde att det skulle va en massa att göra. Jag va super peppad och säljsugen, men det blev ju ett fiasko.Det va inte alls så mycke folk på stan som jag trodde att det skulle va!

På kvällen kom brudarna hit och vi spelade lite spel, drack lite och snackade en massa skit. sen gick vi till Platens såklart.. En riktigt rolig kväll, jag lyckades för en gångs skull att dricka lagom mycket. Allt blir ju så mycket roligare om man minns allt dagen efter. Träffade älsklingen oxå hade knappt sett honom på hela helgen. Pelle hade ju i princip kidnappat honom eftersom han skulle va gräsänkling i helgen. Så dom hade en riktig grabbhelg.

Aja i det stora hela så blev det en riktigt trevlig helg även att jag jobbade både lördag och söndag.





Jag har köpt ett rött läppstift föresten, tänkte använda det i lördags men jag vågade inte.. Ha ha!
Syns inte så bra på bilden kanske..

RSS 2.0