1 år av bloggande..

Hurra, hurra, hurra!

Idag fyller min blogg 1 år. D roliga ä att jag står på exakt samma ställe som jag gjorde när jag startade den, på jobbet! Örjan skulle precis åka till Thailand i 4veckor, startade den nog lite av ensamhet.. Låter d konstigt??
 
Ja å vad ska man säga om min blogg då? Hmm..? D har blivit många festbilder, mycke klagande å mycke snack om ingenting. Jag ä väl inte den bästa på att uppdatera bloggen men d finns dom som ä sämre. Å jag ä ju inte direkt den som har mest besökare men några hängivna stackare (sorry) verkar tycka att d ä intressant å läsa lite om mig. Å d tackar jag er för! Håll ut.. Ha ha!

Nu följer ett helt nytt år av onödiga inlägg!

Kram

Mycke tankar i skallen

Idag har d bara snurrat i skallen, går å tänker på så mycke saker som jag skulle vilja göra! Många å många föresten d ä två saker jag skulle vilja göra. För d första skulle jag vilja börja sy, fick ju en symaskin i julklapp som jag inte ens packat upp. Så idag har jag gått å tänkt på att jag ska sy en kjol, har en kjol som jag älskar å då tänkte jag att då kan jag ju sy en likadan men kanske i en annan färg. Måste bara köpa tyg, papper, nålar pennor å en massa andra bra saker som man behöver ha när man ska sy. Måste bara.. d ä just d! Ä för lat för att ta tag i d å gå å köpa alla dessa saker. Men d borde jag för tycker att d ä så kul å sy.

Sen har jag gått å tänkt på att man kanske skulle försöka å fixa till badrummet. D ser ju faktiskt förjävligt ut, skäms när d kommer folk hit! Så jag går å funderar på hur man kan göra för att på ett så lätt å billigt sätt som möjligt göra d lite snyggare å att d finns lite mer plats för förvaring. Iom att vi bor i en hyresrätt så vill man ju inte betala för mycket, vill ju inte gynna hyresvärden eftersom han totalskiter i sina lägenheter. Åhh blir arg bara jag tänker på d..
Men får se, ska gå å spana på lite billiga badrumsprylar nån dag. Kanske kommer en före å efter bild om jag nu kommer igång å tar tag i d!

Ha d sålänge..

Brr kallt.

Fy ligger här i soffan å fryser. Va ute å gick imorse å fick aldrig riktigt upp värmen. Brr.. Ligger å funderar på vad jag ska hitta på idag. Vet inte riktigt om jag jobbar idag, Yvonne har inte hört av sig än så får se. Kanske ska gå en sväng på stan å gör av mä lite pengar.. näää! Verkar ju dumt. Vi får se..! Skönt å va lite ledig efter att jag jobbat hela helgen..

På tal om helgen. Jobbade som sagt, lite roligare den här helgen eftersom folk fått lön. Å ingen middag blev d heller eftersom Buffy blev sjuk, krya på dig!! =) På lördagkvällen satt Örjan å jag på soffan å drack rödvinn å hade ingen aning om vad vi skulle göra. Som tur va så hade hans kompis Per fest så vi åkte dit, Robban hängde på å Sara. D va himla trevligt, väl inne i stan så gick vi till Mörners fy fan för köerna överallt annars. Aldrig i livet  säger jag bara..

Gammal bild från Platens.. Snart 3 år sen.. He he!

image343 

Heath Ledger


Heth Ledger ä död...=( Läste d på text-tv igår kväll å började nästan gråta! Fan.. Han har man ju vart kär i när man va liten, har kollat på "10 orsaker att hata dig" om å om igen. Åhh..

180486-342

The office sug..


Åhh, lyckdes att få Örjan å kolla på några The office avsnitt men igår gick d inte mer..=(  Vet att d ä en ganska speciell humor men va fan!? Hur kan man inte älska den? Å nu ä jag hur sugen som helst på å gå hem å kolla på d men han ä ju hemma.. Ha ha! Får skaffa en till tv..!

Vi letar ny lägenhet föresten, en bostadsrätt. Våran skabbiga men älskade lägenhet ä ju som sagt va ganska skabbig, å hyresvärden ä snål. Aja får se om man vinner 1 mille på lotto så kanske man har råd för d första. Mä min dåliga lön så har jag aldrig råd mä å ta lån...=(  Örjan hade hittat nått sjysst renoveringsobjekt i tannefors, men tannefors ä ju alldeles för långt från city.. Ha ha! Om man jämnför med nu! Hmm... Får som sagt se..

Måste börja träna..


Fan jag måste börja träna.. Jag verkligen måste, Örjan har ju årskort på Nautilus men går aldrig dit.. Nödvändigt! Men jag ä för feg för å börja på gym, vet att ingen kommer glo snett på en å tänka vad fan gör d där fettot här. För man går ju faktiskt på gym för att inte va ett fetto.. Ehh Men ändå!! =( Plus att jag inte har nåt å ha på mig! Ha ha! Får ta d efter nästa lön.. Köpa träningskläder å skor!

Kan inte nån komma å ge mig en spark i stjärten å dra mig i örat ner till gymmet??

Helgen som varit..

Har haft eb väldig skön helg, som jag har tjatat så mycket om så har jag varit ledig! =) Jag slutade 16 på fredagen, så himla skönt. Så träffade jag Örjan å Svensson å gickl en sväng på stan. Tog några öl å käkade mat på Bishop, fick sitta i den nya "flygavdelningen" som inte var öppen än... woho!. Har aldrig varit där förut, snacka om cool inredning. Men man drog vääl ner medelåldern där rejält när jag klev in! Ha ha!

På lördagen gick jag å Örjan upp kl 7, ja jag skojar inte. Hade tvätttid å va verkligen tvugna å tvätta. Men ganska mysigt ändå. När vi äntligen hade tvättat klart så va kl 12, I princip hela dagen va kvar så vi gick en sväng på stan. Tänkte att man kanske kunde hitta nått snyggt till kvällen då vi va bjudna på 30årsfest. Surprise party, ganska kul när födelsedagsbarnet va nere hos oss å lånade en gratäng form å frågade vad vi skulle göra på kvällen. Vi hittade på en bra historia om att vi skulle ut till Grebo på fest. He he men icke!!

Festen va rolig fram tills min lampa släcktes å jag inte minns ett skit. Har inte ett minne efter att bandet spelat. Nån kunde lika gärna dragit ett baseballträ i skallen på mig så jag däckat av. Så lite minns jag.. Fy! Har en känsla av att jag gjorde bort mig ganska rejält.


Men såhär glad såg man ut i början av kvällen..=)
180486-341

Ny design


Jag skulle vilja göra om min blogg, ändra färger osv... Men hur fan ska en vanlig människa klara av d??
Har ingen aning om hur man gör mä alla koder.. Nån som kan hjälpa mig??

Tv-licens


Puhh lyckades smita undan tv-licens tjejen igår. Örjan hade nyss kommit hem å skulle ner i källaren å kolla om d fanns nån tvätt-tid. På vägen ner mötte han henne tv-licens tjejen... Ha ha! Ringde till mig å sa att jag skulle släcka ner hela lägenheten å inte öppna dörren om nån ringde på. Dom ä lite fula när dom ringer på så ringer dom flera gånger snabbt i rad så att man ska tro att d ä nån man känner. Jag skulle lätt ha trott att d va nån av Örjans kompisar om jag inte vetat att d va tv-licens.. Örjan ringde öven till Lollo i trappen bredvid som i sin tur ringde till nån annan. Så d va nog inte många som öppnade dörren!

Örjan fick stanna i källaren i typ en kvart innan han kunde komma upp, men tjejen hade inte gått än. Så han fortsatte några trappor upp mot vinden. Ha ha!! Men vi lyckades iaf.. Yes! Så om ni ska hem till mig den närmsta veckan så ring först, annars öppnar jag inte dörren!! =)

Partaj å jobb..

D har varit full fart i helgen, både mä jobb å fest. På fredagskvällen blev d förfest och sedan utgång. Sista gången innan Linda åkte till Australien. Hon ä nog framme nu föresten.. så avis! D va en rolig kväll som vanligt, mycke folk på platens dock å dom spelade min nya favorit låt, Barracuda... =) Jag å Robban tog taxi från Filbyter ner till hemköp snacka om lata.. Men d regnade faktiskt en massa ju!



Sen upp å jobba lördag-söndag.. Hur lugnt som helst, så tråkigt!

Å nu ny vecka å ska jobba varje dag.. Men ä som tur ä ledig i helgen =) Första på över en månad. Tror jag håller på å bli sjuk, va pågång lite förra veckan men d gick över. Men nu ä d tillbaka igen kan verligen inte va sjuk iom att jag jobbar för andra som ä sjuka...

Aja nog om allt jobbsnack iaf!!

180486-340


Ha ha... Hej då!!


Trött som fan..

Usch vad jag ä trött, håller seriöst på å somna stående. D har vart hur lugnt som helst på Nilson idag, å nu står jag på Newhouse ska en sväng till Wiktors sen antagligen. Hoppas jag slipper.

Beställde lite grejer från H&M igår kväll. Längtar tills d kommer, hoppas d passar bara! Har inte skickat efter något sen jag gick i typ 7an..

Jaha vad har man å se fram emot den här veckan då?? Nja d ä isf fredag då d blir utgång mä Linda för sista gången på ett år. Problemet ä bara att jag jobbar lördag å söndag men får väl stå ut mä å va bakis.. Ja d blir en massa jävla jobb iaf. Skulle göra vad som helst för å va ledig en dag, eller en eftermiddag.. Imorn å torsdag ska jag va på Wiktors å Newhouse. Fredag Nilson till 19, puhh sen hem å festa! Samma sak lördag-söndag å sen hela nästa vecka Wiktors å Newhouse. Men ledig lördag-söndag längtar som fan!!

För jag ä trött som fan!!


Dålig dag!


Vaknade upp  imorse å kände precis villken dålig dag d skulle bli. En massa stress, lite "skäll" å så trött på folk som inte vet hur man tar hand om sina skor. Får in så många onödiga reklamationer bara för att kunder inte har en aning om hur man tar hand om skorna såhär på vintern. Tycker man står å matar d till kunden hela dagarna men men... Jag ä inte bitter! Ha ha!

Jag jobbade hela förra veckan å helgen. Med undantag av nyår såklart.. Å nu blir d jobb hela denna vecka oxå. Inte ledig fören näst nästa helg! Å då ska jag njuta av ledigheten kan jag lova. En hel lördag-söndag ledig, d va ett tag sen kan jag lova! D som ä bra mä å jobba ä att man inte slösar bort en massa pengar. Hinner lixom inte!


Ska hem till älsklingen om en halvtimma. Höjdpunkten på denna dåliga dag!

Puss

Nytt år

Jaha, då va d 2008.

Ett år går fort.. känns som att mitt liv har rullat på bra. Har så många underbara saker i mitt liv, jag har världens bästa pojkvänn, jag älskar mitt jobb å har underbara vänner.. Aja inte bli sentimental...


Nyårsafton firades iaf hemma hos Svensson i Ekholmen. Där d bjöds på en massa god mat.. Hummer till förrätt å världens godaste gös till varmrätt. Som Lollo tydlien hade fångat själv! Mmmm... Kvällen fortsatte mä charader så himla roligt, ha ha ha!! Fläskhare åt biff va en krånglig jävlel. Tolvslaget firades på uteplatsen mä skumpa flaskan i högsta hugg.. Skål för fan!!!




Ps. 1års jubelium på nyårsafton. 1 år sen Örjan sa att han älskade mig för första gången...


RSS 2.0