Hockey


Ja ikväll ska jag och Örjan gå och kolla på hockeyn. det är tydligen också uppvärming (öl) på Platens kl 15.30.. Får se om jag går dit, jag jobbar ju till 15 och måste hem och äta och snygga till mig lite.. Kanske hinner med ett vil också... Funderar på att ta en sväng på stan nu när jag slutat har ju en timma på mig att göra av med pengar, det är nog inga problem. Vi får se om det blir nån utgång ikväll också, skulle höra av mig till brudarna efter hockeyn. Det blir nog en trevlig helg det här =)

Igår kom Marie förbi när jag slutade och vi gick och köpte med mat och vin hem, sen kom Sara och Sara förbi. Vi kollade på Let´s dance, drack vin och snackade skit. Framåt 23 så gick jag, Sara och Marie upp till Mörners och tog några öl. Det blev en jävligt trevlig och skön fredagskväll, fast även om det inte dracks så mycket så känner man av det idag ändå. Men inte lika mycket som man brukar... Det måste iallafall göras om...

Trevlig helg på er!


Skunk

Kommer ni ihåg skunk?? Det var iallafall den första "communityn" som jag gick med i när jag var 13-14 år. Den finns fortfarande kvar, så i brist på annat att göra så gick jag in och kollade. Jag hittade några bilder som jag hade på min sida coolt att dom fanns kvar. Kollade lite på villka grupper jag var med i.. man kan ju säga såhär att man va ganska stolt över att va från Grebo då villket märks på namnen Absolut Grebo, Jag älskar Grebo, Jag bor i Grebo, Vi Grebo-bor, Stolta Greboneser, Grebo city och kanske den bästa G.P.Å.S.H (Grebo Power Åtvid Suger Hårt) 

Gå in och kolla på era gamla skunkar!!

Några bilder, tagna typ 10 år sen... Fy fan!!



På min sida står det även en beskrivning om mig:

Jag är en GLAD tjej som gillar att FESTA!! Jag bor i Grebo det ligger utanför Linköping! Jag går i skola i Åtvid som suger och gillar att vara med mina kompisar, att gå på Lyktan och skunk såklart!! Men att gå på Folkan är det roligaste som finns och att vara kär så klart! Och sen så vill jag säga att Grease är nästan den bästa filmen i hela världen!!!Jag älskar alla kompisar.. Snälla mezza mig nuförtiden så får jag inte så många mezz! Det var bättre för... *snyft* / LOVE YA! Kramizzzzzar Elin!! That´s my name don´t wear it out!!
 

Snacka om fjortis!!!

Eksem

För några månader sen så fick jag eksem i armvecken, jag har aldrig haft eksem förut. Ja förutom blöjeksem möjligen när man va bäbis. Jag fick nån salva av mamma som jag smörjde med och det försvann,(inte blöjeksemet alltså utan det i armvecken fast iofs det är säkert samma som för blöjeksem.. iallafall) men sen kom det tillbaka och försvann och kom tillbaka och försvann.. i några månader nu och i morse så va det värre än förut det kliar och svider..  Tror jag måste gå och kolla upp det. På den senaste tiden så har det även kliat under halsen och så har jag haft lite torra fläckar i ansiktet... aja!

Intressant!

Mitt kändisligg


Ni vet att i vissa förhållanden så får varje person välja en kändis som man får ligga med utan att det räknas som otrohet. Oftast så är det ju nån så ouppnåelig så att man vet att det aldrig kommer att hända... Men ändå skulle tillfälle komma så är det fritt fram. Jag har aldrig riktigt haft någon eller jo jag har haft Harrison Ford, fast när han va ung och med i Star Wars Han var riktigt het då, jag hade visserligen behövt en tidsmaskin om jag skulle lyckas med de... Men nu äntligen har jag hittat honom!! Jag tror att jag är kär..

John Krasinski =) Vill du ligga?? Call me!! Ha ha!


Trött, trött..

Fy jag är så trött. Det kan bero på att jag gick och la mig sent, när jag väl gick och la mig så kunde jag inte sova och när jag väl somnade så drömde jag mardrömmar.. =( Det var ingen bra natt för min del!

Jag satt uppe och kollade på the office såklart, fick hem säsong 3 igår. Gick och la mig vid halv 1, Örjan hade somnat på soffan för längesen. Ni vet hur det är... När jag skulle försöka somna så låg jag och tänkte på allt möjligt som jag alltid gör, jobb, kläder, pengar.. När jag somnat drömde jag en skum dröm, ni vet Madonnas video till 4 minuites då är det ju som nånting som slukar allt och alla.. som hon och Justin försöker komma bort ifrån, ni vet! Ha ha! Det drömde jag och att jag fick fly ensam och livrädd, =( Det kanske inte låter så läskigt men det va det. Så idag är jag trött!!

Och som vanligt ett mycket intressant och givande inlägg..

Lyssnar föresten på Anna Ternheims skiv, har väl gjort det hela dagarna sen i måndags. Först tycket jag att det va skit men efter några lyssningar så börjar det faktiskt bli bra. Kanske ingen musik att lyssna på om man vill bli glad och på toppen humör. Det är inte direkt några fartiga låtar men behagliga!

Zzzzz....

Helgen

Helgen har varit riktigt trevlig och alldeles för kort!
 
I lördags kväll så va jag på inflyttningsfest med Jonas och Marie, det va trevligt, trångt och lite pinsamt. Jag och Marie satt i sängen när det plötsligt knakade till och madrassen sjönk ner typ nån decimeter i sängstommen. Pinsamt att pajja nåns säng speciellt på det sättet för det betyder att vi två va lit för tunga.. Ha ha! Eller kanske dålig kvalitet på sängen, vi kan ju hoppas! Jag och Marie drog till Mörners och tog en öl, jag va ganska så kalajsig som vanligt. Sen gick vi till Platens snacka om att det va typ 1km kö överallt tur då att vi fick slippa kön. Hade aldrig pallat att stå där i en timma..Efter ett tag kom Jonas och dom andra grabbarna, dum som man är så gick jag hem vid typ 2. Varför ska jag alltid gå hem så tidigt då?  jo jag känner att jag har blivit för full och pallar inte längre... måste lära mig att dricka lagom!! Fick sällskap hem av en gammal utländsk man hem, fråga mig inte varför men han berättade iallafall om sin familj som fortfarande va kvar i hans hemland och att han försökte fixa så att dom fick komma hit. Jag tyckte att han va jättetrevlig men kanske lite läskigt att låta en gammal gubbe följa mig hem, men som sagt han va genomsnäll. Tror jag,,,=) Örjan sov på soffan när jag kom hem, som vanligt!!

På söndagen så degade vi i soffan nästan hela dagen, kollade på the office såklart. Bara 3 avsnitt kvar... Har beställt säsong 3 nu också..Jippi!!

Jo föresten fick äntligen min förenade julklapp av Örjan i lördags också, två berlocker till mitt Thomas Sabo armband. Min födelsesten och Örjans födelsesten. Försökte skicka en bild på armbandet från mobilen till bloggen men det verkar inte funka.. =(

Nä nu vill jag att klockan ska bli 18 så jag får gå hem... 5 timmar kvar! Hatar måndagar!!

Äntligen

Japp igår fick jag äntligen hem säsong 2 av det amerikanska The office, satt och såg igenom dom 5 första avsnitten igår efter Lets dance. Så jag är lite trött idag, Örjan och jag delade på en flaska rödvin också. Han somnade såklart efter det andra glaset så det va fritt fram för mig att kolla på vad jag ville.. Gött!!

Kanske ska beställa säsong 3 också!! =)


Hej helg


 Helt sjukt vad fort veckorna går. I och för sig så står man ju snart här igen och det är måndag. Det känns ju lite sådär men ser verkligen fram emot helgen. Har ingenting planerat, jobbar idag och i eftermiddag är det handboll kl15.30 va? Jag är ju ganska sugen på att gå ut, som vanligt, vi får se vad som händer.

Igår va jag och Marie och simmade, vaknade 10 min innan jag skulle möta Marie alltså kl 6.40.. men jag hann. Så det har blivit 3 gånger den här veckan, duktigt!! Tänkte köpa nåt kort så att man får både simma och träna för 260 kr i månaden, hur billigt som helst ju..  Så att man kanske kan gå ner några kilon till sommaren =)

Pissväder är det också, undrar vart alla kunder är nånstans??




Klippa lugg..


Stod nyss och kollade på  lite gamla bilder från när jag hade lugg och vart jättesugen på att ha det igen. Det är ju jätte fint när jag har rakt hår. Problemet är ju att jag är lockig men det löste sig ju bra sist..

Man kanske skulle... =)


Surround problem

Jo som vanligt så krånglar det ju alltid med allt när jag och Örjan köper något elektroniskt. Och efter jul så köpte vi ett surround system så att vi skulle slippa våran enorma stereo och naturligtvis få bra ljud till tvn... Men så blev det ju inte, Vi fick byta själva dvdn en gång pga att nån fläkt i den överröstade själva ljudet  och den nya vi fick va precis likadan. Så vi lämnade tillbaka skiten.... Iallafall det som känns mest jobbigt är att jag har köpt första säsongen av det amerikanska The Office, och så kollade vi på den med det nya surroundet och dvdn. Igår när jag skulle öppna fodralet till The Office så märkte jag att den va tom. Helvete den sitter kvar i dvdn som vi har lämnat tillbaka!!!

Aja nu kostade den bara 49kr, ha ha! Men ändå... Har ju iofs fodralet kvar så jag kan ju bränna ut säsong 1 på en skiva. Jag är en sån person som gärna vill köpa filmen eller serien som jag tycker om istället för att ha en massa tråkiga brända skivor eller bara ett namn på datorn.

Så nu har jag beställt säsong 2 på cdon, får se hur jag gör med den första, om jag köper en ny eller bränner den som jag egentligen inte tycker om men jag har ju det riktiga fodralet iallafall...

Oj oj, nu har du läst ett långt inlägg som inte är ett dugg intressant , grattis!! =) och tack,,.

Fredag

Ja då va det äntligen fredag, jag har ju iofs inte jobbat sen i måndags men man ser ju ändå altid fram emot helgen. Jobbar både lördag och söndag men det ska bara bli kul plus att jag måste verkligen ha pengarna. Ikväll hade jag tänkt att sitta hemma med en flaska vin, Lets dance och kanske lite popcorn. Örjan ska till Pelle och spela tv-spel.. ha ha!!
Men så smsar Sara att hon kanske ska gå och bowla.. Hmmm..?? Tål att tänkas på! Har iofs ont om cash och ska jobba hela dagen imorn.. så det blir nog soffläge iallafall, ser faktiskt fram emot det.

Men som sagt jag hinner nog ändra mig tio gånger innan jag kommit hem...

Hoppas ni får en mysig fredagskväll!!

puss puss



  

Blandade bilder..



Torsdag!

Ja nu är jag inne på min tredje lediga dag irad. Måste faktiskt erkänna att det är ganska så tråkigt att vara ledig mitt i veckan speciellt tre dagar. Plus att jag bara ser pengar flyga förbi när man bara är timanställd så vill man ju jobba så många timmar som möjligt och på tre dygn så finns det ganska många timmar. Aja jag har hunnit och göra lite saker iallafall. Igår gick jag upp vid halv 7 för jag och Marie skulle träffas kl 7 och gå och simma, fy vad tidigt det va! Men det gick bra ändå tog ju en liten tupplur när jag kom hem. Sen träffade jag mamma och vi åkte ut till ikano, mamma bjöd på lunch och så handlade vi lite bra-att-ha saker på Ikea. På kvällen åkte jag och Örjan till hans mamma och bjöds på mat. Mammor är allt bra att ha..!!

Frågan är vad man ska hitta på idag bara, skulle behöva städa.. Men vi får se ska kanske träffa Sara och Sara sen, ska försöka att göra något som inte kostar pengar för det är något som jag inte har mcyket av för tillfället..

halloj..

Tänkte bara skriva ett litet inlägg, tänkte gå in och kolla på ett recept på tacopaj som jag tänkte ställa mig och laga snart. Det är ju inte direkt som att det har haglat med inlägg på den här bloggen... Måste bättra mig!!

Idag så har jag och Marie varit och simmat det börjar gå riktigt snabbt nu faktiskt, har ju hållt på ett tag nu! Sen åt vi lunch och gick en sväng på stan. JAg har så lite pengar kvar nu så det va inte så jättesmart att gå på stan... Men men. Vis ka nog gå och simma imorn också..

Nä nu ska jag ut till köket igen!!

=)

Nyårsafton




Då blev det ännu ett nytt år... Snacka om att tiden går fort!! Jag hade ett bra nyår iallafall, vi åt jättegod mat, såg på Grevinnan och betjänten, spelade poker ( som jag faktiskt vann första gången, andra kom jag 2a och den sista så åkte jag ut först. Men säkert för att jag blev fullare och fullare, tjänade 150 kr! =)  Det dracks whiskey, tycker inte om det men det va nästan ett måste. Sen sköts det raketer, snacka om att man eldar upp pengar fan va dyra raketer är....

Ojj fan va mycke klockan va måste dra och packa. Susse och jag ska till simhallen och simma... Nähä!!

RSS 2.0