Morgonshopping

Efter gårdagskvällens shopping på galna Gina Tricot och milslånga köer plus en liten runda och några öl på Olearys så träffades jag, Susanna och Ida igen imorse för vip-frukost shopping på H&M. Efter ännu mer köande och några kronor mindre i plånboken så tog vi en underbar fika i solen på Gyllen.  Får visa några av inköpen senare..


Hektiska helger

Hej alla 20 som läser min blogg vare dag! Har en bit kvar till att bli Sveriges största bloggare, ha ha! Jovars!!

Idag är det onsdag och imorn börjar min helg, är nämligen ledig tordag-fredag (jobbar dock på den riktiga helgen). Är också helt uppbokad, på fredag är det födelsedagsmiddag hemma hos Sara som äntligen kommit hem från Östersund =) På lördag blir det fest och utgång med Susanna och Ida som är och hälsar på från Sandviken. Kicki undrade om jag ville följa med på rockbaren på Harrys på tordag men nån måtta får det ändå vara. Måste ju umgås lite med min man också =) Har tvingat med honom på Lkpg ha ha med Christoffer Appelqvist (stavar han med K lr Ch?) nästa torsdag. Tycker han är så jävla rolig! På löradgen där ska jag först hem till mamma och pappa på påskmiddag och sen har jag för mig att Susse ska ha födelsedagsfest på kvällen. Helgen efter den antar jag att Buffy ska ha inflyttning/födelsedagsfest.. Helvetes månaden som jag kallar den för,ha ha, (sorry brudar) 3 av mina närmsta vänner fyller år inom loppet av 3 veckor. Det blir många födelsedagspresenter på samma gång och jag har inte världens bästa fantasi..  Men det löser sig säkert till slut =)

  


Årets första grillning

Efter en hektiskt arbetsdag i lördags så var vi hembjudna till Susanna och David på grillning och partaj. Årets första grillning smakade så jävla bra!! Senare på kvällen drog vi in till stan med Harrystaxin och slapp att köa, helvärt! Tack för en skitbra kväll!!


David och Örjan


Susanna på deras monsterstora balkong!

Obligatoriskt ful/full-bild på Harrys

Cykleriet

Följde med Susanna igår förmiddags och köpte cykel, villket ställe vi hamnade på. Grabbarna som "jobbade" där och mekade med cyklarna verkar aldrig ha sett någon av det motsatta könet förut, tror inte att dom va helt hundra någon av dem... Fan villken härlig förmiddag!!



Fredag




Fotvård på balkongen


Kvällens afterwork outfit..



Jobb, träning och aw

Ny vecka igen då...

Har inga stora saker inplanerat, det är mest jobb och träning. Jag och Susanna har äntligen kommit igång med träningen på riktigt, fyra pass är inbokade den här veckan och har redan klarat av ett. Nu ska fläsket väck och musklerna ska fram! Ikväll ska jag försäka komma iväg på bodyattack efter jobbet om jag nu får nån plats eftersom der var fullbokat. Det va typ ett halvår sen jag va på det passet sist.. 

Jag ser jättemycket fram emot fredag då jag och brudarna på jobbet ska på afterwork, det ska bli riktigt trevligt och det var längesen nu som vi träffades allihopa utanför jobbet. Så jag hoppas att dom flesta kan följa med=)

 


Fulbilder och annat glömt från 2011



Julfina Örjan


Erik


Jonas polerade hjässa


Lugna dig Clara!


Bowling med Sara och Martin


Inte så berusad som jag ser ut... Lovar..


Middag på Charken med Buffy m.fl.


Single ladies dans


Susse och Marie


"Ska vi gå ut å ta en öl?"-kväll


Mat på landet, Susse och Karin =9


Feber på semestern


Nattamat på Burger-king


Naturligt svall, jovars


Sensommar på Newhouse


Utekväll med Susanna


Jag i mustasch


Efter mustach

Jag


Råkade ha sönder en tavla, vart? Säger jag inte..


Favorit i repris, sjuk Linda på P&L


Frisk Linda på Sköna gröna Grebo

Make it work

Hej!

Idag är det fredag och jag är ledig..

Sitter framför tvn och är hungrig och funderar på vad jag ska hitta på idag. Klockan är snart 1 så jag får nog snabba på.

Har varit och solat på morgonen för första gången på flera månader så nu känner jag mig lite brun och fräsch iallafall. Det ända som jag har planerat idag är att jag måste gå upp till H&M och prata med dom angående mina jeans som jag köpte i onsdags som är olika långa i benen. Hade det varit ett par vanliga jeans så hade det varit lugnt för då hade jag kunnat fixa det själv men på dessa är det en dragkedja på längst ner så det är lite för krångligt för att jag ska kunna sy upp dom själv. Funderar på om jag ska höra om jag kan få lite rabatt så kan pappa fixa dom. Aja, snygga va dom iallafall..  

I helgen väntar bara en massa jobb..



Dom nya jeansen


Ganska nytt skärp från Mango

Eufori

Bästa helgen på länge..

Shopping, fest och en massa skräpmat.. för att inte tala om skratt!!
Tack Sara, Susse, Susanna, Linda, Clara, Marie, Jonas och Örjan för en riktigt bra helg..






Snabb fredag





Igår fick jag äntligen träffa Malin och världens finaste Zoe



Susanna och jag gick på afterwork, dock inte i denna outfit...

Gammalt

Hittade två jackor på secondhand-butiken som jag tror heter Kupan? bredvid Kniv&Gaffel.. Iallafall en jättefin mintblå/grön ullkavaj (superfin kvalité) och en alkis-jeansjacka, ja ni ser ju själva, 60 respektive 50 kr..


aj oj



Fy satan villken träningsvärk jag har efter årets första riktiga träningspass.. Aj aj aj! Kan inte resa mig ur soffan utan att ojja mig. Otränad, ja jo lite..


nytt

Det har varit dåligt med uppdateringar den senaste tiden och anledningen till det är att det inte har hänt allt för mycket. Har jobbat hela helgen och varit hemma när jag intre har jobbat. Har somnat innan kl 24 varje kväll och det är väldigt ovanligt för att vara mig, jag kanske har varit trött..

Nu blickar jag framåt och längtar redan efter nästa helg, då är jag ledig och får äntligen träffa Malin och lilla Zoe, Linda kommer hem i helgen också så då blir det antagligen lite party =) Wiiii!! Längtar!!



Söndagsfika igår, sjuk gott med glass! 




Dämpade shoppingsuget i lördags eftermiddag genom att köpa två handväskor på 10 minuter..


Torsdag i Sthlm

Var i huvudstaden igår på utbildning genom jobbet. Lyckades slippa alla rollspel villket kändes skönt, som jag alltid säger jag är säljare inte skådespelare..


Gick en sväng på stan innan tåget gick hem och som vanligt så hittar man inget för att man är trött, svettig, kissnödig och har en alldeles för tung väska.. och det är alldeles för mycket folk. Är inget stort fan av Stockholm faktiskt, för mycket folk överallt!!

Köpte ett halsband ialafall, men vet inte om jag tycker om det.. Ganska fult faktiskt!


RSS 2.0