Mycket, mycket

Oj oj villken händelserik helg.. det har hänt mycket! =) Eller jag har gjort mycket..

Min helg börjar allt på fredagskvällen, jag slutade 19 och då var det officiellt helg. Jag gick förbi wasabi efter jobbet och köpte sushi, hem och åt.. fixa iordning mig lite snabbt och byta om. Sen mötte jag upp Linda och Ida och vi gick tillsammans till Clara. Dit kom även Bufffy och  två kompisar till Clara där blev det det gamla vanliga, vin musik och lite fuldans innan vi gick till Platens, vi kom dit ganska så tidigt och dansade till en massa dålig musik. Vad fan har hänt med fredagarna?? Aja det blev också en ganska tidig hemfärd vi träffade Örjan och tog en korv hos korvgubben. Vi fick såklart rabatt! Ha ha ! Örjan va ganska i gasen efter Thåström konserten och öldrickandet på tom mage, kul att se, hi hi. Det blev iallafall taxi hem från filbyter statyn till hemköp, ja jag vet hur långt är det egentligen men jag hade ont i fötterna och ville hem till sängen. Plus att Örjan pröjsade.. =)


Vaknade upp i ett spritosande sovrum, fy fan!! Men sånt får man ju ta =) Jag va ganska så pigg ändå så jag gick upp vid 10 och gjorde frukost, Örjan däremot... inte så pigg men han kom upp. Vid 12 träffade jag Buffy på stan för vi skulle köpa födelsedagspresent åt Sara som fyllde år samma dag. =) Grattis i efterskott.. Jag passade även på att fixa en ny mobil, jag ska få den nångång i veckan. Iiii!! Efter lite present shopping så åkte Örjan och jag till hans mamma och lånade duschen ( pga renoveringen) Gud det har nog aldrig varit så skönt att ta en dusch..

 För på kvällen så skulle ju jag iväg till Sara på födelsedagskalas tillsammans med Buffy, Marie, Jonas och Tessan. Det blev en riktigt lyckad kväll som vanligt när Sara fyller år! Vi blev bjuden på god mat, spelade pratkvarn villket väl gick sådär.. sedan hade Sara fixat en lek "Sätt näsan på Jonas" Fy fan va vi skrattade när vi såg vad det var. Hon hade printat ut en bild på Jonas och retuscherat bort näsan, sen fick man ögonbindel och en liten Jonasnäsa i handen som man skulle fästa på bilden.. Jag ska lägga ut lite bilder på det när jag kommer hem, lovar. Kvällen fortsatte på Harrys, jag lyckades få in oss före kön och trots att alla utom 2 st inte var 23. Hur bäst är man då?? Ha ha! Stolt som fan! Det var jättekul, synd bara att de stängde en timma tidigare pga omställningen till sommartiden. Jag hade lätt kunnat stanna kvar till stängning för en gångsskull!!  Vägen hem gick smärtfritt  och snabbt eftersom jag hade mosat ner ett par extra å sköna skor i väskan så att jag slapp ta taxi, ha ha!!

På söndagen åkte vi till Örjans syrra och hälsade på, jag lekte lite med Frida och så blev vi bkudna på mat och en massa fika som vanligt... På kvällen var jag riktigt trött somnade sittande framför Bond-filmen men bara några minuter.. Det här med tidsomställningen har tagit hårt på mig. Igår kände jag mig helt död på förmiddagen och det är likadant idag.. Kanske ska fixa lite kaffe?? Idag jobbar jag bara till kl 14. Egentligen så skulle jag vara ledig men passade på att hoppa in några timmar på Newhouse..

Åhh jag fick veta igår vad jag fick tillbaka på skatten... Förra året var det ju typ 9000 iår.... 10000! Göööttttt!!! Bra semesterkassa!! =) =) =) Woooohoooo!!!


Hej svejs!!

  

De 2 senaste helgerna..





Linda har inga byxor på sig, tajts räknas tydligen inte.. =)


Sälimitation..


Innan Eriks spelning på Lòrient.. Linda, Robban och Örjan


Evert, söta Marie och nu ska jag också börja kalla Jonas för Teddy.. =)


David och Erik..



Dom va skit grymma =)

Vill ha!

Jag har äntligen hittat en mobil som jag vill ha!!  Sony Ericsson W715 ... Min nuvarande mobil har varit jättebra, jag fick det när jag fyllde 20 alltså snart 3 år sen känns som att det är dags för en ny!! Iiiii...


Renovering..


Hej hej..

Idag jobbar jag på Newhouse det var så himla längesen, har fixat lite extratider hos Y. Kommer att få en så urkass lön denna månad så det är sjukt vet inte hur jag ska klara mig. Även att jag har fått en fast tjänst på Nilson så är den ju bara på 20 timmar i veckan villket betyder att jag är väldigt mycket ledig så då är det ju bäst och passa på och jobba här så mycket som möjligt också...

Jag ser verkligen fram emot sommaren i och med att det här är den första sommaren på 4 år som jag har mer än 2 veckors semester.. 4 hela veckor i streck.. galet!! Wiii!! Jag vet inte riktigt vad jag och Örjan ska hitta på än men jag hoppas på en vecka i utlandet. Villket måste sparas pengar till!

Hemma så har förhoppningsvis renoveringen av vårat badrum satts igång, äntligen efter över 1 år av tjat. Det kommer att bli så himla jobbigt att inte kunna duscha hemma, vi får i och för sig låna våran utflyttade grannes badrum men ändå. Jag får börja duscha på gymmet. Sen är det ju alltid jobbigt att ha någon hemma hos en, jag är ju som sagt ganska mycket ledig i veckorna. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med medans dom är där.. Sen vet vi ju inte hur lång tid det kommer att ta... Aja det kommer säkert att gå bra eller inte.. =)

Ikväll/eftermiddag ska jag till kvinnohälsan och göra en ny cellprovtagning eftersom den första misslyckades, så jävla kul tycker jag ju inte att det är när någon okänd person gräver i min f****,  så jag hoppas att det blir riktigt gjort den här gången.. och senare vid 19 så blir det en timma aerobics det ska bli lite roligare!!

Nä nu orkar jag inte mer, en lite uppdatering blev det iallafall. Jag lovar att det kommer lite bilder ifrån brorsans spelning i fredags också.. Ha det gött!!

Min brorsa ...

Min brorsa spelar ikväll på Lòrient, klart man ska dit och kolla... Eller så kan man gå in på deras myspace och lyssna http://www.myspace.com/threeofdiamonds3

Trevlig helg!

Jag vet, jag vet..

Jag är världens sämsta bloggare.. Eller iallafall under den senatse tiden. Jag orkar bara inte, sen känner jag att jag inte har nåt intressant att berätta, jag jobbar och tränar. Det händer inte mycket i mitt liv!!

Eller jo Örjan gjorde en dum grej i måndags.. Han va ju på LHC-Skellefteå matchen, LHC förlorade ju efter en jävligt lång förlägning. Jag gick och la mig vid 12 då va inte Örjan hemma men jag tänkte att han gick och tog en öl efter matchen men han hade varken ringt eller skickat ett sms. JAg somnade iallafall, vaknade vid halv 2 och fortfarande ingen Örjan hemma. Då blev jag lite orolig men tänkte att jaha då gick dom kanske ut då i och med att det va sista matchen och allt. Fortfarande inget sms, men jag somnade om och vaknade KVART I 6!!! Ingen Örjan hemma, då fick jag hjärtklappning kan jag lova... Tänkte att han kanske blivit tagen av polisen, eller hamnat i bråk och ligger död i nått hörn nånstanns. Livrädd.. Då ringde jag och han svarade nästan direkt ganska så glad i hatten. Han va hemma hos en kompis och drack folköl och lyssnade på Winnerbäck, jag va lagom road men skönt att han levde. Fy fan va arg jag va, typ första gångern som jag har blivit riktigt riktigt arg på Örjan. Han kom hem nån timma senare men då sov jag, jag gick upp vid 8 halv 9 och började damsuga. Jag ville ju straffa honom lite men jag hade planerat att städa eftersom jag va ledig den dagen.  När han vaknade så bad han om ursäkt och jag sa att det är klart att han får gå ut men ska han vara borta så länge en måndagsnatt så skulle det va skönt att veta var han är och det förstod han ju... Så det är lite kul att det är han som tabbar sig för en gångs skull och inte jag.,..

Aja nu vet ni...


Jaha jag ska jobba idag börjar kl 1, sen så ska jag och Marie iväg på bodytoning. Jag är så slut i kroppen efter veckans träning i måndags va vi på bodyattck, tisdags spinning och igår bodyattack igen. Det kan jag lova att jag inte gör om, bodyattack 2 gånger så när inpå varann.. Fy fan träningsvärk!




Bilder ifrån lördags..

Hej på er, nu har jag då varit riktigt dålig på att skriva nått. Det är redan torsdag ju... Veckan har varit som vanligt, träning, jobb, lunch mä mamma, hockey.. fy nu börjar det bli jobbigt spännande, dom måste ju vinna ikväll!! Annars blir det jobbigt! Nu har jag precis ätit frukost ska börja fixa iordning mig för jobbet och ikväll blir det bodytoning ska försöka och träffa Linda däremellan oxå..

Aja lite bilder från helgen!



Bildbevis..

....men det blev rödvin istället! =) Trevlig kväll på er!!

(Ska dock inte dricka hela.. så ni inte tror jag är alkis, ha ha=)


Vet inte..

Nja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig helt tom i skallen just nu.. Jag kan ju iallafall berätta vad jag har hunnit att göra idag. Som vanligt på fredagsmorgonar så har jag varit och städat på Rejlers sådär kul, efter det va jag och solade, hem och duschade och åt frukost. Blev så sugen på kaffe till frukosten vi hde bara 2 skopor kvar, som tur va så räckte det till en kopp. Fan Robban har varit här så mycke, det är hans fel att kaffet är slut., Intressant va!

Det har blivit mycket träning den här veckan, vi har provat på 3 ny pass den här veckan, bodybalance, aerobics och bodyattack.. Bodyattack säger bara my god, har nog aldrig varit så slutkörd. Kanske nångång under min "fotbollskarriär" ha ha.. När man spelade cup i 30 gradig värme. Men shit vad jobbigt men å så kul!! Igår så va vi på ett bodytoning pass, det brukar inte vara så jobbigt men efter onsdagens pass så höll både jag och Marie på att dö!!

Ehh, det känns som att det här inlägget inte blev sammanhängande för fem öre, likaså den här meningen. Skit samma! Ikväll så ska Örjan iväg till Pelle och jag ska sitta hemma själv, äta sushi och kanske ta nån bärs, kolla på Lets dance eller Så ska det låta (det börjar väl ikväll). Det ska bli göööttt!


Bild från i fredags!


Ny vecka..

Jahopp då va man inte extra längre utan nu är man fast anställd på Nilson, wooohooo!!! Så himla skönt.. =) Det tog två år men det var det absolut värt!! Skumt va, det va nästa exakt två år sen... Aja! Det firades iallafall i fredags med en utgång med brudarna, det blev en riktigt trevlig kväll. Träffade brorsan också,det blev ganska mycke dansande vi härmade mamma och pappa när dom twistar.. Ha ha vi måste vart så snygga..

Jag, brorsan och Dennis... =)




Idag har jag vart ledig, igår kväll somnade både jag och Örjan halv 8 och sen vaknade vi vid 12 och gick in och la oss i sovrummet. Jag vaknade tolv timmar senare och var hur utvilad som helst. Gick till simhallen och simmade, det var inte riktigt väder för att gå ut och gå. När jag kom hem så städade jag hela lägenheten och lagade lasange till ikväll. Sen träffade jag Buffy på stan, vi käkade lunch och gick en sväng. Köpte ett par shorts och skor.. jag jag vet men dom va så fina. jag och Örjan köpte Rutiga kokboken i söndags och märkte att avsnittet om grönsaker va på finska, ha ha. Så jag var och bytte den också..

En bild på skorna, dom är mer beiga i verkligheten.. Längtar till sommaren.. Snart ska jag ivög på aerobics, vi får se hur det kommer att gå..iii!



RSS 2.0