Ny vecka

Hej!

Förlåt att det dröjer så länge mellan varje inlägg. Jobbar så mycke nu och när man väl är hemma så är man för trött för att göra någonting.

Helgen har iaf varit bra. I fredags så satt vi alla brudar på 55an hela kvällen, hur kul som helst och skönt att inte gå ut på krogen eftersom jag jobbade på lördagen. Segaste dagen någonsin som tur va så stängde vi kl 14. Sen drog jag och Susse ut till Grebo och förberedde en massa god mat inför kvällens grillning. (jag gjorde tzatsikin den blev urgod.. ha ha) Susse och jag begav oss även ut i skogen på blåbärsjakt till efterrätten. Kan ju bara säga att det va väldigt, väldigt varmt fullt mä en massa småkryp.. nähä.. Mygg, spindlar, myror å bärfisar... uuuhh!! Men det var det värt, efterrätten blev ännu godare med egenhändigt plockade blåbär.

Sen kom Örjan, Svensson och Robban oxå. Så satt vi på Susses altan hela kvällen och bara åt och drack en massa gott. Spelade ölspelet ett par gånger oxå. Blev en armbrytning (Susse vann).. Över mig asså. Grabbarna vågade inte! En himla rolig eftermiddag och kväll det oxå!

Söndagen bestod bara av sol och bad. Väldigt mycke bad pga att alla va skapligt bakfulla! Väl hemma i stan igen så gick jag faktiskt ut och gick medans Örjan hjälpte Robban i lägenheten. Hurtigt väärre när man är bakis.

Nu står man här igen, 5 dagar kvar så är jag ledig både lördag-söndag för första gången på riktigt länge. Men slår vad om att det blir d¨åligt väder då bara för att jag är ledig mer än en dag. Jag lovar det slår aldrig fel.


Örjan å Elin på Rhodos..



Jag bestämde mig för att göra det bästa av mina 2 veckors semester så bokade en sista minuten till Rhodos 2 dagar innan avfärd! En vecka i Grekland, perfekt. Bjöd Örjan som tidig 30års present!



Ja såhär härligt va det asså.. Vårat hotel låg i Rhodos stad och en timma med buss därifrån så låg den här härliga stranden, Lindos.

Utsikt från solstolen!!


För att komma till stranden efter att vi hade klivit av bussen så va man tvungen att gå ungefär 2km i nerförsbacke. Kan ni då tänka er hur det var när man skulle hem??  Å det va en brant uppförsbacke kan jag lova! Därför fanns det trevliga åsnor som man kunde få rida på hem. Smart! Men vi gick, snacka om träningsvärk.



En dag var vi på en Water park, Örjan å jag valde att inte åka värsting rutschkanorna utan valde en som vi tyckte såg lite snällare ut. Tjena!! Både Örjan å jag höll på å drukna i skiten, jag fick världens panik, banan tog ju aldrig slut plus att jag ständigt fick vatten i munnen å näsan! Helt skakis båda två efter den åkturen å Örjan blödde från armbågen. Ha ha!
Då valde vi en bana som småbarnen åkte, som va typ som den nyaste i simhallen.. Som man åker på "bildäck" i. Syns på bilden upp till höger! Den va hur kul som helst!!




En kväll myste vi å delade på en flaska rödvin på stranden senare blev d utgång. Måste säga att utelivet va sådär, men det fanns typ tio miljoner cocktail barer så där kunde man sitta  ha det gött! Maten va sådär väldigt turistigt. Det godaste vi åt som det blev ett antal gånger va gyros i pitabröd från ett dåligt typ gatukök. Mmm mm mm... Fläskkött, med tzatsiki, tomat, lök å pommes i ett pita bröd. Så jävla gott!


Rolig glass, gott va d oxå!


Typ världens mysigaste uteservering.



Jag har så himla mycke bilder men nu får d räcka för idag. Har suttit mä d här inlägget i typ 2 timmar..

Sist men inte minst.

Mitt ansiktsavtryck på våran balkongdörr. Man måste tydligen öppna dörrar på Rhodos, töntigt!
(Fick en skaplig bula kan jag lova) Men säg inget till nån!



Blä..

Fy vad jag känner mig nere.. Känner mig som en stor jävla fettklump, det har ju inte direkt blivit nyttig mat på semestern och man har ju inte direkt hållit sig borta från ölen. Imorse stod jag i typ en halvtimma och försökte hitta något att ha på mig, men även fast jag inte har gjort nåt annat än att shoppa den senaste veckan så känns min garderob tom. Hur konstig är man egentligen? Mitt hår behöver klippas och färgas... det har blekts som bara den efter Rhodos. Usch det blir aldrig så som jag vill att det ska se ut! Min solbränna håller på att försvinna i form av pigmentfläckar över ryggen och armarna och i ansiktet är jag lika blek som vanligt igen.

Semestern är slut och jag har börjat jobbet lagom till det fina vädret kom! Ja jag vet att jag har varit på Rhodos i en vecka men det är ju den svenska sommaren som är bäst! Det är ju den man längtar efter i ett år!

Nä nu får jag försöka rycka upp mig.. Tror inte det går dock!

Förlåt vad dåligt..

Fy vad dålig jag har vart å skriva under semestern! Men det ä väl så det ska vara eller hur!? Men nu är jag tillbaka på jobbet och lovar att uppdatera oftare.. Jag ska lägga in lite bilder som kommer att komma imorn..!

Nu ska jag kolla på Arn, se om den är nåt bra!

Hemma igen..

Ja nu ä man hemkommen från Rhodos, lite brunare lite fräschare...

 


Önskar att jag va där nu, så fruktansvärt bakis, fy fan! Berättar mer om Rhodos en annan dag. Det kommer me bilder oxå..  aj mitt huvud!


Hej då!

Hej då.. Kommer vara borta en vecka! Jag och Örjan åker till Grekland, så himla härligt! Det ända som inte är så härligt är att vi får typ åka hemifrån kl 2 inatt eller nåt! Nu efter jobbet så måste jag hem och packa och städa lägenheten! Kanske måste tvätta lite oxå...

Hmm.. Men det är det värt!

Ses! 


Shit

Shit vad har jag gjort?! Nu har jag bokat en rese till Rhodos för Örjan å mig. Vi åker på söndag! Fy fan.. Nu är jag nervös! Men så himla skönt det ska bli!.. så nervös..

Lunch med mig själv

Ja idag var jag för första gången och åt lunch med mig själv, alltså ensam. Det va helt ok, kan hända fler gånger.. Nån som är ölsugen??

Fredag och lördag

Jo som jag skrev i tidigare inlägg så blev det ju after work i fredags, Susse kom hit efter jobbet sen skulle vi vänta på Jonas, så kom Lollo. Undertiden drack vi bärs, ett par stycken. Vi kom nog inte upp till stan fören framåt 22 då satte vi oss på Storan i dom sköna fåtöljerna,  jag hade ju tidigare sagt att jag inte skulle gå ut på krogen, iom att jag jobbade på lördagen och varit sjuk. Men ni känner väl mig, jag, Susse och Jonas gick til, ja först Mörners och sen till Platens. Jag och Susse dansade som fan, stod och fulade oss lite. Påvägen hem gick vi och sjöng Lucky mä Jason Mraz... Skit rolig spontan kväll! Det är dom som blir roligast..

På lördagen jobbade jag lite på Newhouse och lite på Nilson, skönt att vara tillbaka där en stund och prata lite skit=) Efter jobbet åkte vi och spelade mini golf jag förbättrade mig med typ 4 poäng sen sist men kom ändå näst sist av 5 personer... Örjan vann=(



Sen drog vi hem, fixade iordning oss fort som fan. Det tog typ 2 timmar å spela minigolf, sen va det bara att öppna första bärsen. Så jävla gött! Susse kompis Anso kom och Robban, Lollo och Per. Måttbandet åkte fram och jag tror att inte en ända kroppsdel blev omätt. Uppe på stan så sprang jag och Susse mellen Platens och Maxim. Det va trevligt på dansgolvet på Maxim.. eller inte. Asså såhär tycker jag. Om man är en man som vill vara en kvinna. Borde man inte vilja vara en snygg kvinna då? Dessa två på Maxims dansgolv hade mer satsat på trailertrash-looken.. Jag föstår inte..? Aja Det blev iallafall ännu en lyckad kväll och helg!


Två nyhemkomna brudar...plus min nya fina fluffiga kjol..

Söndag


Snygg överkamning.. Ha ha ha! Så ful! =)

2 par till

Äntligen har dom blivit mina, dom conaq färgade har jag gått å trånat efter sen i vintras!



Å dom här svarta tyckte jag bara va så coola, lite fulsnygga..


RSS 2.0